Влюбена в циганин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в циганин
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1665 пъти
Момиче 15г
Честно казано, наистина не знам от къде да започна, защото типичната първосигнална българска черта е, да ми се каже, че съм дете и дори не трябва да споменавам думата любов. От малка не съм като другите имам повече самосъзнание и рационалност от тях. Нека все пак пристъпим към историята. С даденото момче се запознахме преди година и нещо. Чистоплътен, от добро семейство, заможен, но кожата си беше тъмна. Нещата станаха бързо, харесахме се и станахме гаджета. Държеше се с мен изключително добре, купуваше ми разни работи, но на мен ми беше доста неудобно. Връзката беше тайна и когато родителите ми разбраха направо откачиха. Никога не съм виждала тази тяхна свирепа бих казала черта. Викаха ли не викаха, за да ме убедят, че съм възможно най-грешният човек в света.. Бях предвидила тази реакция, а и фактът, че по принцип той не живее в България, а си идва само за летата ме пречупиха и от напрежение и тревожни мисли скъсах с него и сама им казах. Както казах, в момента е в чужбина, но наскоро ми каза, че се връща скоро за да си вземе някои вещи, понеже ще продават един от апартаментите им.Все още съм влюбена в този човек, от месеци сме разделени, а аз не спирам да мисля за него постоянно. Той също много настоява да се видим отново, пише ми постоянно колко ме обича и как иска отново да бъдем заедно... Но съвестта ми просто не позволява тази грешка отново, фактът, че с него нямаме бъдеще също.. Е, да послушам разумът или сърцето си?
Ще се радмам да прочета, ако сте имали подобен проблем и как сте се справили с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: fe849e2a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Сакън да не чуе Чингиса. Само ако е от калайджиите, става.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e37c7454dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нямаш никакви шансове за сериозна връзка на 15. Завърши училище и отиди в чужбина при него, ако не те е забравил, ако толкова много се обичате.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cb9d0bae39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   1, това, според Джингъза, важи само за "алфа мъжете" като него. Те могат да бъдат с циганки, калайджийки, копанарки, азиатки, индийки и пр., но българките трябва да бъдат само с българи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 75ef840b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Циганина да бяга далече от жените в Б България , да НЕ погрозняват... Българките бяха сред най- красивите жени в Света до преди 20 години, когато разни цигански турци - Митьо-вци тръгнаха да обикалят Бъглария да разболяват всички..

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9b20c8be6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Родителите ти са прави. Грешен избор.
Да, има тенденция белите жени да си падат подсъзнателно по по-тъмни мъже...но случилото се просто показва колко много се заблудажаваш, че си по-рационална и осъзната от връсничките си.
Което е нормално. На 15 е нормално.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 83471f6725
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като жена, някога минала през това. Не си пропилявай живота с човек, който не ти подхожда.
Имаш да учиш, да живееш, да се развиваш.Моят съвет е ако има нещо изживей си тръпката, но дотам.
Когато бях на твоите години си мислех, че е голяма любов. Нищо подобно приеми един съвет от една кака. Изживей тайничко каквото е остано като тръпка и си продължи живота без него . Само внимавай и всичко с предпазни средства.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 05b619e60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   От авторката: Благодаря на номер 6 за единственият адекватен коментар по темата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 05b619e60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До номер 1- от кардарашите е

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fe849e2a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Чингисе, от кардарашите бил. Така може ли или трябва непременно калайджия да е? Пита момичето, че да не я оплюеш и нея, че Левски се е трепал, а тя какви ги върши.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: fe849e2a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   https://www.youtube.com/watch?v=TqhwPUmAfoc

Изгледай това, за да придобиеш представа за начина им на живот и да си прецениш за себе си това ли искаш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9c6f7dc382
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се притеснявай , ще мине . Все още си на 15, тепърва ще се влюбваш . Влюбвала съм се много пъти , ще ти мине .

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0d4f8ee5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Най-гнусното и жалко нещо, което може да го има на света. Това е постъпката ти. Вашите защо не са пуснали полиция след него да го арестуват и вкарат в затвора за 7 години за блудство с непълнолетна? Попитай ги и им го предложи това. Иначе ставаш съучастник в престъплението на мангала. Аз ако имам дъщеря на 15 и разбера че някакъв мангал се навърта край нея ще му начупя кокалите. Малка си и не разбираш нещата изобщо. Има само два начина да разбереш, това което ще ти кажа. Лесният и без главоболия или трудният и с много проблеми. Лесният е да си изградиш желязно правило, че никога и при никакви обстоятелства не се влиза в контакт с цигани, независимо какви изглуждат и какво говорят. Трудният е да не ме послушаш и да минеш през купища страшни проблеми и чак тогава да го разбереш, когато вече ще е късно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: af44f8c1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Изглеждаш отчаяна, а не влюбена. Има доста разлика. След като не можеш да намериш мъж българин, който да те впечатли и да е взаимно и да ти обърне внимание..... Явно не ти обръщат готините българи внимание, а този е готин, но циганин. Само дето е много ниско нивото. С циганин всяка българка може да се хване. Проблемът не е хората какво ще кажат. Проблемът е, че не виждаш защо е перфвктен. Защото знае, че е много по-ниско ниво от твоето и полага повече усилия, за да те впечатли. Имай предвид, че те на твоята възраст вече раждат и са до там. Целият им живот е вкъщи.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: aa26095ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Като ти е такава тръпка, затваряте се заедно два дни-две нощи, да ти мине мерака и ще се освободиш от тази зависимост! Изживей си го, да не го мислиш и копнееш след това!
Единственият начин да преодолееш изкушението е като му се отдадеш…, бих добавила - с пълна сила!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 05b619e60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До номер 14- та той е на моята възраст за какво престъпление говориш, каква е тази омраза към човек, който не познаваш, защо сте толкова жестоки и ограничени ….

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4389722398
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От 14-ти до 18-ти

Момиче аз може да не го познавам лично, но ти изобщо не познаваш мангалите какво представляват, така, че не ми казвай, че не го познавам. Едва на 15 си и не познаваш светът. Нещата изобщо не са розовите неща каквито са в представите в главата ти(момче като всяко друго, което може да бъде нормално, даже е и добро и става за партньор, но само дето е с по-тъмен цвят на кожата всички го дискриминират заради това). Това във скобите е коварна измама, характерна само за хората които не са имали по-задълбочено вземане даване с мангали и не ги познават достатъчно добре. Разкарай се от тоя боклук(да знам, че е такъв предварително) колкото можеш по-бързо. От мангал единственото което можеш да получиш е страшни проблеми. Нямаш ли и женски инстникт, който да ти казва, че сливането с такъв означава да си унищожиш генетично потомството. Искаш ли потомството ти да е тъпо, грозно и много долно? За това не се иска акъл или познаване на мангалите, защото това е заложено като инстинкт не само при хората, но и при животните. Как може от толкова нормални и хубави момчета да се хванеш с мангал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker