Жените вече хептен не ги е срам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените вече хептен не ги е срам
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2903 пъти
Напоследък попадам на доста клипове (предимно от тикток, даже без да имам апликацията, просто youtube канали ги коментират), където млади момичета/жени демонстрират с гордост какви курви са.
Ето, че и в България не сме по-назад:
https://www.youtube.com/watch?v=Nuwy40YYv7M

Нещо, което до преди някоя друга година, не че не се случваше, но поне гледаха да се прикриват, сега се развява за внимание и еваларки.

Вече все по-малко виждам надежда за създаването на трайни взаимноотношения. Нищо чудно, че има толкова теми тук от девствени мъже. И не, не съм от тях, имал съм 4 дълги връзки, бил съм и с други, но определено усещам ефекта от тази глобална тенденция.

Жените все повече изнагляват, все по-малко предлагат и все повече очакват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 777d99da64
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Тва не са жени,а неориентирани малки пикли,които още не знаят стойността на 1/3 от "казаните" от тях думи и изречения.
Не сравнявай всички жени с тик-ток чудовищата обсебените от внимание.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0ae543bec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Също както и мъжете. Отношенията мебду половетв не са това, което бяха. Обществото е консуматорско.
Също като теб не виждам надежда за трайно отношенкя.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6d9bea0e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

4.   А ми по Татово време, това се наричаше Морално Развращение, и такива отлитаха за сливенската пандела. Човек, ако няма страх от закона или от бога, може да се превърне в нечовек.












Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2806a6d313
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

5.   4, да, тогава и да ебеш пенсионирани порно актриси срещу заплащане беше наказуемо. Не е като сега в Нидерландия/Германия. Ти ако го беше направил тогава в НРБ, щеше да търкаш нара, а и други работи в Централния софийски. Или викаш то като е за тебе, не е развращаване. Само за другите е.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ab64b60fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

6.   Жените просто започнаха да се държат като мъже и на последните не им харесва, защото се видяха на какво приличат отстрани. Курвеенето вече не е само за силния пол и явно е много кофти да им се отнеме това изконно право. А сега женките започнаха да правят същото, недопустимо!
Когато аз си седях девствена до 20, защото не съм особено красива, как пък никой не дойде да ми съчувства и да обвинява мъжете, че тичат само след топ хубавиците? Айде, моля... един дол дренки са и двата пола, сега на едните им е кисело, че и другите станаха като тях. Нищо повече.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a888bfb36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Живеем във феминизъм, помисли защо жените са постоянно преследваните щом са равни половете. Едно време са били затваряни у тях и първата крачка е била да се запознаеш с родителите и да я изведеш от тях. Вече имат пълни права да са каквито пожелаят и да се опитват дори да влизат в конкуренция с нас. Аз уважавам жени с възможно най-малко сексуални партньори, че дори и такива, които се пазят девствени, докато не срещнат правилният мъж. Просто не обръщай внимание на извратенита част от жените, има свестни момичета, че не е късно дори и на 40г. да ги срещнеш. Всичко е търсене и предлагане, когато мъжете спрем да се занимаваме с тях, ще почнат да се държат като котенца с нас, а не като порно актриси. Насочете се към правене на пари, постигане на цели, градене на собственото Ви аз и т.н.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: ab196ecc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   Развратни жени има откакто свят светува. Както и много притеснителни и девствени, които странно защо също биват обвинявани.
Днес развратните просто имат технологичната възможност да показват себе си пред аудитория.
Според мен това, което е притеснително, е, че се навъдиха момиченца и момченца, които са свръх агресивни, снимат агресията си и я качват в тик-ток.
Ето погледнете (в търсачката) един случай от онзи ден:
Момче преби друго дете в училище в Нови Искър

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ac9f6d289c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   И мъжете не ги е срам да демонстрират какви курви са. Смъкват си гащите на какви ли не мърши, само и само да се начешат. Даже при вас е милиарди пъти по-зле, защото сте роби на секса. Мъж без секс не може, а жена може колкото си поиска.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d9f6bce53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче на 19 и мога да ви споделя мнението си,според мен то ще бъде най-обективно,защото съм от това поколение.Тези видеа в ТикТок се правят на шега,а че не е смешна е друг въпрос.Тези момичета не ги познавам чак толкова,но според мен това не е реално,ако си наистина курва няма да го обявяваш така пред обществото,а ще отричаш,че си такава.Правят се също и с цел да се печели популярност,защото едно такова видео е скандално и хората се възмущават и така се събира бързо внимание,а тези момичета са жадни за него.На мен тези видеа не ми се струват скандални,защото не ги приемам насериозно и в ТикТок има много видеа на жени,които кърмят,такива които си показват чисто голите гърди на видео чат и се опипват и всички тези видеа са без абсолютно никаква цензура,отделно всяка втора в инстаграм е с вулгарно облекло и прави просташки стойки,та това ли ще ме впечатли.Аз съм се нагледала на какъв ли не разврат,а съм само на 19,затова и си изтрих Инстаграма и ТикТока.Тъжно ми е в какво време живеем.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 09f552cda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   "Нещо, което до преди някоя друга година, не че не се случваше, но..." - това, което си писал "до преди някоя година" означава само едно - че си на 20-22г и тъкмо сега ти започва живота. Затова допреди 1-2 години нещата ти се струват други. Спокойно, нищо ново под слънцето.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 605ac8a31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   Радвам се че пусна такава тема, защото аз много дълго се чудех дали да не споделя такова мнение. После си казах, че едва ли някой ще ме подкрепи и забравих. Аз не ползвам тиктоци и глупости, но и на ми излизат в инстаграм и ютуб. Понякога като гледам такива неща, се срамувам на тяхно място и дори ме е срам, че съм жена на моменти. Гледам как ученички на по 13,14 години се опитват да привличат мъже като се разгологъзват дали в Интернет или на обществени места. Просто е тъжно да гледам отстрани как за повечето хора това е нормално и даже вървежно. После се сърдим на партньора защо загеждал, може би ако аз бях мъж и аз щях да гледам. Всичко е достъпно, няма морал няма ценности, не знам къде са им родителите на тези деца и не виждат ли по какъв път вървят. Честно казано ме е страх да поема отговорността да стана родител и се надявам да имам моче. Просто на мъжете им е по-лесно във всичко и те никога не биват критикувани и наричани курви. Не го разбирам това неустоимо желание да се разголваме и да събираме лакове, за мен е унижение и се радвам, че съм запазила разсъдъка си и съм по-скромен тип, благодарна съм и на родителите си, че са ми дали възпитанието, което всеки ротидел е длъжен да даде на децата си.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 08d4716708
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Всичките са такива до една !!! Гледай Георги Шишков и ще разбереш за какво става на въпрос приятелю!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c483bfed0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

16.   Номер 6, няма такова нещо, което твърдиш. Курви винаги е имало, просто от появата на интернет, "умните телефони", Instagram, Tik-Tok, Facebook, Tinder и прочее стана стотици пъти по-лесно за преобладаващата част от жените да си показват курвалъка, дълбоко заложен в душата им още от ученички.

Обиграни ебачи, подир които жените търчат, също винаги е имало, но те са много малък процент от всички мъже, така че и за това грешиш.

Третото нещо, за което грешиш, е това, че според теб у жените били станали като мъжете. Напротив, жените никога в историята на човечеството не са се ползвали с толкова много предимства, удобства, подпиране от страна на Закона и дори лицемерно задължаване на фирми да ги наемат вместо мъже специалисти с цел уж равенство между половете. В същото време, докато съвременните жени се тупат в гърдите колко са можещи и равни, те на практика иска да бъдат освободени от всякакви отговорности. И дума не може да става за това, че жените били на мястото на мъжа или поемали същите отговорности и задължения. Ако искаш да повярваш на собствените си твърдения, тогава нека жените НАИСТИНА започнат да се държат като мъжете и ще видиш как ще започнат да циврят и да мрънкат още повече, отколкото го правят сега.

Това, че дебелите, грозни и ниски жени рядко биват отразявани от батките, към които се насочват (защото те не си търсят също дебели, грозни и ниски мъже, въпреки "равенството" според теб), не значи, че тук-там на някоя дебеланка не ѝ се отваря парашутът някой все пак да я уважи в леглото. Има типове, които ще "таковат" и цени с хубост 2/10 по десетобалната система. От друга страна, дори мъже с привлекателност 7/10 намират трудност да завържат познанство и връзка с жена с външност под средната за страната, тъй като жените се целят изрично в мъже няколко стъпала над тяхното равнище.

Имам дори две съседски семейства, съставени от дебели и ниски жени редом до високи и добре изглеждащи, поддържани мъже. Явно тези пичове не се уважават, че са се оставили да бъдат вързани по този начин. Едната от тези преди беше правила някаква зверска диета да сваля към 50 кг, уж заприлича на нещо, но пак беше тлъста, а пичът е клъвнал въдицата тогава, тя е го омаяла със свирки и т.н. (стар женски похват за замъгляване на мъжкото съзнание), а когато вече се ожениха наскоро, тя започна да се угоява с убийствена скорост и да не му пуска вече. Говорили сме си с него, че откакто са сключили брак, тя се опитва всячески да влияе над него, като не му пуска умишлено, за да е "послушен". И му пуска понякога единствено тогава, когато той ѝ угажда. Той е адски изнервен от цялата работа, защото преди брака им тя е била коренно различна като отношение, а и с 50 кг по-малко, отколкото е сега. Става въпрос за млада, но нахална и самозабравила се жена с ръст към метър и половина и тегло към 120 кг. Такова нещо никой мъж с разсъдъка си не би търпял. Другата угоена съседка е по-малко лош случай, но и там мъжът е нещастен във връзката им и се оставя онази да си го обработва както пожелае.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d510ee78b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

17.   Драги мъже, стига сте мрънкали, че жените били к*рви. Нали такива искахте??? Сега защо пискате, милички? Напълно си ги заслужавате, даже ви пожелавам повече такива. Повечето български мъже не се интересувате от добротата на жените, от тяхната честност и лоялност, интересува ви да е готина и провокативна к*рва. И не ми обяснявайте пак, че е защото съм харесвала такива. Тук не говоря за харесваници, а за неща от ежедневието.
Аз като слушам рок, метъл, пънк и техно, ходя с тениски вериги, понякога камуфлажи, знаеш ли как се отнасят с мен, гнусните български мъже в по- голямата си част??? Естествено, не са всички, има и готини хора сред българските мъже, но те са малцинство. А дори нямам синя, зелена или бръсната коса, пиърсинги или татуировки, спортувам и поемам ОГРОМНА грижа за себе си в смисъла на не само кремове, ами и на етерични масла, процедури, билки и маски (купешки и направени от мен) и то за коса, лице, тяло. Правя си масажи и упражнения за поддържане на лицето, които са по- ефективни от това просто да си сложиш козметика. Не пуша, не пия, не друсам, но понякога прекалявам с енергийните напитки и със сладкото, но затова като цяло се ограничавам често и спортувам. През свободното си време, понеже засега поради пътувания, не работя и съм студент, излизам на вън освен да поддържам форма, ами и да рисувам, понеже завърших в такава паралелка. Обичам да готвя. Не се задържам често по разни компании, но виждам покъртителни неща. Повечето български мъже се хващат с разни такива безсрамни к*рветини, за каквито ти говориш. То не са деколтета, високи токчета, голи пъпчета, като последното е предпоставка за сериозно настиване, но какво им пука на вашите мадами? Важното е да се харесват на мъжете, а повечето харесват точно такива. Нали виждам на живо и в интернет какво се случва. Една гола к*рва получава повече лайкове, отколкото нормална хубава жена. Същото е и на вън. Масово от жените пушат и пият, което е предпоставка повечето на 30 да заприличат на кукумицини, а нали знаеш - жени, които пушат и пият като мъже, накрая започват да приличат на такива. Не са всички, но са доволно голяма част.
Масово от жените не знаят как да се грижат за себе си, защото за тях "грижа" означава да си сложат някоя боичка в косата и за капак да я изгорят с преса/ маша. Рядко някоя жена си подхранва косата след такова третиране. Важното е косата да и руса, червена или черна, а че е тънка, няма блясък, мекота и обем, изобщо не ги впечатлява. Аз се къносвам и ползвам доста билки и масла за моята коса. Друга "грижа" е мазането с грим. И аз слагам грим, но преди това слагам етерични масла, серум и подбрана козметика, често правя различни маски. Имам и Д'арсонвал и често го ползвам. Повечето жени като си махнат грима, не можеш да ги познаеш или оставаш разочарован. То са черни точки, мустаци и други такива "красоти", които вашите любими мацки не чистят, защото ги мързи. Забравят и слънцезащитата с висок SPF, тъй като дългото излагане на слънце, дори и през зимата и когато е облачно, е много важна, но на повечето мацки им е важно да си направят веждите под формата на гайтан и да изпушат цигарка.
Още една любима "грижа" е негово благородно величие: маникюрът. И аз ходя на маникюр, но на класически такъв, а той представлява почистване на кожички и оформяне на нокътни плочки и нищо друго. Само, че повечето жени освен, че не го знаят това, изоставят всякакво почистване на лице и ранна превенция на остаряване, женственост и грижа за косата (а косата по принцип е най- голямото украшение на една жена) за отидат на маникюр. Изобщо, важното е да се намацат като клоуни, вместо да се направят да изглеждат добре и без много мацаници, грозни вафли и орлови нокти. Мога още да говоря по темата, но изписах предостатъчно.
И такива женички с цигарките в ръчички, с пъпчетата (в някои случаи шкембета) на показ, пиещи като казаци, често с целулитни г*зове, но гордо развяващи ги, които също не се свенят да развалят връзки за личен кеф, изневеряват и се държат като тотални нимфоманки, а към 30- годишна възраст искат "добри мъже", а с кюспетата между краката слабо ги заслужават... вие, драги български мъже, такива си ги харесвате. Затова и са толкова популярни и се разпространяват като тумори, та не върви да мрънкате, че ги има.
Искахте ги - получихте ги. Къде е проблемът?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5a4c4385c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

18.   Писна ми от глупости. Критиката още от древни времена е насочена към женската половина от човечеството. Айде стига. Колко мъже, които обвиняват жената в каквото и да е било, са готови да създадат семейство на 20, айде на 25 и да поемат тази отговорност? Николко, обаче претенции много. Колко от мъжете искат да сключат брак на 20/25 и търсят половинка активно за това? Николко. И какво се получава: силния пол все повече отказва да поема отговорност за каквото и да е, но жената трябва да си стои вкъщи, да не прави нищо освен да работи, преде и чете и да чака мъжа да я забележи и да реши, че на 40/45 (евентуално) вече е достатъчно голям за семейство.

Лола

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f2918a8bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Винаги го е имало това още отпреди интернета и разните му там приложения , само дето сега е по лесно. Е , има една 30тина годишна отсреща всяка сутрин е в кухнята само по чехли на запалени лампи и дръпнати завеси , 12 етажа блок сме с три входа знае , че сумати народ я зяпа , ама коя жена не търси внимание , няма такива.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 119a431e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

21.   Кифляка пак се изказа:
"Това, че дебелите, грозни и ниски жени рядко биват отразявани от батките, към които се насочват (защото те не си търсят също дебели, грозни и ниски мъже"
А ти Кифльо, като си нисък и дебел и си на 40, ниска и дебела 40-годишна ли си търсиш, или си търсиш 20 годишна в добра форма?
Обвиняваш жените за нещо, което ти самият правиш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c483bfed0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

22.   Номера 17 и 18, за някои неща сте прави и споделям написаното от вас. Но за други сте в грешка и ще се обоснова защо мисля така.

Първо, вие твърдите как мъжете не били сериозни и все си хващали курви с вид на проститутки. Значи вие имате предвид една много малка част от всички мъже, към които тези развратни жени имат интерес. Защо тогава, пишейки за мъжете обобщено като пол, вие имате предвид не преобладаващата част от мъжете, а само най-малката част всички мъже, които са пълни безотговорници, не са годен материал за семейство и движат с кифлите, от които недоволствате? Натам ли сте насочили вниманието си? Нормалните мъже не ви ли интересуват? Не ги споменавате тук.

Второ, стига вече с това лицемерие и вземете да си признаете, че не си търсите мъж на вашето равнище, а се целите много по-нависоко и искате да е класи над вас в повечето важни за вас направления. Слушал съм безброй нехаресвани от мъжете жени, които все се оплакват "Нямало мъже!", само че тънко пропускат да назоват основната причина за проблема си, а той е именно това, че насочват вниманието си към разни батки или в най-добрия случай - към 20-40 см по-високи от тях мъже, но задължително да не са дебели като тях самите, да се поддържат (не отпуснати като тях самите) и да ги черпят. Разликата в средния ръст между мъжете и жените в България е 12,9 см; да ги закръглим на 13. Къде ги тези 150-сантиметрови жени, които си търсят 163-сантиметрови мъже? Или 160-сантиметрови жени да си търсят 173-сантиметрови мъже? Близки по ръст момиче и момче може да се забележат в училище, но ако се касае за създаване на семейство и деца години по-късно, там вече нещата са коренно различни и всички знаят истината. Много жени са безработни или с ниска заплата, но не си търсят безработни мъже или такива с ниска заплата. Много жени са без кола, но не търсят мъж без кола. Списъкът е безкраен. Да ви имам "равенството", което е такова само във вашите илюзии, докато всъщност с действията си показвате, че мерите със зверски огромен двоен аршин. Жените с широчина в областта на ханша около 60 см и нагоре не си търсят толкова или по-широк мъж; те търсят мъж с широчина 40-45 см, който е много, ама много по-втален от тях самите. Това ви го пиша, за да ви дам нагледно доказателство как имате двойни стандарти и въпреки това хем се тупате в гърдите какво "равенство" струи от вас, хем пък се оплаквате от собствения си избор на мъже, с които да общувате.
Наскоро си направих експеримент - в профила си в Тиндър писах само "185 см" вместо истинските 171 см, които бях писал допреди това. Получих 27 харесвания за няколко дни, без да съм отмятал никоя жена, т.е. жените са отмятали надясно моя профил, защото явно им е допаднала цифроманията в профила ми, плюс снимките. Преди този експеримент имах едно харесване и две съвпадения с жени за период от два месеца, което е буквално нищо. В истинския живот през годините също са се случвали някакви жени по 150-155 см да твърдят как заслужавали високи мъже над 180-185 см и как уж аз съм бил нисък за тях. Ами, хубаво - една такава метър и половина роди на почти двуметров грозен адвокат и сега синът ѝ има нейния ръст и лицето на баща си. Друга такава бързо след раждането беше зарязана от нейния, защото за семейство с избира надежден мъж, а не някакъв случаен, който бърза да се изпразни и когото жената не си прави труда да опознае в дълбочина. Ниските жени имат нечовешки големи комплекси относно ръста си и драпат за възможно по-висок мъж.

Трето, оплаквате се как нямало млади мъже, искащи брак и семейство, но къде ги тези - също млади - българки, които да искат семейство и да раждат от такива мъже преди навършване на 20-25 години? Не мъжете са ви виновни за това, че официално средната възраст на родилките в България е почти 30 години, като щяха да са за доста по-висока възраст, ако махнем от сметките младите циганки, които раждат още преди пълнолетие. Жената е тази, която решава от кого да забременее, и кога. Почти всички млади майки, които виждам, са самотни майки и има много лесно обяснение защо е тази порочна практика. Тези жени са се стремели да бъдат оплодени от разни батки, за които предварително са знаели, че са безотговорни и се вълнуват само да чукат, но не и да са глава на семейството. Повечето такива жени са предусещали, че може и да бъдат напуснати, но са искали детето им да носи гена на точно определен тип мъже - като физика, а не като ценностна система. В това няма лошо, но после да не мрънкат и да не опяват до небесата, че "мъжете не стават" и "мъжете са несериозни гадняри". Ами, ти нарочно такъв си си го избрала и такъв си получила! Как да е сериозен и да бъде грижовен и всеотдаен закрилник на семейството, като ти тези мъже си ги подминавала като пътен знак и си ги държала около себе си само като удобни за теб "приятели"!?
Затова и само за няколко години самотните майки с деца в България набъбнаха от 290 000 до 360 000. Преди тези 290 000 самотни майки имаха 400 000 деца без баща, а сега най-вероятно са над половин милион, имайки предвид съотношението майки:деца! Официалната статистика беше обявена на скорошния женски празник 8-и март и можете да проверите.
В България вече на всеки два брака се пада по един развод. Повечето разводи се случват до втората година (обикновено при бременност или след раждането на детето), което също е унищожителен показател за неспособността на българката да избира подходящ отговорен мъж за семейство. Лесно е да вините всички мъже за това, но всъщност вината е единствено на много малката част от мъжете, избирани от тези жени, както и на самите жени, задето са избрали точно такива интересуващи се само от собственото си удоволствие безотговорни типове.

Номер 17, би ли обяснила, как се получава така, че въпреки спортуването и ОГРОМНАТА грижа за себе си, на която ти щателно наблегна горе в описанието си и написа с главни букви, ти накрая пак се оплакваш от обиди от страна на мъжете? И от коя точно групичка от мъжете търпиш обиди? В какви среди се стремиш да живееш и общуваш, че ги намираш тези тъпаци все около себе си? Тук в Пловдив също има метълистки и всякакви необичайно обличащи се жени, но не съм видял някой да е настроен лошо към тях и да ги обижда. Дали не преувеличаваш силно? Или просто си патиш все от разни нагли мъже, чиято близост търсиш? Нормалните мъже, много от които са и големи симпатяги на външен вид, никога не биха се държали по този начин с теб. Занимавай се с такива, ако искаш уважение.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 272280c2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

23.   Номер 18 каза описа всичко кратко и ясно. Самата истиина.
Ами не, няма мъже на по 20-25 търсещи сериозно обвързване, чакат на 45 да станат последния влак, но ако една жена е сама поради това, че господата просто не им се занимава, то отново тя е виновна, не те.
Ако е разведена с дете, грешен избор, не става. Ако на 30 е сама пак не е в ред(нищо, че може да е след прясна раздяла с подобен господин), ако не иска нишо сериозно не е нормална. Ако е на 20 и мисли за ученето си също не е ок. Ако е на 35 и е сама, пак не става.
Ами господата искат 20 годишна с обрязование, опит(в професията и в леглото), ако може обаче да е девствена, да готви, чисти пере, да се раздава за господина, а той изобщо да не се влага.
Е няма как да стане.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 00a91c49f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

24.   Колко от мъжете ги е срам, че са курви? М? Жалки и комплексирани сте бг мъжлетата.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c483bfed0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Авторе, много от младите жени стават такива, каквито ти пишеш, по две причини:
1. Нямат цели в живота. Не се чувстват способни да вършат нещо полезно за обществото. Мързи ги и се чудят как да получават възможно повече наготово, без да полагат усилия. Страдат от огромна жажда за внимание и обществено одобрение и ако не ги получават дори само за 1-2 дни, настроението им се скапва моментално. Бързат сутрин са си сложат грим и после като се погледна в огледалото, се самонавиват "О, колко съм яка, малеее! Няма втора като мен! Излизам сега и ще ги разбия всички! ". Мислят си, че цял живот ще се радват на същото внимание, както когато са млади, но след някоя и друга годинка усещат накъде духа вятърът и животът ги блъска мощно в твърдата стена на действителността;
2. Никога досега не са се ползвали с толкова много предимства, безплатно внимание и права, но с почти никакви задължения. Не всички, но все пак много от жените са буквално като децата - колкото повече им угаждаш и обръщаш внимание, толкова по-разглезени стават и по-малко ценят вниманието ти. Започват да се мислят за много специални и различни от останалите жени и да си въобразяват, че всичко се върти около тяхната личност. Самозаблуждават се, че ако 100 комплексирани пошлушковци им пишат някакви престорени хвалебствия с надеждата да им се отвори парашутът, това уж значело, че имат 100 качествени кандидата за сърцето им. А истината е, че интересът от подобни мъже към тях се върти около оста между краката им, но тази част от жените или не го осъзнават и или се надценяват силно, или го осъзнават и хитро се възползват от това си предимство. И в двата случая не са за хвалене.

Самозабравата на много жени стига дотам, че се приемат за големи красавици и умници, а всъщност са посредствени и простеещи. Нагледен пример за това можеш да видиш, например, в коментарите на стотици момичета и жени под публикации във Facebook, където се обсъжда някоя известна личност или природно хубава жена. Там някакви неугледни и запуснати жени се изказват по адрес на хубавите жени с възможно най-злобните думи и често заявяват "Оле, тая колко е грозна и с криви крака! ". Забавното е, че обсъжданата жена изобщо не е такава, каквато злобарките се опитват да я изкарат, но в същото време те самите са трътлести, неподдържани и обратното на красавици. Много от тези заядливки имат неуспешен семеен живот, жълти зъби и 1001 недостатъка, което не се връзва с това как се опитват да търсят недостатъци у хиляди пъти по-красиви и поддържани жени от тях самите. Подобно злобно мнение имат и относно добре сложени, поддържани мъже, като любим момент ми е после да погледна тези злобарки с какъв мъж живеят и почти винаги се оказва, че са се събрали с някакъв смачканяк. За тях гроздето винаги е кисело, независимо дали обсъждат чужди мъже или жени.
Същото го наблюдавам отскоро и в темата за "Ергенът" в бегемамата. Там поне 20 от форумнячките са крайно остри в оценките си към участничките в предаването и към мъжа, но аз съм виждал повечето от тях на снимки и зная за какви смачкани лелки става въпрос. Зная и как изглеждат мъжете на част от тях. Не зная откъде я вадят тази зверска самозаблуда, в която живеят.

Както писах и горе, дори законите в много страни принуждават фирмите да наемат определен процент жени, за да търсят по изкуствен начин "равенство", като не са редки случаите, когато една жена без необходимите умения или с по-малка успеваемост в извършването на някаква дейност бива сложена на мястото на мъж, който иначе би свършил по-добра работа.
Преди няколко години се случи в една фирма във Финландия да наемем жена студентка като служител, защото тъпите условия на банката да отпусне заем задължително изискваха най-малко 25% от работещите във фирмата да са жени. И както бяхме четирима мъже, се наложи единият временно да го освободим и да наемем една почти нищо неразбираща мацка, само и само да покрием изискването за 25% жени, т. е. трима мъже и една жена. Като се касае за работа, свързана със заваряване, рязане с ъглошлайф, струговане, шкурене, боядисване, нанасяне на смоли и въглеродни нишки, сглобяване на двигатели, тежки батерии, спирачни дискове, гуми и т. н., а мацката беше 40 кила с мокри дрехи и нямаше метър и половина. Тя вършеше буквално 10 пъти по-малко работа от пича, който се наложи да освободим, за да заеме мястото му, но получаваше същата заплата.

Не помня кой точно е казал още преди векове едни мъдри слова:
"Колкото повече неща установявам за женската природа, толкова повече ми се иска да не знаех толкова за женската природа. "
Ако в горния цитат заместим "женската природа" с "хорската злоба", също ще е вярно. Немалко участници в темата правят всичко по силите си да доказват това.
Ти много точно отбеляза, натъртвайки на "нормални жени". Колко от съвременните жени в детеродна възраст са "нормални", изповядват семейните ценности и годни за едни трайни, сплотени отношения? Съзнанието на колко от съвременните жени е изпълнено с мисли "Изключвайки трите ми телесни отвора, които всяка жена има по рождение, и познавайки себе си и качествата си като личност, с какво бих могла да допринеса в живота на един мъж, така че той да ме желае и ИЗВЪН леглото? ", вместо с "Искам, искам, искам, заслужавам, искам, мъжът ТРЯБВА, искам, заслужавам, искам! "?
Задавал съм подобни въпроси като първия на редица жени и повечето после са ми признавали, че съм ги накарал да мислят ден и нощ за това и наистина са се замисляли какво всъщност представляват като хора, а не просто като жени. И някои са били честни да си признаят "Май с нищо друго не мога да допринеса", "С оная ми работа", "С каквото вие мъжете искате от нас" (заобиколен начин също да се каже "С оная ми работа"). Имало е и отговори: "Мъжът ТРЯБВА да допринася, а жената е тази, която получава! ". И после, на въпроса "Защо мислиш така? ", отговарят "Защото съм жена! ". С други думи, неспособни или нежелаещи да излязат от розовия балон, който са си създали, мислейки се за "заслужаващи" и също разчитащи на външността и половия си орган да заместват липсващите у тях: искреност, преданост, топло отношение, добра обща култура, грижовност, човечност и т. н.

Всеки трезвомислещ човек следва да се запита: "Кои са тези мои качества, развити от мен през годините и които нямат общо с парите, креватните умения и физическото излъчване? Отговорът на този въпрос ще покаже истинската ми стойност като човек! ".
Защо ли? Защото повечето връзки се крепят изцяло или почти изцяло на едно или повече от тези три неща (пари, ебане и/или външен вид), но това не са истински отношения, а съжителство поради взаимноизгоден интерес, зависещ от временни условия, които в даден момент ще престанат да съществуват и след това неминуемо ще има разпад, тъй като връзката никога не се е градяла на същинските качества на двамата.
Кат оставим настрана пол, ген, държава, икономика и прочее, то почти всичко в нашия живот е следствие от личния ни избор. Едни се насочват към среди с предимно повърхностни и порочни хора, за които на преден план стоят плътското и материалното. Други обаче се стремят да имат около себе си положително настроени, открити, съвестни, борбени и грамотни хора, следващи смелите си мечти, отстояващи принципите си и изградили благородна ценностна система. Вярвам, че трябва да имаме ясна представа за себе си и да изпитваме вътрешната потребност да надграждаме собственото си Аз с всеки изминал ден. Разумният човек е целеустремен, постоянен в действията си, държи на думата си, не се поддава на гняв, уравновесен е, дейно търси решения на възникналите предизвикателства и се учи от чуждите и свои грешки, понеже те също са вид опит и му помагат да придобие мъдрост, която е трамплин към личното му израстване.

Страшно много жени заявяват в началото неща, които хем уж искат, хем пък накрая се оказва, че не ценят:
- Искат да са център на вниманието за мъжа;
- Искат мъжът да е отдаден изцяло на тях и да ги боготвори независимо от обноските и поведението им;
- Искат мъжът да пренебрегва времето, собствените си нужди и хобита заради тях;
- Искат мъжът да пренебрегва приятелите си заради тях;
- Искат мъжът да е вечно съгласен с тяхното мнение и да върши каквото пожелаят;
- Искат мъжът да е съобразителен и винаги склонен на отстъпки;
- Искат мъжът винаги да търпи всичко, а те да са в ролята на слабите и безпомощните. А ако той си позволи дори само веднъж да се довери и сподели с жената свой проблем, те "губят уважение" към него и го приемат като "слаб и негоден";
- Искат мъжът да ги "разбира" за всеки техен истеричен пристъп, с оправданието им "Не се сърди - не го мисля сериозно! "; ако обаче мъжът каже някоя по-рязка дума, те ще го помнят черногледо цял живот и ще искат да му правят мръсно;
- Искат мъжът винаги да е насреща за съвет, да ги изслушва (повечето пъти - все за глупости), да им е психолог, да ги разбира;
- И още куп други неща.
Хубаво, но в момента, в който усетят, че наистина имат до себе си толкова обичащ ги, всеотдаен и съобразителен мъж, те моментално губят интерес към него, мислят го за "скучен", рязко започват да изпитват нуждата "да променят и вкарат в пътя" някой чепат, необуздан и самовлюбен ръб от типа "лошо момче" и се чудят после защо са все недоволни, дори и когато мъжът до тях върши всичко, което те са искали в началото. Голямата грешка на тези жени е, че хем сами не са наясно какво представляват; хем не знаят какво точно искат от живота и от мъжа до себе си; хем са вманиачени да поучават мъжа какъв "трябва да бъде", за да е с тях; хем и като го получат най-накрая, пак са кисели и неудовлетворени от собствените си, вече изпълнени желания.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7d5879421d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   22, писнало ми е да ми отговаряш, но ще ти пиша.
Аз от кифли не се оплаквам, оплаквате се вие, мъжете. Вие попадате на к*рви, не аз.
Второ, зависи какво точно визираш под "облечена като проститутка". За мен това са високи токчета на къса пола, прекалено подчертаващи клинчета, голи пъпчета, дълбоко деколте и такива неща. Не е задължително да е всичко на куп, може да е някаква комбинация, така че нещо не си ме доразбрал. И не ми казвай, че не си виждал клинчета и голи пъпчета, понеже предното лято беше ужас.
Истината е че повечето мъже бихта се хванали с такава, стига въпросните жени да им даваха внимание, но те или не са достатъчно високи, или не са достатъчно красиви, или не са достатъчно едри, или нямат парите и колата, затова повечето мъже се примиряват с някоя по- невзрачна, която често също бива отрязана от някой бабаит или в най- добрият случай е употребявана за една или няколко вечери.
И не ми обяснявай аз какво си търся, след като не ме познаваш. Пак повтарям на малоумните, че това ми мнение е на база ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ, а не някакви си ХАРЕСВАНИЦИ. Омръзна ми да го повтарям вече! Аз бабаитченца с лъскави колици не харесвам, нито искам богаташ. Тъкмо обратното - мразя ги, защото ме спукваха от гаври, понеже не бях секси палавница. И пак казвам - не е защото съм ги харесвала, те идваха да ми се е*ават. Не всички жени харесваме бабаити, богаташи и т. н. Сигурно това са жените, които ти харесваш, та за това така ги описваш в такива детайли. Аз винаги съм търсила мъже, с които да си приличаме, но да е водещи и да е силен характер. Щом ми говориш за равенство, значи вероятно си слаб мъж. Аз никога не съм вярвала в равенства, освен за образование и работа. Във всичко останало смятам, че мъжете трябва да са мъже, а жените - жени. Моят бивш и 1. 70 3 малко, аз съм 1. 65 някъде. Сегашният ми приятел е 1. 85 някъде, но той е от северна държава а там като цяло хората са високи. И точно защото не вярвам в разни равенства, той много ме уважава, а по тези държави понякога е ужас с феминизма. С предният не се разделихме, защото е 1. 70, а по други причини, нямащи общо с външният вид.
И да, качествените мъже в България наистина са малко. :)
Ако обичаш не ми пиши повече.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cb67276780
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Това пък ниските жени с някое кило отгоре какво ви пречат. Жените имат силно влияние от хормоните, бременност и тн... Да с правилно хранене всичко се постига, но и те са хора имат право да се отпуснат.
Моята е метър и петдесет с чаша Е. И всичко живо точи лиги като я види. Лятото по плажовете е по монокини... Тя също е имала периоди в които е била пълна и това никога не я е правило по малко стойностен човек.
Тялото се коригира лесно, душата никой не може да я промени. ;)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dd567c5e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   29, никой не точи лиги по кравешки вимета, просто хората се изумяват на простотията на жена ти да ги пуска да пасат

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c483bfed0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Номер 27, писнало ти е да те приземявам. Този път няма да губя ценно време да ти отварям очите за очеизвадни факти, тъй като виждам, че си знаеш все същото и е излишно да се занимавам с мъжемразка като теб, която постоянно мрънка как мъжете цял живот я мразели, обиждали и я пренебрегвали заради кифлите. В същото време ти самата още в началото на мнението си тръгна да твърдиш, че уж не се оплакваш от кифли, само дето си го правила десетки пъти из тукашните теми и всички те помнят с това мрънкане и сеене на злоба и по техен адрес, и по адрес на мъжете (обобщаващо).
За много други неща от писанията ти си в грешка, но не ми се пише. Живей си в розовия балон, вярвай си в каквото ти е угодно и с пожелания да си щастлива занапред, защото от тона ти в момента се вижда как не си щастлива, макар да твърдиш, че отново си във връзка.

п.п. Ти ли беше тази метълистка с комплексите едрите си крака, която миналата година в друга тема обещаваше да покаже снимка на тялото си да докаже колко е отслабнала вече? Вече няколко такива мразени от мъжете метълистки станахте в този форум и хората трудно ви различават една от друга.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e0684c6c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   На това му се вика "С твоите камъни по твоята глава." Колко курволяци се хвалят с колко жени са били? Не сте за хвалене, а за срам. Природните и човешките закони са за всички, няма по по най. "Украшението" между краката не дава привилегии. Излезли сте от жени. Мен ме е страшно гнус от мъже с много бройки, даже и с малко. Ама девствени и красиви набори, уви, нямам. На 24 съм.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 65a584066d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Н. 17 ме трогна... развалнуван съм. Не сериозно е сама да се масажира. Но е права... до някъде. Не българския мъж прави българската жена бардак. Когато са се срещнали, тя вече е била изграден "характер". Традиции, ценности, семейство, образователна среда и социални контакти. Обществото ни е агресивно и бързо деградиращо. На жените се гледа като субект за удоволствие, възпроизводство и налагане за жалост. Продлъжавате да сте в не изгодна позиция.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker