Koга момчето ще стане мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Koга момчето ще стане мъж?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3005 пъти
Явно, че приказката с годините е относително нещо.

Две години опитвам да съкратим периода на дългият му пуберитет .Вече е на 30г. Много дипломатично сам опитвала да го насочвам, не помага. С времето и откровени разговори-помагат но временно. Преминах в тактически ходове прехвърляне на отговорности, за да не сам аз лошата. Живота учи, мен ме научи но той не поддава. Спя в всекидневната от време на време на третия ден вече е съгласен със всичко, но не си признава става раздразнителен ревнив въпроси, звънене. Въпреки че и двамата сме в чужда страна, а сме и различни по народност. Темата с манталитета,н авиците и така до кухнята и празниците няма да я засягам -там го отработихме представлението.

Разгледах темите назад до около 1800. Нищо подобно не стрщнах. Моля за съвет дами и господа с повече опит или дълъг семеен живот! (моля, да се въздържат от коментар момиченца дето от скука четат сайтове с чужди истории, не сам привърженичка на попитай патило, а не старило ).

Аз съм на 31г. живеем заедно сами на семейни начела, очистила сам приятели и роднини които дават съвети и се месят с добрия тон във времето, който не схвана го помолих да не ни докарва до неговото семейно положение.

Не искам и не влизам в ролята на майка, моля за съвет за изпитани работещи варианти от бабино време. Не вярвам че мъжете са се променили много. Просто опитни хора преминали първите години от брака, където ролите и задълженията все още се разпределят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 315c4b4385
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Благодаря за чудесната тема авторке.. засягаш въпроси които и мен ме вълнуват.. искренно се надявам наистина хората с повече опит в живота да се отнесат сериозно.. според мен хората не могат да се променят.. ние се променяме спрямо тях.. мен също ме интересува кога един мъж пораства.. кога започва да гледа по сериозно на живота.. имам връзка с 25 годишно момче.. което все още мечтае.. и гледа на живота по детски.. познавам и други 25 годишни момчета те вече имат деца и гледат по съвсем различен начин.. познавам и 45 годишни които съвсем не са сериозни и отговорни.. това май не е до възраста а до самия човек.. ще следя темата.. съжалявам че няма с какво да ти помогна... успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3dfd4682a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм по-млада от Вас, но съм с мъж на почти 50 г. и мога да кажа, че тъкмо порастна. С него съм, откакто беше на 39 и определено поозря сега, ще го чакам (сериозно) да стане на 50, за да ми направи дете. Не е готов още и това е.

„Спя в всекидневната от време на време на третия ден вече е съгласен със всичко“

Правиш голяма грешка като пренасяш проблемите си в спалнята си, вместо да ги решаваш там. Той само се прави, че се е съгласил. Не познавам жена (а аз познавам много), която с подобна тактика е постигнала повече от това, мъжът да си намери чуждичко или просто да му писне и в лют скандал да я зареже. Унижаваш го страшно по този начин.

Съветвам те да го зарежеш, ако не си доволна от него - като характер, манталитет, начин на живот. Не можеш да го промениш, а и не трябва. Избирай си мъж, с който искаш действитлено да си, не се надявай да промениш някого, както на теб ти скимне. Разбира се, хората се променят с годините, но честно казано, след 30-те минимално.
Моят си го наблюдавам 10 годинки. Харесвам си го такъв, какъвто е. Не съм го манипулирала да се променя, защото знам, че не ми е дете да го възпитавам. Ето, сега и двамата сме се променили, но още ни е добре заедно. На 50 се надявам да е зрял за деца, защото моето време ще дойде, сега съм твърде млада на годинки за такива работи.
Така че, съветвам Ви да не бъдите никога с партньор, който искате да променяте. Ще избие някъде и няма да ви хареса - никой не обича да бъде възпитаван, манипулиран, променян и да му се разиграват игрички в спалнята. Дори да успеете да постигнете някакъв временен успех, да спечелите битката, винаги войната е загубена. Променяш едно, но му избива другъде.

Никога, ама никога не използвайте лишаване от секс или от любов като средство за манипулация. Ще съжалявате!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 66b8bab051
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Такъв си си го избрала. Хората не се променят. Единственото, което можеш да направиш е да гледаш на нещата по-отгоре. Всъщност някои мъже никога не порастват, някои порастват доста късно (като този на №2), а някои са си пораснали рано, но те отдавна са заети и няма никаква вероятност да бъдат освободени - да си търсила на 20 - тогава е имало такива свободни мъже, но ти не си ги забелязала, защото те не са атрактивни.
Колкото до това, че не искаш да му ставаш майка - във всяка една по-дълга връзка (над 10 години), малко или много, жената става и майка на мъжа си - ако не да му казва ежеминутно какво да прави, то поне като му готви любимите му работи и го глези (огледай се за дългогодишно женените хора около себе си и ще видиш, че е така). Идеалният вариант е ако мъжът го оценява и й отвръща с подобаващо внимание. Тъй че приеми донякъде и този вариант ако искаш да си с този човек за по-дълго време.
Има и друг, допълнителен бонус - ако не искаш след 10 години да си му само майка, то ти трябва да се развиваш в интелектуално отношение, така че той да ти се възхищава - само така можеш да задържиш вниманието му за постоянно и в следствие на неговото възхищение да го накараш да прави това, което на теб не ти се прави.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 796e31ce5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората се променят имай надежда. Питаш кога ще порасне а какво точно искаш нима ще си доволна с порастването идват и други неща не забравяй. Ако имаш предвид мъжки играчки коли и т. н. никога.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ca24701292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Развитието на мъжа приключва с научаването му да ходи до тоалетната, няма смисъл дасе опитваш да гопроменяш,просто защото един мъж не се поддава на промяна. Ако не можешда приемеш недостатъците му, най-добре е да потърсиш някого, с чиито недостатъци можеш да живееш,

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e9f2bed0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хора.. какво да ти кажа повече ?


-Death_Blade ^

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker