Незнам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незнам какво да правя
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 977 пъти
Здравейте
Искам да ви споделя нещо, което много ме мъчи. Пред 9 месеца се запознах с една жена. Тя има дете от предишният брак. Тя е на 35 аз на 40 години. Аз също съм разведен, но нямам деца.
От различни градове сме. На 160 км ако трябва да съм точен.
Първите 5 месеца всяка седмица ходих там. Идеята ни беше, като ми свърши договора да отида да живея с нея и малкият. Нещата вървяха добре. Но с течението разбирам, че оставила мъжа си защото е била с друг, който здраво я чукал. Обичала здраво чукане.
С мъжа си като са правили секс и казвал, че я обича. А това на нея не и харесвало. Стана ми много странно. Коя жена не би искала да чуе това от мъжа си? Любника е имал много дебел пенис и такива глупости. Тези неща най спокойно ми ги казваше. Без да и пука. Чуках я и аз здраво, когато и аз не съм уморен. Но глупостите, които чух от нея ми се на биха в главата и се дразних. Все си мислих, че Секса с мен не и харесва. Понеже понякога я Чуках по страстно. И все ми беше изнервенно. Ужас такова нещо не ми се беше случвало до сега. С времето разбрах, пак от нея разбира се когато са ходили с мъжа си е била едновременно с него и някакъв друг от университета. И това е било с години наред. Преди да се запознаем е била с този дето здраво я чукал. Но той не бил сериозен и буквално още не беше го оставила и тръгна с мен. В момента около нея нещата са сложни с продажба на апартамента, които тя трябва да оправи. Една сутрин ми каза, че трябвало сама да се оправя. И аз тъпака си тръгнах. После разбрах, че нямала това в предвид. Но било късно по добре да се разделим. И такива глупости. Не можела да приеме факта, че съм си тръгнал. Извиних и се 100 пъти изненади правих, които доведоха нещата на още по зле. Сега се измъчван яко всеки ден. Чуваме се за сега. Но незнам защо го правим. Тя не ме иска. Разочарована е. Може и Секса да не и харесва може не я чукам по груба, знам ли. Незнам какво да правя. Свикнах с нея. Тази жена не си стои сама дълго време. От това, което знам за миналото и е че или веднага скача на друг или до месец. Ужас. Чувствам се виновен и то много. Загубих я по възможно най глупавия начин. Да ви призная вече ме е страх да пиша или звънна. Всеки път очаквам да не ми вдигни или да ми каже да спра. И тя ме търси, но.. Снощи например нямах намерения да и Пиша или звънна, тя писа първа.
Незнам наистина не знам. Не и досаждам, но не знам какво да правя. Да продължа да контактувам ли или Да чакам тя да ми каже, че си има някой?! Дайте съвет моля ви А мисълта, че друг ще я чука да ни казвам направо ме разбива. Свива ми ее стомаха. Ужасно е. Съжалевам, че я срещнах. Но е късно да съжалявам. Един път чух как бившият и мъж каза че съжалявал че я познава съжалявал че се е оженил за нея и съжалявал че има дете от нея. Направо се стъписъх.
Как ще преживея всичко това незнам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: b2506b834d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Тази е пълен боклук, съжалявам, човече, но нищо хубаво не каза за нея. Ще те използва за секс и пари, докато още поне един или двама също яко я порят, когато ти си на работа. Това не е толкова зле, ако поне си щастлив с нея, но ако не си, тогава има ли смисъл от подобна връзка?
Тя е доста глупава, че сама си е признала колко е пристрастена към грубия секс, мислиш ли, че ще и издържиш на нагона? Ако беше по-умна, щеше да се представи като по-морална и да ти завърти напълно главата. Ти вече си имаш представа и за миналото и, както и какво си мисли, какво желае. Тя търси уж сериозни мъже, но не изглежда да е от сериозните.
Късмет, не мисля, че ще ти провърви с нея, но защо не проведеш един истински разговор, като я питаш какво наистина очаква от теб, би ли ти изневерила, как се вижда в бъдещето с теб, тя какво може да ти предложи като партньор и тн. Само гледай да не те изпързаля емоционално, защото вече те манипулира с поведението си. После вземи решение. И запомни - за семейство ти трябва честност, уважение и разбирателство. Любовта отшумява след време, гледай да не се окажеш в капан след примерно 3-4-5 години с тази като вече не я обичаш, а тя ти върти номера зад гърба с по-млади мъже или ти се е качила на главата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3ce222f861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Свивал му се стомаха, наистина ли?!
Каква трябва да е тая жена, която обяснява на настоящия си колко му бил дебел на предишния. Показала ти е много добре каква е , а ти си примрял, че си я загубил. Бившият. би трябвало много добре да те е ориентирал, как се чувства с тая никаквица.
Търси си друга, тъкмо си се отървал.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f70d37bddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Четиридесет годишен пише НЕЗНАМ слято!??
УжасТ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 938efc237a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако съм преценил правилно тя те е гледала като удоволствие, обаче не те е харесала и е намерила повод да те зареже. Въобще не се чувствай виновен горе главата. Ти мъж ли си или ...? Каквато и да е причината жените няма да ти го кажат в очите. Но ако искаш да се бориш за нея, прецени много добре дали си заслужава.
Пожелавам ти успех.

В.А.М.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 81cce858cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти защо сам се буташ между шамарите? И с теб да е ужким официално, пак ще си ляга с други - по навик! И в търсене на по-дебел...Просто ЗАРЕЖИ.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b536441259
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Шибай я още няколко пъти колкото мине и я зарязвай. Тая е пълна нещастница и трябва да си много тъп, ако се натискаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c0a092ad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Какво ще съжелявам за някакви си парантия, където ценностната и система стига само до салама…… Има два вида жени: Такива, които не са един мъж, и такива, които са за един мъж. Отчаян си и тя явно го е забелязала, може и да я е отблъснало. Връзка, където мъжа е със смачкано самочуствие е обречена. Звъниш и и кажи пет приказки като мъжкар на място. Кажи и, че ще бъде желана само до като става още за оная работа, в същото време детето ще расте и ще поеми по своя път. А един ден вече като не става за оная работа и детето и си има семейство и собствен живот, ще купува уискас и ще си изживее най-трудните години сама като кукумявка. Точка.











Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cca02535b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Едно ми стана пределно ясно само на теб не ти е май. Тя ходи с двама едновременно, за да не остане капо. Единия като си тръгне или тя го зареже да остане другия.

Преди години ходех с една, която ми разправяше, че искала пениса на бившия и да е постоянно в нея. С който и да била гадже с него била също, като за десерт, но с мен НЕ разбира се уж. На една почивка вечерта ми казва, че срещнала приятели в хотела и ще слезне да ги види и това в 24ч. през ноща. Нещо ме озадачи и слезнах и го гледам бившия и с негов приятел как я гледат. Седнах при тях и си пийнахме, а тя взе да ни дава сигнали, че и се ебе. Така стана работата, че тримата я изкъртихме. И то аз я наебах, а тия пикльовци с техните пишлета се комплексираха май от мен и от големите разбирачи дето щели да и правят сандвич беше една измъчена работа. Така тя приключи с него окончателно. Аз му смазах егото и той вече не беше това, което беше в нейните очи.

Та така жената си ти е показала , че не си единствен, за да не остане на сухо. И на мен ми го каза в крив текст, но аз им го изправих. Хахаха.

После искаше моя да и е все вътре. Само не знам на тоя след мен колко трябва да му е голям, за да продължи с надграждането.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker