Къде се запознавате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде се запознавате?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1435 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 31 години от София. Не, не съм девствен и имам приличен опит с жените. Имал съм 3 по-дълги връзки . Последната, която беше 2 години и половина завърши, когато бях на 26. Може би след тази връзка изпитах едно разочарование и някакси се отчаях и затворих в себе си. Почувствах някаква самота и започнах все по-често да стоя при родителите си. Живея сам, но буквално през ден, че и всеки ден ги навестявах, дори в седмицата по 2-3 дни оставах и там да нощувам. Имах незначителни опити за срещи с момичета, но не бях себе си. В мен нямаше живец. И времето лека полека си минаваше. Поотдадох се на професията си. Изведнъж се оказа, че са минали 5-6 години откакто съм водил нормален живот и вече не съм и чак толкова млад. Струва ми се, че май пропирях в бездействие едни от най-хубавите години на младостта. Сега отново си живея сам, успях да си стъпя на краката, но ми липсва женската компания. В работата ми има жени, но честно казано не изгарям от желание да започна да свалям наред тези с които работя. Повечето ми познати отдавна са обвързани или семейни с деца. Когато излизам, често е именно с такива хора. Няма ги вече големите компании, сбирките и т.н. Пием по една бира и се прибираме. Така да се каже, макар и да имам приятели и познати, социалната ми активност е доста ограничена. Пък и в последната година забелязвам драстично по-малко хора навън - и през деня, пък вечер често си е сякаш бомба е паднала. Наистина понякога си мисля, къде ли мога да срещна някоя. Дали пък просто вече съм изпуснал влака и свободните момичета са доста по-млади от мен и не бих представлявал интерес за тях, пък и изобщо не знам къде да ги срещна. Ще кажете, да се запиша на някакви занимания. Ами аз редовно тичам или плуване. Това ми харесва и това правя от дете буквално. Не мога например да се запиша на латино танци при положение, че това ми е адски безинтересно и не ме влече, само и само да се запозная с някоя девойка. Понякога дори си мисля, че хората са станали страшно затворени и просто никъде не излизат, а са се забили в телефоните. Дори и тези, които виждаме навън живеят във виртуален свят. И то младите и свободни хора. Сякаш по улиците може да срещнеш много повече семейства и хора на средна възраст от колкото младежи. Пък добре, да кажем, че мъжете сме си застреляни и стоим сами. Повечето жени като цяло рядко остават сами за дълго. Къде тогава ги намират партньорите? Всичко в инстаграм и фейсбук ли се случва? Или аз нещо съм тотално сбъркан?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 42ddfa87e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Нещо от към самочуствие си се сдухал. Горе главата, само на 31г. си, не си на 61г. Всеки има своя път. Това, което ти е писано от бога няма как да го промениш. Не се отчавай от някоя беда, понеже не знаеш от каква друга по-голяма беда те спасява.Често човек когато е отчаян, прави най-големите грешки. Остави нещата да се случат по естествен начин, ако искаш да бъдеш щаслив. Ако стане стане, ако не стане пак добре.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4045f56a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Прав си за това, че сме се затворили в себе си, не излизаме много, през повечето време сме си вкъщи и прочие. Това и с приятелки си говорим. Не знам от пандемията ли е, от какво ли, но хората някак си не са същите. Спомням си преди как сме си говорили с напълно непознати, без да се смущаваме и без да изглежда странно, сега всеки те гледа едно подозрително... А пък на моменти и аз, излизайки, си казвам вътрешно "дано никой не ме заговаря днес", преди изобщо не бях такава. Саможиви станахме някак, не знам дали е точната дума, но тя ми хрумна сега. Не знам, тъжно е.
Сега по темата. Трудно ще ти е извън социалните мрежи, освен ако някой/я приятел/ка не реши да те сватоса на живо с негова/нейна позната, колега, приятелка. Това никога не ми е допадало (да ме сватосват), но не е и чак толкова лош вариант. Жените по природа са си мнителни, сега още повече, така че на живо с непозната (примерно на улицата) ще си е почти мисия невъзможна, освен ако не попаднеш на свежа и отворена мадама, на която не й пука много-много. Езиков курс? Имам позната, която там се запозна с гаджето си. Според мен е добър вариант, хем ще научиш нещо ново, хем ще се поогледаш за момичета на твоята или близка възраст. Нямам идея обаче как ги провеждат сега, ако е онлайн, май по-добре да действаш в социалните мрежи направо.
Другото, което ми хрумна, е да излизате по-често по мъжки с приятелите ти, без деца и жени. Не знам доколко е осъществимо обаче, но ти им предложи, може да се навият (или по-скоро да навият жените хаха). :))

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 72cb669ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Покрай ковид и разните там клубове по танци са умряла работа. Ако махнат сертификатите, може и да живнат през пролетта и лятото, но не съм сигурен, че това ще се случи, тъй като официално планът е да ваксинират през няколко месеца, че хубаво да напълнят джобовете на акционерите на фарма компаниите...
А в интернет е предимно пълно с мъже (има десетки хиляди повече мъже отколкото жени под 55, когато мъжете наистина почват "яко да мрат", ако трябва да цитираме Мутафчийски).
По баровете ще намериш главно студентки.
Погледнах демографските данни за 2020 - единствено в някои африкански държави има повече млади жени от мъже, така че ти пожелавам късмет.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ff393ae60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз не излизах с мъже от работата ми, университета или приятели, приятели напприятели и т.н., за да избегна проблеми и клюки. Използвах сайтове за запознанства, срещала съм се с доста хора от там и сега имам семейство и мога да кажа, че не съжалявамрза избора си :)
Стискам палци.

Ж36

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 09e5480aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моят мъж не помни кога сме се запознали, но помни точно датата когато за първи път сме правили анален секс.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 27cbfb54a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Подобен случай съм като теб. Мъж на 31г. Само, че от раздялата мина 1 година и половина, а през това време съм без живец, желание и т.н. Спорадични срещи с момичета и това е. Обвързани приятели с деца. В работата всички са хоум офис- никой не ходи в офиса. Чета книги, спортувам, гледам филми и подкасти, виждам се с приятели и така минават ден след ден и не виждам по какъв начин може да се случи. Пробвах тиндер, но там е трагедия.
Вярвам, че ще се случи, но кога не знам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: edfd2e3c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм на 30, необвързан от 3 години. Доста съм гледал, мислил и коментирал по темата. Много пичове сме така.

Истината е, че последните няколко години дейтинг пазара се измени доста. Жените предлагат по-малко от всякога, а изискват повече от всякога. Конкуренцията е нереална, предвид всичките социални мрежи, медии и дейтинг апликации (тиндър и подобни). Жените имат достъп до АДСКИ много мъже, като в същото време биват облъчвани с идеи за нереалистично лъскав живот, което води до това, че почти никой не е е достатъчно добър, пък и на другия ден може да дойде още по-готин пичага.
И така продължават, докато не станат на към 30-35 , когато вече са натрупали десетки бройки и са се "наживяли", а много от тях са и самотни майки. И тогава решават, че им е време да "улегнат" с "добър мъж" (демек будала). До тогава живеят все едно вечно ще са на 20 и се праскат или поне се опитват, предимно с топ мъжете.

Честно казано, ако не си в топ 20-30% от мъже, и не си в гимназията или студент, ще ти е доста трудно. Отдавна е минало времето, когато стига да си просто нормален мъж и все някоя ще се завърти. "Нормалното" вече не е нормално, а дъно. Ако си нормален, си дъно. Трябва да си над средното ниво ПОНЕ, за да можеш да си конкурентен.

Аз лично съм над средното ниво в почти всеки аспект (освен може би ръста - 175). То на мен ми е тегаво, а все пак от време на време, спорадично, изпада по някоя, ама за кратко.

Момичетата дето са семейно ориентирани отдавна са задомени (не непременно щастливи, но са омъжени). Тези неща стават най-лесно, когато сте по-млади - 18-25 годишни. След 25, мамата си ебало. Всеки с емоционален багаж, нереалистични изисквания (особено жените), по-малко склонни на компромиси и нагаждане, пресметливи.... абе дори и да се запознаваш с много хора (аз примерно съм социален и имам не малко контакти), пак е абсурдно трудно да нацелиш някой, с когото да сте подходящи. Като бяхме по-малки, бяхме по-склонни на нагаждане и компромиси, затова и беше по-лесно да започнеш връзка.

Последните 3 години, повечето ми сексуални контакти са били с емоционално увредени жени или самотни майки.

Писано от мъж на 30, живеещ сам в голям апартамент на центъра на голям град, с много добра работа от вкъщи, кола, обичащ животните, образован в два университета в топ 100 в света, живял в 2 различни държави и пътувал по много други, с 4 дълги връзки зад гърба си, от добро семейство, с богата обща култура, забавен, добре изглеждащ, трениращ, с атлетично тяло, поддържащ се, със социален живот, приятели, интереси и т. н.

Според горното, сами си преценете вие къде се намирате и какви са ви шансовете.

Накратко - ако си дебел, си преебан. Ако си грозен, си преебан, ако си смотан и неуверен, си преебан, ако си нисък (визирам под средния ръст - 175), си преебан. Това е истината.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1f93a75f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сложен въпрос, сложен отговор. Но ключът е в твоето отношение към проблема. Трябва да си отворен към хората, да светиш "зелено". Мястото няма значение. Има жени навсякъде. И си само на 31. Ако беше на 51 или 61 директно щях да ти кажа, че нямаш шанс, защото е така - никой не иска увехнали хора с болести и проблеми, но ти си мъж в разцвета на силите си. Сега е твоята пролет!
И накрая една китайска мъдрост: Запази зеленото дърво в сърцето си и някой ден пойна птица ще свие гнездо в него.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3ac361e85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм в същото положение като автора, на 31г жена съм и съм над средното ниво- докторка съм , изглеждам доста добре. Омръзнало ми е от мъже,които не знаят какво искат или не са на моето ниво ( във всеки един аспект). А искам да създам семейство и да имам деца и любящ съпруг, който да ае грижи за това семейство!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 72cb669ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, и къде ги търсите тези мъже?
Ако сте лекар, би трябвало доста хора да срещате, все ще успеете да срещнете някого (или пък не, ако сте твърде избирателна).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker