Обвързан мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обвързан мъж
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1415 пъти
Здравейте,
Моля за съвет и мнение дали си заслужава да чакам един човек. Историята е следната- миналата година се запознахме се в фейсбук и започнахме да си пишем редовно. Комуникацията между нас вървеше прекрасно, но още на 1-2 ден поиска да ме види. Казах му, че ми трябва време да се опознаем и пр. След това спря да ме търси. Мина не мина време и една неделна сутрин реших да му пиша, естествено отговори ми и продължихме да си пишем отново. Смеехме се и времето прекарано в чата неусетно минаваше и този човек ми ставаше все по- симпатичен. Започнахме да си определяме среща, но не знайно защо той винаги изместваше датата на срещата. Така до последната уговорка за кафе, която пропадна, защото не се разбрахме за часа. Тогава сложих край на всичко. Беше ми писнало 3 месеца да ми прави номера- мълчи с дни, ако не му пишеш няма да се сети да те потърси, много зает, не е в града и пр. Само да спомена, че въпросния господин е е зодия Лъв. Скоро след като прекратихме той ме изтри от Ф
ейсбук. Мина доста време, но още не мога да го забравя. Писах му за именния ден и ми отговори. По принцип отговаря на всичките ми съобщения, понякога късно, но отговаря. Питах го как е има ли си любов, каза ми, че излиза с едно момиче, но невърви и смята да скъса. Щял да ме потърси, но сега не било коректно и пр., след което аз спрях да пиша. След 3 часа ме беше блокирал. Писах му, че няма да го търся повече. На другия ден ме отблокира и ми се извини, че не можел да пише. Изпрати ми и покана във Фейсбук. Писа ми, че му е приятно да си комуникираме и може да си пишем отново, за което аз отказах и се разбрахме той да ме потъси, когато приключи с "отровната" си връзка.
Според вас дали само се заблуждавам и си губя времето с този човек. Дали си заслужава да се боря за него. Моля за съвет, много съм объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 60958b1143
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ами ти си типичната българка. Спокойно, не преувеличавам. Тук в този сайт имаш уникалната възможност да се сравниш с останалите Ганки! Уверявам те, след обстоен сравнителен анализ ще разбереш, че ти си една от всичките, НО (да подчертаем дебело) посвоему уникална!

Сега, извън дрязгите. Ти си много, ама много лека, повърхностна, слабохарактерна и отчаяна - мнението на един Ганьовец!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 22c11fee90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ммда...има големи шансове да се окажеш следващата му "отровна" връзка.
Това обсебване не е на добре.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4d8b83f864
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Губиш си времето и още как. Щом досега не се е получило нещо, това което те чака в най-добрия случай е да бъдеш използвана за секс известно време и след това захвърлена. Изобщо поведението на този мъж е достатъчно показателно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 58e5411760
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   1, значи тези ситуации като на авторката се случват само на българки и на никакви други жени от други раси и народи? Ти или никога не си излизал от у вас, или сипеш злоба в целият сайт, защото поредната кифла- парцалана не ти е обърнала внимание по някакви си причини. Ами, спокойно, сам си си виновен, че си си я избрал такава, уверявам те. Тъпо е да слагаш всички българки под общ знаменател, просто защото ти харесваш кифляци. Светът се глобализира и можеш да се хванеш с чужденка. Или и такава не те иска, защото си твърде отчаян, озлобен, а може би и няма какво да дадеш на не- Ганка с някакво ниво?
По- спокойно, пич!

Към авторката - този ми се струва като доста несериозен тип, пък и няма нищо стабилно към теб. Щом само ти му пишеш и само отменя срещи, значи или е непостоянен, което е по- малко вероятно, или пък може би не ти се кефи достатъчно, което не е болка за умиране, понеже не всички, които ние харесваме, ще харесват нас. Интересна си му за момента, може би и си повдига самочувствието с теб. Аз бих спряла контакт с такъв и ако след време ме попита защо, културно ще му обясня, че такива отношения за мен са загуба на време и че ако наистина е искал да се видим, е щял да се постарае да го осъществи. Среща може да стане и на разходка в парка, не е задължително да е по кафенета и ресторанти, особено изискани такива.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b59391089c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се занимавай, завържи още познанства - истински или виртуални - за да имаш по-голям избор.

Този явно е профи да е забавен, и това му харесва. Но - до там. Когато трябва да загуби реално време - отказва. Има причина, която ти не знаеш, а и не те интересува, честно казано.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7e58e88af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Че то от самолет се вижда колко го интересуваш и държи на теб!?
Толкова ли не можеш да разбереш , че ако искаше да е с теб, досега щеше да си му гадже вместо да си играе на блокиране и писане на глупости, а ти нямаше да пускаш тази тема? На колко си години? Не искам да те обидя, но лошо говори за теб, че си толкова наивна, меко казано. Престани да се хващаш на глупостите, които ти пише някой си и гледай делата му. Ползвай си ума, колкото го имаш и си прави изводите сама, иначе много ще страдаш. Не живеем в турски сериал!
Жена съм и ми става обидно, когато заради глупостта на някои плюят всички българки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 757f87078d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Изтриване от Фейсбук, блокиране, отблокиране - да не е на 15 години този младеж? Това за мен са детински действия. Спомням си преди време един мъж как ме беше изтрил, защото спрях да му пиша (а аз спрях, защото ми говореше неприлични неща). После пак ми беше искал приятелство и ми писа отново, аз му отвърнах сякаш нищо не е станало, но ми беше много смешно това поведение. Няма как да възприема сериозно такъв човек.
Да се върна на въпроса. Губиш си времето с този човек, така мисля. Три месеца не сте могли да се видите, това е много време. След това започват изпълненията с изтриването и прочие... Не, просто спри всякакъв контакт, не го трий, защото е глупаво наистина, но не му пиши. Ако той ти пише - не отговаряй. Най-вероятно ще те изтрие отново и край на историята, което е повече от добре за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b3aa818b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тоя пич не знае какво иска,ако е само за секса забавлявай се но не се увличай нищо сериозно не може да имате

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 20c72986ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моят съвет е просто да не се занимаваш. Не му пиши и просто все едно не същестува вече. А и мъжете лъв са много надменни , егоистини и цинични - казвам го от собствен опит

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 207d849ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колкото и да не ми е приятно просто няма как да не се възхитя на подобни мъже. Изпечени хищници, които много добре знаят как да играят психологически игри, така че хем да има "официалната" му жена/приятелка да му пере чорапите и да му осигурява уют, хем си хваща на въдичката разни наивни момичета, които припадат по чувството му за хумор и му чешат огромното его. За жалост явно има достатъчно рибки, които му се връзват.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d46029ba35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Типичният женкар. Седи си с някоя наивна жена, размотава я, а същевременно подготвя новата жертва. Какво точно очакваш да стане с тоя разюздан коцкар? Да се кротне с тебе и да е верен , хрисим? Да му излекуваш раните от злата бивша?
Голямо борене, голямо чудо. Страшен улов- женкар, който омайва с писанки,защото на живо го е бъз да се видите, че милото да не го натири преди той да реши уж да приключи отровната връзка. Като си мазохистка и се мразиш ,бори се.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: db630c751c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много благодаря на всички за коментарите. Радвам се, че писахте и тпва ми помага да взема по- адекватно решение. За сега не възнамерявам да го търся повече, а като гледам и той също не ме търси. Още веднъж благодаря!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: db630c751c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте, пиша след известно време, ето какво се случи- от какакто последно си писахме о се разбрахме, че като приключи с отровната си връзка да ме потърси на 8 март ми изпрати ккартичка за най- специалната жена, аз естествено отговорих, че е много мило и само толкова. Почти всеки ден се засичаме в чата, но той не пише. Миналата седмица ми писа за първи път след 8- март и си говорихме общи неща, не можах да му обърма внимание, защото съм на работа. В събота му писах, но не ми отговори, влиза в чата, но не ми отговаря. Не знам какво цели, но се побърквам от това играене на котка и мишка. Аз си поставих за цел повече да не го търся.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 4d8b83f864
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Стига глупости. За подобни хора винаги някой друг е виновен, връзката им била отровна и не знам си какво. Евала че не е тръгнал да те зарибява докато все още излиза с другото момиче, но манталитета му така или иначе е кофти. Ако искаш да си причиняваш подобен тип, продължавай да се натискаш, но най-смисления съвет който можеш да послушаш е да спреш с тази детска и наивна история. Потърси някой който не си мени менението всеки 2 минути за това дали иска да говори и прекарва времето си с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker