4 ЧОВЕКА В БОКСОНИЕРА НЕ ИЗДЪРЖАМ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

4 ЧОВЕКА В БОКСОНИЕРА НЕ ИЗДЪРЖАМ
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2073 пъти
От 2 клас аз мама, татко + сестра ми живеем в 40-45 квадрата, тъкмо завърших 12 клас, татко работи из страната, така, че реално сме трите, но не издържам вечее!
Обичам мама и по-малката си сестра, ама като са у нас само ми пилят на главата, реално има една вградена "стая", но всичко се чува и няма къде да избягам.
Ще получа някаква криза от тия звуци.
Сестра ми е тийнейджър, преместихме се откакто се роди и тия малоумници нашите с извинение , предъвкват темата за апартамент на зелено поредната година.
Аз не мога да работя в София, това значи да спя у нас.
Мисля, че адекватно решение, щом съм и работоспособна е да бягам да слугувам на някои хора, то не става за следване не става за нищо. У нас няма къде да пр*днеш.
Та за работилите на кораб трудна ли е процедурата, какво се прави?
Подала съм на 20 места CV и ще гледам тия дни напълно да не откача (върнах се у нас след 2 години у втората квартира на татко в едно забутано градче без население и работещи магазини).

Искам да направя едни пари и да излизам на квартира, знам, че ще е мизерия ама то това у нас си е цигания.

Просто не раждайте деца, ако няма да ги отглеждате в адекватна среда МОЛЯ.

Приемат ли ме някъде стягам си багажа и офейквам.
Да, тук е топло, плащат сметките, тока, водата , мама готви убийствено, ама е бахти лайняното, да сме наблъскани така.

Досега търпях, за да си взема гимназията, ама както ги гледам нашите няма да се оправят.
Шанса ми беше да изляза на общежитие, ама нали ако вашите имат собственост в София не става, било то и едностаен бардак (вградената "стая" нямаше врата допреди 2-3 години.
Абе ТОТАЛ ЩЕТА.
Дори оня лепилар Макашито има по-хубав апартамент като не броим, че наркомана изцяло го е осрал, но това си е друг въпрос.

Боже Господи, чуй ми молбата и ми приемай една от молбите, че да се махам вече от тая дупка, тоя батак наречен "дом".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: b2c4874e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Ами, махни се, де, тъкмо ще разбереш колко лесно се изкарват апартаментите.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cd5f61faef
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Мъж съм на 31 от София.

Аз подкрепям Авторката. В такава ситуация имам няколко познати и приятели и всичките са на мнението на Авторката.Двама човека в една стая не си е работа, особенно като са по големи. Докато са деца пак горе долу става, но след 13 години си става ад.

Тези мой приятели направиха точно това което и авторката иска- по квартири за да имат някаква свобода. Проблема е че квартирите дори със съквартирант наема и сметките са високи. Всичките трябваше да работят за да се издържат, но наема и сметките им бяха колкото заплатата. Дори и в най-мизерните квартири просто разходите са колкото заплатата. При това всичките нямаха пари за дрехи или много излизания. Неклалифицираните работи плащат прелкалено малко в България. Не те съветвам да тръгваш по този път.

Има по лесно решение. Търси си мъж. Ако не с много пари, поне да има някакво жилище.

Виж аз имам доста пари и мога да те уверя че докато си млада много лесно ще можеш да си намериш мъж с пари и да си уредиш живота.Изискванията за жените не са високи и много лесно можеш да ги покриеш .

Ако в секса се раздаваш,готова си да пробваш различни неща, не мрънкаш и да правиш от мухата слон, да се подържаш - здравословно хранене и тренировки, то можеш да си намериш мъж с който живота ти да е уреден и да е като по филмите- почивки и ресторанти.

Самият аз да съм създал семейство до сега ако жените с който съм бил си мереха приказките и знаеха да не избухват на публични места.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f1a4ad7141
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   2, ти си ебати измекяра. Тръгна добре и на края я посъветва, вместо да бачка и да се научи да живее достойно макар и по-скромно и да си изкарва парите честно, да стане поредната курва и цял живот да зависи от някой задник и да трепери дали няма да я сменят, като одъртее и да се чуди какво да прави без ден трудов стаж. Както и цял живот да живее един празен живот без семейна топлина и истинска обич.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 84bd8e6301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   То пък щото в общежитията не сте трима човека в една стая. Не си ли много претенциозен. Като не те устройва намираш работа и на квартира, било то да помагаш на вашите с тях да отидеш или с приятели.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 630dad7d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Н2, наистина си измекяр, подкрепям номер 3 напълно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b659da797d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Разбирам авторката, но и тя трябва да разбере, че нищо на този свят не идва даром, трябва да се потрудиш за него. По един или друг начин всичко се заплаща. Родителите ти явно са със скромни възможности, но вместо да ги обвиняваш, то се съсредоточи върху положителните емоции, които ви свързват и така ще постигнеш много повече. Преди време всички бяхме така, 4-5 членни семейства живеехме в едно или двустайни апартаменти, начето семейство от 4 човека живеехме на 60 кв.м. и да ти кажа никой не се е оплаквал. Аз и сестра ми си поехме пътя като завършихме училище - университет, работа. Животът е щедър към хората, които не мрънкат, а гледат напред и уважават родителите си. Сега и аз имам две деца, имам и две жилища, а сестра ми пък дори притежава 5 апартамента със съпруга си. Майка ми се чуди на кой да угоди, за да му погостува - на мен или на сестра ми, та чак не може да се прибере да се пошири сама в нейния си апартамент. Иначе сме минали през тежки периоди, не сме имали привилегии и помощ отстрани, но всичко се преодолява, само гледай напред. Просто искам да ти кажа, че ако се стегнеш и гледаш смело напред твоят живот ще се нареди. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d5fc52f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   от думите ти лъха тежка неблагодарност...
вземането на апартамент не е въпрос на каприз а на възможности
нима си мислиш, че на вашите им е приятно да е такава ситуцията?
никой не ти дължи нещо.. имаш покрив, имаш храна, имаш родители ... когато загубиш нещата, които вземаш за даденост ще прогледнеш от друг ъгъл. затова по смирено и по кротко... почни работа спести пари и излез на квартира.. не е толкова сложно

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 777b0e920c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Аз съм номер 2, Мъж на 31 от София.

Сега номер 3 и номер 5 не знам какво си мислите че думата измекяр значи но реално има само 2 значения - старо роб,слуга и ново - марионетка.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Измекяр

Реално не ме учудва много факта че не знаете значението на думите който използвате. Това е нещо нормално за хората от пролетарята.

Номер 3:
"вместо да бачка и да се научи да живее достойно макар и по-скромно и да си изкарва парите честно, да стане поредната курва и цял живот да зависи от някой задник и да трепери дали няма да я сменят, като одъртее и да се чуди какво да прави без ден трудов стаж"

Работата на една млада жена е да роди здрави деца , да ги отгледа и възпита. Нормално е да се роди първото към 23 години. Ако реши да има 3-4 деца съвсем нормално може това да стане до към 33-35 години. Не знам защо си мислиш че раждането и отглеждането на тези деца не е работа. Аз мисля че е много по важна работа от това да стане продавачка в мола например.

Работата на мъжа е да подсигури семейството си финансово, независимо дали имат сключен граждански брак. Не знам защо смяташ че това се нарича да стане курва.Забелязал съм че бедните мъже постоянно се опитват да прехвърлят това свое задължение на жените си и забравят най-важното че откакто свят светува мъжете сме се състезавали за жените. Трябва да има какво да и предложиш за това че е избрала теб.

Отностно трудовият стаж никога не пречи да я пусна на трудов договор към фирмата ми, но по това което аз съм забелязал жените предпочитат да са шефки - така че по скоро бих я финансирал да започне своя фирма след като децата пораснат. Има и една стара традиция- на жената да се дават подаръци (не малки) като роди здраво дете. Примерно 20 000 лв. за първото, 30 000 лв за второто и тн.
Така че нищо не пречи след години със този капитал да започне фирма доста лесно.
Малко в страни от темата но това реално го бях говорил с няколко мой приятелки и всичките бяха доста ентусиазирани да раждат и никоя не се чустваше нито като слуга използвана пренебрегвана и всякакви други глупости.Все пак износването, раждането и грижите за детето не са малко и не стига едно "Ей Мерси"

Но това си е до хората.Като съм чел коментарите тук, явно аз съм ненормалниоят че не очаквам жена ми (бъдещата) да работи от родилното.

А отностно работа не се бой отново, няма да избяга, то тя никога не свършва ^_^

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f1a4ad7141
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   8, който разбрал, разбрал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 44b117ffe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   авторке, радвай се, че не си израстнала около кофите за боклук :) Познавам такива хора, на 18 вече имаха повече пари от мен. Усилено бачкат вместо да реват колко е не справедлив живота. Е, и аз до 19 живях с брат си и сестра си в една стая (2 и 4 години по-малки съответно), завърших и си стегнах багажа. Днес съм сам и ми е по-добре. Инак подкрепям мнението на родителите ти, ако купят апартамент на зелено, то поне ти и твоите внуци още ще изплащате заем :) Искаш ли цял живот да си робиня на този заем? Ами децата ти?

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b2df5afb23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   8, сигурно по-малко от 20 000 българи биха могли да дават такива подаръци на жена си/мъжа си, човече, осъзнай, че живееш в най-бедната държава в ЕС, а системата е така устроена, че финансите да се стичат в ръцете на единици, а не на масата народ. Не всеки е имал твоите възможности в живота, я ги виж хората във циганските гета, ето това ти е бъдещето на държавата към 2050-а, прави си сметката какво е положението.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1dd181a3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ". Има и една стара традиция- на жената да се дават подаръци (не малки) като роди здраво дете. Примерно 20 000 лв. за първото, 30 000 лв за второто и тн.
Така че нищо не пречи след години със този капитал да започне фирма доста лесно."

Фантязии и мечти. Преди 30 години, никои не отваряше фирми, защото партията не даваше, а 80 години отваряха само стотинандуши, най-често с чуждинкапитали, далеч надхвърлящи еквивалента на 20-30 000 лева, а прееи 1878-а, не ме каряй да тинописвам ситуацията. Та питам - откъде е тази традиция и как си я измисли?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f1a4ad7141
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Напълно те разбирам. Нормално е да се чувстваш така и да искаш някакво лично пространство. Родителите ти толкова са имали възможност, толкова са направили. Браво, за което, защото животът е труден.

Това, което можеш да направиш, е да си намериш работа и да търсиш начини да изкарваш поече във времето, като в същото време се квалифицираш. Ако изкарваш 1200-1500 лв, спокойно можеш да се изнесеш и да се оправяш напълно сама, че даже и съквартирант няма да ти трябва. Хем ще облекчиш и вашите. Но не тръгвай по лоши пътища, както те съветват някои по-горе. Това си има цена, която вероятно няма да платиш сега и ще ти се услади, но след години ще я платиш с лихвите. Изкарай 5 лв, както се казва, но да знаеш, че си ги изкарала достойно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0179cb8ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Хора, какво спамите с критики и поучения, с личните си истории като момичето всъщност е казала, че иска да работи и вече е избрала къде:
"Та за работилите на кораб трудна ли е процедурата, какво се прави?
Подала съм на 20 места CV ".
Ако искате действително да ѝ бъдете полезни просто ѝ отговорете по същество.
Всичко друго е празни приказки, които със сигурност ви доставят
някакво емоционално удовлетворение, но не са ѝ в практическа полза.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 777be6535e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мое роднинско момиче работеше на кораб по Дунава. Наеха в една агенция в Русе, мисля. Имаше много кандидатки, сега не знам как е. Работата е много и не лека- като начинаеща беше в пералнята, включва и гладене. Изисква се немски, има изпит. За готвач, барман,сервитьор трябва да имаш съответната квалификация, иначе- камериерка. Изкара два воайяжа и напусна.
Ако не стане на кораб, пробвай през сезона на морето, там винаги търсят персонал, поне да свикнеш с работата и да придобиеш някакъв опит. После може да потърсиш в планинските курорти за зимата.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ec453d5862
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторката просто е достигнала възрастта в която трябва да се отдели от семейството си, да отлети от гнездото, какво взехте да я омъжвате не разбирам.
Авторке всеки достига този период в живота рано или късно, независимо колко е голям домът на родителите му. А реално на човек му е нужно едно легло да легне вечер, знаеш ли в Китай в колко големи апартаменти живеят?
Напълно те подкрепям, намирай си работа и си хващай собствения живот.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dcd1a7579a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   до авторката

- намери си работа, но не като сервитьорка или барманка. Или проститутка

- намери си квартира, близо до вашите, за да не губиш връзка с тях

- дръж се на положение в живота - не сменяй мъжете , за да не станеш парцал. Ако можеш опознай мъжът, преди да си легнеш с него

- оправи си израза - никой нормален мъж не обича жена с просташко изказване. Освен, ако не е за да я вкара в леглото.

Успех !

И не забравяй, че ти реално проблеми нямаш освен тясното жилище. А и си на години, на които майка ти вече очаква помощ от теб - готвене, чистене, морална подкрепа!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9beb08c661
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз съм номер 2,8

Мъж на 31 от София.

До номер 12: "Фантязии и мечти. Преди 30 години, никои не отваряше фирми, защото партията не даваше,"

Баба ми и дядо ми регистрираха първата си фирма през 1992 (точно преди 30 години)

https://bg.wikipedia.org/wiki/ВИС
ВИС е регистрирана за първи път през 1991 г. от Васил Илиев, който става неин президент.
Която както знаем се занимава с изнудване на малкият и среден бизнес. Така че това което казваш е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА

" а 80 години отваряха само стотинандуши, най-често с чуждинкапитали, далеч надхвърлящи еквивалента на 20-30 000 лева,"

По принцип говоря за в момента. Все пак съм отговорен само за това което съм написал, не за това което си разбрал. В момента с такъв капитал може да се започне безнес.


"а прееи 1878-а, не ме каряй да тинописвам ситуацията."

Тогава не е имало частна собственост или какво ?! Защото аз имам документи от тогава който показват как притежаваме воденица, стотици декри земя, а и къщата която съществува и до днес я има в няколко исторически книги, както и рода ми. Така че докато аз имам ФАКТИ, ти си запази предположенията за себе си.


"Та питам - откъде е тази традиция и как си я измисли? "
https://en.wikipedia.org/wiki/Push_present

"Push presents, push gifts or baby baubles are all different
names for the same concept: The gift that a husband presents
to his wife after she "pushes" out their baby
(not excluding wives who deliver by C-section, of course"

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=push gifts

Аз не съм виновен че ти имаш ниска обща култура и за първи път чуваш за тази традиция.

Интерестно ми е обаче едно друго нещо. Според теб значи е нормално един мъж да събере и да почерпи приятелите си за това че му се е родило дете, да почерпи в родилното лекарите и сестрите, НО НЕ да вземе някакъв голям подарък за майката на децата му която е свършила реално цялата работа. Ей това бедните сте голяма работа бе. Приятелите и лекарарите ли са по важни от майката на децата ти ???


До номер 14 :
"сигурно по-малко от 20 000 българи биха могли да дават такива подаръци на жена си"

Виж дори и подаръка да е по малък, според възможностите на човека, работата е че доста често липсва. Ако попиташ повечето българки какво са получили за това че са родили дете от българин отговра ще е нищо.А това е недопустимо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker