Девствен на 26 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствен на 26
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1716 пъти
Ето и моята история. На 26 съм, девствен, вече съм се отказал от жените. Омръзна ми да се занимавам с жени, които не проявяват никакъв интерес обратно.

Бях и в добра форма, интелигентен съм, но не съм някой супер красавец. Жените имат твърде много опции в днешно време, след появата на тиндър и социалните мрежи стана почти невъзможно момиче да ти обърне внимание. Всяка има някакви нереални изисквания, вече трябва да имаш пълния пакет.

Стигнах до извода, че ще остана сам. Ще се радвам да чуя вашите истории относно тази тема, какви са впечатленията ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 55cf424435
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Всяка седмица се появява поне по една история като твоята тук, може би използвай търсачката, за да прочетеш старите теми. Истината е, че има страшно много самотни жени, но те са още по-смотани и от мъжете, така че да ги срещнеш в реалния живот е трудна работа, предполагам, че повечето си киснат вкъщи след работа и нямат кой знае какъв социален живот. Напоследък съм забелязал, че баровете по центъра в София са предимно пълни с мъже или с двойки, по дискотеките е сходна ситуацията, запознанството е минало онлайн, което е много зле за мъжете, тъй като според статистиките жените там се борели само за малък брой като процент атрактивни мъжки профили.
Може би се ориентирай към някоя украинка, от няколко дни са плъзнали в тиндър.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fa619d629d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Въобще не се отчайвай. За всеки влак си има пътници. Който търси намира. Върши си твойте работи, в които си добър, развивай се. За жените винаги ще има време.
И запомни никога не се предавай.
Пожелавам ти успех.

В.А.М.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b9fb8a2758
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Любовта е слабост и грешка в преценката. Иначе решението на проблема ти е ясно, особено ако живееш в София/Варна/Пловдив/

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 414f8a5444
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не се занимавай с родните шафрантии. Момичетата в БГ се изродиха - от малки пикли са се саучили да гледат парите, жилището, колата на мъжа. Аз не съм попадал на девствена 20 годишна... Всички са ги клатили за пари.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 30a9ca3ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз именно до 26-годишен бях девствен (точно тогава започнах връзка, продължила 4 години), като това не беше рядкост сред младите мъже преди 15-ина години, тъй като и тогава жените имаха ненормално високи изисквания към мъжете. С тази разлика, че сега са още по-ненормални.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d554c7a161
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Коментари 2 и 5 са много добре написани. Не се предавай, но приоритет бъди ти за себе си ! Все някоя ще ти обърне внимание и ще видиш дали тя те иска. Друга опция е някоя чужденка. Имах гадже гъркиня, доста са отворени и приветливи. Украинките също не са зле, даже има тема тук ''Страх ме е от бежанките украинки'' хахахаха. Така, че споко. И аз търся ама не си давам зор, а гледам първо себе си ! Айде успех !

М23

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: af5491f14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Успокой топката, ще се намери и твоя човек. Аз също загубих девствеността си късно, мислех си, че ще продължи едва ли не вечно, обаче намерих човека, точно когато най не съм го търсил и то най-неочаквания човек. И така вече 11 години. Има много свестни момичета, за които вярвам ще си интересен.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 27008d7b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Погледни статистиката от преброяването - във възрастта от 20 до 40г. мъжете са ЗНАЧИТЕЛНО повече от жените. Дори 1 мъж в повече в социума доста накланя везните в полза на женския пол, а в случая говорим за десетки хиляди мъже в излишък, всеки от които се надпреварва да предложи повече от другите за да може да има някакъв шанс след години опити да успее да се уреди с кварталната баничарка. Не е лесно. Сметките са против средностатистическия мъж.

Освен това в сила вече е и ефектът Тиндър, при който баничарката няма нужда да се омъжва за Пешо счетоводителя от нейния град, който да речем е леко нисичък, с очила и средна работа в лице. Тя може да отвори тиндър и да си поръча готин пичага от Пловдив, който на другия ден вечерта ще я разбие от наслада. За какво й е Пешо??

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1606e2804e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не е нужно да оставаш сам. Не заслужаваш това. Също така недей слуша в коментарите кво ти говорят, че само те баламосват. Положението е брутално. Аз съм в подобна ситуация и противо всичките в другите коментари - просто няма спасение. Не знам как да Ви го обясня, но е такъв светът.
Моят план Б е да пробвам с мъже. Съветвам те и да пробваш, абсолютно нищо не губиш. Пък ако някой каже , че било грях - еми щом Бог не ни е направил да ни харесват жените, значи не е грях. В живота в самота няма геройство. Просто си нямата и на идея за ква депресия иде реч.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker