Влюбих се в една лекарка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в една лекарка
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1970 пъти
Аз съм мъж на 30 години. Имам здравословен проблем и отидох при една млада лекарка, която е 1 година по-голяма от мен. Беше много любезна с мен. Още от първия преглед я харесах, но тя не усети. За втория преглед не ми взе пари. После станахме приятели във Фейсбук. Не смея още да я питам лични въпроси, но не изглежда да е семейна и да има гадже. Все още си пишем и говорим на Вие. Много ме възбудиха нейни снимки от почивката й, които публикува в социалната мрежа. Писах и, че съм я харесал, но тя нищо не отговори. Пожела ми бързо оздравяване.

Според вас имам ли шансове да я спечеля за нещо повече от пациент и приятел? Как да подходя най-правилно? Мислех да я поканя на кафе и да я почерпя. Тя каза, че когато искам среща с нея, мога да ходя в болницата, когато е дежурна и е на смяна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: ba476ff005
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Не се разкривай, просто я покани по-натам да излезете и то ако иска, е ясно, ако не, извинявай и толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 43f977fa6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Нямаш шанс! Остави жената на мира. Това твоето не е любов, а привличане и жадно желание за секс. Отърва се с изречението "Много ме възбудиха нейни снимки от почивката й, които публикува в социалната мрежа." - навява на мисълта, че си душил змията докато гледаш нейни снимки. Влюбен човек няма да се изрази така, никога. Плюс, че си и писал, а тя не е откликнала на чувствата, никакъв шанс. Продължи и ще се превърнеш в преследвач, поредния особено ако е красива и независима жена с добра професия и само гледай как от професионалното бързо оздравяване ще те прати скорострелно на майната си при друг нейн колеГА.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3d6988259e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Само да ти подскажа че социалните мрежи се използват като покана за среща оттам насетне признанията се правят НА ЖИВО!!!Разбира се това е просто съвет от човек достигнал до то него от опит,прави каквото сметнеш за най-добре и знай че на 30 години би трябвало да си най-малкото решителен

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: acb3484490
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Много порно гледаш. Отразяла те е културно и съвсем човешки. Явно не иска да е груба, или да губи пациент. Ама не вдяваш, че хората не се занимават със свалки на работното си място. Колко по ясно да ти го напише?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 666ca5eb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Жената не ти е отговорила и това е деликатен отказ. Не настоявай повече, защото освен да я накараш да се чувства неудобно, друго няма да постигнеш. Тя ако имаше интерес или симпатии, мислиш ли, че нямаше да каже най-малкото едно "благодаря"?

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: df5ff58082
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Шанс има винаги. Ще цитирам един от най-великите ни българи Ицето Стоичков: ,,Който не играе, той не печели,,



Аз харесам ли си една жена, не ме интересуват обстоятелствата. Напред и Огън! Желязото се кове до като е горещо!












Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 54d0ffe1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ха-ха, аз така пофлиртувах с една млада лекарка преди година, когато лежах в болницата. Веднъж ѝ казах с усмивка и шеговит тон "Добре, че не съм сваляч, иначе направо щях да ви взема за жена!", при което тя се засмя искрено и каза, че е омъжена и с дете, но много ѝ е харесал начинът, по който съм ѝ го казал къде на шега, къде сериозно. Тези работи се казват на живо, а не по интернет, защото в първия случай има по-голяма вероятност жената срещу теб да усети присъствието ти, погледа ти, тона на гласа ти, ако щеш - и езика на тялото и. А по интернет е малко по-криво, тъй като повечето жени ще смесят написаното от теб с техните си мисли и представи, които често са в съвсем различна насока и може дори да те помислят за поредния нахален кофти тип, който само иска да се домогне до това под поличката им.

Втората ми най-дълга връзка беше с жена, която при едно от пътуванията ми до София видях пред жп гарата в София и направо я заговорих с думите "Искам да ми станеш жена!", при което тя ме изгледа с учудено пренебрежителен тон и каза нещо от сорта на: "За какъв се мислиш ти и защо трябва да ти ставам жена?". После в близко ресторантче ѝ обясних защо и в края на срещата при изпращенето ѝ, преди да си тръгна за Пловдив, ѝ казах, че няма да си тръгна, преди да се целунем. Тя каза: "Много ли си сигурен?!", а аз: "Разбира се!". Ей така, с малко нахалство, потръгнаха нещата и бяхме заедно 2,5 години. По някое време тя ми беше казала, че ако не съм бил така самоуверен, е щяла да ме отреже звучно пред всички още в началото, защото никой преди не смеел да я заговаря така на улицата. При много харесваните жени като външност се получава така, че мъжете се боят да подходят към тях, защото предварително се обезверяват, че нямат шанс с такава жена. А истината е, че всяка жена е просто едно човешко същество и най-нормалното нещо е мъжът да изрази усещанията си искрено и без страх от отказ. Ако мъжът не подходи към жената, защото го е шубе, със сигурност ще има неуспех с нея и ще си остане само с тайните мисли, които тя не може да прочете; но ако все пак той рискува, може пък и с някоя жена да му провърви. Ще има тук-там няколко отказа, но мъжът трябва да се научи да приема "Не" с усмивка, вместо да го приема като края на Света.
Не бива да се забравя и това, че колкото и една жена да те грабне от пръв поглед или след някоя изречена дума, тя все пак не е чудо на чудесата, а може и да има и несъвместими поведенчески черти, които няма как да бъдат проявени в началото, докато не се стигне до по-дълбоко опознаване. Лъскави отвън ябълки, които са червиви отвътре, има колкото щеш. Важи и за част от лъскавите/заможни мъже, не всички от които са стойностни хора. Всичко е въпрос на гледна точка.

То и една бременна жена обикновено предизвиква у някои хора усмивки и я мислят за младо невинно създание, но на практика месеци по-рано жадно е лапала и се е дупила, надъхвайки с извратен поглед и курвенски тон мъжът да ѝ го начука здраво на задна чак до гърлото. Същото важи и за нашите родители и баби и дядовци. И тя са били големи мръсници в леглото навремето, макар че представата ни за тях е съвсем различна и невинна, свързана с пощипване по бузката, даване на филия с масло и лютеница "за да пораснем големи деца", получаване на подаръци и т.н. Забременяването не става с долитането на щъркела.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6410a5a321
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Такива, 'дето се възбуждате от снимки от почивки на дадени жени... не трябва да сте в контакт с жени, никога...


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b595da5cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   "Тя каза, че когато искам среща с нея, мога да ходя в болницата, когато е дежурна и е на смяна."

Отиваш в болницата, когато е на смяна и я каниш на кафе / вечеря. Тя ти го е казала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4cb9e53e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами едва ли имаш шансове , а на теб какво ти има ?

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b27c719615
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, лекарката е доста вероятно интелигентна жена, съветвам те да се държиш с нея почтително и сериозно. Твоят коментар как се възбуждаш от нейните снимки не говори толкова, че я обичаш, а че искаш да задоволиш сексуалния си нагон.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b694abb90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   . "При много харесваните жени като външност се получава така, че мъжете се боят да подходят към тях, защото предварително се обезверяват, че нямат шанс с такава жена."
Алелуяяяяяяя. Колко го обяснявам това и никой не вярва......
Разхождам се в парка, седя в заведение, а дори било то и при случабно запознанство на събиране или другаде, ме гледат като облъчени и се гипсират. Дадох шанс за стеша с двама гипсирани и двамата казахс "не вявах, че може да имам някакъв шанс с теб".
Ето това пречи на господата доста.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: b1e08f4d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   "Тя каза, че когато искам среща с нея, мога да ходя в болницата, когато е дежурна и е на смяна."
А не ти ли прави впечатление, че те вика, когато е дежурна. Т.е. сама в болницата (по принцип дежурят по един), а мъжа и знае, че е на работа и няма проблем да "изневерява" там, защото няма кой да я хване.
Един съвет: ако тая лекарка, в която си се влюбил, е ревматолог-бягай далече, не става! Сам ще се сетиш откъде знам :)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b1e08f4d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 14 съм. Давате ми минуси, но знаете, че съм прав. Авторе, висока и руса ли е?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 54d0ffe1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 13, ти написа:

"Разхождам се в парка, седя в заведение, а дори било то и при случабно запознанство на събиране или другаде, ме гледат като облъчени и се гипсират. Дадох шанс за стеша с двама гипсирани и двамата казахс "не вявах, че може да имам някакъв шанс с теб".
Ето това пречи на господата доста. "

Имам две питания към теб:

1. Добре, когато се разхождаш в парка или си в заведение и усещаш как някой има интерес към теб, защо ти не подходиш към него направо или поне не му дадеш някакъв знак от разстояние (усмивка, намигване, кимване)? Ето този страх доста пречи на много жени, на които има се иска някой мъж да ги ухажва, но самите те не подсказват с излъчването и поведението си, че биха приели топло мъжкото внимание към себе си. Често жените гледат надменно или се преструват, че не забелязват мъжките погледи и внимание. Поради това и мъжете си мислят, че ако понечат да заговорят жената, тя ще се почувства излишно притеснена, ще покаже досада или дори ще се уплаши. Така и двата пола изпускат нещо, ако всеки само си стои потаен с мислите си и не ги изразява видимо за отсрещния човек.

2. "Дадох шанс за стеша с двама гипсирани" (със "стеша" сигурно си имала предвид "среща"). Защо точно "даде шанс"? Това словосъчетание звучи така, сякаш си се мислела за превъзхождаща ги, а тях за по-нисши; един вид: "От мен са мине, ще се прежаля... ". Човек и да иска, от гена си не може да избяга, защото той е получен наготово и не е негово лично постижение. Дори даден човек да е красив по отношение на наследения от родителите си ген, това не значи, че превъзхожда друг, по-малко красив човек, цялостно - като съвкупност от качества. Именно затова и редовно виждаме сред обществото ни млада хубава жена редом до 20-40 години по-възрастен паралия с прошарена коса и голям корем, или хубав и строен мъж редом до бедна дебела жена с увиснали гърди и акне. Просто всеки си има своите силни страни и щом двама души решат да се съберат, явно са счели, че си дават един на друг нещо, от което имат нужда. Дребна подробност е, че ако онзи паралия с корема вземе, че изгуби парите си, младата жена до него мигом ще хукне подир друг подобен, докато напълнялата бедна жена обикновено има кой да я търпи дори и ако сама е отговорна за формата си.


Неведнъж съм чувал жени да обясняват как, едва ли не, се жертват да тръгнат с някой мъж, но не се замислят, че щом все пак са стигнали до това решение, значи този мъж явно има други качества, заради които си заслужава. Отделно, той със сигурност не си мисли: "От мен да мине, ще правя една камара неща за нея", макар че е наясно с качествата си, различни от наследения ген. Не съм чувал мъж да казва "Ще се жертвам и ще я черпя, ще плащам всички разходи, ще я возя в колата ми, ще я настаня в жилището/квартирата си, ще ѝ правя подаръци и прочее". Никой, ама никой читав мъж не разсъждава по такъв снизходителен начин, изразяващ чувство на прецаканост у себе си.
Единствено така жертвено мислят тези от мъжете, които са повърхностни и простовати и искат набързо "да ебнат нещо", така че ако нямат налична хубавица в обкръжението си, тръгват да свалят звезди на някоя неугледна жена, която те не харесват изобщо, но знаят, че точно поради липсата на мъжко внимание тя ще им пусне лесно. Но те не очакват от нея сериозни отношения, нито пари, нито нищо друго. Просто искат да топнат чушката и после да бягат.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 28 дни
hash: b1e08f4d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторе, сподели какво стана и как се развива действието?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a581e99b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Има ли някакво развитие на историята?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker