Обичам женения си любовник… помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам женения си любовник… помощ!
преди: 2 години, 27 дни, прочетена 1888 пъти
Здравейте. Да започна с това, че най-малко съм мислила, че на мен ще ми дойде подобно нещо на главата, дори съм осъждала хора, които правят тези неща.
Всичко започна преди 2 години, след завръщането ми на работа от майчинство. С въпросния мъж се познаваме от повече от 5-6 години и бяхме в добри приятелски отношения, но в крайна сметка разбрах, че и при мен, и при него винаги е било нещо повече. Откакто го познавам, той се ожени, родиха му се две деца, като второто му дете и моята дъщеря се родиха почти на една и съща дата. Бяхме много близки, помагахме си, защитавахме се на работното място.
След завръщането ми на работа след майчинството, не знам защо, но погледнах на него по един по-специален начин. Един ден пиехме кафе и се заговорихме и се оказа, че той се чувства като мен, но винаги се е страхувал да признае, защото аз не си поплювам.
От тогава до сега (2 години) ние непрестанно поддържаме връзка, виждаме се (не само за секс). А сексът няма да го коментирам - най-добрия, луд, страстен секс в живота ми е с този мъж.
Проблемът е там, че аз полудях от любов по него, идеализирам го, затварям си очите за грешките му към мен. Той казва, че ме обича, че е с жена си само заради децата (какво клише). Не му вярвам, разбира се. Боли ме затова, че като се разделим аз не спирам да мисля за него, боли ме когато го няма, единственото нещо, за което мисля е че искам да съм всеки ден по цял ден с него. Как да спра? Как да изтрия тези чувства? Моля ви помогнете ми! Дайте ни съвет! Как се развиха нещата при вас? Ще бъде много грозно ако ни хванат, децата много ще страдат. Изключително предпазливи сме.
Имам чувството, че ме търси и ми говори мили думички само когато не е правил скоро секс. Само да вметна, че живеем в чужбина, неговото семейство е в неговата държава, но той се прибира за по няколко месеца в годината. Няма да ви казвам какво изпитвам аз тогава и колко трудно е да плачеш и страдаш толкова за човек, който все още е жив. Не знам дали формулирах добре проблема си, но търся решение. Искам да прекратя тези отношения, но любовта ми към него е много по-силна. Само този, който е обичал така лудо, ще ме разбере.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 27 дни
hash: bf4ee8b52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Колкото по-бързо прекратиш, толкова по-бързо ще се възстановиш и ще дойдеш на себе си, за да поемеш контрол върху важните неща. Не е като да не си пробвала, но общо бъдеще няма. По-добре да посъжаляваш малко сега за стореното (а не за някакво намерение), отколкото след 20-30 години за пълния провал.

 
  ...
преди: 2 години, 27 дни
hash: 2bf24cf059
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не разбирам къде е проблема. Целенасочено сте се докарали до там, че да живеете сложно, с фалша и истинските чувства. Възпитавате и деца от тази позиция. Искате съвет и като го получите ще го следвате ли? Съмнявам се. Това е ващия избор, отговорност или безсилие. На един въпрос трябва да си отговорите- щастлива и удовлетворена ли съм от живота който живея!

 
  ...
преди: 2 години, 27 дни
hash: 1c76703dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сама осъзнавате, че сте му просто странична любовница, какъв съвет може да искате?
По-добре поработете над връзката с вашия истински съпруг или партньор, а зарежете несериозните любовници, които не изпитват същото ниво на отдаденост към вас.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 27 дни
hash: a3ce7ef522
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   А с мъжа си правиш ли секс? Да. Той с жена си също. За каква любов велика дрънкаш тогава? И спрете да се оправдавате, че живеете във фалш и лицемерие с децата си. Вие лъжете и тях, както съпрузите/съпругите си. Никакви съвети не търсите, ами оправдание на ку..валъка си.

 
  ...
преди: 2 години, 27 дни
hash: bd4ad336f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не казваш нищо за мъжа ти? Ако с него не се разбирате по-добре се раздели. Така лъжеш него и измъчваш себе си. Незнам какно да те посъветвам друго освен да видиш какво ти липсва с мъжа ти. Иначе ще ти мине голямата любов след някакъв период от време.

 
  ...


...
преди: 2 години, 26 дни
hash: fb086d25d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ненапразно омъжената любовница е толкова удобна за тези, които не искат да си развалят семействата…
Обратния вариант обаче - женен любовник, е възможно най-лошата комбинация, която може да се случи на една свободна жена…
Трябва да приключиш. Колкото се може по-бързо.
Знаеш ли защо?!
Представи си, че забременееш?!
Има някаква такава странна закономерност, но голяма любов ли е, жената винаги “хваща”….
Какво ще направиш ако стане бебе?!
Не би ли искала дете от мъж, с когото да бъдеш?
Бягай, защото лудата ти любов не е само твоя…, а има и законна съпруга…

 
  ... горе^
преди: 2 години, 26 дни
hash: 2361de9ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Защо роди дете от мъжа си, който не обичаш? Защо?

 
  ...
преди: 2 години, 26 дни
hash: f7eeefac54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:

Номер 1 - Знам как трябва да постъпя, но как да го направя? Как ще отминат тези чувства? За мен изглежда като път без изход.

Номер 2 - Проблемът е, че нямам как да споделя на който и да било, затова търся съвети от хора, които не ме познават и могат обективно да дадът своето мнение. Не съм щастлива с живота си, но обичам съпруга си, не си представям живот без него, но и без другия мъж. Как да се справя с такива чувства? Как се живее такъв живот? Опитах няколко пъти да приключа, но се сривам, изпадам в депресии и панически атаки. Просто ми се струва невъзможно, а от страната на любовника мисля, че взе да му писва от моите драми…колкото и да твърди, че ме обича.

 
  ...
преди: 2 години, 26 дни
hash: bfbbd20ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе те всички са предпазливи и как ги хващат. Само ги и той ли знаете? Съмнявам се, споделиа си с някоя приятелка, колежка. Колко още се устискаш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: 1874389555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката:

Не споменавам мъжа ми, защото просто нямам от какво да се оплача от него. Всичко, което една жена може да иска е събрано в него- добър, разбран, почтен, работи, не пие, обича мен и детето ни повече от всичко на света, секс и така нататък. Обичам го и не си представям живота без него.

Но пусто сърце, не пита в кой да се влюби. За тези, които осъждат, най-вероятно не са попадали в такава ситуация, да не можеш да избягаш от себе си и да контролираш собствените си емоции.

Въпросът е: как се живее с това постоянна борба между разума и сърцето? И как всекидневно да не ме разкъсва мисълта, че този въпросният любовник може би не изпитва същото? Боли ме и ми е супер гадно, тъжно и объркано. Не искам детето ми да живее с разведени родители и това ме накара да пиша в този сайт, за да търся съвет.

Как да спра да обичам и да мисля за този мъж? Опитвах няколко пъти да спрем, да забравя, не бяхме говорили няколко месеца и след като се видяхме, все едно до вчера сме били заедно. Страдам всеки ден.

В момента не живея, а съществувам и не виждам изхода от цялата ситуация.

 
  ...

...
преди: 2 години, 22 дни
hash: 5e90d7561f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сега пък излезе, че авторката обича и съпруга си и "не си представя живот без него". Госпожо, ами за вас има едно-единствено решение - харем. Ако и двамата мъже са съгласни, разбира се, което ме съмнява. Любовникът е късметлията в тази връзка. Съпругата му е далеч, няма риск да го спипа, сексът е осигурен и дискретността е гарантирана. Защо да не се възползва?!
Ако чувствата и от двете страни са сериозни, ако семействата и на двамта са се изчерпали като отношения и всички в тази конфигурация са нещастни, се прави съвсем друго нещо. Всеки провежда разговор с досегашния си партнор, изясняват се условията по раздялата, договарят се отношения и издръжки и двамата свободни продължават пътя си. Този разговор - подчертавам! - е между съпрузите, в него не бива да бъде намесвано трето лице. Навремето точно това направихме със мъжа ми: разведохме се и след половин година се оженихме. Това е тежък период за всички, но никой никого не лъже: стават такива неща, човек може да изстине към някой и да се влюби в друг; живи хора сме.
Това, което узнавам, от конкретната история обаче е, че авторката - колкото и да реве - не обича нито съпруга си, нито любовнника си. Втората гледна точка я нямаме, но подозирам, че любовникът е всъщност привързан към семейтвото си. Т.е. тук не става дума за любов. Ама никак! Иде реч за сбъркана ценностна система, егоизъм и липса на себеуважение.
Моят съвет, авторке, е поне да се опиташ да бъдеш достоен родител на детето си, без да го въвличаш в емоционално извратени отношения. Онова "Да", което казваме в църквата, когато встъпваме с съюз с някого, не е нещо, което върви в комплект с бялата рокля, а е потвърждение на това, че ти заставаш със своята отговорност на зряла личност зад решението си да свържеш живота си с този човек. Ако не можеш или не искаш да бъдеш повече с него, редно е да му върнеш свободата, защото и той има право на щастие.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: c4c8bd31de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Единственото решение е да признаеш на мъжа си и да прехвърлиш топката в неговото поле . Ако прецени че иска да остане с теб и да си оправите брака , ок , ако ли не , поне е взел информорано решение и е продължил напред ( както и ти ) . Отделно една тежест ще падне от теб като си признаеш . Кажи му всичко , отховори честно на всички негови въпроси ( без да го лъжеш или са запазваш каквато и да било информация заот него , независимо от това колко боли ) и с малко повече търпение може и да се спревите и да продължите напред . След призната изневяра с малко усилие ( най-вече от твоя страна , защото вината за станалото е изцяло твоя , тъй като ти си направила избора да изневериш ) ще се справите . Обикновено процеса на прошка отнема 3 до 5 години но много често резилтата е налице , разбира се ако ти бъде даден дарът на прошката ( дар който обаче никой не ти дължи ) . Винаги обаче можеш да замълчиш , съпругът ти да не разбере и в последствие са наъчи по друг начин и да няма прошка след това . Изборът не твой авторке . Засега топката е в твоето поле .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 14 дни
hash: 499e4b49c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   >"Но пусто сърце, не пита в кой да се влюби."

Кво сърце бленуваш?! Ти мислиш с путката си! Наебал те стабилно, сигурно изглежда и по-добре от мъжа ти и ти вече КРАЙ "влюбена съм!".

И после "ама мъжете мислите само с пишките си!". Жените освен да проектирате собствените си недостатъци на мъжете, друго не умеете.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 499e4b49c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Като допълнение към предния ми коментар, да питам.
Ти щеше ли да си толкова луда по тоя, ако сексът не ви вървеше?
Я се замисли.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: d0865ef708
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ето ти обективно мнение - първо, никога не гледай на една ситуация само от собствено лице, а от всички страни. Защо? Защото в една ситуация участват n на брой лица. Аз ще добавя нещо, което никой друг не спомена, а е от съществено значение за вашата ситуация. Вие не сте равнопоставени тук. Какво имам предвид? Ти и твоят мъж живеете в чужбина, както и той. Само че същественото, което ти убягва е това че неговата жена е в България заедно с не едно дори, а две деца. Не си представям какъв мъж би зарязал една майка с двете им деца в бедна България, докато той е отишъл в чужбина уж за да ги издържа. Ами честно казано, аз никога не бих искала да бъда с такъв мъж, който е имигрирал с идеята да подсигури семейството си, а накрая решава да ги напусне и да осигурява само себе си. Истински предател . Това е крайно аморално поведение. Както и да е. Не мисля че той би ги зарязал, защото мъжете не действат така, поне тези, които имат поне капка останала разум.
Значи ти и твоят мъж подсигурявате детето си в чужбина, мечтаеш си за живот с новия, като напълно забравяш че той е обвързан до живот с още трима души. Той няма как да ги остави на произвола, защото никой що годе нормален човек не би. Но ако го направи, горко ти с какъв човек ще бъдеш. Ти и твоят съпруг, дори и разделени, ще се грижите за вашето дете/деца, защото и двамата сте в чужбина, но той няма как да си бие камшика и да остави своите сами в Бгто. Просто ситуацията ви не е равнопоставена. А икономическия въпрос винаги стои. Като цяло, както и да се развият нещата, е много сложно, защото дори и ти да си с него и действително да се разведете и двамата, не си представям какво финанси ще ви трябват да отглеждате всички. Той хем да заделя за теб, и доведеното му дете, хем за жена му (пардон бившата жена) с двете им деца. Значи този мъж освен ако не е е Рокфелер, ще трябва да плаща за 2 жени 3 деца (твоето едно неговите две, ако правилно разбрах че ти имаш едно дете)
Ако пък ги изостави тях...е попаднала си на мъж.....който утре ще изостави и теб.... Какъв достоен мъж леле. Разбираш ли защо такива ситуации са невъзможни? Бракът е обричане и подвиг, който малцина разбират правилно.

Иначе разбирам че страдаш. Но знай че страданието е реакция на душата,когато греши. Интересувай се от малко духовна литература и ще разбереш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 0c22ea40b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката: Благодаря ви за коментарите.
Номер 14 и 15 - Имаш право до някаква степен, но сексът е нищо, ако не обичаш истински някой. За мен винаги е било много повече от просто секс - близост, нежност, страст, любов. Явно си бил наранен от жена, та затова така се изразяваш грубо. Другият мъж не изглежда по-добре от мъжа ми, който всъщност също яко си ме чука… идеята ми е, че не е заради секса. И не е в това въпросът като цяло.

Номер 16, благодаря ти много за коментара. Наистина от материална гледна точка нещата са много сложни, но аз дори не искам това. Напълно осъзнавам, че съвместен живот с този човек няма как да имаме. Аз съм човек реалист и съм прекалено наясно със създалата се ситуация.
Всъщност в последните няколко седмици нещата леко се промениха, понеже започнах да изпитвам угризения, страх да не разбере мъжа ми или жена му, какво ще се случи.

Пак си страдам, тъжно ми е, но сама се вкарах в тази каша и сама трябва да реша какво да направя, за да няма наранени, най-малко деца. Разберете, аз съм човек като всеки един от вас, затова и последното ми изречение е, че който не е изпитвал тези плашещи, неконтролируеми чувства, не би ме разбрал.

Боли ме за всички, дори и за жена му, защото мога да се поставя на нейно място. И не бих искала аз един ден да бъда там.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b44844db5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Боли те за жена му, друг път! Поредната жена, която не знае какво иска от живота, а видите ли тя страдала, а ние не сме я разбирали понеже не сме го изживяли. Не сме го изживяли, защото не сме го допуснали. Бракът е отговорност, дисциплина, грижа за другия и какво ли още не, а не пеперуди в корема.
Моли се, мъжът ти да не разбере, че депутатите ще придобие драматичен завършек. От два стола на земята..., пък ти продължавай да обичаш любовника си, който чука жена си и тебе за разнообразие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker