Напред,но дали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напред,но дали?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1174 пъти
Здравейте,жена съм на 23.През изминалата една година минах през ада с моя бивш.Бяхме заедно 5 години,през тях преминахме през всичко.Изминалата година за мен беше ад,ад който за съжаление още не мога да преодолея.Изневери ми два пъти със сегашната си приятелка,от която чака дете.Съсипа ме до основи.Винаги съм била силна,не допускам близо до себе си хора и той беше първият който допуснах и се оказа най-големият ми урок в живота.След много разговори,много скандали,рев от моя страна,търсения останахме приятели.
Както казват приятелсква между бивши няма,когато ми сподели за бебето започнах да се отдръпвам от него и така до ден днешен.Ден в който ми съобщи,че се налага да спрем контакт заради приятелката му.Знаех,че ще дойде този ден,естествено знаех че ще избере нея,ще му е майка на детето.Естествено заболя,нарани ме окончателно.И сега не знам,какво да правя къде да замина.Не искам да си ,,отмъщавам",като и кажа твоя приятел си пишеше с мен през цялото време,не искам да я съсипвам както те ме съсипаха,по-скоро той.
Паралелно с това имам човек до себе си,човек който е запознат с тази история и не е взимал мнение или страна.Човек,който не ме ограничава по никакъв начин,но в същото време и студен.Не усещам обич,не я показва,а аз наистина се опитвам да му дам и смятам,че ми се получава.Човек който харесва снимки на някакви,постоянно показва снимки на непълнолетни в телеграм.Иска ми се да се получи между нас,но някакси не става,просто не се получава.
Замислям се накъде,дали да замина,да си намеря работа и да започна всичко отначало.Далеч,далеч от всичко и всеки.На години съм в които моите набори създават семейство,деца,имат стабилен партьор до себе си,а аз не и това тежи.Чудя се ще срещна ли моят човек,ще успея ли да го допусна до себе си,изобщо ще се появи ли той,с когото ще създам семейство?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 29 дни
hash: c403fc09d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Аз съм от другия пол, но в подобна ситуация на същите години. Бившата (никога не съм си представял да говоря за нея с тази дума) ме остави точно преди да заживеем заедно с причината, че не ми вярвала и някакви такива глупости. Не е имало изневери, обиди и т. н. но е факт, че сме разделени. И това ми беше една от мислите да направя и аз въпреки, че имам хубава работа, вадя хубави пари да замина нанякъде. Сам да попътувам било то за седмица, две. Дали ще се установя там е божа работа. Но щом го мислиш и ти го направи. Аз не мога, защото не мога да оставя семейството ми. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 021c66902e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сапунка. Ти си другарче с бивш, ама очакваш, че на сегашния ще му е страшно гот и ще те уважава. Не усещаш обич? ! Не е ли логично защо? Какви са тези извратени желания за приятелства с бивши? Ако нямате деца, защо изобщо да сте някакви? Извращение. Бившият пък така си вдига егото, търси заместничка на гаджето. Ти пък си му или изповедник, или и ти още го искаш.
Остани сама, за да се научиш да уважаваш хората. Още незабравила единия, ама вече с друг. Някакви странни приятелства с бивши, ама иска и връзката и да върви. Няма как. Миналото няма място в настоящето и бъдещето. Бившият е бита карта. Сегашният можеше и да е точният за теб, ама ще го изтървеш с блянове по предния. Неговото държане зависи от твоето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker