Как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 977 пъти
Здравейте. Имам нужда от помощ със съвети, понеже вече не знам накъде да поема…От 6 месеца съм в скрита връзка…С мъжа до мен се виждаме само и единствено у тях и само вечер!! Виждаме се гледаме филми, спим сутрин ставаме и кой от къде е.. Няма си друга това, казва че така му е добре да си излиза с приятелите му да си върши неговите неща и да не е ангажиран с мен по друг начин. За 6 месеца не сме отишли никъде нито на кафе, нито на вечеря нито дори на разходка…Всяка вечер сме заедно, пишем си по цял ден.. не знам какъв е проблема защо не иска да започнем нормална връзка. Аз се чувствам зле от факта че примерно понякога вместо да бъде с мен той излиза с приятелите му, не ме кани с него никъде, не проявява желание да излезе някъде с мен. Съсипвам се и не се чувствам добре в тази уж връзка. Преди мен е бил 8 години във връзки ефна след друга с 3 момичета.. с две момичета по 2г и с едно 4г.. Може би сега иска почивка, но твърди че е срещнал мен и ме заобичал за хубавите неща се искало време не знам си какво.. какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: cb3a8b790c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не съм специалист, но всички действия говорят едно - този човек е във връзка. Единствена друга причина е да те ползва просто за забавление - секс, вечеря, филмче в твоята компания.
Като иска почивка да си я вземе пълноценно и да не те обременява с неговото "почиване". Аз като мъж не мога да си позволя да третирам момичето, което харесвам по този начин. Ако не си окей с тази връзка сядате и се разбирате кой какво иска от другия и ако няма консенсус просто си стискате ръцете и чао. Не си причинявай подобен дискомфорт... ти искаш да си му приятелка, а той те третира като компаньонка...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6fe65ff55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И още питаш? За какво друго освен за секс те ползва? И ти половин години си му го осигурявала- безплатно и редовно. Защо му е да се ангажира и да се харчи? Като не си доволна от тази "връзка" го зарязваш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a89f2044f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Зарежи го, щом не ти не допадат психопати.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7a77050bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Явно си има и други като теб

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 60d90211c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това не е нормално. Той те използва за секс и после не ти объща внимание. Спроед мен сппри да нощуваш при него и ясно му кажи, че искаш нормална връзка. А не такава само за секс. Ако има нужда само от секс да плаща на проститутки.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3d837d773e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Някоя вечер или през деня, когато е със своите приятели ги срещни, уж случайно и се представи, ако още не те е запознал с тях... ако пък ги познаваш остани с тях, намери си предтекст да останеш с тях. И хубаво наблюдавай реакциите и поведението на приятелите му и на него. Може би, компанията му е твърде критична и той още не смее да те покаже. Може би преди приятелите му са се бъркали много в личният му живот и сега той е по внимателен. Може да се срамува от нещо в теб, или пък да е някакъв чешит осубняк, който просто си е такъв.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6dcae8d305
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! На първо място се опитай да поговориш с него, обясни му как се чувстваш и че това, което прави или не прави за теб, не ти харесва, ако е човек, ще разбере. Света е променил изцяло хората, станал е прекалено динамичен, дори в по-развитите държави хората живеят "заедно", като съквартиранти, за да си поделят сметките и така нататък и не прибързват с деца. Щом е имал дълги връзки е възможно да му трябва почивка, но пък щом му трябва почивка, да не беше се захващал с теб. Ако събереш смелост и разговаряш с него (а не с нас, защото не сме ние хората, които ще променят нещо) и въпреки това, продължава всичко това, явно не му е толкова важно мнението ти и е егоист. Да си егоист е вложено в природата ни и всички сме такива, но ако силно искаш някой да бъде в живота ти, ще се постараеш. Та трябва ли ти човек, който мисли само за себе си? Ако разговора не помогне, помисли и ти за себе си и ако можеш да го пуснеш, пусни го. Лесно е да се каже такова нещо на някой, който е влюбен, но все пак... Няма смисъл да се тормозим за такива неща, които след 10 години най-вероятно няма да ги има в живота ни, сега някой ще каже, че това е безотговорно мислене, но не мисля, че е така. Ние хората преживяваме толкова излишен стрес на всякъде, не харесваме нещо и продължаваме да го поддържаме, накрая остаряваме и осъзнаваме, че цял живот сме се притеснявали за това и онова... Въпроса е да бъдеш щастлив! Пожелавам ти да бъдеш щастлива!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker