Поредния, който не може да забрави... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредния, който не може да забрави...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3385 пъти
Здравейте, Уважаеми читатели.
Ще бъда кратък, тъй като тук прочетох доста сходни, с моята, истории.
На 27 години съм, мъж.

Имах чисто приятелски отношения с дадено момиче от много години, докато една вечер бяхме заедно и така отношенията ни продължиха в следващ етап. Тя е достатъчно зряла, поне на години. Правиха се планове за бъдеще, деца, семейство, издигане в службата и прочие, които неща са абсолютно нормални.
В такива отношения бяхме около 2 години.
Сигурен съм в себе си, че я обичах, и то доста силно. Не съм бил студен темерут и съм показвал, доказвал и казвал че я обичам.

Работата е там че мислих, че и тя ме обича.. всъщност бях сигурен, защото го усещах, а и го виждах в нея, в нейни думи и нейни действия. Съвсем внезапно се развиха нещата в обратна посока, и не само внезапно ами и доста бързо. Скарахме се за нещо дребно, като самата караница прерасна в по-голям спор единствено и само заради това че бяхме напрегнати от няколко дни заради забавени заплати (не знам как ви звучи, но мисля че вече доста често се среща това "явление"), а и тъкмо бяхме започнали да се изнасяме да живеем заедно.

Въпросната кавга завърши със "не искам да те виждам повече" от нейна страна. Уточнявам че не съм бил груб или най-точно повече груб от викове. Последваха няколко дни на Не вдигане на телефона, или пък ако вдигнеше, беше гневна, или реши да ми се обади, викайки ми че не иска да ме вижда.

Имах чувството че тотално превъртя за половин час горе-долу. Честно -помислих си го и се уплаших и реших да я оставя няколко дни, за да може да си почине. Преди самия спор нещата бяха супер и съвсем не се усещаше нищо относно промяна на решението и да бъде с мен и от този род..

След няколко дни и се обадих, исках да видя как е... Каза ми че приключваме... видяхме се.. поговорих с нея... беше категорична, но само на думи, разбрах че ги казва на сила, недоумявах защо.. след 3 седмици или по-точно 24 дена тя се омъжи за бившия си..
Не искам и няма да изпадам в подробности относно връзката ни-беше силна, определено, емоциите и чувствата бяха много силни.. и за тези 2 години не бяха намалели... гледал съм я като принцеса, имал съм тежки моменти, била е неотлъчно до мен, дори без да мигне с дни, отсъства от работа за да е с мен, и накрая-хоп..

Бях в течение че той търси контакт с нея, но от нейна страна имах категоричната и дума че няма чувства към него, а по-скоро я обземаха някакви емоции от миналото, каза ми също че се опитва да му обясни да не я търси.. И така в един момент започна да обяснява същото и на мен!
З
а месец успях да срина всичко, за което се бях борил години, от малък, просто защото не можах да се задържа на ниво. А възстановяването ми отнема доста време и усилия, и въпреки това... не съм този който бях!

Само ще вметна -не съм я виждал. Само майка ми я засякла в магазин, и отсрещната реакция била просто подскачане, навела глава и излезнала от магазина, без да каже и думичка на майка, която всъщност беше започнала да я приема като дъщеря.

Та.. не всъщност защо и ви пиша.. просто имам моменти в които ме обземат мисли за нея, връхлитат ме спомени, и блокирам за абсолютно всичко останало..
Ако реши някой да сподели опит или мнение защо така се е получило, кое я накара да обърне така монетата, ще съм му благодарен, а ако трябва да добавя нещо, кажете ми, и ще ви разкажа :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 63239ea336
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още един човек, които трябва да се радва, че се е отървал.
Мило момче, ти си много-много млад, за да избираш сега жената на живота си. Добре се е получило, така се учи в живота - лошото ни учи. Друг път ще си знаеш.
Къде си сгрешил
1-во, не е трябвало да си правиш всички планове за живота в рамките на тази връзка и в името на тази жена. Винаги, ама винаги се научи да бъдеш независим от други лица!
2-ро, не си забелязал сигналите, но тя се е виждала с бившия си и докато е била с теб, само си е търсила оправдание, повод да те зареже. Причината е, че вече си е била с него. Никой не се жени за 3 седмици, те отдавна са го планирали и тя отдавна е мислила, как да те зареже по-така. Виновна се чувства, затова и не говори с майка ти. Но същност е виновна само в едно - че те е лъгала.
Разбери едно нещо - никой не е длъжен да бъде с теб в този живот, само ти самия. Разчитай само на себе си и не се съобразявай с други, защото и те няма да го сторят. Радвай се, че сте се скъсали, преди да сте направили семейство. И още един съвет - до 35 не създавай семейство, направи си кариера, пари, за да можеш да предложиш нещо на една жена и на децата си. Имай връзки, имай си жени, но не се отпускай и не бъди зависим от тях.
Честито иначе, много се радвам, че си се освободил от тази гъска!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8dfff09954
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Братле, ясна ми е работата аз в момента се лекувам от връзка с подобен твоя развой на събитията. Колко нерви съм брал няма да казвам то проблеми мъки какво не сме преживели ако ти кажа кво съм правил за нея ше се шашнеш и изведнъж просто всичко се срина главоломно се разпадаше връзката ни. Ето ти съвет не я търси не се унижавайостани си с хилядите въпроси но не я търси тя не те заслужавала повярвай тя губи аз така направих когато ме заболи до нетърпимост се наливам пуша и така в живота всеки има такива периоди. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fe292902eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имал съм преди години подобна връзка с подобно развитие с тази разлика, че нямаше да се женим и, че по лесно от теб го преживях. Много мъже са имали лоши спомени от подобни жени. Значи истината е, че тя е била раздвоена в даден момент и е избрала бившия в момент на вашето скарване, в момент на слабост. Тези жени, като твоята просто не знаят какво точно искат. Въпреки, че много силни чувства на влюбеност могат да изпитват, те са променливи и не са сигурни какво и кои точно искат. В един момент им се струва този, в другият момент друг. Тя е била и добра лъжкиня, не е искала да ти казва истината за себе си, какви ги мисли. Това е типично за жените, които не знаят какво точно искат, те крият, заблуждава много добре и изопачават истината само и само да не се разбере от теб или другият / Знам го от опит /. Те са влюбчиви по природа по принцип, но не много постоянни. Предполагам и тази е била такава. Знаеш ли кои жени са боклуци? Точно тези, които не знаят какво точно искат, защото лъжат и изневеряват, нараняват хората само и само те да са щастливите. Градят щастие върху чуждо нещастие. Този тип жени са егоисти, не им дреме за раните, които причиняват на хората около тях. Да, наистина си се отървал. Трябва да отидеш и да запалиш свещичка. Да благодариш, защото пак лесно си се отървал. Я си представи след 10 години с деца да се случи това? тогава ще си загубил много пъти по толкова + важни години от живота ти с погрешният човек. Нима мислиш, че ако си се бил оженил за нея, тя няма да направи такива неща? Не се заблуждавай, тя си е такава и нищо не може да я промени. Я се стегни и си хвани по сериозно момиче, тя не е единствената, която може да има чувства към тебе. Или поне сега се отдай на секс с някоя. Мисля, че добре ще ти дойде.

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0b3a708451
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   К. отново сме на едно мнение. Като жена мога само да кажа, че имам подобни приятелки и ВИНАГИ са се срещали в период на несигурност с дваминцата, за да си изберат. Дори сексуално съм сигурна, че е била с него по време на връзката ви - за да отмъсти за нещо или просто „не знам защо“.
В бъдеще, този като не ? осигури нещо, не отговори на изискаванията и ОЧАКВАНИЯТА, тя пак ще тръгне да си търси... и така може цял живот да е. Винаги влюбени, винаги този и онзи са им боклуци. Първи са за омъжване иначе - само им предложи и са си избрали роклята вече.
След няма и година вече са надули гайдата сред близки и познати, какъв боклук е мъжът им.
Следва детенце (така е прилично), любовник и развод.

ОТЪРВАЛ СИ СЕ!

Прави парти и се радвай, че е толкова леко.
Най-голямата трагедия на тези момичета е, че си вярват - ако ми беше приятелка (а аз подобни имам), щеше надълго и нашироко да почне да ми обяснява, че ти си виновен за всичко. Има и тук тема от днес - обичали са, давали са всичко от себе си, бла-бла, госпожици перфектни, но ги зарязвали по два пъти в годината. Мъжете са виновни, разбира се.
Твоята е малко по-друг тип, тя не се впива в един мъж, тя иска мистър Бик да я направи щастлива, да я задоволи във всяко едно отношение и да ? играе по свирката. (може скоро да те потърси дори за любовник, не ? се връзвай!)
Отървал си се, обаче си незрял и си застрашен да попаднеш на същия или подобен тип жена. Не създавай семейство поне до 35, не се шегувам - мини 2-3 връзки и ще се научиш да ги познаваш, а и да изискваш повече във връзката си. Всеки на тези години прави грешки, не търси жената до живот сега! Послушай К.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f3f6ba410b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   АВТОРА
Така доста изчерпателна картинка ми представихте, за което съм и благодарен.. все пак с тази теория, която ми дадохте на тепсия, ми остава само да я приложа на практика...
Иначе разделихме се преди грубо 7-8 месеца... не казвам че ми е или че ми е било леко, по-скоро имам някакви моменти в които ме заливат едни спомени, едно чудо.... и моментално ми се променя настроение, светоглед и т. н. бързо се вземам в ръце вече, но просто бях решил да споделя тук, тъй като малко или много, това си е вид терапия за всеки в подобно състояние.. Аз съм се посъвзел вече, с времето научих и много факти относно нея, него и мен, но просто не трепнах... Логично "общите приятелки" вече са само нейни, а аз отнасям някакви гневни погледи, все едно аз съм я зарязал, но и не ми пука, тъй като пък така както за нея, така и за нейните приятелки съм направил достатъчно през тея години, че да им затворя много бързо устата, само че просто не ми се занимава с такива глупости.. то бяха после и заплахи, мутри, полиции, не знам си какво, така и не разбрах защо, но накрая като ги натиснах аз, отсреша ми от отговоряха само- айде стига де, спри се, ся що така и прочие... наред момиченца момчена, и чак тогава осъзнах че просто съм позволил някакви паразити такива да се налепят и да дават мнение... та прави сте, че такива са доста на брой индивиди.
Всъщност май имам си само един въпрос без отговор-аз че я обичах-да, обичах я, обаче за нея не знам... чувствах го че е така, ама... фактите друго говорят-та сърцето ли, или логиката?
Напредвам си с живота, и освен проблемите, които има всеки друг Българин, други тревоги нямам..
Не подценявам в никакъв случай съветите и споделянията ви, но до преди нея, а и сега след нея, имах си така да се каже жени, не съм оставал сам. усмихнат човек съм със сериозно отношение към живота и предполагам трябва да съм благодарен за това, защото ми носи и приятна компания. а и не съм чак толкова невежа относно жените ;) но определено сте прави в назоваването на точните грешки и ситуации
Още веднъж благодаря и желая на всички да прескачат възможно повече лоши моменти в живота... както се казва че най-умния не прави грешки, ами се учи от грешките на другитв!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: feb191cb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, имаш очно 2 варианта.
1- Изневерявала ти е, просто застанала между двама ви във велик размисъл.
2. - Онзи нещо я е заплашвал и едва ли не се е проявявал като мафиот.
Кое ти се струва по-реално? Забрави я, животът продължава. Като жена мога да ти обясня какви кучки има измежду нас, че милион пъти и аз съм попадала в тази роля, макар че никога не бих изневерила. Омръзнал си и, искала е да приключите с връзката, един бог знае защо. Ако искаш я питай и разбери, ако искаш зарежи и си живей живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0873d7597c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, както обикновено е права и знае доста неща въпреки годините си, въпреки че да мислиш по този начин не е само до години, трябва да си такъв човек с богата душевност. Умен човек си авторе, вероятно по умен и от мен, или поне не толкова твърдоглав :). Най вече общуването ми с 2-3ма по голями мъже на по 40 и нещо ме е променило и вече по друг начин гледам на нещата. Говорил съм много по тези теми с тях. Също така и разните книги, които прочетох през годините също ми отвориха очите за много неща. Иначе имах доста илюзии преди време и бях по романтик. Та относно въпроса ти "Всъщност май имам си само един въпрос без отговор-аз че я обичах-да, обичах я, обаче за нея не знам... чувствах го че е така, ама... фактите друго говорят-та сърцето ли, или логиката? ".
Искаш да чуеш, че те е обичала истински за да се почувстваш по добре, поне да знаеш, че в онзи момент е било така, че е имало нещо макар и за малко. Истината според мен е, че под "любов" различните хора разбират нещо различно. Хората обичат по различен начин, някои всеотдайно и са готови на всякакви жертви, други по егоистично и. т. н. Хората не обичат по еднакъв начин. По нейните стандарти за любов, ако я питаш, тя мисля, че ще ти каже "да", поне в началото. Към края е ясно. Много хора не правят разлика от това да си влюбен и да обичаш. Познавам силно влюбчиви хора, които обаче често сменят обекта на мислите си. За моето разбиране и твоето, както и на много други хора отговора на твоя въпрос е "Не". Тук незнам дали и номер 4, ще ме подкрепи, тя обикновено го прави, но това мнение съм си го изгадил с годините. Разбирам, че си се вкопчил още в спомена за нея и за хубавите ви моменти, но трябва да продължиш напред. Не е лесно, ти си я обичал и още я, но разбери, че тя си гледа живота, а ти скърбиш за нея. Замисли се дали тя заслужава толкова да скърбиш за нея. Този начин на мислене, ако го доразвиеш ще ти помогне да я преодолееш.

K.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0873d7597c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 4, хайде вземи една буква да си сложиш, да разпознаваме хората, които могат да дадат полезни съвети. :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b782f074e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Специално заради теб. К. решавам да си сложа буква. Ще е буквата А. като Алената Буква, която са жигосвали на престъпници и вещици през Средновековието.
Очаквам горене на всякакви клади - от тази на правописната полиция, през тази на почитателите на Стария завет, та чак до феновете на Семейния кодекс, турските сериали и големите семейни софри с шопса и чалга...ама хайде, за да ме разпознаваш съм готова на всичко...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0873d7597c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря А, така по лесно ще забелязвам съветите, които даваш, но не я искам само заради мен тази буква. Нека и другите хора да обръщат по голямо внимание на коментарите ти, защото мислиш много добре. Не се плаши толкова, никой няма да те жигоса. Няма и клади да има. Е винаги ще има някой, на който няма да му се нрави това което си написала /понякога истината боли /, но те могат да се заяждат и без буква само по номера на коментара. Спокойно, ако съм наоколо поне няма да си сама на кладата :)

К.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f3f6ba410b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   АВТОРА
Приятелю К. :),
Като ми отговори на въпроса, не ми каза нещо ново за мен, а всъщност затвърде едно отскорошно за мен виждане, за което съм ти благодарен, тъй като усещам че съм хванал по по-правия път.
Прав си, че очаквах да разбера нещо положително, но всъщност го очаквах може би първия -втория месец; след това поех по пътя си. Усещам, че се понаучих да живея само и единствено със спомените, без някакви надежди или от този род чувства. Мисля трезво вече, и както по-горе споделиха, не мисля и да се поддавам при евентуални някакви намеси от нейна страна.
Относно романтиката- аз също като теб усещам че по-малко клоня в тази посока. Работата е там, че имах (нормално) разочарования преди нея (не казвам че са ме оставяли, но съм виждал неща в предишните момичета, които по никакъв начин не се приближаваха дори, до мои виждания и разбирания, а имаше и брутални случаи) и на база тези разочарования, плюс това че с нея се познаваме от малки деца, помагали сме си в леки и тежки случаи, аз видях в нея, в даден момент, повече плюсове, в сравнение с предишни, където виждах повече минуси, и така както се изразиха преди, станах като кон с капаци.
И аз като теб имам контакти с доста на брой по-големи от мен мъже, дори с времето ме приобщиха към компанията си, говорили сме надълго и нашироко, но просто не обърнах внимание на думите им на време. или по-скоро наивно си помислих че "тя не е такава" :)))
Истината е, че чичко паричко поръчва музиката, а аз дори и да не съм най-скъсания ;) все пак разбирам тази логика, донякъде обаче.
Иначе Алената :) не съм в час колко е годишна, но и на мен ми харесва как мисли и я поздравявам за това, макар че, ме съмнява само от наблюдения да е стигнала до такова разбиране на нещата, за което и съжалявам, защото знам едно-по-стойностните хора обикновено го отнасят повече-или просто казано-знаете поговорката за прасетата и ябълките.
Връщам се на темата си, с извинения, че пиша разпръснато - съгласен съм с всички-тя не знаеше вече какво иска-така е.. или беше така накрая-отначало тя беше водеща във връзката-имам предвид-оставих я да бъде, за да разбера какво иска- и искаше точно това, включително имаше и разговори за деца и т. н., нямах нищо против, щеше да ми е трудно първата -втората година, но решения винаги има, а аз нито съм страхлив, нито мързелив. Тя успя може би точно с тези разговори, да докосне нещо в мен, което ме накара да взема решение за себе си, относно нея, и по този начин, явно е, сам си вкарах автогол. Вярвайте ми обаче, не очаквах, че може да съществува такова отношение към такива неща.
Ако ми позволите, ще си сложа и аз една буквичка :) Поздрави!

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8128dfd205
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте, К., Д.

Мерси Ви за хубавите думи. За съжаление Д. е прав - отнесла съм го и го отнасям, но не съжалявам.
В средата на 20-те съм, но се чувствам по-стара от майка си, която се е задомила на 22 (дори стара мома за времето си) и си е живяла на едно място и с един мъж, без особени очаквания и развитие, цял живот.
Слава Богу, раждането ми е съвпаднало с пенсионирането на баба ми и понеже още от бебе съм си била доста самостоятелна, майка е решила да не взима майчинство. Така имах шанс да бъда възпитана от баба - една страшно силна, енергична жена, останала вдовица на 30 г. с две деца и започната къща. Тя ме научи не само да не пикая в гащите още на 9-10 месеца, но и да не разчитам на мъжете да ми оправят живота и да ми решават проблемите, но да бъда благодарна на всяка помощ и да ценя мъжа, който съм си избрала, такъв какъвто съм си го избрала. Затова трябва да внимаваш, какъв мъж си избираш, не после да гледаш да го променяш. Няма да стане. Майка ми е възпитала сестра ми пък да си търси слабохарактерни мъже, които да ? огаждат, да ? вършат домакинската работа и да я носели на ръце... може би, защото баща ми изобщо не е такъв... И днес майка не е доволна от моя избор, защото не бил ме слушал мъжът, да но мекотелото на сестра ми пък е абонирано за бюрото по труда, а моят (неслушайки ме) си е събрал 6 коли в гаража. (хоби и слабост, но и признак, че човекът работи).
Още от възпитанието зависи, дали една жена ще е стъпила на краката си в реалния живот или ще вярва в приказки.
На Д. мога да кажа, че още щом тази жена е почнала на тези години да говори за сватби и деца, у него е трябвало да светне червената лампичка. Има и днес една група млади жени, които чакат мъжът да им оправи живота, които робуват на мнението на лелките от квартала и искат да родят бебче и да си имат послушно мъжле по чехли, за да могат да обират похвалите на лели и стринки - „О, какво сладко бебче, о, имаш златен мъж! “
Бягай от такива жени, защото утре същите стринки, които са я накарали да иска да бъде мама на детенцето ти и да си надене пръстена ти, ще ? втълпяват да те прати да спиш в хола, защото не си бил послушно мъжленце. „ Оле, твоят хич не те слуша“.
Винаги налагайте волята си над тази на жената, когато сте прави Не позволявайте жената да ви командва. Не ви съветвам това да го правите от самоцел - ей така, щото сте мъже, а защото жените и днес търсят решителни мъже, които могат да поемат отговорност. Романтиците и мъжете, които оставят жените да взимат решения, без да искат ги губят - защото жената се чувства оставена сама с отговорността от тези решения. Ако иска бебе например - казваш, че е рано и готово. Точка.
Затова много мъже тук се плюнчат, че хубавите жени им ги взимали копелета, гадняри и т. н. - не, просто ви ги взимат мъже, които знаят какво искат, които могат да налагат решенията си и да дават на жената чувство за сигурност.
Мит е също, че жените избирали мъжа според дебелината на протмонето. „Заряза ме за богат, тя е курва“ - това не е така. Просто ти си бил комплексиран и несигурен от бедността си и една жена дългосрочно не може да се чувства добре с такъв мъж.
80% от жените на този свят търсят „просто“ мъж с работа, с професия и сигурен доход. Нищо повече. Аз мога да добавя, че не уважаваме мъже, които живеят при родителите си. Може да живееш на квартира, но за жената е важно да си самостоятелен мъж, а и има място на мивката, защото там не е майка ти, която точно в този момент ти пере мръзните гащи... Ако имаш и някаква спретната кола - може и Голфче да е, но да е поддържано, жената е хепи!
Не плащайте сметките на жени, с които не излизате и не сваляте. Винаги плащайте сметката на жени, с които излизате или искате да излизате. Най-добре им сгответе вкъщи нещо сами. Доказано е, че жените си падат по мъже, които могат да ги хранят. То е останал рефлекс от праисторията, но аз също откривам, че когато мъжът ми или баща ми ме хранят, ми е готино, но ако друг мъж иска да ме „храни“ се чувствам сякаш изневерявам. Има нещо. Давате грешни сигнали, плащайки сметка на някоя самотна неатрактивна колежка например, после не може да се спасите, жената с право ще е решила, че искате и повечко.

Както и да е. Аз съм изключително радостна, че авторът се е отървал от това момиче. Никога тя нямаше да може да стане нормална жена, сега съм сигурна, че тормози мъжа си. Нищо не си загубил, но пак ти повтарям - осъзнай грешките си, осъзнай проблема в себе си и си дай време до 35 с деца и семейство.
Бъди много, много съмнителен към млади жени, които са на лов за съпруг и осеменител. Те нищо сами не искат и не могат да постигнат, затова търсят признание в класическата роля на майка с бебе. И успялата жена ще разцъфне като майка, но тя ще иска да бъде не само майка, а и твоя съпруга, приятелка и партньор, не да чака от теб всичко, не да слуша лелките, какви акъли ? дават - „Мани го този бе, мъжът на Х. има ей такъв джип, твоя с това Голфче, малееее, къде го намери“.
Слабата жена ще те сложи да спиш в хола, докато не купиш кола минимум като на Х. (може и със заем), силната ще подкара Голфчето и „случайно“ ще счупи оградата на лелката, може и ченето ?!!!
Твоята мадама е слаба и бъдеща лелка и моралистка, вечно незадоволена и вечно съдеща. Аз дори да бях избрала друг, бих погледнала в очите майката на бившия си, защото ще знам точно, защо съм направила този избор. Тази кифла я е срам, защото сама не знае, защо е станало така. 100% е имала вече и сексуална връзка с него поне месец преди да те зареже. Такива жени никога не се решават да напавят такава голяма стъпка в живота си без сигурно мъжле, което чака с пантофки в ръка насреща, а никое мъжле не ти е сигурно, докато не се е отъркало както трябва в малката приятелка...

А.

П.П. вярно, че зад всеки успял мъж стои правилната жена. Аз мога да добавя, че правилната жена си избира успял мъж. Съсредоточете се върху успех в областта си - не е нужно да са парите, ако сте учител, да сте учител с хубаво име в града например, ако сте чистач на коли, да сте най-добрият....Тогава правилната жена ще ви намери, няма начин!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0873d7597c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Както обикновено А. ги каза изчерпателно нещата. Браво А, добре казано. Все едно слушам някой мъж с опит. Наистина жената търси сигурен мъж, а не непременно най богатият. Радвам се за тебе Д. , че ги осъзнаваш добре нещата и внимателно с избора на следващата. Аз съм доста предпазлив вече, въпреки, че има жени, които са много добри актриси и в началото дори и и по натам във връзката се представят в различна светлина. Предполагам си го научил по лошият начин, като мен.

А сега ще копирам от интернет една новина, на която малко се посмях. Мисля, че са имали в предвид не зрялата "любов" ами неосъзнатото силно влюбване, когато не мислиш трезво, хормоните бушуват и си с розовите очила.

"Световната здравна организация призна любовта за психично отклонение. Отсега нататък тя ще се отнася към точката „Разстройство в навиците и влеченията”.
Освен любовта, към разстройствата и навиците се отнасят и заболявания като алкохолизма, токсикоманията, клептоманията, игроманията.

Според учените любовта може да се сравни с обсесивно-компулсивното разстройство. По това как обича човек може да се съди за състоянието на неговото психично здраве. В любовта се проявяват крайни черти на характера – и светли, и патологични. Най-болезнени са любовните чувства за меланхоличните хора, чувствителните и депресивните. А също така и за холериците, които изпадат в ярост при най-малките усложнения.

Любовта не бива да се лекува с медикаменти. Разстройството изисква помощ от квалифициран психолог, препоръчват експертите."

Развеселиха ми настроението. Значи от утре, който изпитва любов, марш на психолог. Хах :)
К.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b04f042f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И биографиите ли си споделяте вече... :)една жена в средата на 30те...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f3f6ba410b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това за любовта определено ме развесели, К.
Е, има и известна доза истина.
Съгласен съм, че А. говори вярно, и ми е дори леко странно, че има жени, като нея, успели да обелят лука :D да си изяснят сами за себе си какво искат-за това има моето уважение, защото ме съмнява да срещна някоя като нея, дори и само за разговор ;) Макар, че си честитя поредната нова приятелка :).. да видим до кога ще е, и какви ще ги набърка..

Улавям се, че нея вече не я сравнявам с предишната-нещо, което последните около 5 месеца правих постоянно.. Може би и аз спадам към графата на Световната Здравна организация за лудо-болни :)

П. П.
За жената в средата на 30те :)
Не виждам лошо в това човек да сподели етап от живота си, още повече, когато си е взел поука, или е спечелил по някакъв начин от него :)

Д.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0873d7597c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Д, а честито де. Гледай също така като на опит преживяното. Аз съм малко по труден на връзки, но е добре когато има начало, има надежда както казват. Липсата на сравнение е сигурен знак, че се откъсваш от блатото, правилното отношение. Точно така е начина. Действай, ако има нещо пиши. "А" наистина мисли доста по разчупено за жена или голямо момиче на нейните години. Хубаво е да виждаш и такъв начин на мислене.

К.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b04f042f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това, което съм написала бе лека хаплива забележка към A, чисто по женски, а иначе на теб Д бих казала, че се справяш успешно и винаги имай впредвид, че колкото и силна да е една връзка винаги се изчерпва и страстта отшумява.... така, че наслаждавай се в настоящето, не си припомняй миналото и не мисли за бъдещето.... това не е етап от живота ми, това е живота ми.... и се чувствам както трябва... :)... искрени пздрави и на теб и на A... една жена в средата на 30 те....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f3f6ba410b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Момичето в средата на 30-те- радвам се за теб, наистина, явно и ти си силен човек. Всъщност се радвам, че срещам хора като теб, като А и като К, макар и в сайт, защото знам, като пиша нещо, отсреща ме разбират какво пиша :), иначе и на хора, лично, казвам, показвам, и обяснявам и пак-немоци, не вдяват :)
Сега обаче едно друго въпросче ме мъчи-такаа.. новото девойче, че няма да е задълго-няма да е.. Не ме жегва, не ме тегли с нищо. има интересни моменти, но някакси не преобладават или по-скоро, не са ми достатъчни да ме стреснат, в смисъл, да ме отърсят така да се каже, че да се усетя.. Хубаво е момичето, интелигентно, има маниери, приятна компания, обаче дотам, -както се казва нямам пеперуди :)))) а и няма и намек от тях да се появят. Мои приятели ми казват-дръж сега, да не си сам (естествено разоворите са мачовски :) ) работата е, че на мен не ми е до секса, какъвто им беше техния мотив, а се улавям, че даже като съм с нея, се чувствам самотен.. мда... от известно време, мисля горе-долу, откакто се поотърсих от предишната, се чувствам така, след това имаше няколко дни, когато започвахме със сегашното момиче, в които дни ми беше трепетно (нарочно този път използвам такъв език, за да мога да опиша най-точно какво чувствах :) ), но всичко трая няколко дни, и дотам.
Преди 2 дни ( като момчето на А и аз съм събрал някоя и друга кола ;) ) та влизам в едната кола, която не бях карал поне от нова година, и там намирам разни дамски аксесоари, чантичка една малка, и други такива-неща, които са нейни, останали вътре. а междудругото тази същата кола мислих да и дам, да и я подаря, тъй като бях почнал да я уча да кара, та.... след като ги видях тези неща, и усетих парфюма, на който миришеше все още чантата.. направо изтръпнах и да ви кажа честно.. сигурно 2 часа седях вътре, пуших цигари и милиони спомени ми минаха през главата.. като изключим чувствата, които се размърдаха в мен, все едно бях на кино-така стоях и не можех и даже и не исках да ставам.. беше ми хубаво! след това ми отне съвсем малко време да си събера акъла, но оттогава усещам как все едно нося нещо на врата си, тежи ми по един такъв необясним начин.. аз го подтискам, но си тежи.
Няма да си играя с това момиче, с което излизам сега, нито ще я лъжа, нито нищо, но въпроса е какво да направя, за да спре това чувство на тежест, което се появи.. хаа, дори за момент ми мина през ум да запаля колата-в буквалния смисъл, но естествено не го направих.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: eae43b1aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравейте, хора. Чак сега видях, че сте писали, за имам доста работа в последно време...
Иначе, мерси за подкрепата на К., Д., жена в средата на 30-те и на другите.

Писах дълго без псевдоним, защото не ми се спореше с една определена „доброжелателка“. Обожавам интелигентния спор и диалог, мразя заяждането. Обожавам хора с мнение, различно от масата - дори да не съм на тяхното мнение.

Може би имам някаква еврейска жилка. При тях е така, че дискусията е всичко - след службата в синагогата, се събират и дискутират - няма написана някаква доктрина, канон, който да важи 2000 г....

Обожавам хората, дори да не ме харесват, дори да ме мразят... Моля, дискутирайте с мен, пишете мнението си и ДОВОДИТЕ СИ, не се заяждайте с мен лично - няма смисъл, аз винаги мога да подкрепя мнението си, тезите си с доводи, дори с научни доказателства, макар, че интерпретацията е винаги субективна. Няма обективно възприятие на света, защото сме ХОРА, т.е. субекти, не ОБЕКТИ. Само една машина може да възприема света обективно, но това не ? помага много - дори при разработването на изкуствен интелект, човекът се стреми да вкара субективният момент. Само субектът може да мисли абстрактно за ситуации, в които не е бил и, за които няма информация, така че ми са смешни „доводи“ от вида „ама ти не си живяла тогава, ти не знаеш, не си била там и т.н.“. Защо трябва да съм преживяла нещо лично, за да имам решение, за да мога философски да погледна на ситуацията?
Нужно ли е да се метна от моста, за да знам, че ще се размажа долу?

Мисля доста логично за жена, това е така, но не ми е вродено - по-скоро се научих така. Минах през стотици цедилки в университета - или почваш да мислиш научно, или не ти е мястото в научните среди. И в живота мисля така - всяко събитие има своя причина и следствие. Хората са, противно на субективното ни възприятие, много логични и много рационални същества. Трябва човек да потърси зад нагледното и да търси причините, за да манипулира резултата, събитието - после последствията, а така и бъдещето развитие на нещата.

Простото мърморене „не съм виновна, съдбата е..., държавата е..., приятелят ми е, мъжът ми е..., хората са..., кризате е виновна, онзи и този,...“ не помага.
Най-много можеш да промениш ситуацията, ако ти сам се промениш и съвсем осъзнато се държиш по такъв начин, че да извлечеш максимума.

Избираш - или си Гърция, или си Германия - или си завираш главата в пясъка, или действаш!!!! Няма нерешима ситуация, няма съдба и обреченост. Има обаче хора, които не можеш да промениш и не си готов да се промениш към лошо заради тях. Тези хора ги изолирваш и заобикаляш отдалеч. Не е нужна 5 годишна връзка, за да го осъзнаеш, просто не се захващаш с тях...
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b04f042f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Нали ти казах Д.... живей в настоящето, а не бъди отегчен или безразличен сега.... щом ммадамата не те привлича най-вече сексуално безмислено е да си с нея... а иначе според мен всеки се е чувствал провокиран сантиментално от познат парфюм, вещ... и т. н... и в случая няма, кой да ти помогне освен времето... просто тежестта ще бъде по-лека в бъдеще.... но да не се повтарям... живей сега... и нека да съм както казваш ти, хареса ми и ми отива;момичето в средата на 30-те

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a3303e1f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Господине на мен това ми се случи и аз в момента се лекувам от такава връзка, само че съм на 34 години. Разликата е такава, че вие ще сте минали на друго ниво с това момиче. Била е с вас, а аз не взаимоотношения чисто приятелски . 2 години съм съм се грижил за нея и цялото и семейство с всичките им проблеми, историите напълно същите. Аз работя в холандия, планове за деца, бъдеще, дом, работа, всичко и уредих . Обещания към моето семейство и мен. Бях зле със здравето, имахме проблем с работата и заплащането и точно по този начин се развиха нещата както описвате вие. И аз сега като чета коментарите виждам колко са прави хората. Тя вече си прави плановете с него чичко паричко, не че аз нямам добри финансови възможности. Бил и обещал това и онова. Какво стана обаче чичко паричко не изпълнил нищо, тя сега пак си търси и цял живот ще си търси. Това им е живота на тези момичета, живеят като паразити и градът собственото си щастие на гърба на чуждото нещастие . Боли ме, но се радвам, че се отървах. От такива жени майки не става.

Модератор: Моля отделяйте си мислите с точки и запетайки, в противен случай коментарите Ви няма да бъдат публикувани. Благодаря.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker