Срещи по време на съ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещи по време на съ
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1369 пъти
Имала съм доста свръхестествени преживявания, за да осъзная и повярвам, че душата пътува и се преражда. Имах един приятел, които наистина обичах и беше взаимно, но поради несъвместимост във възгледите и пътищата в живота се наложи да се разделя с него. Беше неизбежен но, не желая да се оправдавам, само аз знам какво чувствам и колко ми струваше.
Е всичко хубаво, но мина доста време, а аз все още пазя чувствата си към него него. Не подлежи на въпрос това да съм с него, но мисля, че напоследък правим срещи по време на сън.
Присънва ми се много често и съня не е нищо друго освен това да седим прегърнати и да се зареждаме от взаимните си чувства. И преди се е случвало да сънувам емоционално наситени и обссебващи сънища , случвало да се е и с други хора, имаше даже един човек, за които много дълго време мислех, че го харесвам. Бях се промила, а отидох при една жена, която прави регресия и видях, че ми е бил любовник в минал живот.
Имам приятелка с дарба, която ми обеснява, че при моя бивш приятел със сигурност се случва същото като сънища. Аз не съм убедена, че не е плод на мислите ми.
Много ще се радвам да чуя мнението на хора, които са отворени към подобни теми!
Възможно ли е наистина да правим срещи? Опасно ли е да го правя, защото понякога осъзнато лягам и се насочвам натам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: e195077862
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Сънищата са част от нашите мисли, чувства, мечти, страхове. Ти го сънуваш, защото този човек е бил част от твоя живот, обичала си го, съзнанието ти го търси. Липсва ти.
Ти не се срещаш с него, а с представата за него,какъвто го помниш. Образ от твоите спомени. Пишеш, че го обичаш, затова и го сънуваш. Още са ти пресни някакви чувства, затова и го и сънуваш. След няколко годинки ще се чудиш изобщо за какво си се сетила в съня си на някакъв си бивш.
Всяка врачка може да ти каже всичко срещу сума пари. Звучат като научна фантастика тези срещи в сънища и прочие телепатии. Приятелката пък ще ти каже всичко, за да подхрани романтичната илюзия и да си щастлива. Макар че би трябвало да ти каже да си хванеш гадже.
Не вярвай на такива неща, живей в реалността и бъдещето.Щом с този не е станало, така е трябвало. Търси си ново гадже, миналото е минало.
Не давай пари по врачки , не чети някакви фантастични неща и не си втълпявай разни работи. Ако реално се срещахме с всеки човек в съня си , то каква полза бихме имали от телефони и други средства за комуникация?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1c2bcd11f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може и да си права. Аз така от време на време сънувах моята бивша, вярно е, че както пише и номер 2 мислех за нея постоянно.
Но в последния ми сън с нея тя ми каза: "хайде да прекъснем цялото това нещо". На сутринта се събудих с чувстото, че съм разговарял с нейната душа. Опитах се да не мисля за нея, приех го като някакъв знак. Колкото по-малко мислех за нея, толкова по-добре се чувствах и по-лесно се случваха нещата ми. Така че според мен може да има доза истина.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e195077862
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, просто твоето подсъзнание те е подсетило, че е време да продължиш. Хората, които срещаш в съня си, си самият ти и твоите чувства.
Не си втълпявайте някакви фантастики, не е полезно за психическото здраве.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e40329cd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ние сънуваме това, което желаем. И аз преди време сънувах една кифла, а тя се оказа, че в същото време е била с двама мъже едновременно, докато съм я сънувал.. Дали е мислила за мен :D Глупости са това, пълни. Гледайте си живота и спрете да се занимавате с тея тъпи езотерики

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ff18e372bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сънувах една котка с котенцата си, бяха в някакъв кашон и аз им се радвах. Трябва ли да си взема домашен любимец, само заради този сън? Като дете съм имал котка, но трябваше да я подарим на едни хора, сега съм на 23 години. Наистина сънувах тези неща снощи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker