Относно темата за това,защо жените избират разведени мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Относно темата за това,защо жените избират разведени мъже
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1351 пъти
Четох статията от автора на това "благозвучно" творение на изкуството неговата статия, че жените не искали да работят, в коментиращите, че жените не знаели какво искат... А Вие МЪЖЕТЕ знаете ли какво искате... Като моя баща върза майка ми с извънбрачно планирано и от двамата дете по СОЦ годините и после послуша майка си като тя развали сватбата и каза на баща ми, че за едното дете нямало да се жени и той премълча пред маминка си, че бременността е планирана и посегна заради неговата майка върху моята, която беше бременна в4 месец с юмрук върху корема й, после майка ми като му съобщи в родилното, че съм се родила той да ме нарече ПЕТНО и казал на майка ми да ме изоставя в Дом за сираци, че нямало да може да се ожени. Майка ми ме отгледа сама с помощта на баба и дядо, а оня един лев не е дал за мен. Заплашваше мама с лоши хора. Ние жените ли не знаем, както се изразяваше майка ми какво искаме. Тя си отиде от този свят заради баща ми на 51г. Жените меркантилни, к*рви, Ганка и прочие, а чакате деца дето казваше майка ми. С това отношение към жените няма да стигнете далече. Тези деца няма ли да искат баща им да им купува храна да подкрепя емоционално майка им. Семейството в обществото е една малка клетка... разруши ли се се разрушава всичко. И на разведените жени някои се подиграват... Защо? Защо не се подиграват на оня, който си е отритнал кръвта? !!! Като е така... РАЖДАЙТЕ СЕСАМи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 15cfdca006
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Създаването на потомство е най-отговорното нещо в живота на мъжа и жената и следва решението за пристъпване към това да се основава на щателно опознаване между двамата, при което действията са отговаряли на думите. За съжаление, много жени избират мъж измежду всичките си кандидати импулсивно и по първични признаци, без да си дадат време за опознаване, след което си патят от собствения си погрешен избор. Но това го осъзнават тогава, когато вече е твърде късно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fb09da60d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   То па щото отношението на жените е по-различно към мъжете, особено в момента, но и преди също си е било чиста ботафория. Само да види, че няма да получи живота, който е очаквала и се почва с драмите и скандалите все едно някой им е виновен на тея жени за изборите.
Виж си и твя пост с каква злоба е написан. Така че не се пали толко, щото нещата са двупосочни. Никоой не кара жените да избират даден мъж, както и обратното. А и нещо много важно. Мъжете не са длъжни да правят една жена щастлива, ако тя е вечното мрънкало и търси проблеми във всичко. Не е ли била щастлива и в хармония със себе си, то тая жена ще ти отрови живота по-късно.
А колко жени има, коиото веднага след раждането решават, че мъжа не ставал и видиш ли вече не било същото.
Аре моля ти се

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dedad7947d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Абсолютно вярно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 29 дни
hash: 222a22443f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   А разни се опитват да пробутват, че през соца хората били с по-висок морал. Благодаря, че сподели.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: ff733c1597
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Майка ти и ти сте жертви. Майка ти без да иска е вменила в теб силно огорчение и обида, заради ситуацията с баща ти. Да, има много такива мъже, но повечето са нормални. Недей да съдиш по този форум. Тук се навъртат предимно хора с проблеми. Гледай човекът какъв е, независимо от пола. Има много простовати мъже и жени, които освен да обиждат, не умеят да внасят градивност в деня. Има и други хора - отговорни и широко скроени, без грам подлост в тях. Гледай да се заобикаляш с втория вид. Първите ги игнорирай. Недей да отъждествяваш постъпките на баща си с пола му. Ако беше жена, също можеше да постъпи нечестно и грубо. Струва ми се обаче, че някак лично приемаш нечие злобно изказване, като миродавно мнение, изразено от целия мъжки пол. Тук ако четеш, може би наистина ще си го помислиш, но това са хора над 35 , възпитавани са в груб материализъм, без грам духовност. Затова са такива, и понеже не се харесват самите те и затова изливат злоба във всяка тема. Спокойно, младите мъже около теб нямат нищо общо с баща ти и поколението му. Комуникирай с повечко млади хора, те са съвсем различни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker