В защита на жените от тези чича, които ги обиждат за възраст! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В защита на жените от тези чича, които ги обиждат за възраст!
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1903 пъти
Само на мъжете, които непрекъснато обиждат и принизяват жените за възраст и така нататък, да им кажа, че и те не падат по- далече!

ДА ЖЕЛАЕТЕ ДА БЪДЕТЕ С МОМИЧЕ НА ВЪЗРАСТ, В КОЯТО МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ДЪЩЕРЯ, НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ОКЕЙ И НЯМА СЕКСУАЛНА ПРИЧИНА КОЯТО ДА ГО НАПРАВИ ОКЕЙ!

* Плодовитостта на жената може да е до време, но и ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА е подходящо само до време!

На може да си на 50 и да имаш дете от 20-годишно момиче! Защото ТИ ДАЛИ ЩЕ СИ ЖИВ ДА ГО ОТГЛЕДАШ?

Ако нещо се случи с теб и тя е твърде млада, дали няма да си намери друг след това?
Плодовитостта на жената не оправдава дори вашите години! За правенето на деца се изисква младост и от двама ви! Така е най- добре и за детето!

ЕДИНСТВЕНАТА причина, поради която бих приела връзката на мъж с много по- младо момиче е *само и единствено, ако наистина я обича и се грижи за нея! Ако не се възползва от нея сексуално и са щастливи заедно! АКО ИМА ИСТИНСКА ОБИЧ!!!!!!!!!!
А не някакъв чичка, който е тръгнал да се доказва колко е добър като забърсва млади и глупави момичета! Това е отвратително!


А на тези от вас, които обиждат жените за възраст,

САМО ДА ВИ КАЖА, ЧЕ И ВАШИЯТ БАНАН ИЗСЪХВА СЛЕД ВРЕМЕ!

Без виагра на 90% от вас СЪЩО ОНАЗИ ВИ РАБОТА СПАДА и не работи както преди! И вие вече на дадена възраст няма да можете да го вдигнете!

И по- младите мъже ще са по- способни от вас! Като вземат да ви болят разни неща, това младо и плодовито момиче дали ще издържи?

ТАКА ЧЕ МЪЖАГИ КОГО СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ОБИЖДАТЕ?!
АКО НЕ ОБИЧАТЕ И НЕ УВАЖАВАТЕ ЖЕНАТА ДАЛЕЧЕ ОТ НЕЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 264bcffbf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Той и качеството на спермата започва да пада след 40 годишна възраст, а при някои и по-рано.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7b54d8a546
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

2.   От памтивека е било нормално възрастен мъж да забременява младо момиче и така ще си остане. А затова има много причини и една значителна част са от страна на жените.

Авторке, защо жените не избират млади мъже в разцвета на силите си за бащи на децата си, а? Говоря, когато сме на 20-33 годишни. Заради парите, нали? :D

Малки меркантилни кифли взели да обиждат мъжете за собствените си грешки. Като че ли чичака на сила й разкопчава панталона на Мис Меркантилка!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a3868429b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Евала за хубавите думи .много точно казано!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5558ede882
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Пак ли ти?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 130b688a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

8.   Много се забавлявах тук, преди време един комплексар беше пуснал тема как жените след 30 не ставали за нищо, как трябвало да раждат, забележете, между 15 и 20 и т. н. И когато някой го попита дали самият той не е на 14, че говори такива неща, гордо заяви, че бил на 35 и бил млад. Смяяяях! Значи тай на 35 е младеж, а жените на 29-30, са баби. Какво да ви кажа, някои хора и на 80 няма да им дойде акъла.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5d9ecff619
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   8, не ставай смешна! Разбира се, че за раждане жените след 30 години са доста окъснели, ама доста!
Не знам що за разсъждения имаш, че да да сравняваш мъжете и жените по този показател?

2

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2cc05c704b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете се котират много по-дълго, това е безспорен факт.

Номер 1 писала, че качеството на спермата спадала след 40. Ми как да ти кажа на 38 съм, сравнително скоро си правих изследване на спермата поради друга причина. Спермата ми е като на 20 годишен и като количество и като качество. Всичко е много индивидуално. И имай предвид, че от 1 година не съм се занимавал с никакъв спорт, пуша, пия и т.н. Но нито либидото ми е намаляло, нито нищо. Има мъже, които и на 25 едва го вдигат, има и 60 годишни, които са машини.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4b1f897a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   Сега проблемът е, че някакви мъже обиждат някакви жени за възраст, или че някакви мъже, излизат с някакви млади жени?

Жена, ти си тотално изтрещяла! Вижи си писанията! Все едно луд човек е писла!

Ти откъде реши, какви "сексуални причини" имало и нямало? Да не си в леглото, галвата и гащите на всички, че да си съдник? Или викаш, ти казваш кое е правилно и кое не! Аз имал проятелка, дето ми биеш шамари и настояваше, да и направя заднка шарен с камшик. Беше ми забвно отначало, ама после ми писна. На нея обаче и харесва. Сега е с друг. За мен е странно, но за тях си е норамлно.

И защо реши, че само мъжете търсят секс? Много жени също искат секс. Искат тръпка и забавни връзки. Не всичко е до брак и деца, бе жена! 2021-а стана вече!

Но най-смешното беше:
"Ако нещо се случи с теб и тя е твърде млада, дали няма да си намери друг след това? " - Ами какво да прави? Да седи сама 40-50 години сама и да страда по мен ли? Ако реално я обичам, ще искам да е щастлива, а не да изпадне в някаква брутална депресия.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 274dc11b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Избирайте млади мъже за бащи на децата си, защото от медицинска (генетична) гледна точка, средно статистически качеството на спермата при мъжете се влошава след 30 години и е голяма вероятността за не твърде здраво поколение, с намален интелект, сравнение ако същият този индивид ви заплоди да речем 5 години по-рано. Лошите навици пък съвсем влошават нещата. Ето защо се ползва сперма на студенти при избор на биологичен родител по каталог.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3273bd7a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Никой не е по- малко стойностен заради възраст! Обиди не трябва да има никога заради възраст и всяка жаба да си знае гьола! Само любовта може да оправдае огромната възрастова разлика. Моят приятел е с 5 години по- малък и той е най- големият дар в живота ми! Някои мъже обичат хубавите дами без значение на каква възраст са!

След 40 и мъжете и жените се променят, и качеството на половите им органи пада! Но защо мъжете не осъзнават това? Всеки човек е красив на всяка възраст! Всеки е достоен!

Но да се използват хората, за да се доказват колко "още ги бива", това е върхът на простотията!

Номер 6, винаги си добре дошъл при мен душичке!

-А.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3273bd7a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Номер 2, никой не ти ще парите! Те няма да ти купят акъл нито да ти купят сърце, така че дръж си ги! :)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0759fd0aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

15.   9, глупости на търкалета.
Влошаването на яйцеклетките започва чак след 35 при жените, така че на 30 години си е супер възраст за деца.
За справка, след 35 започва и влошаването на спермата пи мъжете, така че ако си хванеш хубава млада женичка и детенцето не прилича на теб - да не се чудиш, вероятно си имаш хубав млад оркат ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: accb05b7c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Авторке, така е, но реалността е друга, колкото и да се правим на морални.

Ако си грозна и стара, ти си трето качество човек, освен ако нямаш някакви страхотни постижения в други сфери (наука, изкуство и т. н. ). Един от най-тъжните примери за мен е Бриджит Бардо - абсолютен секссимвол, муза на Пикасо и т. н. Сега е сбръчкана, с лоши зъби и сиви коси, явно не си е правила операции. Занимава се с изключително благородна дейност, не цепи басма на никого и благодарение на нейната организация имаме парк за танцуващи мечки в Белица. Знаеш ли какви са масовите коментари за нея? Че е гнусен дърт бабишкер и да ходи да се скрие нЕкъде. Тя вече няма значение, защото не е 10/10.
Светът се върти от секса и, респективно, красотата/младостта... това никога няма да се промени. Важи особено силно за жените, но и за мъжете. При двама души с идентични други качества, винаги ще избереш по-красивия. Хората сме интуитивно привлечени от симетрията, правилните черти и здравото тяло още от бебета.

Разбира се, това, че си млад, не значи, че изглеждаш добре или си здрав... всичко е до гени и грижа. Една красива и поддържана жена на 35 е далеч по-добре от дебело и криво момиче на 19. Хората, които говорят за младост, нямат предвид грозноватите момичета на 20, а хубавиците на 20. Така че е по-скоро до външен вид, отколкото до ЕГН. Грозните жени са ирелевантни на всяка възраст и тях ги искат много малко мъже, независимо кой набор са.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cb4590009e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 9, не говорех само за раждане на деца. Той, твърдеше, че след 30 жените изобщо нямат право на социален живот, че трябва да се затворят вкъщи с котката, да живот гоблени и завинаги да забравят за неща като срещи, любов, секс и т. н.
Колкото до раждането на 15, не знам на теб как ти звучи, но за мен не е ок и по-добре да родя на 35, вместо на 15.
От номер 8

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a4ace0e235
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ако не беше този пуст мъжки нагон половината теми в този сайт и коментари от типа " мъже срещу жени" нямаше да ги има:))))

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c9118090da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Само прочетете номер 12... И такива индивиди тръгнали да ми говорят за медицински гледни точки и статистики, все едно ги разбират... Направо смях в залата - на по-късна възраст или с лоши навици се правели по-ниско интелигентни деца... Ти разбираш ли изобщо процеса? Очеизвадно не! Гените ти са си гени и на 20 и на 40 и ти ги предаваш все по един и същ начин. Като си прочел/а за качество на спермата, това значи колко на брой и колко активни са сперматозоидите в нея, а не дали правят умни или глупави деца... Тръгнали да мислят някои хора... Недейте, че ще ви заболят главичките... Потрес!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e753904335
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Момичета, кътайте си пари за разкрасителни процедури и се поддържайте. Естетичната дерматология и пластичната хирургия вече правят чудеса. Не говоря за онези с цици като футболни топки и маймунски джуки. Винаги си осигурявайте гръп и лътайте пари за черни дни. Мъжете са подлеци и не може да им се вярва.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d90b9fc302
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ама тия верно ги боли главичката :) Че 40 годишен мъж не е като 20 годишен мъж - безспорно. Аз първи ще си призная, че тялото остарява. Ама да ни обесняваш, че видиш ли ние сме твърде дърти щото "спермата ни остарявала", си е смешно.

Виж, разликата между 40 годишна и 20 годишна жена, е от земята до небето. Амортизацията при вас е много по очевидна и фрапираща. Дори и вие си го знаете. Айде поне за това да не се лъжем и да не изтъквам ефектите на простички фактори като гравитация, че крехкото ви самочувствие хептен ще рухне.

И както номер 21 ви убеждава, "трябва да си кътате парите за разкрасителни процедури". Ахъм, с неколко операцийки ще излгеждате като 20 годишни :) Тия жалки опити да върнете времето назад единствено будят съжаление и насмешка. Просто сме твърде тактични за да ви го кажем в очите. Но ти гарантирам, че нема мъж който да избере 40 годишна тунингована дърта чанта пред свежо 20 годишно парче.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 61d1b55f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Много малко хора са запазени на 40г. , независимо от пола. Както и много малко мъже са успели да изградят добро финансово положение, дори и да са работили неуморно откакто са завършили училище, т.е. много малко мъже могат да компенсират напредналата си възраст, застаряващото си и вече несексапилно тяло с финанси, че да им върже младо меркантилно маце. А и не всяка красива млада дама е меркантилна, както си въобразяват някои злобни закъсляци. Да, това за тунинговането и според мен е леко тъпо меко казано. Каквото за жените, такова и за мъжете. Гравитацията влияе и на двата пола. Не само тя, а и още куп неща.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 274dc11b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   19, може би имам нещо общо с медицината? :) Концентрацията им пада, броят на здравите намалява, а на увредените се увеличава. И да, лошите навици и средната възраст често водят до неприятни последици. Само един пример ще дам - навикът на пушене причинява значително намаляване на броя на сперматозоидите, както и намалява качеството на сперматозоидите и увеличава възможността за наследствени заболявания, като причинява увреждане на ДНК в спермата. За алкохол, наркотици, фитнес добавки и лекарства е същото. %-тът на увредени ДНК рязко се увеличава след 30-32 - годишните, въобще не говорим тук за 40-годишните и това са много скъпи изследвания и няма практика да се правят масово. Това си го пише в учебниците, а вие си лайте и се агресирайте тук, колкото си искате.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 319ec6e228
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Жена съм, но говориш все едно в България са се втурнали двайсет годишни да раждат от чичаци...
Аз съм на 30 с дете и нито една моя приятелка връстничка няма дете, а те не са една и две.... Не са се и разбързали....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3273bd7a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Ми не знам, номер 23, и аз виждам ОГРОМНА разлика между мъж на 20 и мъж на 40 години. Първото е, че много от момчетата на 20 години са много по- интелигентни и истински джентълмени, изглеждат също много по- добре и са много по- силни. С възрастта мъжът като че ли се вдетенява повече отколкото да помъдрява.

Това, което каза е същото и за мъжете, умнико! До сега не ми се е случвало 40 годишен да ми хареса повече от 20 годишен :) Но аз съм в 20те си години и не си търся sugar daddy. Така че за мен пък 20 годишните момчета са много повече мъже :)

ТОВА Е ВЯРНО И ЗА ДВАТА ПОЛА! Но аз съм със всичкия си и си търся мъж около моята възраст :) Докато ти се опитваш да стигнеш там където явно не можеш!

Добър опит ;) Но за манията на мъжете с малки момиченца си има една дума започваща с П и не искам да я казвам,
но за нея дори можеш да отидеш в затвора!

Там няма да те питат какво свежо парче търсиш, а дали си извършил посегателство! Надявам се да не стигнеш до там!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3273bd7a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Всеки човек изглежда добре на всякаква възраст и е просто необходимо никой да не бъде обиждан по толкова нелеп критерий. Но с тези социални медии и филми, мъжете си помислиха, че Инстаграм моделките са реални.

Човек без кусури не съществува! В медиите всичко е фотошоп и всякакви корекции по тялото, никой няма да остане вечно млад и всички един ден ще напуснем тези тела!

И никой не заслужава да бъде принизяван заради възрастта си! А всичко останало е точно ето тази думичка започваща с П, която не ми се иска да споменавам.

Вие мъже си помислете дали ще ви е приятно, когато най- накрая и ние започнем да ви преценяваме по толкова безсмислен и долен начин!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d90b9fc302
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Е тва като го прочетох , и за пореден път разбрах, че изобщо не познаваш мъжете :

" С възрастта мъжът като че ли се вдетенява повече отколкото да помъдрява. "

Но тва пък направо ме довърши :

"Но аз съм със всичкия си"

Както викат типичните "20 годишните джентълмени" - "а стиа уе. Верно ли'е, чуек" :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker