Проблема в мен ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблема в мен ли е?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1259 пъти
Аз съм млада жена на 22 години. С приятелят ми сме заедно от почти 10 месеца. Първо всичко си беше супер. Прекарвахме доста време заедно постоянно намирахме нови и нови теми за разговор. И двамата играем компютърни игри, така че прекарвахме и голяма част от времето по този начин, като никой не се е ядосвал на другият по никакъв начин, винаги ни беше забавно. Правихме секс редовно. Не мога да кажа, че той винаги е бил инициатора, но в голяма част от времето беше така. Той флиртуваше доста, съответно аз също, но с времето нещата започнаха да се променят. Разбирам, че не може да сме в "хънимуун" фаза постоянно, това ми е пределно ясно, но че чувствам... сякаш той не ме обича както преди. Някак... сякаш вниманието му не ми стига? Той ходи на работа, аз съм студентка, така че се занимавам с университета си и стажове, когато него го няма. До скоро първата му работа, защото той се буди преди мен, беше да ми напише "Добро утро" винаги. от известно време започва да пише все по - рядко и по - рядко. Секса започна да ни куца също. Понякога той няма желание повече от седмица, а аз съм.. доста секуална. Не слуша когато му говоря, има неща които знам със сигурност, че съм му казвала, независимо дали на живо, по телефона или докато сме си писали, но то си е влязло през едното ухо и е излязло през другото. Споделих му как се чувствам, той каза, че не ме разбира, че ме обича и че мислите ми, че чувствата му си отиват са глупост, но аз продължавам да се чувствам така. Опитах да привлека вниманието по сякакви начини, секси облекло, секси бельо, провокативни снимки и съобщения, той все казва, че ме иска, но след това, когато вече не сме някъде или сме заедно, а не просто чат, той си намира извинение, сега е уморен, бебче хайде утре, имах тежък ден, бебче нали те болеше глава искам да си добре... започнах да се чувствам сякаш го преследвам искайки секс, затова спрях да правя всичко това, но там идва другия момент, той ме пита дали искам да го направим и аз питам дали той иска.. преди винаги щеше да каже нещо закачливо и в крайна сметка да правим секс, сега казва "ок значи не сега", ако кажа, че съм го искала си намира друго оправдание... чудех се дали не изневерява, но за сега не мисля, че това е проблема. Мисля, че просто... съм му омръзнала? Не знам какво да правя... наистина го обичам и вариантите са два или да премислям твърде много нещата и да ми липсва внимание по някакъв начин... или опасенията ми да не са толкова безпочвени и в действителност да съм му омръзнала. При втория случай.. имате ли съвет за мен, какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: bbb1f55e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо - хората наистина си омръзват, при вас може би е станало твърде бързо.
Второ - ако единият няма сексуален нагон, другият ще си остане незадоволен.
Трето - може да не му е до теб, имах един приятел, чиято жена се оказа, че му е изневерявала защото той все беше уморен и нямаше желание след работа.
Идеално щастие няма, не мисля, че можеш да направиш нещо по въпроса, от него си зависи да се опита да ти даде каквото желаеш. И да го зарежеш, с друг ще се се случи същото след време. Но наистина 10 месеца си е доста бързо, повечето двойки си омръзват след 3-5 или повече години.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e72c3dbd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И аз мисля, че вече не му е толкова интересно и не вижда смисъл да се старае, защото сте си заедно и без това. Може би сега виждаш истинското му аз... има го и при жените - докато си подсигурят партньор, е едно контене, грижа за себе си и какво ли не, а след това стават абсолютни дропли. Човек трябва да се старае през цалата си връзка, а не докато се закачи за някого. Обидно е и е лъжовно, защото първо се представяш за един, а след като постигнеш целта си, ставаш друг.

Тъпото е, че ти сваля самочувствието и се създава едно напрежение в секса, който не трябва да е по уговорка и с притеснения дали другия наистина иска, какво си мисли реално, досаждам ли му и т. н. И то само след 10 месеца.
Според мен няма да става по-добре, не прави семейство с такъв човек, освен ако не се примириш, че след време сигурно дори няма и да те пипва. Това си идеалната рецепта за изневяра, което не е добре за нито един от двамата. Седни и говори с него спокойно без обвинения. Изисква се смелост и зрялост да кажеш на партньора си, че не го желаеш, защото едикаквоси. По-лесно да заложиш на банални фразички, че го обичаш и всичко си е наред, но действията говорят друго. Особено след като в началото е било различно... Честно казано дори и с разговор, не очаквам да си признае, ако има някакъв проблем извън "изморен съм", за да не те обиди. Интересно дали гледа порно вместо да правите секс?
Ако след разговора ви няма ефект, вариантите са два - примиряваш се засега и по-натам си намираш друг, което ще се случи естествено с времето или го напускаш, за да не се лъжете и преструвате.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 08fb9178c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е след 10 месеца. Хайде сега се опитай да си ви представиш двамата след 5-10 години! Аз не мога.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a6ac634724
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   С жена ми сме заедно от 12 г и не и оставям шансове за инициатива защото я желая постоянно. Някои дни просто съм много напорист и няма как да ми откаже. Когато тя има важен изпит или голям проект в работата се опитвам да не я напъвам за секс, но друг път сама си иска и аз като невидял. Два пъти в седмицата ми е минимума, за да съм човек. 4 е супер, а 5 невероятно ама рядко ме огрява чак толкова. На 38 сме и двамата и правим страхотен секс, даже по-готин от всякога. В разцвета сме на сексуалността ни. Мисля за нея на работа, в метрото навсякъде. Нагона ми е постоянен, сутрешни ерекции, пеперуди в стомаха като я видя в секси облекло, бельо или просто с кафе сутрин. Направо ме побърква от възбуда. Никога не сме позволявали битовизмите да ни развалят хармонията. Всеки прави това, което може. Най-важно за мен е тя да си е отпочинала и да е щастлива. Имам очи само за нея и не виждам други жени.

И твоя галфон казваш не те желае. Или си има друга или не е наред нещо. Тия игри са му скапали мозъка. Кой знае какво друго върши пред компютъра. Виж поговорете или хващай гората. В морето има много риба, казваше дядо ми.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cf82672769
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здравей!
Намирам две вероятни причичини за това. Но преди това би ли ми отговорила, първо относно специалноста ти в университета, понеже съм забелязъл, че много хора с течение на времето се вглъбяват в една рамка спрямо бъдещата си специализация и променят отношението си към другите. Да не би да учиш медицина или право? Доста от познатите ми там наистина ставаха особени към близките си, особено след втория семестър. Другото. Има тип мъже, които мразят да им се говори за бившия примерно. Особено ако връзката с бившия е била много дълга, новия ако чуе за него би било нещо като семенцето на раздора.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 830986a67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей номер 7, не не уча нито право нито медицинна. Специалността ми е графичен дизайн и не смятам, че съм изцяло погълната от това в никакъв случай. Разговори за бившия също не е имало. Обикновено той е пита понякога, не съм от тези, които ще говорят за бившите просто така, отговарям му, за да не мисли, че още мисля за бившия или че имам още някакви чувства, след което продължаваме разговорите си за нещо друго. За мен след като една връзка приклчи, а връзката ми с бившия приключи грозничко, няма смисъл да се говори повече за нея, затворена страница е.
Както някои от вас ме посъветваха седнах и го попитах какво има, за си поговорим като зрели хора, той се извини, не бил осъзнал, че прави така и от този разговор насам се старае повече, което ме прави изклчително щастлива, но и при него обикновено нещата се случват така, аз м казвам за нещо, той се опитва седмица-две, след което се връща обратно към преди... така че ще видим.

АВТОР

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker