Как възпитавате дъщерите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как възпитавате дъщерите си?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2149 пъти
Интересно ми е какво се случва в българското семейство, когато се седне на масата вечерно време? Българските родители обръщат ли внимание на подрастващите си деца и какво им говорят в сексуален, а и в морален аспект?

Провокира ме едно изказване от темата „ Какви мъже харесвате?Обрязани или необрязан.“
36-ти коментар:
„Аз съм жена на 27 години . Била съм с мъже от всички националности - араби, африканци, турци , французи , азиатци . Най - хубавият секс е с обрязан. Най - много ми допадат африканците, след това арабите . Обрязаният пенис е чист и не мерише. Необрязаните са гнуснички и си меришат въпреки хигиената. Аз лично на необрязан не бих правела френска любов . Гнус ме е“

В него са описани неща и поведение, които крайно много ме отблъскват, а и начинът на мислене също не е на ниво. Както жените обичате да казвате – идва ми „леко тъпичък“.
За поведението на българката само негативи мога да говоря, а за младите 12-24 г., знам ли? Какво поколение е „новото“ и на какво учите и възпитавате децата си родители?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: c695910642
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Мислех съм си същите неща. Българите масово възпитават децата си да са курви и обикновено самите те не осъзнават, че го правят. Ние примерно обясняваме на дъщеря ни, че секса и голотата са интимни неща, че се споделят само с любимия човек, че това не е нещо, което се прави просто ей така с всеки и т.н. Гледам, има нейни съученички, които на 10 вече влизат в сайтове за запознанства и си пишат с педофили, родителите нехаят, изобщо пълна деградация и детето дори не знае, че това не е редно. Няма кой да му обясни, че не е морално, че крие рискове и т.н. Повечето родители на съученичките на щерка ми, е видяха в чудо, че децата цяла седмица трябваше да учат от вкъщи. Нямаха търпение да ги експедират на даскало, че по цял ден да си ходят по маникюри и молове. Има много такива жени, съпруги на тираджии. Мъжете им пращат кинти, не бачкат, детето на училище сутринта и после лайф ис лайф. Дори не си правят труда да питат детето има ли домашни, то дори не смята за вжно и необходимо да си ги прави. Имаме такива в класа, които в четвърти клас са с хиляда забележки, двойки и не знам си какво, само се прибира, майката я няма вкъщи, защото е по молове и любовнци, даже на мен веднъж ми прави намек да я онождам, че мъжа и върти геврека из Европа, пък детето го еби в майката. Събота е неделя пък го пуска из града само да обикаля, не го знае къде е по цял ден, а живеем в голям град. Не се знае с кой говори, кой ще е примами, как ще и повлияе. И има бая такива родители. Някои даже тенденциозно възпитават дъщерите си да си намерят богат мъж, да гледат само парите и т.н. Изобщо деградация отвсякъде.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a7dadd4994
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Авторе, коментари като на тази жена има много по-често от мъже. Редно беше да добавиш към заглавието на темата ти и "синовете си".

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a7dadd4994
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   А педофилите, които вършеят из нета, също са били възпитавани някак от някакви родители...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c4ec831584
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Аз съм на 22 и изобщо не питай за какво поколение става въпрос. Масово и при двата пола положението не е добре. Както ти каза- лайф ис лайф, няма морални ценности, егоцентризъм на най-високо ниво. После ме питат защо съм нямал приятелка, имал съм 2 и крайно съжалявам,че съм имал нещо общо с тези момичета. И при момчетата не е по-различно положението.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 663a03ea47
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

5.   Естествено, че като седнем да вечеряме с дъщеря си, започваме да ѝ говорим за обрязани араби, колко са надарени африканците, майка ѝ колко съжалява, че не е забременяла от пакистанец, но сега се опитва да си навакса, ако ме разбираш... Децата, момичетата имам предвид, трябва да се учат от малки кои са качествените сексуални партньори и кой е боклук барем малко ни оправят и разнообразят скучния генетичен фонд. Всяка петък вечер семейно сядаме и гледаме поредицата "Blacked" вместо Прасенцето Пепа.

Нали така, авторе, нали това искаш да чуеш всеки път като пускаш тези теми, в които си пишете двама-трима? Ей го е, прав си, това е истината. Малките момиченца се учат да въздишат по негри и араби, това е нашата висша семейна ценност и се надявам повече българи да се усетят кое е правилно за дъщерите им.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ee2686be3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   до 5, много жлъч, мамче! Ти сега какво? С коментара си гарантираш за благоприличието на дъщеря си или че и тя е поредната добре обучена въртиопашка?
Не поясни кои са качествените сексуални партньори? Кои визираш? Западноевропейските джендеруги? Или както сама каза първобитните бедуини и загорелите масаи?
Твоята щерка с кои от тях ще ни обогати генофонда? Питам, че ми стана интересно.
И кое е правилно за българските дъщери?

Общо взето нахвърля много неща, а не каза почти нищо. Не забравяй все пак че ние българските мъже сме праволинейни същества и е хубаво да ни се повтарят нещата по различен начин. Не си ли била в българско училище в час по БЕЛ и История?

П.С. Ако нямаше смисъл, нямаше да пускам темата. Нима отричаш това, което каза номер 1?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 602dfe27c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Добре е да се възпитават библейски, да не спят с много мъже, секс след брака, макар че на такива жени се гледа като смотани.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 663a03ea47
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   6, за хора като тебе си има термин в английския - butthurt. Стой си в мазето на мама и недей се напъва да разсъждаваш и да си отговаряш сам в злобните теми, които пускаш през няколко дни за гнусните и долни българки. Разбрахме, че сме мръсни утайки... и преди съм ти предлагала да пробваш с мъже, след като така не ти върви с ганьовките.

И не, не съм била в часовете по БЕЛ и История, бях заета да развивам бурен сексуален живот с мароканци и суданци. Сега навивам мъжа си и той да пробва, за да е в крак със западноевропейските джендъруги... ама нали и той е българин, затова му търся различни пи*ки кабрио, които да го обработват дълго и напоителено, за да разбере най-после, както и ти, кое е убууту в тоз живот!

Аман вече...

5

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2663f28cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На каквото и да се учат щерките, като попаднат на мамин Ганьо се развалят.
Ганьо иска чалгарки, другите жени ги мрази със страст. Мрази девствените жени. Не долюбва жени, които не се обличат като магистралки, които нямат цял пласт грим, които не въртят кючеци и не пият като смоци. Умират си за кифли, умират си да ги тъпчат такива кифли.
Виж, като искат уж да са семейни, търсят обратното- наивна, хрисима, тихичка. Не за да я уважават, а защото ще ги слушка, ще ражда и слугува. А той ще си похожда пак по любимите кифли.
Колкото и добре възпитана да е българката, жестоката действителност я отрезвява и променя. Променя се, за да не е сама. Или се насочва към чужденци.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9feb2c9591
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз си мисля, че или цитираният коментар е измислен, или е написан от проститутка, т е професионалистка. Децата копират поведението на родителите си. Несъзнателно. Иначе дъщерите биват учени да се пазят, защото бебето и аботите се правят и износват от женската половина на човечеството.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0d8c33b698
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, каквито жените, такива и мъжете в една държава. Явно си се засегнал от коментара на въпросната. А какво да кажат жените за всички онези коментари, които ги биждат например за малките гърди или големите срамни устни? Или на мъжете им е простено да пишат такива коментари?
Тук много подкрепям 10. Мрънкате, когато жените са к*рви, но когато срещнете жените, които се пазят, които са девствени или били с малко мъже, се държите ужасно с тях.
Пак търсиш начин да оплюеш "българката". А какво ще кажеш за възпитанието на българинът? - абсолютен з@дник и мързел, няма обноски, няма грам възпитание. Или ти живееш с мисълта, че българските мъже са златни и само българските жени не струват??

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d99659f935
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Как възпитаваме дъщерите си, си е наша работа! Ти, ако искаш, авторе, когато имаш дъщеря, я направи монахиня! Нашите дъщери ще живеят, както им харесва! Ще взимат своите удоволствия от живота! И ти няма как да промениш това!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d99659f935
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Как възпитаваме дъщерите си, си е наша работа! Ти, ако искаш, авторе, когато имаш дъщеря, я направи монахиня! Нашите дъщери ще живеят, както им харесва! Ще взимат своите удоволствия от живота! И ти няма как да промениш това!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ab0d61762d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   10 е най-верният коментар!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0e43774941
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Към номер 5,

Кажи ми, че мъжът ти е cuckold, без да ми го казваш директно.
Това разбрах от коментара ти.
Самият факт, че спомена "blacked" ми стига.
Както и следващите коментари.
Разбирам, че се опитваш да си саркастична, ама в сарказма, баш си казваш истината.

И няма проблем. И аз имам много фетиши, разбирам го. Просто недей да лицемерничиш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6eb3259576
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Дъщерите ги възпитават, както тях (майките им) са ги възпитавали на тяхната възраст. Т. е., разврат, разгул, пълна свободия, безотговорност и липса на всякакъв контрол от страна на майките към дъщерите си, насърчаване към сексуални извращения, възпитание към омраза и неуважение към мъжете, и меркантилизъм (да си намерят богат мъж който да вържат с деца, за да го цоцат с пари доживот). Затова обичам да казвам, че последното читаво поколение жени беше към 69-70, а първите набори жени развалени от прословутата "демокрация", се родиха от 71 насам. Каквато майката, такава и дъщерята.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2361e02d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Такава жена, каквато описва автора, се усеща от далеч и аз лично бих бягал със спринт от такава. Както Мойсей избяга от жената на благодетеля си. Особено ако си православен християнин и държиш на морал и ценности.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 74f458bd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   17, аз имам един въпрос. Българските родители и най- вече, българските мъже, не възпитават ли момчетата по подобен начин? - също в разврат и меркантилност (да си намери някоя хубава, качествата нямат голямо значение), просташко отношение спрямо жените, пълна свободия, вследствие на което много от младите момчета посягат към наркотици и треви, прекаляват с алкохола, шофират в нетрезво състояние, състезават се помежду си по улиците, за да се правят на мъже, заради което понякога има пострадали и дори и жертви, прекалено ранно почват да водят полов живот и то в рамките на 12- 15- годишна възраст, понеже е срамно да си девствен на тези години. За тях също е важно да "праскат" колкото се може повече момичета, а не да изградят връзка на база чувства. Проблемът няма как да е само в жените, колкото и да ви се иска.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 87c543beab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   И на мен ми направи воечатлени коментара на тази долнопробна курва и мръсната ияма дето е поемала мръсни и отвратителни миризливи черни рязани пишки.
Такъв боклук да не ми се мярка оред очите че не знам какво бих направил.
За съжаление когато традиционното възпитание е заменено с толерантност, космополитност и свободия така става, че вече масат бг кокошки са пълен боклук неставащи за нищо освен за изтривалка на разни пидобни аборигени!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c695910642
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   21, ами те точно нерязаните са миризливи. И сиренясали.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d577a1002d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Че те използват новородените си деца за проводник за пари от нещастния татко към тях. Възпитанието е започнало още преди детето да може да говори. Кристално ясно е как точно ги възпитават. В моето обкръжение имам 3 жени родени в диапазона 93-95 набор, които използват собствените си деца за лични облаги.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 87c543beab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   21-22 става ако не го миеш 1 седмица. Моя е чист и лъскав като, ферари и мирише на pacco rabane.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cff50528d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Приятелка на дъщеря ми, на 15г ми предложи да ми духа.
Правете си сметката за какво става въпрос!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c695910642
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   26, блазе ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: afc200f9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   26 има голяма въображение.

(Въображението е познавателен психичен процес, при който действителността се отразява в съзнанието под формата на нови, необичайни и дори невъзможни образи, идеи или представи. )

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ea388a63e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз нямам дъщеря, но определено ако имах, щях да съм доста строг, но не прекалено. Днешните момичета са копие на майките си. Изключително разюздани, неморални, развратни, невъзпитани, опростачени. Бащите са елиминирани и резултатите са налице.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dddcdcf51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   до 26 ти си прави сметка за дъщеря ти ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8a2182a16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   От време на време влизам тук от скука да си чета и рядко пиша коментари, но тази тема ме леко изнерви и затова ще си позволя да коментирам. Темата ме провокира, защото е описана реплика на момиче, която аз смятам за напълно нормална и не заслужава такава реакция. Аз съм съгласна с момичето, което я е казало. Аз съм на 19 и съм спала с африканец от Нигерия, пакистанец, двама българи и арабин от Кувейт и също харесвам обрязани, не бих опитала с необрязан отвово. И сега чакам вие ограничени хора да започнете да ме хейтите. Аз не виждам никаква причина за вашето възмущение. Само ще ви кажа, че африканеца беше с отлична хигиена, на ден по 5 пъти се къпеше и много поддържа външният си вид, имаше хубаво фитнес тяло и беше много красив в лицето и жените ми завиждаха и аз се гордеех с него. Беше много земен и добросърдечен, всички го харесваха. Пакистанеца беше много образован и от доста богато семейство, има отлична хигиена и е перфекционист на тема чистота, чак ме дразнеше, възпитан също и има класа, интересна личност е. Арабинът от Кувейт, с който и до момента съм е най-прекрасният мъж, който съм виждала и не бих го заменила за нищо на света, много го ценя. Винаги се е държал с мен като с принцеса, много е богат и ми купува всичко, което искам, красив е, поддържа външният си вид, голям джентълмен е, умен е и има бизнес нюх, говори много дълбоки неща и съм научила много от него, добър мюсюлманин е и е много добър, честен и морален човек, чак толкова чиста душа никога преди не съм срещала. Споделям, защото ми писна вече от вашите предразсъдъци и глупост. Аз имам опит, живяла съм с тези хора и познавам техните роднини и приятели, прекарала съм време с тях и съм ги опознала достатъчно добре какви народи са. Вашето мнение е от това, което сте чули, правите се на морални и се надувате, че сте повече от тези хора, но истината е, че сте много под тях, защото сте расисти и сте лоши хора. И сред тях не всички са добри, но шансът да попаднеш на добър човек е сравнително голям, докато при българите е много малък. От всички именно с българи никога не бих се занимавала отново, защото почти всички не знаят как да се държат с момичетата и с тях не може да имаш сериозна връзка, защото те мислят единствено как да те минат и да те зарежат или да ти губят времето, повечето българи не са и джентълмени и не са поддържат чак толкова, нищо че са бели и за вас това означава, че са богове. Изобщо не сте толкова идеални за колкото си мислите. Плюете по въпросните етноси, а не се виждате вие какви сте, че сте много по-зле от тях. От всички само българи ме нараниха жестоко, а не чужденците, заради които ни хулите. Най-смешно ми е за арабите да ни обиждате, живейте със средностатически арабин и ще видите какви мъже са и колко почитат жените. И да харесвам обрязани членове, не харесвам с кожа, не е приятно, какъв ви е проблема на вас с личните предпочитания на жените и с изказаното твърдение? Очаквам да ми кажете каква съм курва, как съм толкова малка и така нататък. Не ми пука, аз съм на 19, спала съм с петима, но никога не съм изневерявала и правих секс след като навърших пълнолетие, не съм правила извратени неща, нямам голи снимки и ходя с прилични дрехи, не пия, не пуша и не се друсам, в момента съм омъжена и си седя удома, върша домакинска работа и си седя при мъжа ми, не ходя по дискотеки и насам натам. Колко от българите правят нещата, които аз не правя? Колко българи са женени/омъжени на около 19? Вие чакате да станете на 25-30 чак и тогава вече започвате да мислите за сватби и деца, а до преди това ходите по дискотеки, доста от вас правите безразборен секс, ходите с вулгарни дрехи, някои си и изневеряват и пишат с други хора, почти масово пушат и пият, някои се и друсат. Аз съм спала с петима, така се е случило, не съм целяла да правя бройки, но повечето българи кой знае колко бройки имате зад гърба си. Изкарвате ни едва ли не боклуци, само защото харесваме чужденци или държим мъжът до нас да е богат. Нещата, от които сте “толкова възмутени” са нормални, но вие сте тесногърди и не може да го разберете. Пожелавам ви да се отървете от злобата, предразсъдъците и дискриминацията си, и да общувате и прекарате време с хора от други етноси, но да ги опознаете в дълбочина, да пътувате и да видите света и чак тогава да коментирате. Аз се гордея с това, което съм, различна от масата българи, моите лични избори и това какво харесвам са си именно лични, не се срамувам от нищо относно себе си. Радвам се, че майка ми и баща ми са ме научили да бъда преди всичко човек и да не дискриминирам хората по цвят на кожата, етнос, религия, раса, сексуална ориентация и т. н. Аз не прочетох всички коментари, после ще ги чета и държа да отбележа, че коментара ми се отнася единствено относно секса и любовните връзки с хора от други държави. Защото именно за това се говореше в темата, такъв пример беше даден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker