Празно и мрачно бъдеще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Празно и мрачно бъдеще
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1291 пъти
Ще се опитам да бъда максимално кратък. Работя в клиентската поддръжка към една фирма. Нямам висше. Напуснах университета преди време, понеже специалността не ми беше присърце, а и самотата и депресията още повече усложняваха нещата.

Честно казано, не виждам смисъл да се стремя към нещо по-добро като девствен мъж на 24. Без проспекта да създам семейство просто ми се струва безсмислено да си давам излишен зор, да не говорим, че никога не ми е било до пари или социален статус.

Спомням си как на 18 исках да си намеря някое свястно момиче и да изградим нещо заедно. Колко наивен съм бил. Почти нищо не ме радва вече. Повечето дни главата ме боли от мрачните мисли, понякога ми се плаче.

Виждам три изхода от тази ситуация - или да подновя посещенията си по психолози и да започна пак да се тъпча с лекарства (пробвах веднъж и не помогна особено), или да си намеря приятелка, или да отида при проститутка. Вторият вариант е за предпочитане и смятам, че ще е най-ефективен.

Сигурен съм, че някои коментиращи ще кажат, че жените не са всичко, и е така. Но когато нуждите ти останат незадоволени дълго време (не само сексуални, но и емоционални), е невъзможно да се чувстваш щастлив. За съжаление нямам бутон, който да натисна, за да си избия тези мисли от главата.

Това е от мен, просто исках да споделя някъде какво ми е на душата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: d5d5fd659f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не очаквай, че с такъв светоглед на 24 особено много момичета ще ти се лепят, съвет от интернет непозната. Лъскай с кеф и стой чист, тея, дето се чукат, ще гледат деца дет са изхвърляне по погрешка като мен, инцидента, приятелка отсега ти казвам не си струва. Мощно еби проститутките, те с тва си изкарват хляба, само гледай да не пипнеш нещо ;)

-19 жена

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f74661f2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Отиди при проститутка, за да имаш опит . Ще получиш и самочувствие като мъж, а това жените винаги го усещат. Тоеист действай вместо да се отказваш. Иначе на първо място обичай себе си. Като омъжена жена мога да ти кажа, че бракът не е рози и постоянно щастие. Има трудни и проблемни моменти и малко го идеализираш. Понякога ми се иска да съм сама. Така че действай, не идеализирай нито жените, нито бракът и се забавлявай. Млад си.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: eabb76f50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти търсиш решение на проблемите си там, където само ще ги задълбочиш. Май си мислиш, че проститутката ти е проблема, липсата на секс? Може ли на 24 години да мислеш така? Скорострелно трябва да си намериш смисълът в живота, да намериш обратно Бог, и то не непременно във религията. Ами в ежедневието си, да се жертваш за някой идеал, да разсееш заблудите си че може да живееш за себе си и да бъдеш щастлив, да престанеш да мислиш, че парите отвъд необходимото имат някаква връзка със щастието изобщо. Докато не намериш щастието в очите на другите, в това което ще направиш за тях, живота ти ще става все по-празен. Докато не си научиш урока, че човек не живее за себе си и за собствените си удоволствия. Извини тонът ми, но искрено ти се сърдя как допускаш да си пилееш младостта със собствените внушения.
Моралът не е реликва, той е ръководството, което хората преди нас са ни оставили като същинският ключ към щастието. Към вечното. Как може да ти донесе щастие онова, което за миг ти дава доволство, но после изисква от теб като гладен звяр да повтаряш и повтаряш, докато съвсем не изстискаш жевота от себе си? Как може да бъдеш щастлив, знаейки че неминуемо това удоволствие ще отмине, напротив, не е ли тъкмо това рецептата да си нещастен в живота си? Да търсиш да запълниш бездънният кладенец с твоята капчица живот на земята? Толкова малко време сме тук! Ако не се радваме на това, което имаме (а то е повече от несметно богатство!! ) , се обричаме сами на неутешима тъга.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fb3c72f1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Хвани си филипинка. Няма жена от там да има под 5-6 деца. Секс не отказват никога и са верни.
Мога да те свържа, ако искаш ...
Поздрави

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 13db92303a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много точки в темата ти искам да изкоментирам.

Първо, това че си на 24. Имам познати, които са на по 28-30 и са девствени. Единият, който скоро ще прави 31 може да е девствен, ама пък си бачка, изкарва си пари, ходи по салса фестивали, забавлява се, излиза с приятели, пътува и като цяло, хич не е нещастен.
Това не ти го казвам, за да си спокоен и да си седиш девствен цял живот. При него проблемите са други, основно - лош външен вид и никаква нахаканост, съответно - резултати 0. Истината е, че ако поработиш над тези два фактора, това ще ти вдигне шансовете главоломно.

Втора точка. Не правиш нищо с живота си, а искаш жена за семейство. Как го виждаш? Ти осъзнаваш ли, че семейството, само по себе си, няма да те направи по-щастлив, а даже напротив. Ще ти донесе повече стрес, повече харчове, по-малко свободно време, повече съобразявания с всеки, освен с теб самия и т.н. Отделно, че така като те слушам, ти нямаш какво да предложиш. Конкуренцията в момента е огромна, на глобално ниво. Отговори си сам (пък ако искаш и тук) на въпроса - защо едно младо, хубаво момиче, трябва да се хване точно с теб, а не с някой, който не е депресиран, който има по-добра визия, прави нещо с живота си, забавлява се, има пари, и като цяло предлага много повече от теб?
Осъзнаваш ли, че предлагаш възможно най-тъпата сделка на света и чакаш някоя да се върже? Реално, това което казваш е "Аз не струвам нищо, нямам нищо, и ще съм емоционално и физическо бреме за всяка, която прояви неблагоразумието да се занимава с мен, а аз ще чакам тя да ми оправи живота!"
Ебаси офертата.

Айде замисли се и можеш да напишеш тук, ти какво реално си направил в посока на това, което искаш? Искаш приятелка. Ок. Супер. Всички искаме. И? Какво правиш в тази посока?

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 093f3ae0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Независимо под каква форма, бог е поредна заблуда и зависимост. Забрави за това.
Първият вариант си го пробвал. Забрави и за него.
С намирането на приятелка ще решиш настоящия си проблем и ще си отвориш очите за всички останали проблеми на порасналите хора ("намиране" не е най-точната дума, защото не е нещо, което си изгубил - просто понякога отнема малко повече време).
Пробвай с проститутка (по-добре да съжаляваш за нещо сторено, отколкото обратното), но не очаквай кой знае какво и бъди мноооооого внимателен при избора.
Не се вайкай, стой далече от субстанции и всичко ще бъде наред. След 50 години сам ще го потвърдиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d2d1dafb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Брато,аз съм на 26 и съм в същата ситуация. И аз не виждам смисъл да правя каквото и да е. Просто хвърлям ръце от всичко.
Що се отнася до 5, ако момиче беше в същата ситуация,щеше ли да и кажеш,че трябва да се "подобри" и да "предложи" нещо?. Защо от жените при равни условия с мъжете, нищо не се очаква да правят,а даже и биват подкрепяни, а аз трябва да се подобрявам? Двоен стандарт,или?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker