Разделих се с жената, за която исках да се оженя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделих се с жената, за която исках да се оженя.
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1693 пъти
Млад мъж между 20 и 30г съм. Преди 1 месец се разделих с жената, с която планирахме да се оженим, да имаме деца, да сме семейство. Тя също е на 20 и няколко. Имаше токсични и напрегнати моменти, но смятам, че можехме да минем и с тях. Малко съм раздвоен. Сякаш всичко приключи и повече никога няма да сме заедно. Знам всичките ви предложения за "иди и поговори", не става.

До колкото знам си няма друг, защото се виждахме няколко пъти. Тя е хладна към мен. Няма го онзи пламък от преди и същото внимание.

В същото време има друго момиче и постоянно иска да се виждаме, да пушим по цигара, да разхождаме двете и кучета и директно ми прави предложения за секс. В тинейджърските години сме го правили известно време, но нямахме връзка. Не ми е проблем секса и не ми липсва честно казано, но искам момичето, с което се разделих. Свикнах с нея. Като че ли през времето, в което сме разделени свикнах и с неприятните черти в характера и мога да я приема всякаква, но тя вече не иска...

Имах нужда да го споделя и да си поговорим с хората в подобна ситуация, преживяли същите или подобни моменти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: ab78016057
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Напълно съжелявам,минал съм през този етап от живота и искам да ти кажа че е най добре да отидеш и да поговориш с нея.Живота е труден и неудобен на моменти,хората трябва да можем да си прощаваме защото няма връщане назад.Днеска си тука а утре те няма,затова постъпи мъжката и го направи.Аз го направих и несъжалявам за това,вече 10г сме заедно съм щастлив че сбъднах мечтата ми,а за миналото няма какво да кажа,вече са минало проблемите които имахме преди 7години и дори и не се сещам за тях честно казано,тъй че живей живота който иска сърцето ти,защото него неможеш да залъгваш

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6327b4a6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Щом е охладняла, трудна работа. Казваш, че с разговори не става, тогава помисли за малки стъпки/жестове, които смяташ, че ще я трогнат по някакъв начин. Познаваш я добре (щом сте планирали брак и деца), не би трябвало да е трудно да се досетиш за всички малки детайли около нея.
Звучиш ми обаче обезсърчен, сякаш отсега си знаеш, че няма връщане назад. Може и така да е. Но не пречи да опиташ да възродиш връзката, какво губиш?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6c0a8039e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Със сигурност те боли и ти е криво. Но обич насила не се дава. По - добре е за теб така ,отколкото цял живот да живееш в неведение дали те обича или не . Времето лекува. Вярвам,че някъде там има човек точно за теб и в подходящия момент ще се срещнете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2b74b3db3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Здравей! Защо си толкова категоричен в думите си: "Знам всичките ви предложения за "иди и поговори", не става." ?
Ако наистина искаш това, което ни казваш, трябва да проявиш постоянство, не нахалство, не натрапчивост, а постоянство. Това означава да не спираш да се интересуваш от нея, как се чувства тя, дали е добре, как протича ежедневието ѝ и т.н. Опитай се да ѝ покажеш загриженост, предложи ѝ да се видите, дори след отказ от нейна страна, не се отказвай! Измисли някакъв малък жест, накарай я отново да се усмихне...Опитай се да я държиш близо до себе си. След време ледът може да се пречупи и отново да се съберете, по-обичащи се отвсякога.
Минала съм през това и знам за какво говоря. Пожелавам ти късмет!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6955e89708
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много добре те разбирам. Преди месец и аз се, разделих с приятелката ми. А мисалта, че друг ще я чука ме ужасява.
Боли брат много боли. Опитвах какво ли не. Няма ефект. И мен ме харесва една жена, но както ти така и аз нямам влечение към нея дори и за секс не се сещам. Мамка му по цял ден я мисли много ми е мъка човече много боли. Една огромна дупка е зейнала в мен и няма с какво да я запълнят.
Брат, като охладнее жена към мъж до там е всичко. И двама сме имали шанс с тези жени, но не сме го оценели. Глупаци
Сега ще стрдаме така ни се пада. Ще намерим сигурно други.
Но няма да има същите привличания топлина уют.
Ще бъда най вероятно с жена към която не изпитвам нищо. Е бахти живота. Как живея без, любов незнам
Брат стискай зъби.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 38c3f02e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нямаш представа, токсичните ви отношения колко ще се влошат, когато започнат истинските трудности в брака-деца, финанси, родители и тн. Не се заблуждавай. Ти си свикнал с нея като със стара фанелка, но няма да стане работата. Нормално е да ти липсва рутината на предишните отношения, но като разбереш, че е за твое добро, ще го преодолееш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c5dcb37580
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   казано, но искам момичето, с което се разделих. Свикнах с нея


Е това е точно част от нашият манталитет, да не сме гъвкави, добро лошо да стоим там, дали връзка работа, приятелства. Гледай напред!! Ако в началото лошите черти ти правят впечатление, с две деца и водовъртежа на живота ще те скапе психически. Търсете спокойствие в една връзка а не силни токсични емоции.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: af4e986b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей!
Причината за раздялата е много важна част в твоята история.Помисли,премисли и чак тогава действай.
Щом е хладна,чуствата са избледняли,но поговори с нея след като хубаво си премислил какво искаш да и кажеш и какво чустваш точно и ясно.Възможно е пламъка отново да се появи имай търпение,но не бездействай.От друга страна,ако тя вече напълно няма интерес и ти даде отрицателен отговор многократно,не нахалствай.Сещам се за две неща:
В единият вариянт:”Времето лекува всичко”,а в другия:
“Там,където е текло пак ще тече”

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d28b3708a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е хем си се разделил с нея, хем ти било гадно. Обикновено защитавам нас мъжете, ама кой ти е виновен в случая.
Нормално е да се държи хладно към тебе, щом не знаеш какво искаш. И да се съберете едва ли ще ти има доверие, най много да почне да те рязиграва още повече.
Карай напред, няма какво да го мислиш вече

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 24863e2a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз се ядосвах на някакви черти от характера на жена ми. Ние се оженихме млади защото щом я видях и знаех, че ще бъде моя. Тия клишета, че жената избира мъжа са глупости. Срещнах я на работното и място и докато не стана работата не я оставих на мира. Бях нахален и самоуверен. Никога преди не съм бил такъв до този момент. Жените сами ме сваляха и винаги съм имал избор. Все едно ловеца в мен се събуди и си улових жена. Знаех, че това е ЖЕНАТА. Буквално и казах, че ще бъде завинаги моя. Влюбихме се лудо и вече 12 г. е така. Сутрин като се целунем за чао не можем да се откъснем един от друг. Да имаме черти от характерите, които са за дялкане, но с времето или ги изглаждаме или през погледа на влюбен човек спираш да се вглеждаш в незначителни неща. Аз съм ревнив, но в сравнение с нея съм песен. Тя не търпи женско присъствие около мен и от там са ни били караниците. Ама и аз прост от къде да се сетя, че ме ревнува. Сега с времето всичко това, за което сме се дразнели го няма. Все едно сме на втори меден месец. Преглъщам гордостта си заради нея и всеки прави компромиси. Тя успя да ме промени в някои отношения и не съжалявам защото искам да я щастлива. Но когато ми каже, че ме обича всичко си е заслужавало.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 24863e2a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Остави, че е хладна. Жената е многослойна натура. Не се опитвай да я разгадаеш. Първо може самата тя да те изпитва, до колко си готов да се бориш за нея. Да те повърти на шиш. Пречупи се и се промени заради нея. Нищо не губиш все пак. Чакай я вечер пред тях с цвета, не бъди скръндза. Жена ми помни всичките си букети от мен. Взимах и замайващи. Опитай се да си я върнеш ако я обичаш наистина. Била охладняла. Тя жена ми е охладняла като не ми пусне и и тегля една на ум. Като е уморена също е хладна. Виж нещо в теб я е отблъснало. Разбери какво. Може да си скръндза или са не я лижеш в леглото, а друг да я е. Първо виж гредата в твоето око преди да търсиш клечката в нейното.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 267ca364ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей. И аз съм на мнение да си поговориш пак с момичето. Личи си колко я обичаш. Обясни ѝ в детайли колко я обичаш и колко държиш на нея. Накарай я да се чувства специална, жените обичат това. Ако не стане веднага, поне да ти даде още малко време шанс. Отидете на почивка, изненадай я с нещо, направете нещо, което досега не сте правили. Може любовта отново да пламне така. Дано да се получи, но ако не стане – има две други жени, ще ти мине след време. Пожелавам ти успех!
Ж22

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f53acb908a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Разликата между 20 годишен и 30 годишен в опита си в живота е същата както между новороденото и 10 годишното дете.
Мани я тази. Ще има много други единствени, винаги единствени, все единствени.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7695170a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Остави времето да си каже думата, имай и други приятелки и връзки щом казваш че в тази е имало токсични елементи, по -добре малко по надалеч един от друг за известно време. След година, две ако още мислите един за друг, опитай отново.. Всички сме имали поне по една трудна връзка, която е трябвало да приключи за да научим нещо за себе си и този до нас. Ще се справиш, светът е многообразен трупай опит от всичко и един ден животът ще те срещне с онази която ще вървите напред през всички бури, но много по осъзнато и смирено, отколкото сега. Ще се справиш, по-добре не се връщай нкъм стара връзка на този етап.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c0ef159ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И аз така бях като теб с моята бивша, но до един момент. Бяхме се разделили за известно време. Бях настоятелен и исках да говорим, както те съветват тук, после уж пак се събрахме, но не беше както преди- не живеехме заедно, виждахме се само за секс и да си разнообразим ежедневията и от време на време да си споделим някакви проблеми и да си помогнем един на друг. В един момент започна да се вижда с друг, отрязах всякакви контакти с нея. После пак ме потърси, явно бяха се разделили с този младеж.
Затова те съветвам хубаво да си помислиш какво получаваш освен тази токсичност, която ти е гарантирана. След това токсичността според мен става по-голяма, защото тя се опитва подсъзнателно да те накаже за твоя избор и може би ще те дебне за да те прецака с нещо. Все пак от токсична личност очаквай токсични действия и резултати.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 254a05be20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Автора

Здравейте отново хора. Нещата в момента се развиват по следния начин. Виждаме се. Правим секс. Пак сме заедно и нещата вървят към оправяне с леки дразнещи елементи от поведението и така да се каже. Аз лично съм по спокоен от преди и се опитвам да не се товаря.

Разликата ни всъщност не е 10 години, както писа Номер 16, а е 2-3 години. Което си е идеално. Мисленето ни се разминава по едни или други въпроси и е главно за дреболии. Това което ме вбесява в нея е нейната незрялост и неопитност в дадена област и това, че когато искам да и помогна не ме слуша и не взема под внимание това, което аз съм натрупал до момента. Тя е в началото на кариерата си и доста често прави лекомислени неща и когато я съветва някой далечен от нея човек, тя се вслушва, а моето мнение остава на заден план и така на мен ми е гадно, защото енергията ми отива в нищото.

В първите дни след разделянето ни тя беше много отдалечена от мен и сякаш всичко се беше изпарило. Но няколко дни след като се видяхме и отидох да говоря с нея та чак до сега... Пак има онзи специфичен поглед и отношение както преди време.

Все още се чудя дали да я разкарам и да се опитам да градя с друга жена. Не знам как евентуално биха се развили нещата ако имаме дете и живеем заедно.

Някои хора в подобна ситуация, но вече разделени с дете може би биха ми казали да бягам надалеч, други пък може би ще кажат, че подобна токсичност може да се породи и след раждането на детето или след 5-10 години и пак да се разделим...

Ще направя това, което чувствам след известно време...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker