Краят е близо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Краят е близо
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1412 пъти
Пичове, ривотрилът ми **** на живота и всичко.. 15 години ежедневно приемане, без нито един ден пауза, това ми е близо 3/4 от живота досега. Спрях го преди 2 години, докато го приемах бях като опиянен/надрусан, усещах че нещо не е наред, но ми беше трудно да дефинирам какво. Сега вече съм тотал щета, не знам абстиненция ли е, какво е, но неврологът ми беше казал, че до 3-4 години максимум ще има подобрение. Само че нито става по-добре, нито нищо - напротив! Трудно ми е да се контролирам мисловно, елементарни битовизми понякога са ми като планина за изкачване... Говоря за нещо като да си отключва входната врата (5 минути вкарвам грешната ключалка и напълно СЪЗНАТЕЛНО не я смених с правилната), отношенията ми с хората, близки, приятели и т.н. са тотално съсипани на 80-90%. По принцип почти никога не говоря за този си проблем, защото винаги се намира някой "мъжага, който никога не мрънка и сам се оправя в живота" да ми каже, че се оплаквам като п*тка, та така. И това съм го чувал от хора, които уж са ми се водили приятели.

Тотално съм смазан отвсякъде, хора. Не знам как да продължавам още така. Радвам се, че поне има места като този сайт където мога да си излея всичко, алтернативата е да си го държа в себе си или да почна да си говоря сам. Не че и това не правя понякога, за жалост. Тва е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7c0c11ac85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Хм, първо - пишеш забележително грамотно, свързано и без грешки за човек, който "5 минути вкарва грешната ключалка и напълно СЪЗНАТЕЛНО не я сменя с правилната"...
Второ - ако 15 години са 3/4 от живота ти, то сега си на 20, хайде 22 години, а ривотрилът го взимаш от... 5 годишен? Ако действително е така - той наитина ти е объркал развитието!
Малко на измишльотина ми мяза, ма ако си решил да вдъхваш цивот на сайта с поредната откачена тема - давай!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a3407e7b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Да, ривотрилът спада към наркотичните лекарства и се приема само в крайни случаи, за кратко време, създава силна зависимост. Много неприятно лекарство, с доста странични ефекти и определно трябва да се избягва. Имаме една мощна билка, която може да ти помогне - розмарин. Намери си добавки с розмарин и взимай двойни дози първият месец. Отделно почни всеки ден да спортуваш един час - за предпочитане сред природа. Отначало няма да искаш, ще ти е трудно, но само след 10 дни ще видиш ефекта. Намали силно времето си в нета, особено вечер, пускай си симфонична музика, Шопен е много подходящ, дори и да не обичаш. Витамини комплекс и минерали всеки ден. С белтъчините трябва да се внимава, ако липсват съвсем не е ок, но и ако се храниш основно с тях - засилваш всички симптоми. Най-добре си прави салати според сезона и много картофи, боб, леща, кафяв ориз, и малко количество месо само. Мазнина - зехтин, животинска - за готвене. Никакво газирано, алкохол, шоколад, бялата захар я избягвай, въобще всякакви възбуждащи нервната система субстанции. Мед може - приемай го разреден с вода, преди лягане. Сутрин на гладно една лъжица ябълков оцет, и ядеш чак след час. Задължително всеки ден душ - тялото трябва да минава през вода. При най-малкият стрес - вода. Много вода. Пробвай така седмица, после две ... и след два месец пиши, ще чакам. Дръж се!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b45d4a3a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От фармацевт:
Аз също доста обичам ривотрила. Само Че..
Взимам като съм имал напрегнат ден само вечер по 0,5 мг. Като фармацевт ще кажа, че ривотрила НЕ опиянява и няма такъв ефект освен ако не си пил по цяло хапче разбирай 2мг и повече. От друга страна не знам защо си го пил по изказа ти разбирам, че едва ли е имало сериозен проблем. Трето - не си написал по колко си приемал? Кой ти го е изписал? След като си го спрял и са минали толкова години едва ли е страничен ефект.. може би просто си с такъв характер , има доста разсеяни хора .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: b45d4a3a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Първо- радвай се че си го спрял, масово на хората им е трудно. Второ няма как толкова години да имаш такива странични ефекти, едва ли е виновен ривотрила, по колко мг си взимал сериозно? Пак съм аз, фармацевтът.И даже те похвалвам пред всички , че си го спрял .. той е като наркотик , но пусти сладко “бягство “в тези стресови времена, в които живеем…

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c9b13d77e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторът е.


Номер 2, благодаря ти за препоръките. Ще пробвам всичко от това, което си изброил, то реално и нямам особено голям избор.. Благодаря пак, ще пиша как се развиват нещата.

Н3/4, първите няколко години (може би 6-7 са били, не знам, бил съм дете на 8-9 години) го взимах 3 пъти на ден (цялото хапче го чупехме на отделни чести) . В течение на времето ми го разредиха само до сутрин и вечер, в последните 2-3 години го взимах само вечер. От 2 мг беше.
Колкото до страничните ефекти - 99 % съм сигурен, че почти всичко сега, като процеси в организма ми (негативни) е следствие на това нещо. Не съм лекар, но човек, който се трови от детска възраст до пълнолетие с толкова силно нещо, няма как да не му избият бушонитепв един момент. Поне това е моето лично мнение. Благодаря и на теб за подкрепата!

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c9b13d77e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пропуснах да добавя - за близо месец беше "постепенното намаляне до спиране", което на мен ми се стори прекалено бързо. Точно тук, мисля, се корени и голяма част от проблема. Не трябва ли по някаква схема поне едни 5-6 месеца? Не знам наистина, разсъждавам лаишки, но логично.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker