Колко време е необходимо за да задоволим партньора си в секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко време е необходимо за да задоволим партньора си в секс?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1192 пъти
Здравейте! Младо, хубаво и девствено момче съм почти на 20 години от малък град и досега не съм го правил, а те първа ще ме предстоят някои неща....
Главният ми въпрос към жените:
1.Колко време преценяте, че едно момче трябва да ви задоволява в леглото?

Благодаря Ви за разбирането!
Дано администратора одобри това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: c2ba4d1109
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не е въпроса само колко, а и как клатиш. Ако клатиш като флегматичен робот, и 3 дена да клатиш кел файда. А между другото ти първо си направи сефтето, пък после мисли за времето. Като за начало гледай да не свършиш на третото вкарване. Въпросът ти е все едно първокласник да пита как най-добре да решава интеграли. Първо научи таблицата, пък като му дойде времето ще мислиш за интеграли.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d75bd08c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Няма рецепта. Всяка жена е различна, както и всеки мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6b143945d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нещата се случват много бързо като си харесваме и искаме партньора. При нас всичко е в главите ни и дългото времетраене не е гаранция за успех! Аз лично винаги ще помня онзи страстен секс, при който буквално се изпразних върху него след няколко тласъка и открих, че съм жена-фонтан! Бях влюбена, истински увлечена и точно с този мъж открих себе си и същинската си сексуалност. Беше разтърсващо изригване и невероятна емоция за мен и за него, впоследствие се случваше постоянно, винаги свършваме бързо и двамата. Омъжих се за него, защото разбрах, че страхотния секс е резултат от всичко, което ни свързва от самото начало. Някаква еуфория е още от първата целувка, не е било така с друг. Не съм искала толкова много никой друг.
Ако жена те иска, ще й е адски лесно и още по-приятно да свърши от теб, с теб, че и върху теб.
Аз се побърквам само при мисълта, че ще бъда с него и соковете и конвулсиите ни ще се слеят в едно, за наше най-огромно удоволствие.
Направи го с момиче, с което се харесвате, имате тръпка и много се искате. Такъв е моя съвет!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cff3dd72f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако си възбудил жената добре за средно около 20 минути ще я докараш до оргазъм. Това е средното. Ако някоя си възбудил зверски може да получи оргазъм още докато и го вкарваш. Има други по-сложни - мокри са ебе им се, но докато ги докараш до оргазъм е голямо въртене.

И така...

М50

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 65f187890b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе, губиш си времето. Няма такива правила. На една и стига да свърши веднъж за 10 минути, друга ако не свърши 10-15 пъти все едно не е правила секс. Свят широк, жени всякакви.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e2b59af975
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Качество > Количество :) Много е важно как клатиш, след това с какви габарити си и чак най-накрая колко време. Аз съм мъж на 22 години. Аз ги докарвам до оргазъм до максимум 10тата минута, повечето още на 5тата са готови (естествено има и изключения), само че на мен ми е доста дебел и това е огромен фактор, пък и съм доста опитен. Всички жени са различни и няма универсално правило... Правил съм секс със жена, която си падаше по насилие, шамари, скубане и т.н., която много трудно докарах до оргазъм, сигурно над час (тя си беше малко извратена и искаше да я малтретират и на мен ми беше малко cringe), правил съм секс и със жена, която буквално като й го набих 4-5 пъти след св*рка и беше до там. Номера е хем на моменти да си нежен, да чувства че я обичаш и същевремнно в един момент да започнеш да я блъскаш грубо да се чувства като играчка, след това да си по-умерен и общо взето да въртиш пози, начин на проникване (бързо, бавно, грубо, нежно) и така.. Харесват да им говориш мръсни неща, но не и някакви олигофрении. Разнообразие на пози и интензитет както казах. Аз обикновено след като се поцелуваме тук там ( :) ) започвам нежно, бавно и в един момент както е свикнала с темпото почвам да блъскам бавно, но на дълбоко с хубава чупка в кръста чак да се разтресе цялата, тва ги побърква, особено ако до сега не са били с теб и не го очакват, по-нататък свикват както с всичко се свиква в този живот. Бавно и надълбоко или бързо и не толкова дълбоко. Абе кво ти обяснявам, ти сам ще се усетиш или не... Иначе относно сефтето тези неща, че ще свършиш за 2 прониквания не са задължителни. При моя първи път аз издържах към 40 минути (тук влизат събличания, баране, целувки и т.н.. ) Иначе чисто от към блъскане 20 минути, само че аз като малък гледах много порно и от мастурбирането загубих чувствителност.. тоест свършвам по-трудно. Ръката е много по-тясна от момичето и в един момент свикваш и не усещаш нищо.. за добро или за лошо не знам, но издържам доста и понякога дори е проблем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker