За оплетените мъже в мрежите на илюзията. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За оплетените мъже в мрежите на илюзията.
преди: 2 години, 14 дни, прочетена 2008 пъти
Здрасти на всички! Пускам една темичка, с която целя единствено да помогна на някои мъже в заблуда, тъй като съм загубил време и натрупах достатъчно житейски опит, а не е яко да се повтарят такива грешки. Карам направо и кратичко! Ако сте минали 21г. с момичето, а не се случва нищо и карате така от месеци и дори година, не се чудете и бягайте С 200 от такава връзка! Защото после, ако нещата станат сериозни и вземете да са жените, да имате деца.. просто си нямате идея в какъв филм се вкарвате. Сваляйте се, плащайте си за секс, но с такива дето не са готови и още се чудят в коя посока залязва слънцето, не се занимавайте момци. Не се унижавайте да излизате с гаджето си, като събеседници по пейките и на пътешествия, защото тези процеси са последствие от други процеси, които повечето ваши приятелки отказват да се случат, а именно да встъпите в интимни отношения. Дефакто вие не сте в никаква връзка, по-добре си ходете на екскурзии с приятелите си. Жена, която не ти пуска месеци след запознанството ви, не може и не трябва да бъде майка на децата ви. :) Бягайте с 200 от такива, наистина. Не сте никак малко с такива "гаджета", не е ок да продължавате. Съжалявам, че чак на 28 се усетих за тия неща. Но тия дето сте минали 30, не сте се оженили, не ви пускат, не се чувствате супер - Веднага прикчвайте. И ходете и се забавлявайте. Само някой льохман ще кара няколко годишна връзка, в която е правил най-много десетина пъти секс с момичето. :) Бягайте от това, че като станете на 40 ще се сетите. Това, айде чао и умната. ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 13 дни
hash: fc56a8bd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   На мен не ми пусна месец и нещо, но беше на 19 и девствена. 17 г. по-късно сме заедно и щастливи и с хубав сексуален живот.

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 9e05122915
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   1 ми то месец и нещо е малко , бързо си настоявал , не трябва на третата среща да е . Първо се преценява мъжа .
А авторе ти показа ли и , че искаш ?

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: c7e1353c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Не знаех, че има такива двойки, в които момичето не пуска с години на момчето. Ако е на 12-13 и да чака да стане на 15 г. разбирам. Иначе другото много не ми се вярва да има такива смахнати. Някои може и да държат на сухо момчетата първите 2-3 месеца, но не мисля, че се стига до повече чакане. Ти ми говориш тука за млади мъже по на 20 и кусур, на които гаджетата не им пускат. Хахаха. Ако има такива случаи си е смешно направо. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: b8a0201a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   От цялото написано в статията единствения пролем виждам в теб!

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: d2c42d4e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Като ученик и след казармата имах връзки с момичета, някои с продължителност до 9 месеца, които бяха чиста загуба на време, както и авторът на темата правилно се е изразил. То не бяха (все за моя сметка) почерпки, разходки, пътувания до други места, кина, заведения, ресторанти, всевъзможни изненади и опити за развеселяване (много жени все чакат мъжът да върши тази работа за тях, защото са скучни или депресирани) и какво ли още не. Някъде тогава, около 23-годишен, си рекох, че тази работа няма да продължава повече така, защото излиза, че за жените този тип връзки "само с целувки" с оправданието "Трябва ми време да се опознаем" (разбирай - безкрайно протакане) са направо рай и получават в пъти повече, отколкото дават от себе си. Хем имат компания вечно насреща си, хем има кой да ги води на курорт, хем получават безплатни почерпки, хем и са обсипани с внимание, имат си личен слушател-психолог и съветник... После установих, че когато изисквам от жената да има качества на личността и тя също да се бори за мен, нещата са много по-истински и трайни във времето. Жените, на които мъжете им предоставят всичко на тепсия, не оценяват всичките усилия в тяхна полза и приемат мъжа за даденост. Обаче борещата се за мъжа жена се чувства по-добре, защото знае с цената на какво го е постигнала и си брани своето. Това се оказа печеливш начин на мислене за мен в следващите години, когато престанах с безрезервното раздаване от ден първи за жената, докато в същото време тя не прави същото за мен и само чака и иска. Още повече, че много жени имат неприятния навик да поставят под съмнения, да имат километрични изисквания и да подлагат на подли женски тестове нормалните, съвестни мъже, които действително ги уважават и имат сериозни намерение, докато същите тези жени спрямо "лошите момчета" махат настрана всичките си правила и бързат да си свалят гащичките.

На първата жена в живота ми ѝ пуснах два дни преди втория ни месец заедно, тъй като беше много настоятелна и започваше да става нервна, казвайки, че не може да чака повече и трябвало да ме провери дали ставам в леглото. Никой мъж преди мен не я бил карал да чака така и го приемаше като обида. Още от първия ден ѝ бях казал, че ми трябват поне 2-3 месеца редовни срещи, за да преценя дали си заслужава да съм с една жена в сериозна връзка и семейство, но това беше първото ми изключение и за нея леко съкратих изпитателния срок.

Години по-късно, със следващата жена в живота ми също излизахме и карахме два месеца само на срещи на по кафе и разходки с разговори, а по-късно и целувки, преди да пристъпим към същинските ласки. Тя също от самото начало искаше да побързаме с тях, но аз имах нужда от време за опознаване.

Но тогава бях неопитен млад мъж, който все още не беше наясно с доста от обичайните женски поведенчески черти, не можех така бързо да забелязвам някои сигнални лампички у тях и ми беше необходимо по-дълго време за преценка на жената. Сега не бих протакал толкова дълго в ежедневни срещи и доказване на жената пред мен, че е годна за трайни отношения, без да има ласки помежду ни. Мисля, че една седмица е разумен период, ако през цялото време сме общували по много часове на ден на живо и сме се опознали доста повече, отколкото други хора се опознават за месеци с малко общуване. За това време жената повече от ясно показва дали и доколко е отговорна и дали си пада по мъжа, или гони други интереси.
Жена, която не го смуче поне 1-2 минути след края на свирката - абсурд. Щом аз я изнасилвам с език, ще го прави и тя, за да има взаимност. Важи и за отделеното внимание към другия, грижите, верността, откритото общуване, отзивчивостта, поемането на отговорности и прочее. За какво му е на един мъж жена, което не притежава и не проявява тези добродетели, които са жизненоважни за едно семейство?! Тя това не правела, онова не правела "вече" (иначе на разни идиоти правела преди), но като я питаш "А какво очакваш от мен като мъж да правя за теб, за да се чувстваш като в пълноценна връзка?" и се почва с дългия списък. Повечето жени (особено клонящите към 35-40 години) имат строги и безумно високи изисквания към мъжа, от които не отстъпват и милиметър, докато в същото време рядко предлагат нещо повече от половия си орган, така че не си заслужава мъжът да прави сериозни отстъпки в отношенията за неща, които после би усещал като твърде големи и незаслужаващи си всичките останали жертви. Без значение колко една жена се харесва на външен вид и залага на него, аз неизменно държа тя да притежава личностни качества, които да ме накарат да я желая и като Човек!. Много жени се провалят още на етап искреност и осъзнатост. Действията им не съотвестват на изречените думи.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 13 дни
hash: c9c69f71bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Много са ми смешни теми, в които вместо в прав текст и ясно да се каже за какво иде реч, се пише иносказателно.
Ако, ти си тоя, дето са водили за връвчица няколко години, без да се усетиш, си за съжаление. Само не го прехвърляй върху всички, както се случва с много теми тук. Пиши си от твое име.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: 3628f6bcd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   До приземителя на кифли, ква е тази простотия? "Жена, която не го смуче поне 1-2 минути след края на свирката - абсурд"

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 2f93b81fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Ами аз не съм си намерила достойнството, сърцето и половия орган на улицата.
Няма да си легна с някой, когото не познавам добре - интимните отношения точно затова се наричат интимни.
Случвало се е да излизам с мъж 2-3 месеца и накрая да се окаже, че изобщо не е това,за което ми се е представял в началото, което ме отказва от отношения.
Човек показва истинското си лице едва след няколко месеца. Аз не искам да се обвързвам интимно и да се отдавам на човек, който не е моят.
Съжалявам да ви разочаровам, но жените не сме глупави и имаме някакви стандарти.
Ако сте мързеливи и не ви се занимава с истински отношения с нас, то си плащайте на проститутки и разни компаньонки.
С тях всичко ще е лесно, бързо и няма да се налага да чакате изобщо.
Лесни женици за по една нощ също си има достатъчно.
Не сте свикнали на стойностното просто и не можете да го оцените.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: f64cc7b673
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не всички жени, могат просто да си събуят гащите и да ти пуснат, защото си ги водил по екзкурзии. Първо една жена трябва да я чукаш в мозъка после долу. Ако тя го прави просто като благодарност към теб, защото си я водил един къде си, то е същото като с проститутка.













Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 12 дни
hash: 693a84275d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Това е женската природа като цяло. Като мъже няма как да я разберем ,те са в непрестанен флирт без значение дали са обвързани или не. Ако наистина те харесваше щеше още на първа среща да го направи с теб ,но явно си търсила по-хубав клон. Преди са имали някакви задръжки, морални ценности, вяра в Бог, но сега с този феминизъм и Холивуд ела и виж каква е масовката от жените. И мъжете не ставаме факт ,но тези мъже са възпитавани от жени все пак.

 
  ...

...
преди: 2 години, 12 дни
hash: d8d5f1d3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кой ти чака толкова бе, брат.....аз като бях на 16, девствен, от първата ми целувка с момичето (че и в живота ми) до секса, минаха по-малко от 2 седмици. Даже можех и още по-рано да свърша тази работа, ама бях неопитен.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: 070455e6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Сам си си виновен. Мъжете от мега к*рви минавате на асексуални откачалки под претекст, че "не са к*рви" и си ги търпите. Всъщност, вие, мъжете, се хващате с всякакви откачалки, но не и с нормални жени, защото нормалните не са ви интересни.
Ти замисли ли се, че за да правиш секс с приятелката си 10 пъти в годината, може и да не си я предразположил и да не си я задоволявал? Или че може да има някакъв проблем? То не става да си го мушнеш за три минутки, да свършиш, пък тя не и после да се чудиш защо не правите секс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 12 дни
hash: d2c42d4e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Номер 7, не бих пренебрегнал среднохубава и страстна жена за сметка на някоя много голяма красавица, която обаче в леглото е малко по-жива от чувал с картофи. Втората какво да я правя? Само да стои като красиво украшение до мен ли? В отношенията са важни и други неща, а не само кой как изглежда и да разчита, че тази хубост е достатъчна да замества липсата на действия и качества.
Забележи, че не съм писал да гълта или да го поема отзад (което не е чистоплътно, но много мъже притискат приятелката/жена си да склони на това против волята си), а просто да го смуче след свирката. Може да изплюе, ако предпочете да не гълта. Половината удоволствие идва след това, но много жени не са наясно с това и вероятно много мъже - също. Жената не бива да се чувства притисната да прави нещо, което самата тя не желае. Важи и за мъжа. Там, където двамата намират общ език, се случват нещата, а където има твърде много различия от всякакво естество, просто не се събират заедно и всеки си търси подходящ човек според своите представи и очаквания. Аз не бих се събрал в сериозна връзка с жена, която ще настоява тя да ме издържа и да ме командори, тъй като предпочитам или равни отговорности, или аз да поемам по-голямата/цялата част от разходите. Имам изисквания и с някои от тях обезателно не бих направил отстъпка. Върлите кариеристки са твърде властни, надценяват се и губят нежното у себе си. Тя си мислят, че мъжете са привлечени от кариерата и образованието им по същия начин, както жените са привлечени от тези неща у мъжете, но грешат жестоко. Отделно, че дори и да не е някаква заможна, а да получава например 1500 лева, тя едва ли ще харчи 1000 лева от тях за мъжа до нея, за да го кара да се чувства обгрижен и да му е уютно. От друга страна, много мъже правят точно това и по-голямата част от доходите им отиват в разходи по жената, често пренебрегвайки личните си нужди заради нейните такива. Плащат и общата квартира, и сметки, ресторанти, таксита/поддръжка по личната кола... И го приемат за нормално. Но колко мъже могат да се похвалят, че жена със средни доходи дава 2/3 от заплатата си за тях и поема общите разходи?

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 75cf9c253b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Кифлоприземител, разбирам ъе, но о а змога да кажа същото за мъжете.
Както ти няма да ссе вложиш в жена повече от седмица, така и аз не бих вярвала, че ако на първата седмица ме натисне за секс, ще е сериозен. Отделно, както ти се изрази, много жени си били сваляли гащичките з алоши момчета, а за свестни не. Така е и с мъжете, сериозните жени ги подминават или ги разиграват, но ако им се въртят курвенски нпмерца, търчат като кученца и предлагат съвместно съжителство, брак.....
Ще ти споделя също, че и много се провалят оше на етап съответствие думи-действия.....

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: 255de00261
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Има такива случаи в реалността, дължи се най-вече на тъпотията на момичето, че намира подобен мъж за добричък и приятен, но не събира сили да му каже, че не е за нея и не му се кефи сексуално, защото ще го загуби. Ама си се пердашат с много зад гърба на такива пичове. Общо-взето бая истина в темата, браво

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 дни
hash: b0717cad6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Никога не бих влизал в тоя филм. Само интимните взаимоотношения могат да заздравят връзката! Да си станете готини приятели, да си имате доверие, да се подкрепяте и т.н. случвал съм на две, с които нещата не се раздвижиха първите месеци и реших да ги приключа. В крайна сметка аз уважавам себе си. Виждал съм как приятел кара година и половина така и после пропуши цигари и се продруса. По-хубаво да отидеш пет пъти на проститутка за 600 лв, отколкото месеци наред да пръскаш пари и да тичаш като кученце, а накрая да смучеш палците си. Това верно са жени с раздробен пъзел в главите си. Сигурно имат доста ограничено възпитание и смотани родители.

 
  ...
преди: 2 години, 9 дни
hash: e9c21741b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Постоянно мъжете говорите как една жена е курва,ако ти пусне на първата среща.А сега говорите напълно обратното.Нищо не разбирам.Нали знаете,че ако ви пусне бързо има голяма вероятност да е лека и да не сте специален,а да пуска така на всеки,който и падне.Аз съм жена,но бих предпочела да съм във връзка с почтенна жена,макар и да не пуска често,отколкото с курва.

 
  ...
преди: 2 години, 9 дни
hash: dfc70794da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Всичко се случва до някакви дни най-късно, ако се бави значи има проблем и решението е Next Girl. Има изключения с рсзни здрави връзки консумирани след цифра дни, ама принципно си е сигнал за тегаво изживяване.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: c21eeea3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Преди имаше една умна и симпатична компаньонка, с нея съм се срещал десетки пъти, бях постоянен клиент! Разкри ми, че мъжете около 20 години са с гаджета и са ходили при нея за екстри, това подсказва, че не са единиците в кофти положение. Няма място за обвинения в "иносказателни" истории, положението е така на много мъже. Не трябва да се търпи, разбива се нервната система и става лошо. Тия дето не са си намерили сърцето и оная работа на улицата, колко точно им трябва да се нагласят? Сигурно е малко да прецениш човек за 100 дни, аз мога да го преценя за няколко часа или дни, зависи. Явно момичетата сте с кофти интуиция и психика.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: d2c42d4e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 15, обърни внимание на думите, които са ключови за това да разбереш правилно какво съм имал предвид. Цитат от моето мнение номер 5:

"Мисля, че една седмица е разумен период, ако през цялото време сме общували по много часове на ден на живо и сме се опознали доста повече, отколкото други хора се опознават за месеци с малко общуване. За това време жената повече от ясно показва дали и доколко е отговорна и дали си пада по мъжа, или гони други интереси. "

Една седмица многочасови разговори с разходки е по-сериозно опознаване, отколкото два месеца излизане по кафенета, ресторантчета и мълчане един до друг в киносалона за по 1-2-3 часа. Мога да придобия много повече и по-точни впечатления за една жена, с която сме извървели веднъж 10-20 км. Ако се окаже някакво мрънкало или не обича движението, ясно е, че нямаме допирни точки разходките и всичко приключва отрано. На заведения всяка жена може и иска да яде и пие, но това не е същинско опознаване. Опознаването става, когато има някакво предизвикателство, изкарващо хората от зоната им на удобство. За прекарване на приятни моменти всеки е насреща - това е ясно. Трудното е да е насреща и когато се налага да се справи с нещо. А това най-хубаво става, когато и двамата са задружни и заедно преодоляват възникналата трудност. Връзката не е просто привличане и общуване, а и приятелство и взаимопомощ.
Ето затова споменах въпросната седмица, която на теб ти се струва кратък отрязък от време, но всъщност може да е предпоставка за много по-задълбочено опознаване между двамата.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker