Искам, но не мога да я забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам, но не мога да я забравя
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 10314 пъти
Здравейте! Мъж на 27 год. съм. Женен съм, имам прекрасна жена която, много ме обича. Проблемът е, че аз обичам друга.

Преди 5 год. се запознах, със едно момиче. Излизахме няколко пъти, и след време разбрахме, че не можем един без друг, казахме си че, това е нашата съдба. На бала и, аз бях неин кавалер. Същата вечер във ефер, пред всички и предложих брак. Най-хубавото беше, че тя каза ДА.

Много щастливи бяхме, все-научи светът беше само за нас. Живяхме, заедно няколко месеца. После, се появи някакъв неин бивш, който ми отправяше заплахи, че ако не я оставя щяло, да стане лошо. Мина и това, тя се застъпи за мен.

Не след-дълго, ме извикаха на работа в по-голям град, предстоеше ни сватба, за това и отидох. Това ни беше първата раздяла. 3 месеца ме нямаше, със нетърпение чаках да се прибера и да се оженя за моята любима.

Когато се прибрах, моята булка я нямаше, търсих я навсякъде, ходих при майка и, но и там е нямаше. Побърках се, обикалях като луд, но нея е нямаше. От нейни, приятелки разбрах, че щяла да се омъжва за бившия и.

Това беше, краят за мен. От баровете не излизах, напивах се всяка вечер, навсякъде нея виждах, не можех да я забравя.
Минаха 5год, ожених се за жена, която много ме обича мислейки че ще забравя за нея, но само съм се лъгал.

Мисля, да се развеждам, не мога да съм със друга, докато не я забравя. По дяволи... не мога, не мога да я забравя, тя е навсякъде, където се обърна нея виждам.
Моля ви, как да я забравя, кажете ми, дали изобщо ще мога.
Благодаря на всички за вниманието. Моля, да ме извините за правописа пил съм и исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 25a8b04b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Докато си повтаряш "Не мога да я забравя" никога няма да успееш. Вместо това си повтаряй "мани я тая курва, ще я забравя" и ще видиш, че ще е по-добре!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 20a4819007
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не си се женил щом още не забравяш бившата. Всички сме обичали обичаме всички сме имаме любими които ще помним но никои не заслужава да страда заради бивши. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: baca41fc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо те съветвам да не създаваш деца. После, признай на жена си терзанията си.
Колкото до другата, която практически те е предала - забрави я! Дори да беше с нея, тя щеше да те предаде. Има такива хора. Тя не те заслужава. Ако мислиш, че не можеш да обичаш жена си, бъди честен с нея и се разведи - нека тя намери другъде щастието си, има право на това.
А за теб - ти си само на 27 г. Ние сме дори един набор! Едно ще ти кажа - любовта те чака там - някъде в жена, която НЕ ПОЗНАВАШ, жена, която ще заличи всички останали.
Твърде бързо си се оженил, трябваше да чакаш истинската любов. Срещнал си я веднъж, ще я срещнеш пак, просто бъди търпелив. В никакъв случай не се връщай към жената от миналото си!!! И не създавай деца на жена, която не обичаш - 100% ще се разделите и само ще страдат, а и си безбожно млад за женене и деца, направил си грешка, според мен.
Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aee2baa4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да разбера как искаш да бъдеш с жена, която те е зарязала заради друг и не те е дочакала! Ти достойнство нямаш ли? ! И защо си излъгал надеждите на собствената ти жена? ! Като не се побираш в кожата си по една химера от миналото, защо не си стоиш сам до края на живота си в сънища и блянове по някаква невярна девойка, а се жениш? ! Ни морал, ни съвест!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ba2dbce2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Aвтор! Не, моляви тя не к.... а, тя ме обиаше и аз е обичам. Номер 3, аз вече имам 2 хубави момичета, едната е на 4год. а, от женами е на 1 год. Исках, поней веднъж да е видя да поговорим. За мен, нямя живот без нея, обсебен съм от нея. Неможе да е толкова лоша. Глупаво е можеби, но все си мисля, че някой ден ще се варне.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: baca41fc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, живееш на много бързи обороти и си страдаш много. Искаш всичко сега да имаш. Направил си и две деца, а си само на 27 г.! Стигал си два пъти пред олтара, един път успешно.
Голямото дете от това момиче ли е? Две деца от две жени ли имаш? Не разбрах?
...
Изобщо - още на бала си искал да се задомяваш, да се жениш. Блянуваш по голямата любов, жениш се, правиш деца... на 27, а отговаряш за поне 2 още живота!
Извинявай, но успокой малко топката. Сега искаш да се развеждаш ей така, защото не си могъл да забравиш голямата си любов - сори, но някаква к-ва за мен! ТОВА НЕ Е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ,поне не твоята. Тя явно е с мъжа, който обича.
Просто ме е жал за теб. На същите години като теб съм, но изчаках любовта, нямам деца и съм отговорна само за себе си. Ти си ми набор, а толкова неща са ти на главата, че моят живот ми се вижда направо песен.... а си тръгнал да разсъждаваш за вечната любов! Събуди се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aee2baa4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти не си влюбен, а обсебен! Обсебен от една несъстояла се любов. Не вярвам да намериш щастието и ако се разведеш и тя се разведе и бъдете заедно. За толкова години хората се променят, не са като на 18. А тя ако е искала да е с теб, е щяла да бъде, повярвай ми! Ако една жена иска един мъж, то тя и море би преплувала. А бившата ти любов просто е тръгнала с друг, докато ти си мислил, че те обича! Не проваляй живота си и този на семейството си заради фантазии! Много си наивен за 27 годишен мъж!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bbe8071702
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Е тук немога да се въздържа и да не кажа любимата си фраза -Нарани един мъж и ще станеш жената на неговия живот 1

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0812824a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да, голямата ми дъщеря е от нея, бившата. Женами, знае за нея, знай също, че обичам друга. Господи, полудявам-аз, съм виновен нетрябваше да я, оставям сама. Можеби, ми е ядосана, че я оставих за няколко месеца. Не, аз немога да живея без нея, дори и алкохола не ме хваща. Обичамя, до смърт, това лошоли е?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: baca41fc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Олеле, авторе, ТИ ИМАШ ДЪЩЕРЯ от тази?
Как така не си я виждал, не си ли си търсил дъщерята?
Седнал си да пиеш и да ревеш, заради една к.. ва, а дъщеря си не си виждал? Правилно ли разбрах - ти нямаш контакт с майката, значи и с дъщерята?

Оставил бил я за 3 м? ПРИЕМИ ГО - ТЯ НЕ ТЕ Е ОБИЧАЛА НИКОГА. Има жени, които с години чакат любимия. Преди е имало казарма 2 г., чакали са ги. Има жени на моряци, чакат.
Аз чаках моя повече от 5 години да реши да се разведе. Не ме е оставял 3 месеца сама, а 10 пъти по три месеца сама и пак го чаках!
Пий, наливай се, но разбери едно нещо - можеш и си могъл да живееш без нея, а тази... тази не заслужава да я обичаш.
Правилно ти казаха, една жена, ако обича, море ще преплува. Просто не те е обичала. Много ти е трудно да го разбереш, но е така. На път си да загубиш жената, която те обича, но не съжалявай за това.

Любовта трябва да бъде взаймна, споделена, иначе не е истинската и голямата любов.
Да направиш на една к.. ва дете не е любов. Може би затова е искала да се омъжва изобщо за теб. После е намерила по-добра партия...

Както и да родиш от един мъж, не значи, че ще спечелиш любовта му. Много добре е знаела жена ти, че не споделяш чувствата ?, сега ще страда.

Спри с глупостите, а почни начисто. Потърси детето си, съсредоточи се върху ДЕЦАТА СИ. ТЯХ ТРЯБВА ДА ОБИЧАШ, ТЕ ТЕ ОБИЧАТ - ТОВА Е ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА ТИ!

Без да се усетиш, ще загубиш двете жени в живота си, които те обичат - дъщерите си и ще съжаляваш. Баща ми се наливаше всяка вечер заради негова си някаква трагедия.... и загуби дъщерите си. Не прави тази грешка. Жените ще идват и ще си отиват в живота ти... но, ако изпуснеш дъщерите си, ще си изпуснал най-стойностните жени в живота си... годините вървят, часовника цъка, един ден тези деца ще ти поискат сметка. И ще те накажат по най-жестокия начин - няма да те обичат. Тогава действително ще има за какво да ревеш и да пиеш! Наздраве!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 52bf9face3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Наздраве, номер 10! Не, несъм виждал дъщеря си, този боклук не ме пусна, неможах и нея да вида. Всичко забравих, дори и себеси, но само нея неможах да забравя. 10, права си ще, отида във тях, и ще взема детето си, и то още сега. Благодаря ня всички.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: baca41fc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Голям си глупак, авторе - съжалявам те! КАК може да напишеш цяла тирада за тази к.. ва, а да не споменеш и думичка за детенцето.
Обичал си я бил - ГЛУПЧО. Погрижи се за детенцето, забравил си своята кръв и плът, споменаваш ей така, между другото, а се наливаш заради тази никаквица, срам за всички жени!
Не прави циркове сега, пил и по нощите - а потърси адвокат и я осъди за право да виждаш детето си. Ако не си признал бащинство, а тя официялно е дъщеря на мъжа ?, забрави. Можеш да я осъдиш за тест за бащинство, но не съм юрист, не знам как стоят там нещата.
Знам, че има присъда от Европейския съд в Страсбург за подобен случай, при който мъж е забременил женена, която се върнала при господин съпруга и детето се водило на мъжа ? - задължиха ги да дадат на биологичния баща възможност да вижда детето си.
Не забравяй и бебето си... хайде, тичай след жените, но нека са правилните - ДЪЩЕРИТЕ ТИ!
Реши иначе, дали ще се развеждаш. Животът е кратък и любовта дебне отвсякъде!!!
/номер 10/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: eeeaf67320
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   По измислена история не бях чел от тази, този се вкарва в някакви филми... поредния незадоволен... прекарвайки часовете си пред компа.. вместо да се забавляа и да се радва на младостта си... на 25 съм за протокола.... пич... и децата не вярват на тази твоя история да знаеш... спри хапчетата.. и се опомни..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fb6ee4ab8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   15, да не си, я чел тогава! Защо, тогава пишеш по темите? Всеки има, право да пише каквото иска! Към автора, хайде върви, върви я вземи, от ръцете на мъж й!!! Знаеш ли, ти докато, си работел, тя е била в легло на друг, а сега ревеш, и се наливаш ЗАЩО? Виж момче, набий си го във, главата че, тя не те ОБИЧАААА! Хайде, взимай се в ръце, и поеми отговорност към децата, които си създал, защото те имат нужда от теб. <ЛУДКАРКАТА>

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0513afa5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не я забравяш защото сам не искаш, както и защото не знаеш как е и къде е. Вероятно ако сте имали нормален край, всичко щеше да е различно. Кажи на жена си, не заслужава лъжи, решете какво да правите и успех.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0a32210c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторе, ако наистина обичаш първата си жена кажи и го! Възобнови контактите и комуникациите си с нея. Бъди и приятел, разбери какво я е огнетило за да отиде при другия мъж. Не и се сърди, прости и! Ако е разбрана и тя ще ти прости! Избий си тия глупости от главата - "Ако те обича ще преплува морето" - то ти също я обичаш, ама не си преплувал морето заради нея - напротив, изгубили сте комуникация. В това отношение и двамата сте виновни! Но си простете - минало е, били сте млади, глупави, твърде емоционални. Сега променете нещата - бъдете по отговорни, възобновете комуникацията - това ще е добре и за детето. Помагай и с отглеждането, със съвети, не нон стоп, но поне отвреме навреме. А относно втората ти жена - милата излагала се е с тебе, да се обвърже с мъж, който не я обича - според мен трябва да и обясниш нещата търпеливо и деликатно, и да и дадеш свободата да си търи и тя щастието и любовта, защото явно това не си ти, щом все още обичаш първата. Не я лъжи, не го заслужава, колкото по рано и го кажеш, толкова по бъзо ще излезе от шока, който ще и пречииш. А и все пак дете ти е родила- подкрепяй я, поне докато си стъпи на краката, че и след това. Няма да те упреквам като горните посетители, но си живял в лъжа и си лъгал най вече себе си. А покраи себе си и околните - бъди искрен със себе си и после с другите, ще ти се сърдят, ама ще видиш, че след време ще ти и простят. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2efb2a983a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Oххх, същата история и с мене, обичам ГО, но не мога да го забравя... Боря се със себе си, но не става, навсякъде ми е пред очите... Не става, хора, не става така... Нищо не помага....

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e0bf23c97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   :(
Хора, страшно много се дразня на овце като нас.
Имам връзка от 10 години и все не успях да бъда толкова ценена, колкото искам..
вече съм на 25. Бяхме разделени , а преди 3 години се разделихме, появи се човек при мен, с когото не се получи нищо.. пак сме заедно..
уж се обичаме, но някак си не ме оценява...

А в същото време ме е яд на такива, като мен и много други, които пишете, които сме верните жени и ни унижават,
а в същото време имам познати-жени, КОИТО ИЗНЕВЕРЯВАТ И ПРАВЯТ НА НИЩО МЪЖЕТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, И ТЯХ ГИ УВАЖАВАТ , А НАС НИ ТЪПЧАТ!

КАКВО МИСЛИТЕ-МАЙ НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!
МАЙ ТРЯБВА ДА СИ ВЪЛК, А ЛЮБОВТА Е ЕДНО ЧУВСТВО ЗА ГЛУПАЦИТЕ!
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - НЕ Е ЛИ ТАКА?
С ВРЕМЕТО СЕ СТАРАЯ ДА НЯМАМ ЧУВСТВА, ДОКОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9bc0cc0e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Безсмислено е да живееш в лъжа. Н 18 е прав, намери начин да си с нея дори само като приятел, намери начин да сте заедно и да можеш да разбереш какво мисли тя. Сегашната ти съпруга не заслужава да се измъчва с мъж, който обича друга. Това не е живот, просто няма защо да се заблуждаваш

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c3557cf375
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 20. В голяма грешка си момиче. Когато една любов е с правилният човек, когато е споделена и взаимна е най хубавото нещо. Това, че ти си избрала да обичаш неподходящ си е твоя грешка. А да продължаваш да се занимаваш с неподходящ си е грешка и глупост на квадрат. Разбирам да не ги осъзнаваш нещата, но ти ги виждаш много добре. Да генерализираш от твоят малък опит е не е правилно. Има мъже и мъже. Не са всичките еднакви. Ако случайно успееш някой ден да станеш студена жена, то когато срещнеш някой наистина подходящ за теб, този с когото ще си щастлива, то ти няма да го оцениш и вероятно ще го загубиш. Не може в една връзка да не даваш, а само да получаваш. Та каква връзка изобщо е това?

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d131a3802f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Знаеш ли, авторе, докато сега плачеш по онази - бившата, на която не й пука за теб, твоята жена страда. Представи си какво й е на сърцето, колко мъка, болка и разочарование е събрала. Просто не е честно. За нея ми е жал, не за теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0a32210c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Към Н 20, от Н 18 ( впрочем съм жена :)).
Мила, не си губи времето в собствено самосъжаление. Дала си прекалено много на този мъж, а той не може явно сега да ти отвърне със същото. Мисля, че не те обича, или ако те е обичал, сега вече е изстинал. Дала си му доста енергия, време е да си възвърнеш силата и енергията обратно иначе ти огнетяваш самата себе си. Раздели се с него, дай му свободата, която той иска! Отдели се и ти от него, за да си възвърнеш баланса, за да започнеш пак да изпитваш любов към себе си, към приятели, към роднини.
Бъди по силната и вземи едно такова решение - ще направиш услуга и на него, и на себе си. Като се разделите това не означава непременно край - пак ще си поддържате връзка, пак ще се видате и чувате, но вече ще сте по спокойни, по неизискващи. Това е любовта спокойствие, душевен мир.
Знаеш мъжете, те се стремят да получат това, което нямат. Изчезни малко от полезрението, стига си му давала от себе си. Бъди малко загадка, за да може да те пожелае по силно. Бъди хитра лисица! Бъди жена, а не изтривалка, която вече е приета за даденост! Накарай го да се постарае малко и той за тебе! Обясни му го! Намекни му го! Пак ти казвам изчезни за малко от полезрението му - отиди на екскурзия за няколко дена или при приятелка, без да даваш обяснения на никои. И изчакай да видиш резултат и реакции. Тогава помисли, прецени, може да се окаже след време, че ти въобще няма да искаш да си с този мъж.
Само едно те моля - престани вече да му даваш ( или да изискваш и той да ти дава - не става така насила нещата).
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ceb103f1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Автора! Обичах, обичах като луд, и все още е обичам. Върна се при мен за около седмица, повярвах и. Излъгаме, отново се върна при него. Зарязах семейството си за, да бъда с нея. Полудях, от яд нараних сестрата на този който ми отне любимата-бях много пиян, ядосан. Сега съм сам и се наливам като глопак. Провалих живота си. Благодаря ви за вниманието. 9

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 65a83161ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторе, или наистина си глОпак, или правиш читателите на глупаци, сервирайки им истината на порции по лъжичка.
Първо уж си обичал момичето и сте правили планове за женитба, ама ти заминаваш за месеци - е, през това време нито веднъж ли не се чухте, не говорихте, не поддържахте никаква връзка. То в Средновековието да бяхме, все щеше да се намери начин две думи да пратиш на любимия човек.
Тя те зарязва изневиделица (уж), ти се жениш, ама не успяваш да я забравиш. Между другото се оказва, че имаш две деца - от двете си "жени". Доста важни подробности спестяваш в началото.
Много се изписа тук срещу първото момиче - сума хора я нарекоха к-ва. А дали наистина е такава? Явно те е обичала и те е вземала съвсем насериозно, щом ти е родила дете. Ама ти може би си се уплашил и си си плюл на петите да обмислиш нещата на спокойствие. Сега чак ти хрумва, че тя може и да ти се сърди, че си я оставил. Много неща остават неясни в разказа ти - например гледната точка на двете майки на децата ти...
Май не съумяваш да направиш жените в живота си щастливи. Не си бил опора на първата, а сега изоставяш и втората.. На теб не може да се разчита.
Помисли върху това..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 051a6d9380
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Автора! 26, не УЖ аз е обичам, обичам е до смърт. Разбира се че, съм се обаждал, звънях и до момента, до когато спря да ми вдига телефона. Заминах да работа, а не да обмислям-ние всичко бяхме решили. Този ми е взе най-ценното ми, и аз за инат на него взех най-ценното от сестраму, и ще продължа докато ми олекне. Загубих всичко, дори гръб обърнах на децата си. Немога да ви опиша как се чувствам. Знам голям глопак съм, много грешки допуснах, но аз все още е обичам. НЕМОГА ДА Е ЗАБРАВЯ!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 206dc0760c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От номер 18!
Знаеш ли - заслужаваш си да страдаш! И за да остане някакво достойнсто в тебе, вземи и си отдели няколко месеца до 1 година само за страданието си, защото от това което прочетох доста съдби си объркал и доста подло си действал - наранил си 3 жени, 2 деца и приятел. А кой знае колко още има за които не ни и казваш. Препоръчвам ти да отидеш на църква, да си изповядаш греховете и да се спреш с глупостите в живота и да започнеш да живееш достойно. И да се извиниш на хората, които си наранил. Въпреки, че не си ми симпатичен, ще бъда оптимистка и ще ти кажа, че все още може да се промениш към по добро. Вземи прочети някоя друга философска книга за правилата в живота, та поне малко да се образоваш как да живееш правилно. Не казвам, че всички сме перфектни, но поне се стараем да спазваме някакви норми, морал и правила на поведение. Не е лесно, но животът е борба. Започвай вече да се бориш - ама в правилна посока!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dbeb34187a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Здравейте приятели, пак съм аз Автора-сам, самичак съм, искам да благодаря на екипа и създателите на този хубав сайт. Добре че, е този сайт иначе тотално щях да преварта. Чувствам се нещастен, вече нямям желание за живот, няма за какво да живея. Имах чудесно семейство и аз го провалих. Зарязах ги заради нея. Сега вече немога и да се върна при семейството си. Няма смисъл да живея, аз съм пълен пронал. Моля да бъда извинен за правописа пил съм. Благодаря ви ЧИТАТЕЛИ и най-вече на целия екип на сайта. Съжелявам за досаждането но пак добре че, сте вие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 206dc0760c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Сега да не вземеш да се самоубиеш! Все още нищо не е загубено - можеш да си върнеш и семейството о уважението на хората! Просто им кажи ( или ако нямаш смелост им напиши писмо) че съжаляваш и че искаш да си с тях. Действай смело и не се колебай - най- малкото ще бъде прочетено това, което си написал! Господ обича смелите! Пък и жена ти, щом ти е родила дете най - малкото те обича. Вземи се в ръце и действай! и до 2 седмици да си написал резултат от действията си!
От 18

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 34d902d837
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Абе авторе, това не е любов, а инат. Наранено мъжко его. Фикс-идея.
Вземи се опомни. Тук не казваш всичко. Ние не можем да гадаем. Но явно е, че разби живота на колко хора.... Ти си пълен егоист!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ff737299b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   А, семейството ти вече е чудесно!!! Когато изгубиш нещо, можеш да го оцениш. А първата ти жена не е била твоя, затова много я надцени. Помисли си, какво искаш в този живот и се бори за него. Досега се бори за НЕЯ(неземната), а сега слез на земята. Отиди на психоаналитик, защото вече си алкохолик. И ако искаш още поне смислен живот (ти някакви чувства към децата имаш ли? ), започни от най-осъществимите неща. Апетитът идва с яденето.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 789ff7b71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Здравей, авторе.
Аз в момента преминавам през същото. На 32 години съм. Преди 2 години бившата ме заряза, заради мои грешки, които допусках по време на връзката и не можах да я забравя, не можах да си намеря друга. За мен тя е жената. От тогава, живота ми приключи.
Искам да знам, какво се случва с живота ти? !
Успя ли да възстановиш семейството си?
Успя ли да забравиш онова момиче към, което си изпитвал силна любов и привързаност?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker