Бившия на жена ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившия на жена ми
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1407 пъти
Мъж, тази година ставам на 40. От десет години сме с жена ми тя е колкото мене, нямаме сключен брак, но си се разбираме чудесно и си имаме и дъщеричка на шест годинки. Ситуацията е следната, вчера имах проблеми с единия лаптоп, които се ползва от нея почти изцяло, оправих се с него след поредния рестарт попаднах на чат във вайбър с бившия и. Този преди мен, Х да го наречеме. Знам, че са имали дълга връзка и съм го виждал два пъти по разни сватби на приятели от компанията и, само сме се запознали. И този Х и жена ми си водят кореспонденция още отпреди ковида, поне до там свърши хисторито. Ама чата не е невинен а само за секс, колко им било добре заедно как се оправяли нявсякъде, каква била гореща, той колко надарен. Ама по най вулгарния начин. На това отгоре като са били заедно са се снимали, тя това не ми го е споменавала ама тоя и пратил 4 клипа, моята се радва как добре изглеждала оня я хвали и на това отгоре жена ми и 9 снимки му пратила, само като и писал „дай да те видя“ и хоп, голеничка с разкрачени крака. За късмет вчера бе с малката на гости на техните та като се прибраха вече бях кротнал. С тоя Х живееме баш по дължината на страната, ясно ми е че няма как да се срещатт а и той също е женен от години. Сега се чудя какво да я правя а и издирих и на Х жената в фейса, та мога и да и пратя глупостите му да се види в чудо, само ме спира за отмъщение да не вземе да качи някъде на жена ми акторските изпълнения. Страшна простотия!!! Нормална ли е тая работа, че да я приема и да махна или да развалям изградено семейство? То няма да само мойто де.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 976edc200f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Не се занимавай с глупости , кажи и че знаеш за всичко включително и за видеото , нека тя се оправя с бившия си , но и напомни да внимава много щото това видео може да съсипе детството на детето ви , ако попадне в други лапетии и ще му се подиграват много.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 031e16ef79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Братле набори сме с теб и ти съчувствам. Повръща ми се от това, което прочетох. Скоро се разделих с една жена, която много харесвам. Още в началото ми разказваше колко му е дебел на оня свършва по 5 пъти тя 8 пъти. Без да я питам. Как здраво я чукал. Ей такива, простотии които ме караха да се чувствам гадно. И колкото и да се стараех да я чукам все не бях аз доволен. Накрая се отказах гледах да свършвам и това е. Веднъж каза, че оня само я обичал щото е чукал здраво и разнообразно. Ама тъпата жена не разбира, че и с другите така прави не само с нея. Ужас. Събрах напрежение и просто една сутрин си събрах багажа и си тръгнах без, да казвам защо.
НА жена ти и липсва тръпка. И ако случайно се видят с тоя смятай, че са се оправили. Ето Затова никой не трябва да подържа връзка с бивши. Ама били само приятели абе пълни глупости. Стегни я нещо много си я от пуснал. Помни нищо случайно Няма. Щом си намерил тези неща без да ги търсиш. Пуффф долни жени излязоха. Със всеки изминал ден си мисля, че арабите са много умни хора щом са ограничи ли правата на жените си.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 708d89fe08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   След като е толкова широко скроена ще издържи един унизителен коментар- преразказ по клип и снимка. Имаш и други варианти но това ще е близко до шантажа, и не е за пред хора. Спомените с умиление за минали креватни изпълнения отварят вратичка за повторение. Инак какъв е смисъла от засилване на спомена с коментари в тази посока.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: b22353900c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Какво семейство, братле, тая не те ебава. Секс с тебе прави ли? И какво като са били много време. Като е толкова готин и надарен, що не е с него? Или като на повечето курветини, единият да плаща и гледа "семейството", а другият надарен. Бих я пратил на майната си! Единствено децата страдат, ама с такива боклуци няма оправия...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0b5d622562
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И на мен, както и на мои приятели, са ми писали бивши, тъй като им е скучно със съпруга, а си имат и деца и тн. Лоша работа, зависи си и от човека, както и от морала, дали ще се поддаде на такива неща. Тук по форумите има доста морализатори, но нещата в реалния живот не са толкова цветущи. Някои хора не се променят, не може да си вземеш жена или мъж с разюздано минало и да очакваш, че старите навици няма да се проявят наново. Същото важи и за старите връзки, по-добре е жената или мъжът да не поддържат никакъв контакт с бивши любовници, но това е трудна работа с тези социални мрежи.

Ако бях на твое място, бих говорил нормално с жена си, за да си изясня от какво има нужда, че се занимава с този. Само гледай да не се изпокарате. Късмет.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a3ee12a23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Егати пачата ! Аз би яхнала метлата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: feedf9f6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не се занимавай с жена му. От това само ще си навлечеш неприятности.
Разговаряй с жена си, не мълчи!!!! Кажи й, че знаеш всичко и поговорете. Стресни я.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a6f25b6754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Довечера я оправи във всички възможни дупки и така всеки ден. Много бързо ще забрави бившия, може да си сигурен.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8348815b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   То човек като чете да се замисли защо въобще са се разделили, като толкова са си били добре в леглото...

Разделяш се с нея мигновено, и като тръгне да те пита що и казваш, че може и сама да се сети.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a2ca94afc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако имаш поне малко достойнство и събирай багажа и да я няма. Щом ей така с лека ръка си праща голите снимки и си пише мръсотии със него сто процента ти изневерява или при първа възможност ще го направи и не е задължително да е с него

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: eed811fd77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не бъди първосигнален. Ти и да и кажеш, ще започне да се оправдава с тебе и със сигурност няма да си признае. Наблюдавай и я следи какво прави. Изчакай удобния момент, и тогава в десетката. Мисли и за детето.
Някой пъти не можем нищо да направим, но момента идва.
Просто трябва малко търпение.
Пожелавам ти успех.

В.А.М.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 82fba06e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле, леле какви жени намирате, ама то май вече всички са такива.
Аз ако съм директно и стягам багажа, без майтап. Може да звучи комплексарско, но не мога да търпя такива неща зад гърба си. Това си е чиста изневяра. Няма дете, няма апартаменти, няма брак, нищо не може да ме спре да я разкарам. Да живееш с такова унижение сигурно не е лесно. Не съм женен, но съм изпитвал и аз нещо подобно във връзките си.
Та май и затова не напирам да се женя. Не че и мъжете не правят простотии, ама жените наистина са станали чисти курви, а май винаги са си били такива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 342396f70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако бях на твое място - директно всичко тва го пращам на жената на Х , изобщо не ме интересува дали той ще качи някъде клиповете. Как изобщо може да мислиш за нея в тоя момент и да се опитваш да я предпазиш. Извинявам се , но това е страшно тъпо. Отговора за мен е - препращане на нещата и раздяла. Наистина не мога да разбера как можете да търпите такива неща, айде имайте малко самоуважение и не минавайте с "ама детето". Бъдете си нещастни и неоценени цял живот тогава

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 38f560036a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пращай . Но преди това се комсултирай с адвокат и го накарай да изготви документи за развод . В деня в който пратиш , каквото ще пращаш на жена му вземи сакове , напълни ги с дрехи на твоята и й кажи че знаеш . Дай й документите за развода и я изгони . Кажи й и че и жената на бившия й знае . Не й давай да взене думата . Просто бъди непреклонен , защото взетото решение и твърдостта с която го отстояваш са най-силните ти оръжия като мъж ( срещу невярната половинка ) . Постави я пред свършен факт . Отнеми и властта над ситуацията , разкажи на приятелките й както и на родителите й ( но бъди внимателен , те все пак са нейните близки не твоите ) . По този начин тя няма да може да ги излъже ( дори и да вземат нейната страна ) . От там нататък ако се докаже че е достойна за прошка ( и я поиска , и работи над това да я получи , защото това е в резултат от нейните действия ) можеш да я приемеш обратно ( на твой риск ) . Ако пък не , продължавай напред ( тя ще е доказъл се боклук , а на боклука мястото е на улицата , не в дома ти ) .

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9e53d7a150
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не се занимавай ни с него, ни с жена му. Просто твоята е шавлива (меко казано). Ако не е с него, ще е с друг. Кажи ѝ, че знаеш какви ги върти и ѝ гледай сеира, какво театро ще ти изиграе. Имаш два пътя- или се примиряваш с лъжите и ку-валъка или си държиш на достойнството и се махаш. Решението е твое.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dce327806b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Действай смело. Аз на твое място и чата бих изпратил и с жена си бих се разделил. Само детето щях да си виждам! Тая изобщо не те уважава и че голи снимки му праща на всичкото отгоре. Чак се ядосах докато чета. Оставяй я да се оправя сама като и е толкова акъла, да видим и на онзи жена му като разбера как ще бяга след нея, а твоята съвсем ще я остави, да се види сама в калта и да разбере как да се държи с човека до нея!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4b46d8c201
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Б@си к&рвата, честно! И ти на тази й викаш "жена ми"????

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 10c4a2db5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Душевната изневяра боли много повече от физическата. Изхвърля багажа, добър адвокат и да вижда детето само за два пъти в месеца. Смисъл, ако си мъж де. Ако си путле може да да махнеш с ръка и да си оставиш да ти мачка достойнството.









Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 28267ffd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Със сигурност "мачовците" тук ще кажат че е курва и е по-добре да я зарежеш, може и прави да са, но монетата винаги има две страни. В началото на връзката ми разбрах че и моята ги е вършила тези глупости отне ни доста време да говорим и още повече докато си върнем доверието. В крайна сметка стигнахме до извода че и двамата имаме вина. Но тя имаше доблестта да си признае, че ако претеглим нещата моята вина е едва 20 процента. Но когато един човек е заблуден от общо приетите норми и се вслушва в разговорите с приятели той често допуска техните грешки. Е сега всичко ни е наред и си живеем прекрасно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f7305f83b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Нищо няма да постигнеш ако тръгнеш да търсиш отмъщение. По-скоро седни и си поговори с жена ти, разберете се, кой какво и си гледай твоето семейство да е добре, и онзи тип ще си намери майстора

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b9f3ff1b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторе , какво стана в крайна сметка ?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker