Няма смисъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма смисъл
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1296 пъти
Здравейте, мъж на 23 съм. От доста време насам посещавам сайта и чета доста отчайващи истории на мъже и жени, които са свързани с любовния им живот, който на практика нямат. Прави ми впечатление, че много от тях, да не кажа всички, говорят за пари, стандарти, външен вид и пр. Ще кажа само едно...за всеки влак си има пътници ! Безсмислено е да се пънеш да търсиш било то по сайтове, било на живо ако щеш, стабилна връзка, или пък да разпитваш ''ма той/тя защо не ме търси''. Ако даден човек те иска в живота си ще ти го покаже, ще има реципрочност, ще има контакт с една дума. Защо хората не проумяват, че да търсиш е загуба на време...защо не проумяват, че трябва да бъдеш себе си и да се развиваш в умствен, финансов, здравословен, духовен и т.н план ? Да, любовта е велика сила, но тя те намира, не ти нея. И хубавото е, че когато те намери ги няма тези ''игрички'' на котка и мишка ''аз ще му пиша сега, ама ще му отговоря след 6 часа'', ''ще я накарам да ме ревнува'' и т.н. няма такова нещо ! Пак ви казвам...ако някой ви иска до себе си, вие ще видите това, ако не ви иска ще видите всичко друго, но не и желание ! Та, да обобщя...не търси, развивай се и един ден ще те намери. Трите неща за здравословна връзка са: Реципрочност, желание и комуникация ! Успех :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: ab194153f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   И? Ти по тая схема до къде я докара?

Щот аз имам приятели, дето са на -30 и са девствени, точно следвайки този манталитет на "аз няма да съм проактивен, а само ще си чакам".
Тези хора са пропуснали най-хубавите любовни моменти в живота. Тийнейджърската любов. Няма никога да разберат какво е. А след 25 жените стават доста пресметливи и любовта им изобщо не е вече толкова "чиста".

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f78e5a61d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Защото, когато обичаш си заслепен. Аз лично вече не мога да чакам, искам да намеря любовта на живота ми, а не да чакам тя да ме намери, че с това чакане не се знае дали ще съм жива. Аз никога не съм играла игрички, винаги съм била себе си, а може би затова не ми се получава. Мъжете искат да си легнат с някоя, и това е, после се отегчават и я захвърлят. Не знам как го правят, нямат ли сърце?! Аз не мога просто да си легна с някого, трябва да е човек, към когото имам чувства, да му имам доверие, да се чувствам уважавана, да имаме и емоционална връзка.

Ж24

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3037fb09d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много добре казано авторе. Няма да те разберат повярвай ми.









Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2d71968568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз съм жена на 23 и съм на същото мнение. Историите , които чета тук просто ме отвращават.
Имах дълга 5 годишна връзка, разделихме се преди около 2 години. Оттогава не съм се дори занимавала с никого. Харесвам себе си, обичам се и харесвам своята компания. Живея си спокойно , не се впечатлявам от пари , защото майка ми и баща ми са ме осигурили достатъчно добре, не се впечатлявам от мускули , коли и квото още щете, най- малко пък от "drip". Хаха, весаче и баленсиаги. Смешна работа.
Важно е първо да обичаш себе си и да си бъдеш самодостатъчен, пък ако е писано, любовта сама ще те намери. Коментари от рода на номер 1 не мисля, че има смисъл да се коментират. "Пропускане на най-хубавите години имам приятели на 30, които са девствени". Такива изказвания са доста плоски и безсмислени. Хората в днешно време гледат парите, колите, телата, джуките и кво ли още не .
Кое пропускам? Някой да ми изневерява или тайно да се кефи на някоя моя приятелка и да го споделя тука по форумите? Тва ли пропускам? Да , пропускам го и то с мое желание. Хората са потънали в битовото - кога ще ям , кога ще спя, кога ще еба и дали тоя месец ще преведат заплатата по-рано.
Както споменах - 2 години контакт с никого . Запознавала съм се с хора , да , опитвали са се да стане нещо, но просто след 1-2 думи се разбира колко е тъп човека срещу теб. Изобщо не ме интересува, че съм на 23 и вече "било време".
Предпочитам да си бъда сама и щастлива. Надявам се да срещна точния човек и силно вярвам, че това ще се случи. А ако не се - поне няма да живея в лъжа.
Научете се да бъдете независими - както мъжете , така и жените.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5c95a1be77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И авторът, и номер 1 имат право според мен. Мъжът трябва да е проактивен и инициативен, но само до такава степен, колкото първоначално да покаже интереса си към жената. Ако въпросната жена видимо не му отвръща със същия интерес, значи мъжът просто си губи времето и енергията с нея и трябва да се ориентира към друга жена.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d2fe6e16ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Лаладжии много, практици малко. С риск да засегна някои потребители тук ще напиша, че докато едни се оплакват по форумите и анализират какво и как трябва, други действат и се учат практически как стават нещата(тук говоря за всички сфери на живота), вие си преценете от кои да бъдете!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a7c42f0943
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не е точно така, не съм съгласен. То за намиране ще те намери, ама това, дето само ти се предлага, дали ще си струва? ! По- вероятно - не. Животът е борба, трябва да знаеш какво търсиш и да искаш да го постигнеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker