Връзка от разстояние Няма шанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние Няма шанс
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 593 пъти
Здравейте приятели.
Искам анонимно да разкажа за моята история с едно прекрасно момиче но с лош край.
М26 Ж19
Запознахме се по най глупавия начин намери ме в ЦС, миналата година в периода на пандемията влизах за по час два и в някой от разговорите с познати в играта ме е забелязала и след седмица започна да ме заговаря..в дискорд. Отговарях просто на шега, обаче шега не шега се влюбихме един в друг..
Постоянно писаници разговори не можехме един без друг. Видяхме се, прекарахме лятото заедно дори с техните се запознах.
Тя идваше при нас аз отивах(по рядко) у тях.. От разтояние беше връзката (600км)

Бяхме като влюбени като в приказка.. Но започнаха отвреме навреме да се появяват някакви спорове дребнавеше за всичко.. Както и да е разбирахме се винаги.
Тя беше добро момиче красиво, не мн наперено но със самочувствие.
Аз магистър икономика спортна натура весел с чувство за хумор собствен бизнес подръжка на системи онлайн..

Забелязах че всеки път като се чуе с техните като е с мен или като си беше у тях се задаваха някакви глупави и въпроси.. По без да иска се издаде че техните не ме харесват и постоянно майка и се карала.. Реално причина нямаше.. Но малко по малко нещата ескалираха и дори се скарахме с техните защото постоянно говореха глупости и врели некипели.. Как съм щял да и проваля живота.. Нз си какво.

Както и да е приех го и им склоних глава.. Продължихме имаше рожден ден всичко окей.. Мина се месец пак се почна с караниците... заяждаше за всичко и всякаква тема.. Успоклявах я и обяснявах че не е това начина и че любовт ми е по силна от всичко.

Беше при мен за рождения ми ден всичко окей, после я навестих и аз бяхме на хотел почивка. И додоха празниците

Прекарахме коледа заедно и след нова година всичко ескалира.. Майка и беше като гневна срещу мен защото тя избра да е с мен на празниците и да остави техните.. Почна да и досажда по 10 20 пъти на ден и тя изпадна в депресия.. Какво ли не правих и не се оправяше.. Говорих и бях до нея успокоявах я..
А тя само повтааряше не е трябвало да идва майка и била права щял съм да я нараня.

Скарахме се и хвърли пръстенчето което се бяхме зарекли да не го сваля никога! докато него сменим с годежен.. (5 месеца бяха минали)
Направи го, взех го и го прибрах.. Казах окей няма проблем ето ти го отново да знаеш че много губиш като се държиш с мен така..
След два дни го сложи отново.
не е нещо голяма но то си имаше история..

От там нататък 3 4 дни сме окей.. 2 не сме.. 1ден се караме.. 5 се обичаме.. И така охладняха нещата особено като не е в момента до мен.
Тя избра техните пред мен. По точно майка и. Каза че обича ме но много техните са и създали условия за които цял живот са се мъчили и нз си какви други неща.. Всякаш щях да я крада а аз исках да живеем заедно.
Вече почти нямаме нормален разговор тя ми казва че не я разбирам че иска да я оставя сама.. И т. Н.

Много съм глупав че повярвах и то на човек който не избира да св отдели и да порасне... Иначе през повечеото време говорихме и мечтаехме точно за това за семейство и деца...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: ebf05b6bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   според мен тя не е готова за сериозни неща.
като иска да си седи утях и да се придържа към техните, така да бъде.
като те не те харесват, значи каузата е още по-загубена.
щом не се получават нещата отсега, значи няма смисъл да влагаш повече.
продължи си живота, слава богу, без да си се опарил с дете примерно и я остави да се развива, очевидно има нужда, малка е все пак.
и аз като бях на 18 мислех, че с приятеля ми ще сме заедно, ще се оженим, ще имаме общи планове. да, ама не. като беше болен, стоях до него и го питах от какво има нужда, той ми казваше, че няма нужда от нищо. след малко идва майка му да му мери температурата. за какви неща говорим.
другата ми връзка, която, слава богу, прилкючи преди половин година: майка му, яко в менопаузата, два пъти се сдърпвах с нея, онзи страхотният ми приятел веднъж не ме защити. подреждах гардероби, пътувах 300 км предимно аз, седях му в стаята 80 процента от времето депресирана а той никакви усилия за мен.

връзка се прави, когато и двамата имате пълноценен начин на животи се чувствате готови за връзка. всичко друго е мъчение, прекомерни компромиси и несполучливи отношения.
гледай напред, ще си намериш човека.

ж22

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 663ecbdf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ами не! Предполагам и сам разбираш от написаното, че връзката от разстояние не ви е никакъв проблем. Проблемът е на друго място - в майка ѝ и в това, че тя ѝ се връзва. Друг проблем е възрастта ѝ - Ж19... ами тя тепърва има да прави грешките си в живота! Виж, ако беше Ж29, тогава вече можеше да я смяташ за сериозен, улегнал човек и да разчиташ на нея.

Относно връзките от разстояние - братовчед ми и жена му имаха 8 години връзка от разстояние - той в Щатите, тя в Германия, докато учеха. Не 600, а сигурно 10 600 км. един пт друг. И двамата са имали не малко "странични предложения". Да не говорим, че интернетът по това време изобщо не беше на ниво. И какво? След това се събраха, ожениха се и вече имат 2 деца. Та забрави за разстоянията има ли истински чувства между хората...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 663ecbdf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами не! Предполагам и сам разбираш от написаното, че връзката от разстояние не ви е никакъв проблем. Проблемът е на друго място - в майка ѝ и в това, че тя ѝ се връзва. Друг проблем е възрастта ѝ - Ж19... ами тя тепърва има да прави грешките си в живота! Виж, ако беше Ж29, тогава вече можеше да я смяташ за сериозен, улегнал човек и да разчиташ на нея.

Относно връзките от разстояние - братовчед ми и жена му имаха 8 години връзка от разстояние - той в Щатите, тя в Германия, докато учеха. Не 600, а сигурно 10 600 км. един пт друг. И двамата са имали не малко "странични предложения". Да не говорим, че интернетът по това време изобщо не беше на ниво. И какво? След това се събраха, ожениха се и вече имат 2 деца. Та забрави за разстоянията има ли истински чувства между хората...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e27285f97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Спрат ли двама души да си говорят и да се желаят, това е краят на връзката им. Остави я на мира, щом тя иска това не я търси. Няма смисъл, насила хубост не става, такъв е изборът ѝ, добър, лош неин проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ac558cc0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да съжаление така и приключват нещата. Двама влюбени са далеч един от друг заради глупост. Но няма как да промениш човека..

Вече и приятелки и майка и са и помогнали в решението. Въпреки че виждаше през това време кой е на ценния човек за нея.. Кой винаги и даваше подкрепа.. Но забравят се тези неща..
Хора като срещнете човек който въпреки всичко иска да е с вас не го пускайте.
Аз знам че може и да не съм идеален но вярвам до последно ето вече приключило на 99.9% и въпреки всички лоши думи.. Мечтите си стоят.
обичайте се. Другото няма значение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker