Гузна съвест без изневяра,моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гузна съвест без изневяра,моля за съвет!
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1285 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 20 години! Имам приятел с който се запознахме когато аз бях 1-ви курс,(да го наречем Даниел) а той втори, в началото на учебната година на 2020! Тогава бях приключила връзката си с бившия ми приятел, (Александър)с който бяхме в един клас. Нашите отношения със сегашния ми приятел са страхотни, той е изключително умен и добър!Също така живеем заедно. Чудесен приятел, изглежда страхотно и най-важното, много се обичаме!
Работата е там, че вчера отидох на гости на моя приятелка в Плевен (също бивша съученичка).
Тя си поддържа контакт с бившия ми Алекс, а той много често пита и говори за мен, а аз в продължение на година и повече не съм говорила с него, нито писала ,нито дори поздравявала, тъй като края на отношенията ни беше доста грозен.
Той й се обади и разбра че съм при нея, аз не говорих нищо , докато тя не каза че отива до банята и ми остави телефона да говоря с него!
Говорихме си за стари спомени от училище, какво се случва с живота ни и за някоя друга стара случка от миналото ни, не сме се закачали нито обяснявали в чувства и т.н
Не искам да казвам на сегашния си приятел , тъй като е ревнив и ще стане конфликт и помежду ни и помежду им.
Просто ми е гузно, имам приятелки които смеят да изневеряват на приятелите си или си пишат с момчета,докато са във връзка, а на мен ми е съвестно и гузно заради това. Какво мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 810149fb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Това е само един разговор както го описваш. И не си го инициирала ти. Ако е толкова ревнив, по-добре не му казвай и избягвай повече контакти с бившия.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ab271ff96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Глупаво и детинско поведение, след като нещата са приключили между вас не виждам смисъл да водиш разговор с бившия си, при положение че имаш друга настояща връзка. А кой нормален човек си оставя телефона по средата на разговор и отива в банята? Аз ако съм на мястото на сегашния ти партньор, и ако разбера за тази случка просто ще загубя поне половината от чувствата си, които изпитвам към теб. Проблемът не е в това, че си водила разговор, а в това че не можеш да контролираш поведението си и попадаш под чуждо влияние.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dbdc23039e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Извинявай много,ама ти си си си виновна и после ревеш,че имаш гузна съвест. Да не си говорила с него. Нямаш ли уста,за фа откажеш?!Не може някой да те накара насила да говориш,ако не искаш. И да ти е оставила телефона,просто го затваряш и не приемаш и й казваш да си гледа работата.Какви са тези работи.
Аман от идиотщини.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 59931d9f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не му казвай,нищо фатално не е станало

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 697af74d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чувстваш се гузна защото бившия ти е поискал да говори с теб не от куртоазия, а защото все още има интерес към теб. Съответно ти си откликнала на този интерес като си приела разговора.

Защо мисля така - при положение че сте прекъснали връзката си и очевидно не сте приятели, въпросния разговор е бил излишен. В такива случаи обикновно обмените се свеждат до предаване на поздрави чрез междинната страна - в случая приятелката ти. Заключението е ясно.

Дори ако приемем че си отговорила от учтивост, подсъзнателно си наясно горните неща, съответно знаеш че си допуснала грешка и се чувстваш отговорна. Сега остава да прецениш защо си говорила с въпросния бивш, дали наистина само от учтивост или нещо повече. Оттам нататък вече ще знаеш дали имаш реална причина да се чувстваш гузна, или можеш да си простиш тази малка грешка, като гледаш да не я допускаш отново.

Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker