Защо мъжете като заглеждат е нормално, а за жените НЕ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете като заглеждат е нормално, а за жените НЕ?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2389 пъти
Абе като дама бая по въпроса съм и видяла, и изчела. Като почнем от гледане по улицата, та стигнем до порно или гледане само на мъже? Но най-вече на улицата.
Например минава яка мадама, било нормално сериозният ми приятел (хипотетично) да загледа, да не би да бил гей, очите са му за това. Е да, ама има и обратен вариант. Виждам някой красавец, оглеждам го и доста често ще последва сърдене от гаджето, а жена, която заглежда едва ли не е счетена за ненормална. Щото той и да ме обича трябва да гледа други, ама аз ако изплакна око значи не го? Аз съм по-свободолюбива мисля, че не може един мъж да държи сметка на жената ако прави абсолютно същото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 6c0685d2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Защото колкото и да сме съвременни в нас е заложено еволюционното разбиране, че мъжа е мъж, ако си разпространява гените, даже забележи, че повечето жени не искат девствен и неопитен мъж, а да е опитен с жените. Докато в еволюцията сме свикнали да възприемаме жената като вярна, отглеждаща поколение.

Благодарение на това сме оцелели милиони години и ни е заложено в съзнанието. Ако мъжа правеше деца само на една жена, то поколението щеше да е доста по-малобройно, особено след войни когато не е имало достатъчно мъже. Даже след войни се наблюдава феномен, при който жените доброволно споделят един мъж да им направи деца и случаите на полиамория нарастват драстично в такива периоди.

Оцелели сме и благодарение на това, че жената се концентрира в отглеждането на поколение от един мъж. Ако забременяваше от 100 мъже, янмае да може да отглежда качествено поколението на всички, а и физически е невъзможно заради дългия период на бременност и отглеждане. Отделно дето така никой от мъжете няма да и помага да отглежда чуждо поколение.

В прайда на лъвовете как е? 2-3 най-силния мъжки е лидера на прайда ив зима всички лъвици и те не искат да забременяват от други лъвове. А лидера елиминира лъвчетата на другите мъжки, за да не са заплаха за поколението и лидерстовото му, а и да останата само неговите гени и само той да опложда всички лъвици, които трябва да са ангажирани само с неговото поколение.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c795653f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Не съм чувал подобно нещо. Ако той заглежда другите жени, няма как да очаква от теб да не го правиш. Може да поговорите малко по темата за ревността и вярата в другия.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b20bf8d54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Елементарната аритметика показва, че си се хванала с егоист и комплекса, който се опитва да ти вменява чувство за вина.










Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 338fdde76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Защото жените лъжат, че гледането е безобидно и не означава знак, а мъжете си гледат и открито си показват желанията. Това е истината. Всяка жена ще ти каже, че няма намерения към един хубавец, но това е докато той не подходи.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6b0ca50d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Не живеем нито в лъвски прайд, нито в пещера преди хиляди години, та да е оправдано един мъж да скача от жена на жена за да прави деца. 21 век , Европа сме, но най-бедната, та 90% от мъжете с труд се грижат за едно семейство, ако въобще успеят да го създадат, камо ли за харен жени и 10-20 деца, приказките от 1001 нощ ги забравете.
Колкото до темата - всеки има очи и вижда кой минава около него. Но да зяпаш като невидял и да оглеждаш отгоре до долу някой/я за мен е просташко, нагло и неуважително към човека, който върви до теб. Ако забележа, че мъжът го прави, ще му отвърна със същото.
Тези палаври , че бил мъж и имал право да ходи да разправя другаде. Неговите права свършват там, където започват моите.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8242bf2531
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   5, то и високия едър мъж не е оправдано да е по-желан от дребния, дори последния да е по-качествен като човек, след като отдавна не живеем в свят, в който има значение физиката, но подсъзнателно го възприемат като по-силен и надежден, нали? Не е оправдано и масово жените да искат опитни мъже и да бягат от девствени, макар че първите е по-малко вероятно да са верни. Не е оправдано и мъжете да желаят по-красивите жени и да си затворят очите за някои техни недостатъци, но подсъзнателно ги възприемат като по-здрави. Не е оправдано и да искат жени с големи цици, но ги приемат като по-плодовити на подсъзнателно ниво. Всъщност малка част от поведението ни е рационално и колкото и отдавна да не сме горили, все пак голяма част от поведението ни си е останало и до днес. Няма как 100 г. съвремие да заличат инстинкти, формирани от милиони години еволюция. Не е оправдано и сляпо да следваме моди, тенденции и т.н., но това ни е останало като стаден инстинк, благодарение на който сме оцелели до днес като вид. Ако бяхме единаци, отдавна да са ни излапали мечките и лъвовете. Оцелели сме с екипна работа, понеже сме по-слаби физически от повечето хищници. Много неща не са оправдани, но са факт. Дори да не ни харесват, няма да се променят за някакви си 100-200 и дори 1000 г.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1f2a675110
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   За 20 години нито веднъж не видях мъжа ми да се заглежда по някоя жена в мое присъствие, но бившето ми гадже се заглеждаше.
Тези, които се заглеждат в присъствието на приятелката си или жрна си са женкари/ курвари и им е слаб ангелът.
Бившият така и не създаде семейство заради гонене на фусти всяка вечер различн, по-старирсзведени, женени, пухкави...Тези, които се даглеждат в присъствието на партньора обикновено изневеряват.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: eef3abf79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, явно си малка калпазанка!

Това, което описваш, е така, защото от ПАМТИВЕКА Е ЯСНО, ЧЕ:

ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА СЪС СЪРЦЕТО СИ, А МЪЖЪТ С УМА!

А ЛЮБОВТА Е АКТ НА СЪРЦЕТО!!!

Я ми кажи кое е по-лошо от гледна точка на любовта - да си помислиш да си с друг или да го пожелаеш? Второто, нали?

На жената й е присъщо да работи и да възприема света чрез сърцето си. Оттам жената е и много по-емоционална и интуитивна, отколкото е мъжът. Когато жената погледне друг, тя го възприема със сърцето си, което инспирира емоции в нея. А когато го погледнеш "по-така", това е късане на любовната връзка с партньора ти, защото тя (любовта), тече през сърцето.

Затова и от памтивека е забранено на жената (сърцето) да пожелава друг. Това е много силно застъпено в мюсюлманската религия и до ден днешен. Заради гореописаната особеност на жените в исляма им е забранено да ПОГЛЕЖДАТ ДРУГ! Оттам идва и забраждането на лицето на жените, но и не само. В християнството жените също им е вменено да носят забрадка.

Мъжът може да изневерява с ума си като спи с много и различни жени, но да ОБИЧА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ЕДНА. И това не е грях! Той е запазил любовта си! Колкото и да "кръшка", той винаги ще се връща при любимата си.

Това жената и да иска, не може да го постигне.

Разбира се, в горното ти ще видиш противоречие и глупава несправедливост, защото си закърмена с неолибералната философия за равенство на половете, каквото не съществува. И тук като пълна невежа, програмирана от доктрината на съвременната наука за рационалистическото схващане на нещата и света, ще обвиниш Бог за несправесливостта, която е допуснал на Земята, мъжът да е по-висш от жената! Каквато несправедливост съществува само в неопитните и млади души.

Истината е, че такова равенство между мъжа и жената, за каквото жените си бленувате, НЯМА.

Мъжът е по-висшият! Равенство има по устройството на
душите на хората, но и там има различия. Равенство има и по дух, но и там има големи различия. Равенство има и по-форма (мъж и жена може да са еднакво високи и да тежат по равно), но ако ги погледнеш, ще познаеш, че това са два напълно различни по същество организма, с различно заложена функционалност. Това е и предпоставката двата пола да изпълняват различни роли.


Общо взето духовните измерения на този феномен, който има отражение във възприятията на хората и е залегнал в тяхната култура и бит, са много интересни, но и също толкова сложни за разбиране, осезание и обяснение. Все пак не мислиш, че всички традиционни световни религии бъркат по този въпрос? Защото тук мога да допълня и будизма, юдаизма и хиндуизма наравно с всички деноминации на християнството.

Не очаквам да си разбрала напълно обяснението ми. Открай време жените са държани далеч от духовните школи, които са се превърнали в убежище само на мъже. Да познавате религия, чийто свещенослужител да е позволено да бъде жена?

И тук авторке очаквам отново да възроптаеш. Но, нормално е. Жена си все пак...


И заради всичкото това, ако жена погледне мъж и си позволи да "си изплакне очите", трябва да й се покаже опакото на мъжката десница. Както е в нормалните държави!
И изневерите ще секнат.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: eef3abf79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   И тук ще видиш несправесливост и ще кажеш: "А мъжете не са ли виновни при изневярата"?.

- НЕ! Защото ЖЕНАТА ИЗКУШАВА!

Мъжът е отговорен! Той не е виновен. Жената е виновна.

А това е тема за друг дълъг разговор.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 51809b7ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   10, много добре те разбирам, нищо, че съм жена! И като такава ти пожелавам бързо да си намериш правилния и подходящ мъж за теб! Два могъщи себеподобни са идеалната връзка! Такива като теб не заслужават жена да им продължи рода, не да си отдаде СЪРЦЕТО на тях!

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 026c41df7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Н10, много приказки, но истината е различна! На практика жените плакнат очите, пък и не само очите, непрекъснато! Фитнес, дискотека, заведения, и т.н. И, макар да мислиш, че си по-висш, носиш рога, и това е!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bc26859f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   10 и 11, твърдиш, че си логичен, а коментарите ти са пълни с противоречия и откровени глупости.
Да се излагаш като някаква префърцунена кифла с подобни сладникави изрази като "На жената й е присъщо да работи и да възприема света със сърцето си.", "Любовта е акт на сърцето." и други подобни лишени от логика (а твърдиш, че си логичен, защото си мъж) вятърничави мисли, които показват липса на елементарни познания по анатомия и физиология и заместването на тази липса с някакви пълни измислици с цел да оправдаеш неспособността си да контролираш нагона си, не пасва на така поддържания от теб имидж на "алфа мъжкар".
Ти, ако беше толкова висш, щеше да можеш да си контролираш нагона, а ти си по- зле и от някои животни в това отношение. Отделно явно си лишен от емпатия и лоялност, щом би изневерил и наранил жена си, просто защото "Мъжът може да изневерява с ума си като спи с много и различни жени, но да ОБИЧА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ЕДНА.". Това пак е изневяра и ти сам ползваш тази дума, а изневярата е предателство и нараняване на чувствата но човека до теб, независимо дали е мъж или жена. Много малко жени биха били ок с това да спиш с други и изневярата ти би ги наранила жестоко. Но за такъв "човек" като теб явно задоволяването на нагона е по- важно от чувствата на жената до теб, да не говорим, че изневярата е предателство, а предателите са хора, които трябва да бъдат заклеймявани и отбягвани. И ти имаш претенциите, че си по- висш, защото си мъж? Ами, не си. Същество като теб, което не може да контролира нагона си, а нагона контролира него, което поставя сексуалните си нужди пред половинката си и не е способно на лоялност и принципи по отношение на, иначе, така възхваляваната от него любов, няма елементарни познания по анатомия и физиология и се излага като Златка на изпит по география с меко казано абсурдните си твърдения в областта на биологичните човешки характеристики, само и само да си оправдае нагончето по най- жалкия и к*рвенски начин, е смешно да има прененции, че е висше в нещо. Та ти не можеш да се владееш в, иначе, елементарни неща за повечето хора.
Жената изкушавала, пък мъжът бил отговорен? Когато се смяташ за отговорен, ще си носиш последиците от действията и няма да обвиняваш, който и да е било, че те изкушил с нещо. В противен случай, отговорност не можеш да носиш, щом се оправдаваш по този начин, а явно "ангелите" ти са доста слаби. Такова противоречие и липса на логика скоро не се бяха срещали в този сайт. Единствената вина за това да не можеш да се владееш, си самият ти и никой друг. Виновен си и защото не си положил усилие да се владееш. Нормалните, интелигентни и можещи хора се учат на въздържание по отношение на всякакви параграфи като ярост, гняв, сексуалнен нагон и пр., защото тези необуздани емоции показват слабост.

"Когато жената погледне друг, тя го възприема със сърцето си, което инспирира емоции в нея."
Ти май никога не си помирисвал жена през живота си. Много жени спят с мъже за една нощ, без до изпитат нищо към мъжа, с когото са били. Много жени във връзка също си лягат с някого и изобщо не го търсят повече, както и заглеждат, без да изневеряват, дори и да са получили шанс. Такива ситуации са ставали много пред очите ми. За да твърдиш, че една жена задължително ще изневери като огледа друг мъж или че като изневери или си легне с някой един- два пъти, ще изпита чувствата към него, значи или нямаш разнообразни контакти с жени в ежедневието си, или живееш в свой собствен направо делюзионен свят, за който спомагат и фантасмагоричните писания в корана и библията, или и двете.
Сега да ти обясня нещо за емоциите и сърцето. Със сърцето НЕ СЕ изпитват чувствата и емоции, нито се възприема свят. Сърцето е кух мускулест орган, който изпомпва кръв, пренася кислород и изхвърля отпадни продукти. Да, то може да увеличи броят на ударите си в минута при вълнение, уплаха, ярост, поради притока на адреналин, дори при вида на човек - обект на силни чувства - да забие по- бързо, но връзката му с емоциите е основно само до там. И при мъжете, и при жените. Емоциите идват от мозъка и по- специално от хипокампуса, хипоталамуса, лимбичната система, амигдалата и може би още някоя част на мозъка. Чувството на любов е свързано с големи нива на допамин и окситоцин. Ама ти пренаписа цялата женска анатомия, само и само за да си оправдаеш изневерите неспособността на самоконтрол в тази насока.

"И заради всичкото това, ако жена погледне мъж и си позволи да "си изплакне очите", трябва да й се покаже опакото на мъжката десница. Както е в нормалните държави!
И изневерите ще секнат."

И тогава не е гаранцията, че ще секнат. Първо, за да си хванеш изневеряваща жена, значи не си способен и ти липсва достатъчно наблюдателност, за да си подбереш качествена жена или просто ти самият не си достатъчно качествен, че да привлечеш такава, макар че в твоят случай напълно си заслужаваш изневеряваща к*рва. Ако все пак жена ти е качествена, значи или не й даваш нещо в емоционален план, което при човек като теб е много вероятно, или не я задоволяваш сексуално, което също няма да е учудващо при същество като теб, предвид че от коментарите ти си проличава свръхдоза егоизмът, та жена ти те е заменила с по- добър от е*ач от теб.
Второ, за да се стигне до това да удариш жена си, значи ти самият нямаш достатъчно мъжкарско и респектиращо излъчване, за да респектираш нея, затова прибягваш към насилие, за да компенсираш липсите си в тази насока. Има мъже, които само с поглед респектират, а ти очевидно не си от тях. Агресията е емоция, между другото, а нали емоциите са присъщи за жените? Удряйки жена и поддавайки се на такава емоция, ти реагираш точно като слаб мъжки екземпляр, податлив на емоции точно като жените, а най- доброто нещо в почти всички ситуации, е запазването на самообладание и трезвата мисъл. Това е присъщо на хората със силен характер, а не на поддаващите се на емоциите си слаби индивиди, към които спадаш и ти. И с хладнокръвие можеш да накажеш жена и то без да я биеш. Тъкмо обратното, с точните думи, казани в очите или с точни премерени действията можеш да сринеш жена и така да го направиш, че да й оставиш белег за цял живот, което е много по- ефикасно и интелигентно от просто да й метнеш бой, а да не говорим, че е тъпо да биеш по- слаб от теб (освен ако той/ тя не скочи пръв), защото е твърде лесно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6b0ca50d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   10 - не ти дочетох писанието, нищо ново ,тук вече всеки трети пост е пълен с омраза към жените и хвалби на мъжкото величие, плод на комплексите и неудовлетворения нагон на дърти самотници чикиджии. Стана вече банално. Не си за тук, най-добре би се чувствал сред талибаните в Афганистан.
Пък като са толкова кофти и непълноценни жените, има и друг пол.
11 - То се знае, че жените ще са виновни по дефолт. Ей сега ще тръгнем с бурки и ще се затворим в къщи, че да на ви съблазняваме.
На калпав моряк водораслите му пречат, на калпавата ракета- Космосът. Стара истина.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 83f995a137
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Голям смях- мъжът изневерявал с ума! Мъжът изневерява с всяка, която му пусне.
Въпрос на култура е , като мине някоя готина жена, да не си извиваш врата да зяпаш след нея с отворена уста и да се спъваш с подкосени коленца. Ама, не - и от стриит вию разбират, че нашият е бил ударен по многото семе.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 50a95a9cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До номер 10 и най-вече номер 11:
Вие отрепчици явно не забелязвате нахлуващия матриархат...с вашето смехотворно господстване е свършено...десница ще ви пори вашите мазни дупенца..болезнено.. естествения подбор е най-сетне е задействан и вече не е толкова лесно за вас момченца, нали? Ти номер 11, брутално комплексирано и жалко човече си си хванал някоя без грам самоуважение, и си решил че можеш да си вееш байряка :) ех, глупаче...идват неприятни времена скоро за тебе...гарантиииииираам :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1f2a675110
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Номрр 10, с тези разсъждения си като пришълец от миналото, по-точно от Среднивековието.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5f46d1f391
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   В подкрепа на номер 10 ще кажа, че там където жените са изтървани, обществата пропадат. Днес исляма и китайската империя настъпват и завладяват света, заради превъзходството на патриархата и недопускане на гнусотията феминизъм. В Китай живеят най-прекрасните жени на планетата. Там феминистки няма. Жените са възпитани да бъдат жени, а не жалки подобия на пола си в панталони. Същото важи и за мюсюлманките. Когато жените са озаптявани, цивилизацията процъфтяявва. Историята ясно го е доказала. Днес Европа умира, заради феминизма.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 23caa676c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   10, знаеш ли как ще прибера в дома си мъж, който "изневерява с мозъка си"?! Никак! Нито е нормално, нито е проява на любов и уважение за мен.
В момента, в който един мъж почне "да изневерява с мозъка си" е време да му бъде показана вратата - той не е "стока" и няма смисъл да си губиш времето с него.
Мъже много и са супер лесни (повечето). Защо ще си отглеждам неуважителен или невъзпитан мъж?!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9ccaa4d863
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   № 10 е типичното оправдание на женкарите. Спял с много, но обичал само една. Няма вече коя жена да се хвана на такива глупости.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6b0ca50d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   № 23 - е сега ми стана ясно защо Афганистан, Йемен, Сомалия са толкова процъфтяващи.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: af2b294193
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Знам, че на господата няма да им се хареса, но причината е била винаги само една - двоен стандарт. Ако дадена жена спи с много мъже, тя е к*рва, но ако мъж спи с много жени - няма проблем, даже го имат за голяма работа. Ако жена, не дай си Боже, загледа мъж на улицата, край, ще изневерява, ако е мъж - няма проблем, за него е позволено, няма да изневери, той просто си гледа. И така е за доста неща, да не се отклонявам излишно от темата.
Аз лично не деля хората на мъже и жени, деля ги на хубави и не толкова хубави индивиди, но забелязвам тези двойни стандарти не защото съм жена, а защото се набиват на очи. И не си мислете, че съм мъжемразка или нещо подобно, напротив, в много отношения считам, че мъжете (или поне част от тях) превъзхождат жените.
По същество за заглеждането. И друг път съм писала - не виждам нищо лошо, нека си гледат хората (и мъже, и жени), те очите са за това, стига разбира се да не прерасне в нещо друго.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6c0685d2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   28, ами то и самите жени го мислят това. Колко жени са склонни да пуснат на девствен мъж? Само на този въпрос си отговори. Почти всички искат оборотен и опитен. Лъжа ли е?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5e09e87d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Всеки може да гледа, но деликатно. Половинката трябва да се чувства най..

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 91362af7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   29, мне повечето жени искат уважителен и обичаш ги мъж. Оборотен женкар на никоя не е притрябвал, освен за секс понякога. Също така, умните жени са наясно, че с женкар семейство не се прави.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6c0685d2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   31, затова ли половината мъже са девственяци на 30?

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fc03368a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   29, не бих "пуснала" на никой или би станало само, ако много дълго време съм на сухо. Но ако един мъж наистина има потенциал и е добър, това че е девствен, няма да ми попречи особено.
Ама, да, все забравям, че жените- рокаджийки и метълки сме "к*рви" и боклуци за вас българските "мъже". Вие сте закърмени с ориенталски кифляци. Друго не намирате за нормално и после мрънкате, че жените били к*рви. К*рви са жените, които вие харесване, а не "всички жени".
Давам ти пример отпреди по- малко от десен минути. Разхождам се в парка (току- що седнах) и от една групичка не особено лицеприятни същества от мъжки пол, с които се разминахме, единият ми каза "Здравей". До тук хубаво, но нали се сещаш, че това 95% сигурно е подигравка. И го знам от личен опит, защото това не е първият път, в който някой велик български свиняга се отнася така с мен. Като видите нещо различно от боздуган вежди, устни на ужилена п*тка, Фафли в косата, високи токчета на пола или клин (може и на анцуг, и това съм виждала), нещо ви става и почвата да се държите свински. Повечето сте централно сбъркани.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: abd2a433c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Не 32, девственяци са на 30 защото са смотани и няма какво да предложат на една жена.
От една друга жена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8242bf2531
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   35, викаш всички жени са супер точни, ама половината мъже не стават. Защото ако от мъжете и жените еднакъв процент не ставаха, щеше да има и не малко девствени жени на 30, а те половината още на 20 вече са с по 30 бройки зад себе си. Защото са много свестни, разбираш ли?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c73bab386d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   23,мъж съм от 19 годишен живея в държава с много чужденци,ти лично познаваш ли китайки ,китайци,араби,мароканци,доминиканци,за да знаеш какво говориш?Само на моята улица и мои съседи са такива много повече и са ми приятели,аз не съм виждал и чувал мъж от тези хора да тероризират жените си или нещо подобно,повечето работят заедно и мъже и жени и децата им,или в зеленчукови магазини или барове и се държат ок с всеки ,съвсем нормални хора са,работят си гледат си семействата,уважават се както и мен и моята приятелка подаряват ни много неща,няма нищо общо кой от каква религия е,те са ни давали да ядем от тяхната храна,ние от нашата помагали сме си много и всичко е точно.Аз лично съм виждал как китайката (да в панталони е) се кара жестоко на мъжа си,който работи сервитьор и той се извини и се приключи спора,мароканката която хвана мъжа си да играе хазарт го биеше и той идваше при мен да пие тайно бира защото тя не му позволява,това са жените които ти мислиш за "покорни"!Просто искам да те светна че грешиш,китайките са доста агресивни а арабките нито са забулени,нито си стоят вкъщи и си гледат децата,тази която работи в фризьорския салон в който ходя аз изгони двама мъже и си ходи с любовника,има татуси и изобщо не и пука,а иначе е готина жена и не съм аз този който да я съдя.Заблуден си,просто ти казвам че нищо не е такова каквото си мислиш!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5f46d1f391
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Познавам азиатци. жените им са в пъти по-нормални от европейсктие феминистки

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker