Не ме цени и забелязва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме цени и забелязва
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 830 пъти
Здравейте! Много се надявам всеки от вас, който прочете историята ми да сподели мнение. С приятеля ми сме заедно от година и няколко месеца. Винаги аз съм била тази, която обича повече и прави повече за него. Той винаги е бил критичен към всичко дори към себе си, но напоследък това започва да ми дотяга. Кара ме да се чувствам не достатъчно добра, не си мери думите. Натяква ми когато имам недостатък. Натяква ми когато се скараме доста след това. Обичам го безкрайно много и в същото време знам, че той вече не ме цени и обича като преди. Може би едва, когато ме няма ще оцени всичко. Не казвам, че очаквам да ме боготворят, но поне да се усеща уважение и благодарност. Онзи ден ми каза, че милите жестове които правя за него, всяка можело да ги направи. Да готви, да го изненадва, да се интересува от това как е... Това много ме огорчи. Понякога ме кара да се чувствам така сякаш трябва да съм благодарна, че ми бил верен въпреки проблемите. Че още не ме бил оставил. След това ми казва, колко ме обича и иска само мен. А след два дни отново започва да се държи ту топло ту студено. Сигурна съм, че за момента няма друга, обръщам внимание на всичко, знам и всичко в телефона му и не ми е давал поводи да се съмнявам. Но се държи ужасно напоследък. Когато сме с приятелите му, те непрекъснато говорят с мен на всякакви теми, а той сякаш се радва, че не му надявам главата на него. Понякога ревнува, но отрича. Когато някой страничен мъж ми обърне внимание, той казва нещо глупаво като оправдание, че сякаш не съм красива. Непрекъснато се поддържам, младо момиче съм, обличам се добре и никога не ми е липсвало внимание, но аз търся само неговото. Тъжно ми е, че вече дори едно цвете не ми взима, камоли друго. Той е студент, не работи, но цветето е най-малкото, което знае, че много ме радва. Днес тотално ме разби вътрешно, като каза, че в леглото не съм се справяла толкова добре колкото мисля, защото еди кога си нещо не му харесало и ме обвини, че аз съм била с друг преди него, а той не бил. За първи път днес ми мина мисълта, че той не ме обича и трябва да го пусна, колкото и да го обичам. Защото той не вижда как се боря за тази връзка. Не ме цени, не забелязва нищо което правя за него, макар да казва, че ме обича. Може би трябва да му кажа да прави каквото иска, да отиде при друга щом толкова иска и да не се тровя повече... Много ми е трудно, защото нямам и нужната подкрепа от приятели и родители около мен и ако се разделим, ще изпадна в дълбока депресия. Не знам как да се справят всичко това, просто искам нещата да се оправят между нас, а не виждам как.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8e4fddbaa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Този те обработва психически, че имаш недостатъци, за да ти смаже самочувствието и едва ли не изкарва, че имаш някаква нужда от него.
Има гаден характер и трябва или да си промени държането или да си намери някоя слугиня, която да го понася, защото нормален човек не би го търпял дори като приятел, ако постоянно критикува и е недоволен.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f419d54686
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Чудя ти се на акъла как си изтърпяла година и нещо това вечно критикуване и цялостно отношение. Младо момиче си , това ли наистина искаш от живота?
Този ти мачка самочувствието, защото самия той не става и го знае. Жена с характер, и такава ,която се обича, не би търпяла такъв тип.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3760b81319
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Определено иска да ти свали самочувствието!!!!
Не си трови нервите и живота с този слабохарактерен и комплексиран плазмодий! И да не си посмяла да изживяваш думите му и да се деоресураш. На този това му е целта, защото не може да те задържи! Вярвай в себе си и не позволявай на никого да ти казва каква трябва да бъдеш! Ти си супер!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 06733f0175
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Че ти можеш да си в депресия и когато си с него?! Като една връзка не те прави щастлива, не те кара да се чувстваш обичана, а пренебрегната и неудовлетворена, най-логично е да я прекъснеш. Ти се страхуваш да останеш сама, затова продължаваш с въпросния.
Няма да се промени, няма да те заобича както на теб ти се иска, даже с времето ще стане по-зле.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 099f2ccaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Смазва те психически. Аз не бих го търпяла.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a5d9a8b62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Напълно наясно е, че друга няма да го изтърпи; именно заради това, както казва номер 1, те „обработва психически“, за да започнеш да вярваш, да мислиш, че не си достатъчно добра и никой друг няма да пожелае да бъде във връзка с теб повече => по този начин ще те „принуди“, съзнателно или не, да останеш единствено с него.

И сама би могла да прецениш с какъв човек си във връзка — манипулативен, груб, нагъл и още много... тръгни си, докато е време. Колкото повече влачил този товар, толкова по-зле за теб и психичното ти здраве.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8636d24ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Научи се да обичаш себе си повече и да си тръгваш от там, където се чувстваш неоценена. Особено след като сте говорили за това, защото се надявам, че това, което ни казваш на нас, си казала и на него?

Лола

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: dd0cf56377
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо реши, че ще си в депресия?! Напротив, мисля, че ще ти олекне. Зарежи го тоя ненормалния и си намери свестен. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7b4bec62fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката:
Спрях да му обръщам внимание на забележките и както каза една моя близка приятелка, когато те критикува критикурай го и ти за външния му вид. Има ефект, усещам че явно има комплекси и си ги избива на мен. Когато се гримирам и наглася за излизане, което не е с него последно ми каза "Много си се нагласила, да те заглеждат мъжете". Значи дори и като самият той мисли, че съм хубава пак се дразни. Мина осми март без дори едно цвете да получа отново. Правила съм му намеци, че искам и трябва да прави жестове за мен, той казва само добре и нищо. Отскоро взе книжка, а нито веднъж не е дошъл да ме види, защото родителите му се страхували да не се блъсна на дълго разстояние. Просто нямам думи. Той не се държи като мъж, аз.съм и мъжа и жената във връзката. Много го обичам, но вече нямам надежда, че ще започне да ме цени повече както в началото беше.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker