За запознанствата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За запознанствата
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1582 пъти
Здравейте,

Аз съм мъж на 32 и в последно време разсъждавам над темата за запознанствата с жени в днешно време. Има доста подобни теми и аз имам една теория.

Според мен, преди 2010-та, животът като цяло беше по-социален и запознанствата с нови хора не бяха особен проблем. Стига да имаш желание беше възможно буквално навсякъде - докато спортуваш, или просто се разхождаш, в заведения, барове, дискотеки, в магазина и къде ли още не.

С времето забелязвах как нещата започват да се променят. С всяка изминала година се налагаше повече и повече един модел на нещо като "изолирани отделни групи", в които ти или си, или не си, и няма средно положение. Пример за такъв вид групи са колеги в работата, групи по интереси и така нататък. И започна да се получава така, че ако не си в определена среда, нямаш почти никакъв шанс за нови запознанства. Разбира се, говоря за запознанство на мъж с жена, при което той е инициаторът.

Моят живот се разви динамично. Живял съм извън България, връщал съм се, работил съм в различни фирми по различни модели (в офис, изцяло онлайн, смесено). Вече от 2 години работя изцяло от вкъщи, от България, с хора само в чужбина и виждам как просто нямам никакъв шанс за запознанства с жени тук.

Опитвал съм да заговарям, правя го рядко и с жени, които наистина намирам за интересни и привлекателни, но винаги ме режат брутално и директно. Докато съм бил част от някаква "среда" преди, не е имало този проблем.

Сякаш жените масово не дават абсолютно никакъв шанс на никой извън тяхната зона. Не говоря за шанс за връзка, а дори за шанс за осъществяване на елементарен контакт. Това в никакъв случай не е обвинение - наясно съм, че повечето са обвързани, други просто нямат интерес, но започвам да си мисля, че шансът за запознанство не просто е малък, ами направо си клони към нула.

Наблюдавам мои познати, които имат среда и нещата там са коренно различни. Един, примерно, е сервитьор. В средата му има доста жени и този пич просто няма никакъв казус в това отношение. Друг познат е танцьор, участва в предавания като "Маскирания певец" (дано не бъркам) и подобни и пичът също няма проблем. Сещам се за поне още 10-ина примера (барман, фитнес инструктор, сценарист) - всички те са в среда с доста жени и нещата се случват доста лесно.

За добро, или лошо, моят живот се разви по съвсем друг начин. Работя в сфера, в която са преобладаващо мъже, пътувания, жертви в личен план по ред причини и т.н. Нямам среда и нещата ми се виждат много невъзможни. В днешно време сякаш не може просто да опиташ да се запознаеш.

Започвам да си мисля, че причината доста мъже да са сами не е чак толкова заради това, че жените получават прекомерно внимание в социалните мрежи, или че имат нереално високи критерии, ами по-скоро защото нямат пресечна точка. Имам теория, че има достатъчно жени, както и достатъчно мъже, има подходящ човек за всеки, но просто съвременното ни общество, в социален план, е организирано така, че те просто няма как да се намерят. Интересното е, че това е много по-силно изразено в България. В чужбина, или поне там, където съм бил - все развити европейски държави, нещата са доста по-нормално балансирани, сякаш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: f4b3aa8de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ами да прав си,в днешно време благодарение на социалните мрежи жените(особено тези които си правят добре снимките) получават огромно внимание,повечето пъти напълно фалшиво,но все пак това ги радва и им вдига самооценката и оттам претенциите им скачат,друг е въпроса колко струват всъщност,за другото което си прав е че това е по-силно изразено в по-бедните държави където хората са израснали с по-малко възможности и съответно са по-комплексирани,но това може да се отнася и за западни държавни(нима на запад всичките са богати???не нали).Според мен не трябва толкова да мислиш над това жените какви са станали а да се съсредоточиш над себе си,ако ти си изградена силна личност,това се забелязва от жените неминуемо!!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ada82e1c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Разкажи повече за чужбина, как успяват да бъдат по-балансирани?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a254a08815
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм на толкова, прав си, преди 2010 като бяхме на по 16-17 беше по-лесно да пляскаш съученичките. :D

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: aea2b07adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако работиш само с мъже и нямаш социален живот извън работата ти , в който да присъстват жени е много трудно. Казаваш заговарял съм. Под това си представям на улицата. Нормално е да те отреже. Малко идваш като навлек.




На мен ми се случвало в супермаркет продавачки да ме заговарят, извън това какво искам да си купя или какво търся, но си спомням, че са били се някакви лапета под 18г. и съм ги рязъл защото не искам такива бели на главата. Сега се сещам за един случей, когато бях в един ресторант спрял на път а София да хапна, и реших да остана цяла нощ и да си пия и сервитьорката дойде да ме сваля, водка ме черпи, после ме покани на тяхната маса, беше приготвила домашни палачинки и ме почерпи. Цяла нощ се забавлявахме, аз разказвах истории, на нея и беше интересно, в последствие имахме авантьора. Абе всичко зависи какво излъчване имаш и да ли си харизматичен.













Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b18d5aadde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И на Запад си зависи от средата.
Като нямаш такава е адски трудно.
Ако пък има и възрастова разлика, тогава вече заораваш яко.
Като имаш толкова социални приятели, излизай с тях извън работа, и една вечер не оставай сам, така е най-лесно - те биха те въвели и нещата си стават много по-непринудено!

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 624ff398a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Здравей. В някои отношения си прав. Проблема, е че повечето жени получават супер много внимание в соц. Мрежи и твоето внимание изобщо не им е нужно. Набито им е в главата, че могат да имат най най готиния. Но не се замислят, че този най най готиния пише с още 5 жени. Дефакто няколко жени хранят надеждата, че ще са най хубавия. Дълги коси, но плитко умни.
И дори някое свестно момче да си хареса тя вече си мисли за красавеца от фейсбук. Жалка работа.
Брат не се занимавай с тях. В България особено във Варна е пълно с украински мацки. Не ти трябва българка. Аз си хващам чужденци.
Един познат си взе украинка и ми сподели, че нищо друго не му трябва. Не ще да чуе за нашите луди жени. Живее си супер.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d7a1d23db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   В чужбина е същото, просто там има повече хора, при това млади хора, а не масово стари като у нас.
А теорията ти, че има партньор за всекиго е абсурдна, раждат се повече момчета навсякъде по света (според данните от 2020 само в Казахстан и на някакъв остров са се родили повече момичета, а само в някои африкански държави в момента популацията, която те интересува - 20-40 години, е с повече жени). В някои държави като например Индия е забранено лекарите да съобщават пола на бебето, защото масово момичетата са абортирани, но хората подкупват лекарите, така че все същия резултат накрая.
Така че - изкривена демографска пирамида недостиг на жени - десетки хиляди мъже у нас няма да имат и шанса да имат семейство. А в Китай/Индия - десетки милиони мъже.
То е ясно, че жените няма да имат интерес към тебе при подобно свръхпредлагане, трябва да си някаква популярна личност от спорта или шоубизнеса, за да имаш някакъв избор като мъж - за такива женорята полудяват.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a8e04e1666
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторе, с много неща от историята ти съм съгласен. Точно така е, както пишеш. И аз наблюдавах как се случват промените в поведението на българките в последните 10-12 години. От 2014 година нататък 6 години бях в северни държави, като само лятото се връщах в България за кратко на почивка и всеки пък преживявах културен шок, сравнявайки огромната разлика в културата (или липсата на такава) на голяма част от населението в тези страни и в родината ни. Всяка година виждах все по-голям упадък тук, като това се отнася не само за много от жените, но и за много мъже. Има няколко основни причини, поради които масовата българка (без да обобщавам за всички) в детеродна възраст се изроди до такава степен, че вече е нелицеприятна с поведението и ценностната си система, нямаща нищо общо с това, което беше българката преди 20-30 години:

1. Голямата промяна дойде с широкото навлизане на "умните телефони" през 2009-2010 година. Тогава жените изведнъж видяха огромна възможност за лесно привличане на мъжкото внимание или с цел обществено одобрение, снимайки се и показвайки се където сварят в интернет. Те това и преди го правеха първо в mIRC и ABV chat, после в ICQ, Yahoo Messenger и Skype, а накрая и в страници като sladur.com, aha.bg (сега вече mamba.ru), gepime.com, flirt4e.com и прочее, но там беше по-трудно да се изтипосат кифлеещи пред огледалото; пък и много от тях имаха все пак някакви задръжки. Преди се налагаше да се снимат с обикновени фотоапарати с лента или нисък клас цифрови фотапарати тип "сапунерка". Преди 2010 година повечето жени се снимаха с 2MP камери на обикновените телефони, но качеството на снимките беше лошо, а и нямаше много места, където да се показват и да получават безплатно внимание, свалки, флиртове и хвалби.
Но откакто навлязоха моделите "умни телефони" като Apple iPhone и Samsung Galaxy, жените буквално за една година станаха много по-самонадеяни, просто защото вече усещаха как на една ръка разстояние имат десетки свалячи (за които те си въобразяваха, че са качествени кандидати). Затова и в годините между 2010 и 2013 беше честа практика жените да зарязват приятелите или мъжете си с лекота, разчитайки на това, че "на опашката" чакат други заместници. Това им даваше невъобразимо голяма увереност. Много от тях после са съжалявали, разбирайки, че едно е да имаш в списъка няколко непознати мъже от интернет, които да флиртуват с теб и да те лъжат как си красива като богиня - с едничката цел да те изчукат, друго е после да осъзнаеш, че след като те изчукат, те не те искат за нищо друго и не биха ти търпели номерата и истериите. Но е трябвало да мислят, преди да пристъпят към вършенето на глупости.

2. Около 2000-2005 година се нароиха твърде много песни на телевизия "Пайнер", където постоянно натрапваха на момичетата и младите жени как едни лъскави какички, само защото разголват плът, биват харесвани от снажни богаташи (поне играещи тази роля в музикалните видеа), които ги возят в лъскавите си коли из ресторанти, с яхти из екзотични курорти и да си живуркат в тузарски палати с по два басейна и гледка към морето. И масовата българка лековерно захапа стръвта и започна да мечтае как и тя ще е една такава "Пепеляшка", кроейки планове да подражава на пошлите каки от пайнерските видеа, за да живее лесен и изпълнен с лукс живот, без да ѝ се налага да работи. Естествено, цялата тази работа няма как да сработи за 95% от жените, защото просто няма достатъчно богаташи с палати за всичките курви.

3. После имаше още една рязка вълна, която направи жените осезаемо по-устати и самонадеяни, и това бе появата на Myspace, а после и на Facebook. Това, в съчетание с още по-достъпните тогава модели телефони с по-добри камери, както и достъпният за масата народ интернет, развърза ръцете на жените и те усетиха как вече получаването на внимание от стотици и хиляди непознати е най-лесното нещо на Света, като за това чуждо внимание само бе нужно тези жени да се снимат по-предизвикателно и резултатите не закъсняваха. После Facebook пуснаха и Instagram, където жените вече можеха да получават пари и да привличат рекламодатели, ако имат повече последователи (а те идват след гъзене и джукеене пред камерата). Пускането на Onlyfans съвсем разнищи долнопробно мислещите жени, на чийто живот завидяха и много от дотогава все още устискващите да са нормални жени, част от които после също се окифлиха и решиха да го раздават самонадеяни и с погрешна представа за себе си. Факт е, че ако на съвременните жени им бъде спрян достъпът до Интернет за една година, много от тях ще подивеят и самочувствието им ще дълбае бездънни дупки в Юпитер и Сатурн. Какво говоря?! То, дори и една седмица да спрат да получават обществено одобрение и внимание, някои ще се скапят така, сякаш е дошъл краят на Света! На много жени цялото им въздухарско самочувствие лежи само на интернет вниманието и без него те са загубени.

4. Четвърта основна причина е широкото навлизане на луксозни всъдеходи като Порше Кайен, БМВ Х6 и прочее, особено след януари 2007 година, когато влязохме в ЕС и беше много по-лесно да бъдат внасяни такива модели втора ръка у нас. Момичетата и жените започнаха да завиждат на кифлите, които си возеха дупетата на кожените седалки на тези скъпи возила, за разлика от тях самите, които или бяха редом до мъж с обикновен VW Golf 3, или с мъж, който дори няма и кола. И понеже в женската природа е тези момичета и жени постоянно да се сравняват една с друга, те започнаха да се чувстват едва ли не "прецакани", че, видиш ли, те са с нормални мъже без високи доходи, а едни други като тях жени дори не работят и се радват на лъскав живот, изпълнен с ресторанти, скъпи дрешки, чанти, обувки, телефони, бижута и т.н. Аз в този период имах 4-годишна връзка с една жена, която в първите 3 години беше изключително скромна, въпреки това, че аз бях беден, а тя чупеше мъжките вратове на улицата и би могла да бъде с всеки богаташ. Но в последната година, когато започнах да печеля повече, тя започна живо да се интересува от това на какви блага се радват нейните приятелки, които една по една започнаха да стават държанки на новоизлюпени милионери или на тарикати, представящи се за богати, докато тя не живее лек живот като тях, ами е редом до мъж, който не е милионер и при това тя работеше за 180 лева заплата в две училища. Имаше и други две неща, които размътиха мислите ѝ и я промениха много силно, като тях ще изброя долу.

5. Пак някъде след 2005 година се появиха няколко сериала със самонадеяни и устати жени-кучки тип "стара мома с провален брак или неспособна да привлече нормален, семейно ориентиран мъж", проповядващи разхайтено поведение и лесно вкарване в кревата на мъже, които те си пожелаят. Най-гледан от жените тогава беше сериалът "Сексът и градът", който вдъхновяваше момичетата и младите жени и те да се държат като кучки и да не им пука за последствията, да не поемат отговорност за действията си и да не изпитват капка срам, когато целенасочено прецакват някой мъж или се възползват от него.
"Big brother" и още няколко такива тъпи предавания допълнително доказаха на психолозите, че простолюдието си пада по клюките и сляпото подражаване на най-изпростачените хора, показвани на малкия екран. А там все бяха събрани от кол и въже всевъзможни долнопробни жени с татуировки и псуващи и също толкова прости мъже. Но противно на очакванията, че младите българки би трябвало да са изпълнени с мечти да се развиват като личности и да се превърнат в едни достойни дами, те всъщност бяха луднали да зяпат, да клюкарят и да подражават на тези представителки на утайката на обществото. В останалото време масовата българка уплътняваше времето си в кафенета, барове и дискотеки/чалготеки.

6. Масло в огъня наля и нашумялото по същото време списание "Космополитън", в което се открояваха силно феминистични пропаганди за това как семейните ценности били вече отживелица, как 30 било новото 20, как жената била единствена и специална и затова заслужавала да получава от мъжете всичко (а те били длъжни да ѝ угаждат на прищевките, иначе тя лесно ще ги смени със следващия), как жената трябвало "да се наживее" и да не мисли за деца и семейство преди навършване на 35-40 години (уж "имало време"), а през цялата ѝ младост дотогава уж било съвсем нормално тя да си ляга безразборно с най-яките пичове, до които може да се докопа дори и само за една нощ, защото това щяло да остави у нея спомени за цял живот. Моята приятелка също започна да чете това тъпо списание през 2009 година, пак тогава следеше и "Сексът и градът" и през 2010 година се наложи да поискам да се разделим след 4 години заедно, тъй като стана нетърпима в последните няколко месеца от връзката ни и нямаше вече нищо общо с отговорната и скромна жена, която бе редом мен преди. Няколко от нейните приятелки също се разделиха с нормалните си приятели или съпрузи в периода 2008-2010, защото си намериха богаташи за любовници. Или по-скоро станаха платени държанки, защото тяхното нямаше нищо общо с любовта, а си беше чиста сделка "пари и лукс срещу ебане и свирки".

7. Страниците и приложенията за запознанства малко по малко започнаха умишлено да променят стратегията си в последните около 4-5 години. Преди всичките разчитаха на текстове с описание за себе си и за търсения човек, като в някои дори не ти зачитаха профила, ако нямаш попълнен текст и стига да имаш него, можеше да нямаш снимка; докато сега почти всички от тези места за интернет запознанства са премахнали полетата с текста и изборът на хора там става само по снимката им. Други, които все пак оставиха възможност за писане на описание, силно ограничиха броя на знаците, като обикновено той е вече само 150-200 знака. В Елмаз преди години ограничението беше 15 000 знака, после го намалиха на 5000 знака, после на 1000 знака и от година вече не е разрешен текст, а само снимки. Жените вече не могат да прочетат какво е писал мъжът, как разсъждава, каква е общата му култура, целите му, изказът... Цялата преценка си я правят само въз основа на неговата снимка. А всички знаем, че това дава още по-голямо предимство на масовата българка, по две причини:

а) Гримът върши чудеса и дори повечето неугледни момичета и жени след малко маскировка може да минат за красавици. Особено, ако използват и филтрите на "умните телефони", които станаха доста добри в последните няколко години в това да изопачават външния вид толкова, че и майките на тези жени да не могат да ги познаят. Много жени с външност 4/10, виждайки се в огледалото колко са яки с грим, придобиват неимоверно високо самочувствие и се целят в мъже 8-9/10. Те не искат мъже на своето равнище или такива със "само" 1-2 стъпала по-привлекателни от тях самите.
Много жени напоследък използват и приложения за лъжене с външния вид, като там могат да си избират носът и брадичката им да станат по-малки, а устните и очите - по-големи. Могат с едно натискане на копчето да премахнат акне, лоша кожа, да си добавят бронзов загар, блясък в очите, да си променят веждите, да си сложат прическа на холивудска актриса, че дори и да добавят някакъв екзотичен фон зад себе си. Ето, например, как приложението FaceApp прави от мен жена само за една секунда:
https://i.imgur.com/h6xYKxH.jpeg
https://i.imgur.com/55PUT4R.jpeg
Имам и познати жени, които със същото приложение се правят на големи красавици във Facebook и Instagram и се радват на огромни тълпи от зажаднели да им го вкарат задклавиатурни чекиджии, докато в истинския живот същите тези жени са потиснати и недоволни, защото никой мъж не ще да ги погледне. А причината да са нервни е ясна - лъжата им минава само в интернет.
https://i.imgur.com/HdlFi3z.jpeg
В последните няколко години Instagram изтриваше профилите на няколко мъже там, които с подобни приложения се представяха за знойни мацки и печелеха огромни суми пари, набирайки последователи и рекламодатели с обработените си снимки. Измамата там се шири на пълни обороти, като основно се практикува от жените, но също и от част от мъжете.

б) В момента повечето жени използват тези приложения и страници за запознанства с цел да помпят самочувствието си, получавайки безплатно мъжко внимание, флиртове и похвали. В допълнение, някои жени са там и с цел да има кой редовно да ги води на безплатни вечери, като накрая просто казват на мъжа "Ми, просто не можах да те почувствам. Ама иначе много те харесвам като приятел. Между другото, вечерята в ресторанта беше чудесна! Благодаря и за таксито! Може да си пишем в Messenger нататък...".
https://i.imgur.com/V08Jk8u.jpeg


Повечето жени в детеродна възраст се поддават на едно или повече от гореизброените "изкушения" и така всъщност обричат себе си на дълъг и нещастен момински живот или такъв на самотна майка, родила от някой негоден за семейство ебач. А много от мъжете са девствени дори и над 30-годишна възраст, тъй като не попадат в представите на масовата българка за идеалния мъж на мечтите, отговарящ на дългия списък с изисквания. Няколко процента от мъжете ебат масата жени в България. Много мъже не са имали нито една връзка, не са изпитвали дори какво е това целувката, докато огромна част от жените са мачкали чаршафите с няколко или с няколко десетки мъже още докато са в 20-те си години.
Самотните майки в България само за няколко години от 290 000 хиляди са набъбнали до цели 380 000, като преди те имаха около 400 000 деца, живеещи не в нормална семейна среда само с майка си (тук-там и с нейния нов мъж или пореден любовник/ебач), а предвид нарастването на броя на самотните майки, не бих се учудил, ако тези деца вече са над половин милион. Всичко това е следствие от духовния упадък, жаждата за "наживяване" и погрешния избор на мъж, пред когото жената да разтвори краката си с цел той да се празни в нея. Затова и постоянно чуваме жени да повтарят, как жените избирали такива типове, защото уж в тях (жените) било природно заложено да търсят продължение на рода си с най-годния закрилник на семейното огнище, само дето тези "закрилници" си бият чукалата или в момента, когато разберат, че разтворилата краката си пред тях жена е вече бременна, или след бременността. Средно българката ражда над 30-годишна възраст, като не бива да забравяме, че основно циганките поддържат възрастта на раждаемост ниска, тъй като те раждат още на 13-15 години. Много българки жени всъщност раждат на около 40-годишна възраст. За капак, на всеки два брака вече се пада по един развод...

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b2bcc6a111
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ами защо в чужбина не си намери жена? Май проблемът не е в жените, а в теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: ed36dcf249
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Kaто се е променил живота, явно и ти трябва да се адаптираш. Какво да кажат хората, за които беше зор дори и домашен телефон да имат. Сега можеш и филипинка да си докараш в къщи.
И, да, който си седи в къщи, да не очаква, че принцесата ще го търси по апартаментите.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1c6fbcf8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Към 6,

Здрасти, и аз съм от Варна, на 30. Абсолютно съм съгласен с автора и с теб. Освен за частта с украинките, просто не съм се шматкал в студовете последните дни толкова, че да видя има ли, няма ли. А иначе дали са качествени или не, също не знам, нямам опит с тях.

Авторе, точно последните 1-2 години си мисля абсолютно същото за средите. Гледам ги лятото по бийч баровете тук, всеки с компанията си. Къде ще ходиш да се запознаваш....я се случи 1 път за лятото, я не.

Но не съм съгласен, че соц. мрежите и константното внимание не оказват влияние върху високите критерии на жените. Определено оказват. Как ще кажеш, че не оказват? Ти защо мислиш, че тези жени дето си заговарял нямат интерес? Дали пак нямаше да имат, ако ти беше първият, който ги е заговорил (под каквато и форма да е) него месец? Те ги заливат във фб, инстаграм, че даже и в линкедин, тиндърът им гърми нон стоп, по заведенията някакви ентусиасти се пробват, на работа сексуален тормоз, на улицата също, в магазина им пускат мазни усмивки, и накрая идваш и ти. Не си единствения, нали се сещаш?
Аз последната година обяснявам на познати, че жените масово даже АКТИВНО избягват запонзнаства с мъже, просто защото ги заливат отвсякъде. Мъжкото внимание е тотално обезценено, освен ако не си от каймака или не стреляш значително под нивото си.

Аз съм сингъл от 3-4 години, и мога да ти кажа, че единствените опции, които ми се появиха за този период са или дебелани или самотни (и потресаващи) самотни майки. А имай предвид, че и аз като теб съм живял в 2 различни държави, изкарвам по над 3к на месец, живея сам на центъра в собствен 100кв апартамент, кола имам и на всичкото отгоре тренирам и съм е по-добра форма от повечето мъже (говоря атлетична, не просто слаб)......и хуят ми е над средното, ако има значение.
Еми няма и няма. Искат още и още. Всяка си мисли, че може и по-добре. И така докато не станат към 35 и вече не са готови да "settle down"-нат, търсейки някой баламурник да плаща скъпо за това, дето се е скапало вече, а като е ставало са го раздавали наляво и надясно за нищо.

А точно пък Варна е едно от най-тегавите места.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5f2f0b1edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е просто да имаш социален кръг както си го мислиш, но и къде стоиш в него. Отработен ли си в общуването, добър ли си в small talk, привлекателен ли си, харесват ли те... Този пример който го даваш с бармани, сервитьори, таньори... Това са хора които си изкарват парите с харизма, и добро социално поведение. Затова не срещат проблеми. И да беше в такава по-широка среда, дали щеше да се справиш толкова добре?

"защото нямат пресечна точка"

Мъжете и жените, принципно нямат кой знае каква пресечна точка... Пресечната им точка навремето е била - да създадат традиционно семейство. Толкоз... След като това се разпадна... каква може да ви е пресечната точка? Флирт и секс. Ако можеш да се представиш като забавен, поддържан, добре изглеждащ мъж за една вечер... те това е. Но аз не бих рабирал под "среда", някаква група от хора, с общи интереси, които наистина се познават, имат си доверие, работят заедно и т.н. Има един термин "social butterfly", това е вървежно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker