Защо мъжът ми не ми липсва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжът ми не ми липсва
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1307 пъти
Здравейте!На 21 съм и съм омъжена.Накратко мъжът ми преди седмица замина за друга държава по работа и аз отидох в родният си град,за да не стоя сама,защото в града,в който живеем нямам приятелки с които да излизам и ще стоя постоянно сама удома.И откакто е заминал мина вече 1 седмица и изобщо не ми е липсвал,дори ми е досаден като ми звъни да си говорим на видеочат.И не ми е приятно да си говоря с него,дразни ме и ми е скучно.Постоянно излизам с приятелки и съм много щастлива,много повече отколкото за всичкото прекарано време с него.Преди като е заминавал много ми липсваше,дори плачех преди да заспя,не беше като сега.Според вас защо е така?Обикновенно като мине една година от връзката ми и започвам да се отдалечавам от човека,става ми досаден и скучен,омръзва ми.Дали е това причината?Иначе може да се каже,че изпитвам ревност,което е добър знак.Той е много добър мъж,нямаме никакви проблеми в момента помежду ни и се чувствам виновна,че не ми липсва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 191f4eb91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Просто не го обичаш, а и никога не си го обичала.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0123cad43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Лесно е да се разгадае какъв е проблема - приела си го за даденост. Понеже винаги е там и можеш да разчиташ на него, си престанала да го оценяваш и факта че всъщност много двойки нямат такива безпроблемни отношения. За справка прочети някоя от безбройните теми с оплакващи се мъже и жени в настоящия сайт.

Иначе всеки може да има нужда от лично пространство понякога, но това не трябва да е за сметка на връзката. Опитай да преодолееш съмненията си като се помислиш за каквито дребни жестове твоя мъж прави за теб, за щастливи моменти и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 28fef2efbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Щом още на 21 ти е все тая за него... Те нещата са се изчерпали докато се омъжиш.

"Той е много добър мъж,нямаме никакви проблеми"

Това колко "добър" бил, е все тая за една жена. Всичко е до "тръпката", демек - рептилския мозък да търси секс и закрила. Това за жената е "любов". Тя не може да обича мъж защото бил добър, помагал и, отнасял се добре... Това са функции на прекалено "млад" еволюционно мозък, много рядко използван от жените. Такива са фактите защо се чувстваш така, вече дали ще ги приемеш и какво ще правиш по въпроса е друг въпрос... Не че не мога да се досетя.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9f8b99ae8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми , ние покрай деца се изнервяме например и ми е по-добре мъжа като е на работа , че понякога все забележки ми прави .

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4c9f2c3f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сега си усетила свобода да ходиш с приятелките си, нямаш задължения към мъжа ти.... Или си много млада и още ти се живее, или вече го приемаш за даденост. Според мен е първото -твърде рано си се омъжила.

 
  ...


...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 9e72964c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторката
Ами аз днес бях на косъм от смъртта,ако не бяха хора да ме закарат в болницата щях наистина сега да съм мъртва,имах късмет.Седях цял ден в болницата и се борех за живота си и когато казах на мъжа си той се държа неглиже и аз се почувствах така,всякаш не му пука дали ще съм мъртва,обидих се,защото ми е мъж,най-важният ми човек,а се държа безразлично и всякаш не му пука толкова,не беше притеснен.Нормално да не ми липсва имайки впредвид какъв човек е,вече всичко ми е ясно.Благодаря Ви за коментарите.И да,аз съм млада и спори,че съм съм облякла блуза,с която съвсем малко ми се виждат гърдите.И вчера ме ограничава,иска да се обличам като бабичка или мъж и да не съм секси.Има параноя,че се обличам за момчетата,за да ме гледат и харесват,а то изобщо не е вярно.Аз ходя отгоре с яке и дори не ми се вижда блузата.Не съм била мислела за него,ама то това е моето тяло,аз ли трябва да съобразявам моето облекло с него!Това е смешно.Не ми трябва такъв мъж,аз не съм мюсюлманка,а нормално европейско момиче като всички други.Просто се ядосах много тези дни.Заслужава да го зарежа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 27 дни
hash: 77c9f27525
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази тема е фалшива. Има огромна разлика между първоначалния пост на авторката и отговора и под номер 11.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker