Беше ми добър приятел, а изведнъж пусна такава "бомба" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Беше ми добър приятел, а изведнъж пусна такава "бомба"
преди: 2 години, 7 дни, прочетена 1601 пъти
Имаше едно момче на 22, с което се запознах преди година, всъщност повече... Почти 2. Бяхме много добри приятели и аз много държах на него.

Много се забавлявахме, много хубаво си говорехме и гледахме филми заедно у нас. Нищо не е ставало, няколко пъти само ме гушна и флиртуваше, но понеже е религиозен не се е стигало до по- далече.

Той ми споделяше, че не иска връзка и, че може да прави любов само ако се ожени.
Винаги съм знаела, че е особена личност и, че религията му влияе зле, защото можех да видя, че не живее точно живота, който иска. Но иначе беше много забавен и мил човек, излизаше само с мен и почти две години бяхме добри приятели.

Изведнъж започна да се държи студено и като онези момчета, които са дистанцирани, не си споделят емоциите и са "eмоционално- недостъпни".

Реших, че може би вече не му е интересно да е приятел с мен и за известно време го оставих сам, помислих, че дори може да си е намерил приятелка и исках просто да се радвам за него, да го подкрепям.

Аз го обичах като човек и дори може би като повече, но се опитвах да уважавам личното му пространство, защото знаех, че нищо не може да стане между нас, а не исках приятелството ни да се провали заради мен.

След известно време се завърна и започнахме да си говорим и дори да играем заедно видео игри отново.

- Но преди няколко дни ме Шокира

- Започна да ме разпитва какво чувствам и да ми прави сексуални намеци. Да говори за гърдите ми и така нататък...

Аз ги игнорирах като глупава шега, но дни по- късно дори ми призна, че е казал на негов приятел как е отчаяно влюбен в мен и не иска друго момиче. ОСТАНАХ ИЗУМЕНА!

Той се държеше сякаш не се интересува от мен изобщо! Беше споменавал неща като "Харесвам те" в миналото, но не е давал никакви индикации да е сериозен, дори беше груб. Не знаех самата аз какво да кажа, защото не е показвал с действия да има чувства към мен по никакъв начин, а изведнъж дори ме нарече "ангелче мое". Попита ме дали говоря на приятелките си също за него.

Аз помислих, че се шегува, но то се оказа сериозно. Подметна и нещо от сорта на "Момиче като теб дори не би погледнало някой като мен". Това не беше вярно!

Много мислих за това и исках да поговоря с него, да ми сподели каква е истината, в друга реалност дори бих му дала шанс за връзка, ако го иска, но след това самопризнание той съвсем се затвори в себе си и ме отблъсна...

След признанието му на другия ден исках да му кажа, че го харесвам, но той започна тотално да ме игнорира, пред мен започна да говори с някакви момичета и чаках да разбера какво става няколко дни. Попитах го един вид дали иска да съм му приятел, но той ми отвърна, че просто не знае какво да ми каже... Писах му сутринта и чаках отговор, но не получих такъв.

Преди няколко минути го махнах навсякъде и реших да забравя за него.... Не можах да разбера изобщо какво се случва! Опитах се, но той се изплаши ли не знам...

Нямам против да е с момичета или да игнорира, аз винаги ще го уважавам и зачитам, но защо трябваше да пусне такава бомба и изведнъж да стане толкова студен?

ПС. Не му мисля нищо лошо, дано да е взел правилното решение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 дни
hash: bf991d9502
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Не е възможно приятелство между мъж и жена. Ако си мислите, че имате много добър приятел мъж, с когото сте само приятели и той не иска да ви чука, се лъжете. Никой мъж не би се занимавал с жена, която не иска да наебе, освен ако не се налага да работи с нея.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: f50eb7d1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Човекът е с ниско самочувствие и както му е дошла смелостта, така и се е изпарила след това. Поне по начина, по който го описваш.
Ако наистина го възприемаш като повече от приятел, хващай бика за рогата. Отиваш до тях и признаваш, или му се обади, направи нещо. Това с махането отвсякъде (предполагам за социалните мрежи става дума) е доста детинско. Действай, че иначе, ако го чакаш него, може и да не дочакаш. :)

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 1c774ccc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Каква бомба? Човекът 2 години е бил във френдзоната. Понеже за теб е безполов, си е останал твоя приятелка. Колко още да те чака?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 121624a219
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Много е влюбен в теб. Ако смяташ, че имате шанс, дай му го, но в противен случай просто му го кажи, за да не си губите времето взаимно. А приятелство помежду си няма да имате.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 778fcb2cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3, благодаря ти, но трябва да знаеш, че както ми е подмятал, че ме харесва, така в следващия момент ми е казвал, че нищо не го интересува. Бяха някакви игри на топло и студено. Понякога не се е свързвал с мен със седмици. Някак ми даваше много смесени сигнали. А изведнъж се завърна и ми каза, че иска да съм негова и, че е влюбен отчаяно в мен.

Е, какво мога да направя, как мога да разбера какво се случва? Благодаря на всички.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 71e5d1b615
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   На човекът просто му се е чукало и се е надявал да му мине номерът с теб. Влюбен мъж няма да две години да си играе на приятелство, дружески лафчета и тем подобни. Имай пред вид, че когато искат секс мъжете са готови да лъжат и да се преструват без да им мигне окото.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: a1c75c9fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Религиозни остарели рамки не отговарящи на днешната реалност.
Аз имам приятел от студенствството, никога не е имало нещо между нас.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 72497290d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Значи, мъж съм и ще ти го кажа кратко и просто - бягай. За да изпада в подобни крайности не е психически стабилен. Това "харесване" от негова страна по-скоро фикс идея отколкото нещо реално.

Поведението му не е нормално, което е типично за подобни хора. Той се стреми да те обърква, без самия той да го осъзнава това. Не мисли че можеш да му помогнеш, нито че е супер готиния, прекрасен и т. н. Добрите му страни не оправдават останалата част от поведението му.

 
  ...
преди: 2 години, 3 дни
hash: ba54180e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Влюбен е в теб, но поради липсата на опит е чакал ужасно много време докато събере смелост да ти го каже, а след това се е уплашил от последиците и рязко е дал назад. Сега от теб зависи дали ще споделиш чувствата му и ще сте повече от приятели или ще го блокираш отвсякъде и ще продължиш напред. Във всеки случай няма шанс нещата да продължат както до сега, така че трябва да решиш искаш ли го за гадже или не.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 дни
hash: 778fcb2cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря, че ми отговорихте, аз не се свързвам с него и съм го оставила намира, не се надявам за нищо. Интуицията ми подсказва, че не ме е излъгал за чувствата си и както каза номер 10, по- скоро е изплашен и е чакал твърде дълго да ми каже истината.

Ако е искал само секс, ако само ме е имал за забавление, защо две години ще излиза само с мен и ще си губи времето да сме приятели?

Две години да чака за секс не ми се вярва, но каквото и да е положението, нищо не мога да направя. Ако е бил изплашен да ми признае чувствата си и има някакви страхове, те са негов проблем. Мъжете просто са понякога ужасени от мисълта за чувства и за отхвърляне. Нищо друго не мога да кажа.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 дни
hash: 6410eeb56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как нищо не можеш да направиш? Можеш, разбира се, обади му се, срещнете се и му кажи, че го харесваш. Толкова ли е трудно? След това му даваш време да се опомни (час - два) и да реши иска ли да започнете нещо, като връзка или не. Ако е да - честито, защото от написаното изглежда, че и двамата го искате, но и двамата ви е страх от това да си кажате директно какво искате. А, ако е не - здраве да е, така или иначе вече сте в такова положение в момента, т. е. по-лошо няма как да стане. Но, при всички положения приятели много трудно можете да бъдете отново скоро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker