За неспособността на мъжете да се извиняват.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За неспособността на мъжете да се извиняват..
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1028 пъти
Защо на мъжете винаги им е толкова трудно да се извинят? Защо все по-често чувам мъже, които казват "да можеше да не я прекъсвам тази връзка, да не трябваше да правя това, да трябваше да постъпя по друг начин" но... както и да е, вече е минало Продължаваме напред....

Странно е ,но като че ли е общоприето че жената е тази, която трябва да направи компромиса, тя да отстъпи, тя да омекоти проблема и като цяло имам чувството, че винаги все ние жените носим връзките, браковете и взаимоотношенията на нашите плещи... Ако показавахме същото безразличие и непукизъм каквито показват по принцип мъжете мисля, че нямаше да има здрави семейства на този свят. И може би населението щеше да е наполовина.

Честно казано ми омръзна да правя компромиси и да тая в себе си разни неща, които да ми затлачват душата и да ме разболяват.... В интерес на истината ми омръзна да прощавам като, че ли ми е задължение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 9668cb6f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Думите на авторката "Защо на мъжете винаги им е толкова трудно да се извинят?" следва да се четат така:
"Защо на мъжете, КОИТО АЗ СИ ИЗБИРАМ, ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ ОСТАНАЛИТЕ МИ КАНДИДАТИ, винаги им е толкова трудно да се извинят?"

Думите на авторката "Ако показавахме същото безразличие и непукизъм каквито показват по принцип мъжете мисля, че нямаше да има здрави семейства на този свят." следва да се четат така:
"Ако показвахме същото безразличие и непукизъм, каквито показват по принцип мъжете, КОИТО НИЕ САМИ СИ ИЗБИРАМЕ ПО НАШ ВКУС, мисля, че нямаше да има здрави семейства на този свят."

Отговорът на въпросите на авторката е лесен, стига да бъдат задавани правилните въпроси.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 586d6e8cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм мъж и нямам проблем да се извинявам. Нямам проблем да погледна от твоята гледна точка, ако някой те е предал то той не държи на теб. По-принцип е нормално жените да са по-отговорните към една връзка по мое мнение. Тук не става дума за мъжки непукизъм, има и добри мъже, но обикновенно чакате някой по-нахакан и после му сърбате попарата. Според мен, ако някой изневери на другия, това е краят на една връзка, дори да не си признае, ще проличи до няколко месеца по промяната на държанието му. Аз лично имам нужда от компромиси още в началото, да не си правим илюзии, или да си губим времето напразно - не съм специален, имам обстоятелства, които не всяка би приела. Имам самочувствието да дойда да се извиня, дори и за нещо дребно, ако се чувствам в грешка, дори да направя нещо мило освен това. Намери човек, който те уважава и търси разбиране и той и му бъди вярна. Ще видиш, колко е лесно някой да е търпелив и внимателен с теб, стига да не ти стане скучно. Трудно е да промениш някой, става бавно и изисква саможертва. Непукизма идва от това, че очаквате прекалено много в едни взаимоотношения. Имам повече работа, трябва да помагам с детето, трябва да се държа на ниво, трябва да се нося стилно, трябва да помагам в домакинството и да съм домашен майстор, да имам хубава кола, да имам хубав дом, приятелките и да ме харесват и т.н. в един момент на човек му писва и се чуди дали си заслужава изобщо да прави всички тия 'отстъпки' за жена, ако нещо не му идва отвътре. По-добре сам да си градя кариерата и да инвестирам в нещата, които са стабилни в живота ми.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b000a5a6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не е вярно че всички мъже не се извиняват. Това което съм забелязал обаче е че колкото по-нормално се държа и се извинявам, толкова по-малко бива оценявано от другите. Особено в наши дни, когато наглостта е модерна, и хората дебнат всяка възможност да смачкат някого, за да се почувстват готини.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c23046464a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   За какво да ти се извиняват мъжете, ма, тъпа пача? !? За нищо няма да ти се извиняваме! Това че жените сте тъпи путки и сами си избирате някакви педерасти да ви бият и тормозят и им раждате деца, ние не сме ви длъжни, вие сами сте си виновни, сърдете се на себе си!!!

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 7dd5e1d85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не го вярвам. При всички мъже за които са полагани грижи през първите 7- 9 години, като възпитание и семейни ценности, извинението е в репертоара. За другите момчета- деца на улицата се следват други порядки. Дами, избора е ваш дали ще получите извинение или хамалско отношение с привкус на цинизъм и вулгарност. И да не забравяме "платформите" на които са "качени" мислите и разсъжденията ни, са общо взето в различни "директории". Вашите вълнения в повечето случаи не съвпадат с нашите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker