Лъжа след лъжа… - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъжа след лъжа…
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1357 пъти
Здравейте на всички. Като цяло не искам съвети, а мнения вие какво бихте направили на мое място.

Та, преди около месец напуснах държавна работа и се наложи да платя доста пари за това и понеже щеше да отнеме малко повече време да си върна част от тях, реших да отида в чужбина. Отидох там, почнах работа и пожене през свободното си време играя, в играта се “срещнах” със едно момиче на 21 от София (и аз съм от София). Почнахме да си пишем, като в началото реших нарочно да не й пратя мои снимки, а пратих на друг човек, но тя разбра и реши да не се прави на интересна засега. Аз й пратих моя снимка, обясних й причината и се разбрахме. Фитнес маняк съм, от много малък се зарибих да тренирам и почнах да се зобя, сега съм на 30 години и доста хлътнах по нея. Проблемът е там, че говорих с нейн бивш, защото в началото не я познавах какво представлява като човек и той ми сподели страшно много неща за нея, обаче не положителни. Аз реших, че вероятно ще успея да я променя поне малко, но не стана. Реално тя е свикнала на изключително много путеснко (мъжко) внимание, но аз като мъж много добре знам защо толкова я търсят, а и тя няма проблем с това. Лъжеше за всичко, че не излиза да се вижда с никого, че не пише с никого, а уж ме ревнуваше, защото добавям жени, с които съм играл. Всяка нейна дума беше лъжа и когато й кажех, че лъже тя ме обвиняваше за това, че съм бил токсичен, че съм й държал наклон какво да прави, а и двамата си признахме (поне аз бях честен с нея, като й казах, че имам чувства и искам нещо по-сериозно), но така и не видях някаква промяна от нея. Нарочно пращаше покани на разни путьовци за да ме дразни, накрая не издържах и й казах, че може и да има самочувствие, но няма покритие за него. Другото - как може да пишеш за ебане със женен турчоляк със дете и жена и най-нагло да кажеш, че всичко е било на бъзик. Не сме писали от 2 дена, почти 3, но вече не виждам смисъл да се нервирам напразно, просто защото тя няма да се промени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 31352c1c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Странно как точно реши , че бившия е най-достоверния източник на информация? Та той е бивш, почти никой не казва добри неща за бивши половинки.
Вие връзка нямате, само писанки. Прекалено преувеличаваш за някакви писанки.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6cc667bdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   От автора до номер 1 - Бившият й го познавам от поне 3-4 години. Разказа ми всичко за нея и не само той, а и много други хора, които я познават. Последният път разбрах, че се вижда с някакъв оруфляк, който е и от моят квартал, но като я питах какво са правили, тя отговори, че са си “говорили” за кучето му. Сложих говорили, защото съм убеден, че не е било само разговор, като се има напредвид, че е ходила с колата й при него и са били навън. И не, друже, не преувеличавам, защото както аз така и тя твърдеше, че има чувства и била влюбена, но не видях това от нейна страна. Тъпото е, че се сърди като й кажех, че още е малка и не знае какво иска. Като й кажех, че лъже, тя сама се наричаше лъжкиня и курва, понеже й казах какво казват други хора за нея.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 238a0bdfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И двамата сте започнали с лъжи, я една връзка започнала с лъжи е обречена като Титаник. Аз видяли, че някоя женка ме върти на двоен ход още в началото, първото нещо което правя е освен да я блокирам и изтрия от телефона си и всички видове социални мрежи, същото правя и в съзнанието си и минава в списъка ми с покойници.











Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 726fdba436
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Мнението ми е че трябва да си търсиш такава която не се налага да променяш. В тази "връзка", не мога да нарека писането връзка, но и двамата се лъжете и после си търсите оправдание за лъжите си. Не мога да повярвам че това е написано от мъж на 30г, държиш се точно, като 12 годишен, пращала била покани и правиш от това огромен проблем, не знам какво би направил ако на живо я видиш да минава покрай група мъже усмихната.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7bcc437c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човече, не си губи времето. Ти си сериозен, а тя ти се подиграва откровено. Хващаш я постоянно в лъжи, а тя изкарва истерик. За нея това е начин на съществуване- надува балона без покритие както си и казал.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 340474e187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   При теб нещо са обърнати и объркани нещата. Нямаш връзка с нея, но започваш да я разследваш и то чрез бившия й. Ревнуваш я, държиш й сметка, защото ти си имал сериозни намерения. Държането ти е инфантилно, но за сметка на това агресивно. Накрая, започваш и да й даваш оценки и да я обиждаш. Така не стават връзки. Като има нещо, което те притеснява в нея, просто я подминаваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 31352c1c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   2 от 1
Какво чак толкова е станало, че такава драма правиш? ! Вие виждали ли сте се някога? Защо толкова ревнуваш, все едно сте семейни от 20 години, с 3 деца? Това са чатове с някой на километри разстояние. Не е истинско, всичко е виртуално. Щял да я променя. Ти сериозно ли?
Влюбени били. В какво- в снимки, в глас, в писане?
Ако някой си ми изтърси какво били казвали някакви за мен, ще го помисля за мръднал, особено, ако никога не сме се виждали, пък ме е проучвал, подпитвал като някой таен агент. Нещо не ми се вижда нормална тая ревност и параноя при положение, че нямате реално нищо. Че и щял да я променя. Ясни са такива параноици защо са сами.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 613afea865
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Каквато тя, такъв си и ти. Надлъгвали сте се двамата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: efdedab4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора до Джингис: То е ясно, че повечето правим така, спор няма, но аз не съм от тях и на няколко пъти се опитах да говоря с нея, но просто си усещам, че тя обича да си играе с хората. Под думата курва, нямам впредвид проситутка, а това, че е спала с много мъже. Дори след като се е разделила с бившият й приятел два дена след това е спала с някакъв кретен, просто за “забавлението”. Аз многократно се опитах да й обясня, че тия неща не са никак хубави и си няма никаква идея как я плюят останалите, но явно за нея това да спи с тоя и оня си е нещо нормално. Ако беше се вразумила нямаше да я наричат каква ли не и да я плюят. Знам страшно много НЕГАТИВНИ неща за нея и това достатъчно ме отблъсна, въпреки че знам, че на нея грам не й пука как се чувствам аз.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d04e9d4a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А, тук нямаше как да не се намеся.
Аз съм жена с много високи стандарти, съответно предлагаща същите.
До момента съм имала само една връзка и два пъти съм излизала на срещи.
Имаш ли идея колко мъже са се опитвали да ми влязат под кожата с един или друг мотив, не особено чист?
Много.
И знаеш ли какво става, когато разкрия истинското им лице и прекратя контакт?
Ами започват да ме мразят и да си измислят истории за мен, да се опитват "да ми смъкнат самочувствието".
Обикновено, когато егото на един човек се чувства засегнато, става така.
Бившият и може още да е наранен от отхвърляне или нещо друго.
Това от колко време го познаваш, не е фактор за истинност в случая. ОСОБЕНО В СЛУЧАЯ.
Дори, честно казано, постъпката ти си е символ на искрена глупост и "путкинска" душица.
Уж я харесваш, а търсиш под вола теле...
Не му губи времето на момичето, щом си толкова лесен за манипулация и вярваш на всичко, но не и на нея.
Даже не знам защо си я занимавал.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4e5812d88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо, не търси мнение от бивш, защото винаги ще е лошо. Второ, и ти си я излъгал в началото. Трето, щом си убеден, че тя не става, защо изобщо се занимаваш с нея, пък и търсиш мнения? И-винаги се виждай на живо с хората. По интернет всичко е възможно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: efdedab4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз нямах против да се видя с нея. Проблемът е, че се опитвах да й покажа, че съм сериозен и че когато се прибера исках да се видим, а тя дори когато знаех истината и пак се пробваше да ме прекара. И работата е там, че и тя също каза, че била влюбена и сериозна, но от нея не видях нито едно от тия две неща. Относно това със държането на сметки, не бях само аз, но смятам, че тя го е правила за забавление, мислейки си, че ако й се получат нещата ще почна да ходя по гъза й и да става така, както тя иска. Просто видя, че аз не съм от ебачите й и почна да прави фасони. Другото - аз съм моногамен човек, което ще каже, че щом съм с някого, значи имам очи само за него, докато при нея случаят не е такъв. На нея й харесва “мачовци” да я “къпят” във внимание и дори да има сериозен човек до нея, на нея й е през оная работа, важното е да й вдигат самочувствието за което дори няма покритие. Погледнах й и инстаграма и видях само чикиджии, които най-вероятно са получили някоя гола снимка. Такива тумори са ми ясни като бял ден. Правете си сметка щом е ебала човек, който в същото време е бил във връзка и приятелката му не знае и до ден днешен. И още нещо, не знам за повечето от вас, но ако съм на път да формирам връзка аз съм от мъжете, които разузнават отсрещният човек, вместо да живея в лъжи сумати време.

Автора

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 85495b0a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14, авторе, обмисли да станеш таен агент. Това е чиста параноя. Нищичко нямате ,пък проучване, пък следене на профили, пък гадаене. Нищо чудно, че на 30 си сам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker