Струва ли си да си остана с един мъж в живота? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ли си да си остана с един мъж в живота?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3683 пъти
За първи път пиша, но сам чела много историй тук. Искам да споделя моя "проблем". Момиче съм на 20 години от година и половина имам сериозна връзка със страхотно момче. Със него за първи път преспах. От сега започна да говори за деца и съвместно съжителство след като завърша.

Аз се плаша от това защото не се чувствам готова.И това което ме плаши е че постоянно говори че ще му изневеря. Постоянно ме пита дали съм му вярна. Подтиска ме като ме пита така. Не съм му давала поводи. Никога не съм му изневерявала, но напоследък започнах да се заглеждам.

Плаша се от себе си че ще искам да пробвам с друг. Той е много грижовен, но това което не понасям в него е избухливия му характер. Напоследък постоянно е нервен каквото и да кажа ми вика.
Сега минава през труден период, затова го и разбирам, но така ме отблъсква и не се усеща.

Преди беше много весел постоянно засмян. Секса ни е на периоди ту има страст, ту няма. Постоянно чака аз да действам. Липсва ми някаква тръпка. Струва ли си да си остана с 1 мъж в живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3b34b4c051
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако наистина го обичаш, ще го разбереш, всеки минава през трудности и най-вероятно това ще отмине скоро. Говорете повече и споделяйте повече. Успех!
Ицо

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fab0973110
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако го обичаш остани с него и аз съм като теб,няма лошо ако ти е пръв и последен и не изневерявай глупаво е ще съжеляваш после а за тва че ти си активната а той по пасивен говорете споделяй

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cd34fb93e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ж29: Живеете ли заедно? Дали познаваш истинската му същност? Ами, ако всъщност под прикритието се таи един скрит тиранин и див ревнивец? ! Като МНОГО по-опитна от теб, ще те посъветвам - да не се спреш на него. И аз съм се заблуждавала, че обичам, че това е единственият човек и т. н. Поживях, поскитах, смених МНОГО мъже. Винаги съм била с по един, но временно. Докато не срещнах ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ. Но дали щях да разбера, че това е той, ако не бях поживяла и преживяла какво ли не? ! Дали щях да го оценя по достойнство? ! ... И той е минал през много перипетии. Бил е семеен, с дете, жена му се оказва нимфоманка, която не го обича, а дори го ненавижда. Единствената й цел е била да има брак, да го унищожи и да наследи имотите и наследствата му.
Коментирали сме, ако се бяхме срещнали, преди да препатим, едва ли щяхме да се забележим и харесаме, камо ли да се влюбим толкова лудо един в друг.
Така че - Ако трябва, поживей в едно домакинство с този човек, минимум 2 години и едва след това прецени дали си готова за брак с него. Имай пред вид, че всеки след брака се променя отрицателно. Обикновено преценката е, че другият му е задължен, че е длъжен да... и т. н. И след брака ще ти е по-тежко, отколкото преди него. Все пак, прецени дали можеш да живееш с него, без да те тормози.
А, и да не забравя!!! - В никакъв случай не се доверявай, не споделяй и не слушай съветите на родители, роднини и приятелки. След време ще разбереш, че последните са изчезнал вид. :))
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 856371e7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Струва ли си да останеш с един мъж през живота си? - Зависи от мъжа ;). Ти ми кажи как са нещата, според теб той ли е човека, чието лице искаш да виждаш всяка сутрин, когото искаш да целунеш след работа, когото ще те прегърне ако се случи нещо. Ако не е той, ако не си пасвате, теглиш чертата и толкова, няма вечна тръпка, или вечна искра.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 48450f8423
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Само не раждай деца, не сега, не и непосредствено, след като завършиш! Първо работи, имай стаж. А до тогава, честно - мислиш ли, че ще си с него?
Аз не вярвам, честно казано!

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: faece17bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Та ти сама си си отговорила. Съмненията ти с адостатъчно красноречиво изразени...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ef17b80c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, но може би не точно с този мъж! Ако от сега е нервен, ако страстта често я няма, ако си несигурна какво ще стане после?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5d673b6acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля, че няма да останеш с този мъж. Животът ти тепърва започва. Още нищо не си разбрала. Този мъж не си заслужава, ако питаш мен.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4821c4c67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Зарежи го!!! Не си струва да си само с един мъж

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6bb627ad20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво толкова лошо има да си с един мъж през живота си. Та това ли те притеснява, че ще остана само с един, т. е. ще останеш малко по различна от другите т. е. НЕк*р*а. Няма лошо да си само с един, причините са една раздяла са други и за сега не виждам такива причини - всеки има нервни проблеми, нима ти искаш да си с наркоман ли?

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f9f716a613
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Въпросът ти е реторичен....и отговорът е известен.....

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aa74b69ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, да напомня - не живеем в 19 век, нито в Иран и една жена, която е била с повече от един мъж не е курва и не я горим на кладата.
Аз чаках до 18 с първия, но се оказа гнусно копеле, ходише и с най-добрата ми приятелка - с него ли да бях останала?
И като го зарязах, това прасе, когато намерих истинската любов във втория мъж в живота си, станах курва, така ли?
Една жена не трябва да остава с първия мъж в живота си, само за да огоди на някакви средновековни глупости. Живеем в 21 век авторката не е длъжна да търпи „всеки с нервни проблеми“!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6d9514804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   10: Та номер 12 всеки в определени моменти от живота си има проблеми. Нима вие нямате такива? Та не мисля, че това са чак толкова голями проблеми - нали не е наркоман, пияница, крадец или престъпник - защото за мен това са проблеми. Колкото до това, че приятелят ти казвал, че можеш да му изневериш еми прав е, защото тук в българия повечето момичета са такива. Видят ли пари и пощуряват. И номер 12 ти си виновна, че си тръгнала с някакъв дето е ходил с приятелката ти, тук не говорим за това, а и ти си си виновна за това. Да така, една жена на бива да остава само с един заради някакви глупости, но не бива и за глупости да си вика, че ако е само с един ето виж колко лошо било. Колкото до приказките му за дете, еми човека се опитва да вижда по перспективно на нещата, ти какво искаш да ти говори, че утре ще се разделите ли? Много сте странни.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aa74b69ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От 12 до 13 - И с какво съм виновна, че приятелят ми е ходил ТАЙНО паралелно с най-добрата ми приятелка, кажи? До последно отричаше, но го зарязах. Предлагаше ми брак - отказах, бях на 19!
Няколко месеца по-късно се ожени за нея. 5 години по-късно случайно разбрах, че тя е правила аборт от него, докато той е бил с мен - ето, не ме е подвела интуицията.
И какво предлагаш, да се бях омъжила за него, само защото ми бил първият ли?

Никой никога не ми е казвал да изневерявам и НИКОГА НЕ СЪМ ИЗНЕВЕРЯВАЛА.

Никой не е длъжен да търпи иначе психозите на другия, щом не е щастлив. Авторката си знае - послушай интуицията си, този не е за теб, аз я послушах и не останах излъгана - само две седмици след края със свинята, се влюбих в чудесен мъж, с когото вече сме много, много прекрасни години заедно!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bd48df5dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не си струва, ще разбереш когато хванеш втория...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 11a7383201
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Я стига, ако го обичаш ще го разбереш!!!
Как така, сядате, говорите и му казваш твоите условия, ако не е съгласен връзката приключва, ти си млада трябва да учиш, да се забавляваш, да живееш.
Аз родих на 19, понеже имах дълга връзка, завърших, забременях и нямах причина да се откажа от детето си. Сега съ майка на 2 деца, обожавам ги, но дилемата ми е дали да се върна на работа като сервитиорка и да не ги виждам всяка вечер или да работя в някоя дърводелска фабрика (ако ме вземат) за някакви мижави 300 лв.
Не прави като мен, аз живея само за 2 усмивки, а моите съученици... гледам снимки в фейса как завършват, как се забавляват, ходят по екскурзий в чужбина...
Не ме разбирай грешно обичам си децата, но можех да ги имам и след 5 години, и да съм изживяла нмезабравим студентски живот, ако бях по решителна да му кажа искам това, бъди до мен и ме обичай през това време...
Надявам се да ти помогна, но и да решиш да имаш подобен на моя живот, ще имаш прекрасен стимул да се бориш, просто децата и мъжа и битовизма няма да избягат, само младоста ти си отива. Аз се надявам на 40 да започна с купоните:)))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a6a67ec3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз мисля, че няма да е той мъжът завинаги...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aa74b69ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 16 заслужава едно Браво, защото си го каза откровено и честно.
Повечето жени като нея, страхувайки се да не бъдат разпънати на кръст като лоши майки и жени, не си признават, че понякога копнеят за друг живот, че понякога децата не могат да те компенсират и понякога един млад човек има нужда от повече.
Браво за смелостта да кажеш истината. Много млади жени у нас биват букално принудени от обществените нагласи, от тези на семействата си да раждат млади. Едва ли не на 30 сме става жената у нас (според „доброжелателите“) бабичка.
Мъчно ми е за ограниченията, които си поставяме като жени и като общество.
Моята най-добра приятелка също ни гледа само по фейса. Роди на 19, обещаваха ? помощ, дадоха ? уж „собствено“ жилище, а и превърнаха живота в ад. Добре, че е детето, да и е подкрепа и помощ. Мъжът ? се пропи, показа истинското си лице и сега момичето не може да напусне провинцията, дори ей така - да ми погостува. Детето ? е вече първокласник, разходите растат, в класа само циганчета - проблеми, колкото си искаш.
Стояли сме на един чин - беше минимум толкова интелигентна като мен. Аз завърших в чужбина, обиколих Европа, заминавам за САЩ... а тя дори интернет няма вкъщи. Идваме от еднакво бедни семейства, както и всички в моя край - имам съученичка компютърен инжинер в Канада, цяла тълпа мацки в София, в цялата страна са се пръснали. Има някои сега се омъжват и раждат бебенца, а моята П., най-добрата ми приятелка, ОТЛИЧНИЧКАТА на класа, с нея сме разделени - тя има първокласник и не може да мръдне от тъпата провинция, събирайки стотинките, за да прати детенцето си на училище! Момичета, умната!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 29f2f3eedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Поредната, която и липсва тръпката и иска друг. Не може да ти се помогне, обвинявайки половинката си, ще се оправдаеш да изневериш. А който търси винаги намира за какво да се хване, защото идеални хора няма. Ти просто търсиш пред себе си оправдание и повод да изневериш без да поемеш отговорността за действията си, обвинявайки другиго за собствената ти постъпка. Постъпка която е само въпрос на време.
Както се казва "Всяка жена иска да бъде вярна на половинката си, но трябва да го може.".

Ти не го можеш, успех в намирането на много тръпки с много мъже. Ясно е че те интересува по първичните неща. Нищо не ми остава освен да ти пожелая да получиш в голями количества това което търсиш. Голями тръпки да получаваш от мъжете, белким си щастлива. Само дали и другите важни неща ще намериш или ще си останеш с тръпката е друг въпрос.

Само не наранявай излишно човека с който си, той не е виновен, че теб те сърби и гледаш гладно наляво надясно. За сериозни отношения полигамна личност като теб не става. Но в това няма лошо. Ние мъжете имаме нужда и от такива за да си правим тръпки и да ни е интересно :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: da57cc3856
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката : До номер 19 - В напълно погрешна представа си за мен самата. Но ти благодаря, че отдели време да напишеш пълни глупости. :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 29f2f3eedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм номер 19. От опит съм научил да гледам повече действията на хората и по тях да съдя за тях, а не по това какво твърдят, че са или не са. :) На голи твърдения не вярвам, каква не си. Виждам намеренията ти, желанията ти и какво смяташ да правиш, а това е неизбежно за теб да бъдеш и с други. Самият факт, че само си задаваш този въпрос и си представяш да бъдеш с други е напълно достатъчно за мен. Не виждам любовта в думите ти, не виждам темата да е от типа "Много съм щастлива с моята любов и нямам нужда от никой друг". Когато човек обича това изпитва, а не това което ти си написала - тема за това как ще изпуснеш други мъже, ако имаш сериозна връзка. И това ми било любов. Аз не виждам такава от твоята страна към "страхотното ти момче". Една истински обичаща жена не би мислила за други мъже и връзки, нито ще си задава подобни въпроси! Не мислиш за подобни неща, когато обичаш. Това твоето може да е всичко друго, но не и любов. Все пак успех, явно трябва някой друг, който да събуди по-дълбоки чувства.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 11a7383201
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   oт 16
За щастие моят съпруг не ме ограничава и имам свободата да правя каквото реша , ако искам да учча няма да ми попречи но... Но това съвсем не значи нищо , и аз можех да сгреша , чак сега оценявам неговите качества и недостатъци , и се радвам че съм имала късмет , защото имам приятелки които ядът бой , лишават ги от пари , лишават ги от дрехи. И аз можех да съм като тях , просто съм извадила късмет , обичам съпруга си и децата , но казвам че щях да ги обичам и след 5 години-може би и повече... Считам се за добра майка , старая се да възпитавам децата си както смятам за добре и да си призная не винаги готвя :) , но мъжът ми няма нищо на против понякога да купи кренвирши от магазина.
Просто съветът ми е да изчакат , ако той не може да се съобрази с нея няколко години , как ще го прави цял живот???
Благодаря за хубавите думи които сте ми написали 18 , много сте права и честна , радвамм се на такива хора.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 750792050b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Aз ако бях на твое място щях първо да се наживея и наспя с всички мъже,после да се обвързвам сериозно,кво е тва, на 20 и вече сериозна връзка,живей си живота

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fab0973110
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Хора защо мислите че тя иска да спи с друг на нея не и е до секса а до самото отношение емоцията тя иска с него но иска съвет как да постъпи че да се попроменят нещата ебаси кфо я нападнахте ама всички.Едни викат живей си живота та тя и с него може да си го живее 100 % други я обвинявате едва ли не че е некфа курва.......А тая нервност е временна и повярвай можеш да направиш така че връзката ви да е перфектна подхождаи към него винаги внимателно и загрижено :) успех .......от Криси

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c53dd5da7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Хора, без да обиждам никого, без значение кой век сме, тези жени, които са спали с МНОГО мъже, си им е изписано на челата! Те продължават докато могат, и никога не спират да изневеряват!
Аз съм жена, не съм имала само един приятел, но за мен не е хвалба да си преспала с МНОГО мъже!
И никой мъж не обича жена му да е такава!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: da57cc3856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Благодаря ти Криси за хубавото изказване :) от авторката :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d9cd37c123
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   25, без да обиждам никого, но това не е вярно.
Зависи си от жената. Аз се държа много свободно с мъжете - за разговори, смях, дискусии, на работата, а съм била само с един! Просто майка ми работеше в пожарната, често ме взимаше на работата си и ме пускаше в огромната сграда - да съм била на 4-5, свикнах да общувам с офицери, да правя интересни неща, за да ми подаряват химикалчета, фулмайстерчета и т.н.

Знам ли - просто с мъже мога да се държа така, както си се държа и с жените, без да имам странични мисли. Много от тях обаче си въобразяват, че искам нещо повече.

Освен това съм много атрактивна блондинка. На лицето ми за доста хора като теб „ми е изписано“, но изобщо не е вярно - аз и приятелят ми си знаем!

Познавам доста скромно изглеждащи жени, който са спали с 10+ мъже в търсене на „истинския“.
Изобщо - по външността не може да се определи, коя жена каква е.

Аз съм спала с един мъж, но не съдя жените, които са спали с повече, те не са развалени или нещо такова и никога не бих посъветвала приятелка да остане с мъж, който не обича, с когото е нещастна, защото ? бил първият!
Нищо няма да ? се изпише на лицето, авторката да зарязва господинчото.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b25f5ea14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Виж сега, струвА си да останеш с един муж в живота си, но явно не и с този. Не казвам нищо лошо за момчето, но помисли минала е една година откакто сте заедно това според мен е достатъчно време да разбереш дали наистина го обичаш с цяло сърце и дали искаш да бъдете едно семейство. От друга страна щом още от сега се заглеждаш по други какво ще стане след 3-4 годинки. Била съм в твоята ситуация и си виках аз ще свикна дрън дрън... С това не се свиква. С любовта не се свиква, тя е като инстинкт! Лесно е като при дишането :)
Ето сега аз си дишам и си обичам и ми е толкооова лесно! когато намериш мъжа на живота си, тогава ще разбереш, че не са ти нужни повече от 4-5 месеца да разбереш, че друг не искаш!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0118e10ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Абе, жена реши ли си нещо винаги, може да си намери кусур!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: da57cc3856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 29 това не се отнася само за жените и мъжете не остават по назад :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: da57cc3856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Още си твърде млада за сериозни неща. Поживей си и така мисли за семейство и деца.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 42bed6755f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   по принцип да. но така както го описа твоя човек незнам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker