Да кажа ли на жена, която не познавам лично, че мъжът ѝ се опитва да спи с друга? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да кажа ли на жена, която не познавам лично, че мъжът ѝ се опитва да спи с друга?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1402 пъти
Здравейте,

Ситуацията е следната: Имам познат мъж, който е от компанията на моя приятелка. Не общувам с него, освен ако не се засечем случайно. Истината е, че не го харесвам - арогантен е, курвар, сваля приятелките на други хора и чак си позволява да им говори, че той е по-добър от тях и затова трябвало да спи с жените им. Освен това майка му го издържа. Ще излъжа, ако кажа, че не го правя и заради това, че е страшно неприятен тип, но това не е единствената причина.
Та последните пъти, в които се засичаме, се хвалеше как пише на някаква девойка от скрит профил, общуват си, навива я за секс, тя май е готова и все в този дух. Да, ама от около половин година се води, че има приятелка, която не съм виждала до момента, нито познавам, но са заедно - говори за нея, какво са правили, къде са ходили, по телефона я нарича "миличка". Доколкото разбирам, отношенията им не са отворени, така че съм сигурна, че тя не знае, а и с тия тайни чатове...
Била съм в тая ситуация, изневерявали са ми по същия начин и определено бих искала да знам, ако мъжът ми иска да си го завира на друго място. Мисля да ѝ пиша от анонимен профил и тя да си прави каквото намери за добре. Притяснявам се, че може да се разбере, че съм аз. Той говори за бъдещата си афера, но само в тесен кръг и не лично на мен, но аз имам остър слух. :)
Хем ме мъчи съвестта за това момиче, хем изпитвам неприязън към него... намеренията не са ми напълно благородни, бих казала, че е 50/50.
Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 50b2769767
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Не виждам нищо лошо или нередно да сложиш курвар на мястото му защото не го харесваш, че е такъв(то кой ли харесва курвите и курварите), а не само за да спасиш от него жената на която изневерява. Бих казал, че това е морален дълг на всеки. Види ли такова нещо веднага да уведомява страната на която бива изневерявано. Такива хора трябва да бъдат принудени със закон да им е сложена татуировка като отличителен знак, че са такива, за да преценяват другите дали искат да са с такъв или не, както между впрочем би трябвало да е и със серопозитивните. Да видим колко хора ще се доближат даже до тях като знаят това.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c064650fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Спасителната на света и справедливост. Ти гледай себе си, гадже имаш ли, защо ти е изневери питаш ли се? Защо си го избрала. Утре ще се повтори същото. Оправи си твоята градинка първо.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f1f7443136
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Принципно е кофти да се месиш в чужди отношения, но в случая не бих те осъдил. Проблема е че едва ли че която и да е, едва ли ще се довери на анонимен профил.
Ако нямаш някакво солидно доказателство, вероятно не си струва. Вариант е да го запишеш докато се хвали, но дали ти се рискува зависи от теб.

П. П. Доста "модерни и широкоскроени" вероятно ще те осъдят, че не е твоя работа, но не им обръщай толкова внимание.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1ea91a5d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Правилото е да не се бъркаш. Защото двойките е оправят по някакъв начин, а околните стават виновни. Не знаеш кой какво прави и какво е съгласен да търпи. Ти проектираш този човек върху твоите преживявания и взимаш едната страна. Изобщо не ти е работа.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d7e7871cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Моят съвет е да не се месиш в живота на чужди хора, особено когато е с цел отмъщение и за да се почувстваш по-добре. Гледай себе си и не се занимавай с хорските проблеми. Разбирам ако ти бяха познати, да, или ако мъжът се опитваше да спи с теб, но в подобна ситуация не е уместно да се месиш, инак може ти да го отнесеш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d7e7871cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Моят съвет е да не се месиш в живота на чужди хора, особено когато е с цел отмъщение и за да се почувстваш по-добре. Гледай себе си и не се занимавай с хорските проблеми. Разбирам ако ти бяха познати, да, или ако мъжът се опитваше да спи с теб, но в подобна ситуация не е уместно да се месиш, инак може ти да го отнесеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 18be0354ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Гледай си твоята работа...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e6a4cef984
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   "Да кажа ли на жена, която не познавам лично, че мъжът ѝ се опитва да спи с друга? "

Да кажи й.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4294af71d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си е намерил майстора. За това се държи така. Ама ще го намери, рано или късно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7616ab8b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Куче което лае- не хапе. От чат до секс- разликата е от земята до небето. Ти си преднамерена- не го харесваш, а се намесваш или ще го направиш без да те засяга. Ами ако е постановка?

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 20bd56664e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А бе ти нямаш ли си работа, интереси някакви, гадже, ами си седнала да си вреш носа в хорските животи? То бива клюкарство и селяния, ама чак пък толкова? ! Оправяй си твоя живот! Оня може да си приказва и да се хвали пред глупаците, които му вярват. Простотии.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 875bdab05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Предупреди я, но деликатно. Гледай да не се разбира че си ти. От скрит профил е най-добре. По-добре да знае и сама да реши дали да остане с него отколкото да живее в блажено неведение и да не знае какви й е лепнал господина ( или ако научи, да е късно ). Курвите и курварите са най-големите отрепки защото са и главните преносители на болести предавани по интимен път. По-добре кажи на приятелката ти. За нейно добро. Все пак здравето и животът й може да зависят от това...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a9538ce443
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Много съм благодарна на една позната на мъжа ми, която (не от анонимен профил) ми писа по нова година "Честита нова година! Още ли не си си отворила очите за съществото до теб? Коментира те зад гърба ти, че си луда", на 200% съм сигурна, че не ме лъже, и че ме е ожалила, че публикувам наши общи снимки, въпреки, че мъжът ми нито една наша обща и с детето ни не е сложил (имаше и изневяра, да). Отговорих й, че съм й благодарна и ще имам две наум с този човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker