До ловците на педофили - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До ловците на педофили
преди: 2 години, 5 дни, прочетена 10061 пъти
Последното видео на Цанов беше умопомрачително. Байганьовщината отново се надига под нови форми, наметнала вехтите си дрехи. Арогантността, грухтенето тип свиня, обидите, буйният и невъздържан характер, агресивността, натегачеството и комплексарщината са основните атрибути и на младото поколение. Завръщането на уличната култура, скинарсия манталитет и саморазправата като начин за доказване и валидация само потвърждават срива на образователната ни система и оглупяването на младежта.

Група тийнейджъри се обявили за „ловци на педофили“ с подкрепата на угоени, твърде нелицеприятни и мазни чичаци, на които основното им хоби е станало да залагат капани по социалните мрежи на възрастни мъже и да се саморазправят с тях на живо.

ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Ако бяха малко по-умни, тези младежи щяха да си гледат уроците и да следват в добри университети, намирайки правилните за тях специалности. Щяха да формират свои групи по интереси и да имат някаква социална ангажираност, както и други сходни дейности. Но не. Поредните нискочели, малко чели и арогантни момчетии и комплексирани, добре затлъстели, вероятно отхвърлени от жени, мъже на средна възраст, които са решили да вършат работа, от която хал-хабер си нямат на представа, за която никой никога не ги е упълномощавал да я правят.

Колко морално е това, което правят:

1) 15-годишната Зора била стръвта!
2) Момчетиите и още някои зад кадър блъскат, удрят, търсят сметка и унижават публично хора „уличени“ в едно КРЪГЛО НИЩО!

По закон всяко 14-годишно момиче ИМА ПРАВО ДА ДАВА СЪГЛАСИЕ ЗА СЕКС, НА КОГОТО СИ ПОИСКА!

Чатовете по интернет не значат нищо! Там всеки може да си пише, каквото си поиска, на когото си поиска!

Момичето (стръвта) дори и да казва, че е на 13 г. това далеч не омаловажава ангажираността ѝ в разговора, прякото ѝ и непрекъснато участие в него, даването на съгласие за среща с мъж, който вече е виждала на снимка и чиито години са ѝ добре известни, откликването на сексуалните му намеци. Самият факт, че момичето провежда еротичен разговор с мъж, добре разбирайки какво прави (т.е. тя е осъзната за сексуалността си и сексуалните намерения на отсрещната страна) е доброволно съгласие от нейна страна разговорът да продължи в тази насока. Щом момичето разбира за какво иде реч и не слага край на комуникацията, а дори се съгласява за срещи с дадения човек, това за какво говори?

Всеки който иска да намери информация, може да бръкне и да я открие.

Психолозите са единодушни, че далеч не всеки случай на 13-годишно момиче или дори по-малко, което прави секс с по-възрастен, представлява насилие над личността ѝ! Напротив, момичетата добре осъзнават, какво правят, харесва им и за тях това е желано; половият акт е желан от тяхна страна и им доставя удоволствие, изборът им на партньор също.

Това, че 13-годишна прави секс не е престъпление. Престъпление е мъж над 18 г. да прави секс с 13-годишна СПОРЕД ЗАКОНА! Дори мисля, че 14-годишен ако прави секс с 13-годишна пак се счита за престъпно – НЕ Е ЛИ ТВЪРДЕ ОБЪРКАНО И БЕЗУМНО ТОВА? А е вкарано в законодателството.

Никой не може да ограничи личността на момичето. Ако е на 13 и ѝ се прави секс – свободна е да го прави, с когото поиска. Родителите имат право на КОНТРОЛ и са отговорни за нейната сигурност. Но правото на личността да избира свободно е неприкосновена. Това става въпрос за лицата, които СЪЗНАВАТ, какво вършат.

Тази Зора или там, както ѝ е името – УЧАСТВА В ШАНТАЖ! Както и другите въвлечени в тази дейност момичета, КОИТО НЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ Е ПОДСЪДИМО! Единственото им извинение е, че са още непълнолетни и техните действия не могат да бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Трябва да се разбере, че никой не стои по-високо от Бог и Майката Природа!

Жените, след появата им на цикъла, СА АБСОЛЮТНО ГОДНИ ЗА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!

Щом жената получи редовна менструация значи е вече ПОЛОВО СЪЗРЯЛА!
Никой не може да обори този факт! Това е все едно да отричаш изгрева на Луната вечерно време, твърдейки, че това е отблясък от Слънцето.

Оплодителната способност на жените и мъжете настъпва много по-рано от тяхното „пълнолетие“, което е социално възприета норма за зрялост! Но пълнолетието се отнася за равнището на съзряване на всеки един индивид ПО ОТНОШЕНИЕ НА/В ОБЩЕСТВОТО! Пълнолетието няма сексуално значение и контекст, а личностно такова. С настъпването на 18 г. за България човек получава обществени ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, А НЕ ПРАВО ДА ПРАВИ СЕКС!

Дори законът не ограничава тези под 14-годишна възраст да правят секс. Законът дава права и пази ДЕТЕТО!

Такова 13-годишно дете, което ДОБРОВОЛНО ГОВОРИ С МЪЖЕ И УЧАСТВА В СЕКСУАЛЕН РАЗГОВОР И ОТКЛИКВА НА СЕКСУАЛНИ НАМЕЦИ И НАМЕРЕНИЯ, НЯМА!

***Детето по презумция Е НЕОСЪЗНАТО НА ТАЗИ ТЕМА.***

Щом добре знае за какво иде реч и доброволно откликва на всички намеци, даже ги „подклажда“, значи добре разбира какво прави. Т.е. има развита сексуалност и търси начини за нейното задоволяване.


Неразбирането на горното довежда до тази гротескна и незаконова форма на преследване и наказание на мъже, които „са уж педофили“.

Щом родителите не упражняват контрол върху децата си, щом им осигуряват технологиите за свръзка със всевъзможни хора, БЕЗ ДА НАЛАГАТ РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ (каквито функции в мобилните и интернет системи има вградени), то те правят възможен достъпа на детето до порнографски материали и комуникация с хора от всички възрастови групи.

Никой няма правото да отнема безпричинно родителските права и никой не снема тяхната отговорност за възпитанието, държанието и действията на техните деца!

Случаят, в който дете прави среща с мъже с цел секс, ДОБРОВОЛНО, не се преследва от закона. Отговорността е на по-големия. Но дали той извършва престъпление, при положение че момичето желае еротични и/или сексуални действия с него?

И сега:

1) Представяне на момичета, по-големи от 13 г. за 13-годишни – ИЗМАМА! Заблуда.
2) Доброволно участие на момичето в разговор с по-възрастен мъж, което НАПЪЛНО РАЗБИРА ТЕМАТА НА РАЗГОВОР И СЕКСУАЛНИТЕ НАМЕЦИ И ЖЕЛАНИЯ на мъжа и откликва на тях.
3) Участие в среща на живо, в която добре разбират тяхната роля на „стръв“ и схемата, по която работят „момчетиите“, таке че съответния мъж да бъде вкаран в клопка, за да бъде целенасочено уличен и публично изложен като педофил, БЕЗ ДА СЕ СТИГА ДО СЕКС, БЕЗ МЪЖЪТ ДА НАСИЛВА МОМИЧЕТО, БЕЗ МЪЖЪТ ДА УПРАЖНЯВА АГРЕСИЯ КЪМ МОМИЧЕТО ИЛИ ДА ИЗПОЛЗВА НЯКАКЪВ ВИД МАНИПУЛАЦИЯ ВЪРХУ НЕЯ, ЗА ДА ОСТАНАТ НАСАМЕ И ДА Я ИЗНАСИЛИ!

Нищо подобно! Още в чат разговорите „невинното“ момиче, което се възприема и интерпретира от „ловците на педофили“ като ДЕТЕ, СЪБЛАЗНЯВА С ДРЕШКИ, ПОВЕДЕНИЕ И РАЗГОВОРИ ПО-ВЪЗРАСТЕН МЪЖ! Това е видно и доказуемо!

Момичето участва в тази „акция“ на своя глава с/без родителски контрол и БЕЗ ДА Е ЧАСТ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА МВР И ТЕХНИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ (ПОЛИЦИЯ, СДВР...)! Т.е. извършва престъпление, макар и да не знае за това. „Момчетата“ също!

Този Ален се изживява като някакъв закрилник на всички тийнейджърки в БГ, който има ексклузивни права върху тяхната девственост и сексуалност. Остава само публично да заяви, че никоя тийнейджърка няма право да се еве без негово разрешение!

Ще попитам всички „ловци на педофили“ ЧАРЛИ ЧАПЛИН КАКЪВ Е??? Педофил?

Ален, когато стане на 50 г. и ако жена му го е напуснала или в нея не е останало нищо женствено, което да го възбужда, той по кого ще се заглежда? По 40-50 годишните лелки? По бабичките на 60-70 г.? Или ще се заглежда по млади момичета и жени? Как мислите? Той, че не мисли, това е ясно. Тогава кой ще е педофила?

Никой няма правото да забранява на друг да търси сексуален партньор и да му забранява да бъде с когото и да било, стига въпросният човек да не използва някакъв вид насилие и/или принуда, точно както е уредено в закона!

Ален и другите пубери правят престъпление! Самите те извършват значително по-голямо престъпление, отколкото хората, които „залавят“.
Досега в нито един видеоматериал не видях някой от т.нар. „педофили“ да използва принуда, сплашване, сила и агресия спрямо момичетата.

Очевидно Ален има някакъв много сериозен проблем, включително и сексуален, който го кара да се изживява като Робин Худ.
Тези момчета вместо да се запознаят със законодателството, да потърсят специализирано мнение от юристи и криминалисти и да си седнат на задниците и да си гледат живота, извършват по-голямо зло, от това, срещу което уж се борят.

Проблемът не е само във възрастните мъже. Всеки има сексуалност и всеки търси начин да я задоволява.

Отговорността за децата се носи не от друг, а от РОДИТЕЛИТЕ! Както и тяхното ВЪЗПИТАНИЕ!

Реално истинските педофили, които злоупотребяват действително с деца, които не разбират и/или са безпомощни да се съпротивляват срещу насилниците си, „Робин Худ“ не ги лови! Лови някакви мъже, които открито заявяват сексуалните си намерения към вече съзрели полово момичета, които добре разбират за какво иде реч! Хубаво е Робин Худ да завърши право, а не да се превръща в поредния изтърван, зле възпитан и арогантен тийнейджър, чиито комплекси натриса на обществото и да не се превръща от „защитник на слабите“ в уличен хулиган и бияч.

А Цанов става все по-противен. Кани непрекъснато някакви крадци, мутри и престъпници и ги дава за пример. Сега щял да интервюира някакъв хакер, който налагал „такса спокойствие“. Думи нямам!

Съвсем сериозно мисля, че МВР-то трябва да обърне сериозно внимание на тази вече сформирана група „ловци“, а Цанов като пълнолетен е хубаво да бъде осъден за много добра сума в съда за злепоставяне.

Просто недоумявам как хора, които не разбират от една материя, се имат за прави и боравят с методите на престъпниците, за да „накажат“ „престъпниците“?


И НЕ, НЕ ОПРАВДАВАМ ЗАИГРАВАНЕТО С МАЛОЛЕТНИ! ТЕЗИ ЧАТ РАЗГОВОРИ СА ГНУСНИ И НЕ КОРЕСПОНДИРАТ С МОРАЛНАТА МИ СИСТЕМА.


П.П. Преди време в соц. мрежи попаднах на профил на момиче, красиво, което беше гримирано на снимката и изглеждаше на 17-19 години. Тръгнах да я опознавам с цел свалка. Оказа се на 13 години! Това престъпно ли е? Аз ли съм „престъпника“?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 139

преди: 2 години, 5 дни
hash: b5656a81d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

1.   Момчетата поне вършат нещо в тази държава,макар че това е работа на полицията, която нехае.
Явно тук се възприема като нещо нормално чичаци да задяват малолетни, защото видиш ли не ги бива с жените, не им пускат и тем подобни оправдания. Бой им трябва, бой. Ужасяващо е , че някои от тези уж невинни чичаци имаха деца на същата възраст.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 19323013ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

2.   Преди години в блока, където живях тогава, имах съседи, които продадоха апартамента си и се преместиха в друго населено място от срам, задето 12-годишната им дъщеря си беше качила голи снимки в gepime.com и се е "таковала" с незнайно колко мъже срещу заплащане. А на вид иначе човек не можеше да предположи, че това дете е такова разюздано. Дори и на 10 години да са, повече от отлично съзнават какво вършат.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 1b1f8a052c
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

3.   До модератора на този сайт - позволявате да се пускат подобни истории на педофили, които показно изразяват, че щом жената получи цикъл, значи е готова за е*не. Момичетата получават на по 10 някои и по рано дори вече, благодарение на храните. Това значи ли да ги почваме от рано? Някакви момчетии хващали педофили - ми да ще ги хващат, като родната ни полиция нанка и си пие кафенцата от заплатка до заплатка. И за друго трябва да се организират отряди - за отворени псевдомъжаги дето пребиват съпругите и невръстните си деца, изверги, които малтретират животни, надрусани наркоманчета убиващи хора по светофарите. Да продължавам ли или схванахте идеята? Цял ферман писал писал, но без полза. Лъскай на детско порно докато все още можеш чичка и на тебе ще ти дойде реда. Твърде много станаха извратеняците за съжаление. Време е за чистка! Ела пипни моята малолетна дъщеря в цикъл и ще пикаеш през катетър до края на живота си! Такива заслужавате само да ви бият и да ви чукат сутрин обед и вечер за да видите колко е гот.

До модератора - ако не си педофил и ти, докажи го и публикувай коментара ми моля.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: 37110432cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

4.   Опс...изнервен педофил?! Страх те е да не лепнат ли?
А дано!

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 7983d958a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

5.   Педофил.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 дни
hash: d70b206948
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Много може да се каже по тази тема, първо подмамват хора второ някаква си се представя за непълнолетна а всъщност не е, извършват насилствени и унизителни действия серщу неагресивни хора. Ибиват някакви комплекси явно породени от анаблни медикаменти а може би са улични биячи. Насилието поражда насилие. Лично аз като ги гледам извършващи насилствени действия върху неагресивни хора незнаят аз само кво им мисля. Все пак сме правова държава а не улично правосъдие, това е незаконно. На фона че сме изправени пред икономическа и военна криз да включят своя потенциал срещу политици или да помагат на бедни хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: c552a367c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

7.   Егати олигофрена... Дано някой ден имаш дъщеря, която да я набарат педофилите. Да видим после какво ще ревеш, дървен философ :)

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 4f1882a828
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   И според теб, ако в това, което тези възрастни мъже правят няма нищо нередно, тогава какъв е проблемът, че са ги изтипосани в интернет? Нали уж нищо нередно не са направили?

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: c673fca5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

9.   "Психолозите са единодушни, че далеч не всеки случай на 13-годишно момиче или дори по-малко, което прави секс с по-възрастен, представлява насилие над личността ѝ! Напротив, момичетата добре осъзнават, какво правят, харесва им и за тях това е желано; половият акт е желан от тяхна страна и им доставя удоволствие, изборът им на партньор също."

Щом чак и си търсил информация за това дали е проблем 60 годишен изрод да иска да прави секс с 13 или по малко момиче (дете) значи е ясно какъв човек е стоял зад клавиатурата докато е писал писанката си с цел защита над педофили.
Дано изродите като теб бъдат прибрани в лудница кадето им е мястото (или под някоя шахта, защо не ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: df97682e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

10.   Напълно те подкрепям, авторе! Толкова изчерпателно и добре аргументирано, че няма какво да добавя относно тия изроди(ловците).Не знам до колко ония са педофили, но знам, че методите на тия изверги са отвратителни! Всъщност, тези хора, заедно с подкрепящите ги, са една от многото причини да намразя българите. Такова примитивно мислене... Просто нямам думи! Повечето българи са така-само насилие и бой са им в главите;за тях няма закони, а саморазправа;и каквото и наказание да измислят, за тях все е малко, защото са толкова жестоки и гнусни, че....
Просто усещам как в най-скоро време, в България ще е като в Средновековието. Ще стане по-зле и от Иран, Ирак, Авганистан, Северна Корея, и Украйна, дори, взети заедно! Няма никакъв мир и разбирателство, а точно обратното-хаос и жестокости навсякъде! Накрая ще вземат да се екзекутират на площадите за щяло и не щяло... Мен вече ме е страх да се връщам в България! Не знам още какво да очаквам.То,с такъв народ...
Естествено, има и свестни и разумни, ама мнозинството е под всякаква критика! Възрастните-комплексирани комунистчета с промити мозъци и русофили, а младите-гамени и побойници. А общото между тях са масовата хомофобия, расизъм, безпричинна омраза към всичко и всеки и подигравателно отношение.....
А ален(поради огромното ми НЕуважение към него, му пиша името с малка буква) е комбинация от двете, която сама по себе си е нещо страшно! Мисля, че вече си имаме един български хитлер.
Иначе точно тези хора ми се пишат големи патриоти, а най-голямата ирония е, че точно ТЕ опорочават и оскверняват най-много родината ни и всъщност благодарение на всички тях аз се превърнах в българофоб и вече не искам да имам нищо общо с българите. Даже обмислям да си сменя гражданството и да се откажа от българското си и вече официално да се отрека от този народ и повече да не бъда българин.Защото ми се повръща от повечето ми сънародници!

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 36a49d6b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

11.   Даа, ти си престъпника. Много се засегнахте педофилите и ефебофилите..

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: b5656a81d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

12.   Бг мъжът явно си умира да сваля ученички.
Момчетата са страхотни, поне не са лигави келеши.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

13.   7, той не е дървен философ, а надървен философ.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

14.   Опааа... Кифлака май ще излезе и педофил. 10-годишните съзнавали какво правят, демек толерира педофилията. Защото това на мен ми звучи като "децата съзнават какво правят, съответно на педофилите да не им се търси отговорност, ами да се разглежда като взаимно и осъзнато съгласие"

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 4157152cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

15.   Омг, този дърт педофил яко изригнал.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: ca260860cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

16.   Всичко, що е под 16 е дете и на акъл, и на поведение, еле пък да е ПОЛОВО ЗРЯЛО! От медицинска гледна точка, ако забремениш полудете, това може да и коства живота, нито матката е развита като при жена, нито хормоните са ок, нито пък физически е подготвен организмът за раждане. Затова отчитайки завършването на целият цикъл на съзряване, биолозите са определили една възраст от 21 години, да прочете правилно педофиле - 21 години! (колккото и е пълнолетието в САЩ междувпрочем). При тази възраст имаме развито тяло за съответния пол, развита психика и ОСЪЗНАТОСТ! 12-13-годишни деца реално са много далеч от осъзнатото, и ние като възрастни в общестовто трябва да се грижим за тях, а не да ги ИЗПОЛЗВАМЕ и УВРЕЖДАМЕ. Ако видиш 12-13-годишно момиченце да качва голи снимки, има си Закрила на детето. Това момиченце се нуждае от ПОМОЩ, точно защото явно е в неконтрилируема среда и няма правилно изградени норми в главата си. В никакъв случай тези деца не са осъзнати, може да са объркани, силно незрели, дори заради бушуващите хормони - неадекватно мислещи, но да казваш на това осъзнатост означаава, че си за психиатрична помощ. Педофилията, като всяко сексуално отклонение, показва че нямаш адекватни мисловни и психични процеси, това е вид психично заболяване, лекувай се авторе! Всеки, който ходи да се възползва и да подиграва, и сочи с пръст деца, които не се държат адекватно, вместо да сигнализира където трябва и да се опита да помогне, та всеки един такъв, да се замисли що за човек е и дали психически му няма нещо! Нормалните хора пишат на родителите, сигнализират службите, и не се интересуват от голи полудетски тела в сексуален аспект. Дори тези тела да са с по-равити полови белези, вижда се, че като мислене човечето е едно дете и не осъзнава какво прави в действителност.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 0e8ed524a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Ами да се стига до съд и да се решава.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

18.   17, съдът не работи. Неслучайно ги има ловците на педофили. Там, където държавата не работи се появяват такива като ловците на педофили. Живота не търпи вакууми за дълго време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

23.   от 18

С кое точно не сте съгласни, че сте ми набили единиците? Според вас съдът ли работи или там, където държавата липсва, не се появяват такива хора. Аз не съм казал дали е хубаво или лошо, а просто констатирах каква е истината.

Извинявайте за любопитството, но ще ми е много интересно да разбера с какво ви жегнах? И кои точно от вас жегнах? Педофилите или нормалните хора?

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 43ef9b4791
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

24.   Жената е готова за секс, когато се появи цикълът. Тялото дава знак, че е узряло и може да износи дете. Човешките закони, по сравнение с природните, са абсолютно нищо. От природата си никой не може да избяга. Колкото и да бълват помия обидените лелки, това е горчивата истина. Мъжете обичат млади, свежи, фертилни жени. Мухлясалите лелки при мухлясалите чичовци.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

25.   24, дъщеря ми е на 10 и от година има цикъл. На някои нейни съученички им дойде дори на 8. Според теб е нормално да спиш с деца на 8-9, които все още нямат гърди, нито ханш, повечето дори интимно окосмяване, правилно ли те разбирам? Едва ли ще ми отговориш, но ако отговорът е да, си за затвора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 4157152cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

26.   Като гледам гласуването в този сайт е пълно с педофили.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: a2e21d40dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   България, раят за педофилите. Авторе, какво те жегна, че утре може и теб да хванат? И пак питам, ако няма нищо нередно да сваляш 13 годишни, защо всички толкова се срамуват като ги хванат?

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 06ca862103
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

28.   Да, автора е напълно прав! Съгласен съм с него, написано е с познание и добре изложено.
Като чета коментарите виждам огромно невежеството. За сетен път българина демонстрира своето заболяване, своето безсилие, своето самочувствие на съдник, фалшивата убеденост на право мислещ. Чувството му за малоценност не го напуска. Природата има своите закони, които колкото и да ги заобикаляме, никога не стигаме до коректни резултати. Голямата част българи имат едно много тежко генетично заболяване. Те приемат само това, което отговаря на желанието им. Образно казано, аз мразя секса и които говори против него е мой човек. Едно племе което в продължение на 5 века не си е мръднало пръста да се отърве от доминацията и превръща единични случай на саморазправа с доминанта във велики въстания. Тези същите които са предавали и продължават да предават своите в интерес на лично спокойствие и интереси. Българската държава... това което наричаме държава е съставка от много приказки, нищо полезно невършещи институции, народ които чака, някой друг да им уреди живота. Народ които не признава науката, а се доверява на партенките. Народ който парадира за право, прозрачност и закони, а си избира за ръководители хора със съмнително поведение, като Президент който в едната си ръка държи руското знаме, а другата в юмрук като Че Гевара обяснява, как не трябва да се вярва на друг освен на „големият брат”. Народ които последва един престъпник и си го избра дори за министър председател, човек който се бие в гърдите, че е от ПОЧТЕННИТЕ...
Ето какви хора плюят и по автора на този пост. Педофилията е нещо много лошо, но то се отнася до случай когато тези млади хора са подведени, шантажирани, насилени и най- после не узрели биологично за секс. Нека погледнем и науката, тя също ни казва много неща, които автора е публикувал.
Когато един народ е немощен, невеж и си пада по утопични идеологии, той никога не може да бъде адекватен. Законът е ясен- прокурор, следовател, съд и тогава присъда. Но в българския модел е наопаки- присъда, съд?- прокурор-какво е това, следовател- министър председател...
До 10/11/1989 година партията решаваше, после... После народа иска народен съд. Келеши и нарушители на всички закони взимат в ръка правосъдието и решават, кой е педофил, кои е корумпиран и подобни. Основното обяснение, че нямало прокуратура и Главния прокурор ГЕШЕВ е виновен за всички проблеми в държавата. Е не само той, има Бойко и бандата му ГЕРБ.
Ако такава групировка „Ловци на педофили” се появи в която и да е друга държава, ще ги приберат веднага. Те нямат никакви юридически права! Те са банда несретници, решили да се покажат, да ги забележи света. Разбира се това в България се толерира и доказва още веднъж, че българинът е роден доносник. В българската държава има по Конституция три власти, независещи една от друга. Това са Парламент- законодател, Министерски съвет- изпълнителна власт и Правосъдие- което решава, кои е крив, кои е прав. Президента е БЕЗГЛАСНА личност по Конституция, той е представителна фигура и само по време на война е главно командващ. Президента не е власт и няма такива права. Грешно е да го наричаме държавен глава. Но в България всичко е на опаки, начело с народопсихологията.
Хайде, чок селям, даин аскер камарад Пютин

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 77431e9924
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

29.   Абе 16, аз като ги гледам тия пешлигири, ми те са бетер непълнолетни ученици и осъзнават какви ги вършат бе. виж ги как предварително са се организирали групово, залагат добре обмислени капани и вместо да си гледат уроците или да са на детската площатка, те лъжат с цел да вкарат някой в тях. После групово се нахвърлят всички върху един, големи смелчаци. Ей ся гледах едни такива хулиганчета от Бургас https://www.youtube.com/watch?v=rlA92hdTopg и единия превишава границите на нормалното и прави опити да хване за врата този на лейката. Едва си сдържа желанието за физическа саморазправа вместо да наляга над уроците. Оня другия непълнолетния отляво пуши цигара, признава си как лично е писал чата и се прави на тартора на бандата. Къде са майка му и баща му да го дръпнат за ухото и да си го приберат у дома да го възпитават? Нали твърдиш как тези непълнолетните не осъзнавали какви ги вършат и са под опеката на родителите и закона? Е, според теб наистина ли не осъзнават кви ги вършат? И оная малката която казва как е на 15 също. Противоречиш си. Тоя дето е писал чата може да бъде съден за измама и вклоняване към други действия и видеото е доказателство за провинението му. И кво излиза, некъв непълнолетен посерко писал еротични чатове, преструва се на 13годишна, признава си сам пред камерата което веднага пада в съда при дело и в края на краищата ти къде виждаш извършено престъпление от задържания на пейката? Че некъв непълнолетен му отвърнал на еротичните чатове ли? И после групово го заобикалят и задържат и снимат против волята му. Снимането на някого против волята му е подсъдно, защото е незаконно в България. Тея го правят само да стават известни и да печелят симпатиите на малките пички които сами да искат секс с тях защото ги мислят за големите спасители, хаха. Тая мода бързо се появи из цялата страна последните месеци и със секс със непълнолетни намазват точно тия малките бандюги. Повтарям че това е истинската цел а не да ловят педофили. Ама Ганка зад екрана не разбира истинската цел на тея видея. Против педофилите съм, ама тука не вдявате за какво е цялата работа и ги мислите тия непълнолетни хулигани за герои и спасители.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

30.   28, иска ти се...

"Педофилията е нещо много лошо, но то се отнася до случай когато тези млади хора са подведени, шантажирани, насилени и най- после не узрели биологично за секс. "

Не е така и ти го знаеш, но не ти оттърва, защото си имаш склонност към педофилия. Децата, които ти удобно наричаш млади хора, за да омаловажиш извратеното си влечение, не могат да направят осъзнат избор, нито разбират психологическите последици.

А тези групи, съм съгласен да ги няма, стига институциите да си вършат работата, за която са там и за която си плащаме данъците. Но когато това не работи и толквоа години не успяваме да го накараме да работи поради корупция, некадърност и какво ли не на съответните служители, тогава остава три варианта - или се примиряваме да ни ебат децата разни чичаци, или ги възпитаваме и информираме подобаващо, или респектираме колегите ти педофили (колкото и варварско да е, не е по-варварско от секс деца).

За съжаление янкои родители са под всяка критика и не обясняватна децата си. Аз съм писал тук една тема за момиче на 11, което е оставено на произвола от родителите си и от се учи от улицата, интернет и т.н. и решило да си направи профили в сайтове за запознанства. И даже си пращало голи снимки на чичаци. И според теб щом "младия човек" го е направил доброволно, значи за теб няма проблем чичак да спи с момиче на 11, така ли? То почти няма вторични полови белези, но за теб няма проблем, така ли?

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 4157152cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   28, не разбрах от коя партия си, но е явно, че (ще) разчиташ на педофилски вот.......

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: a2e21d40dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

32.   Номер 28, дъската ти хлопа. Та чак робство, та че Гевара, та хората мразели сексът, ако не смятат че е редно да го правиш с деца на 12-13 години... От 100 кладенеца вода извади, за да оправдаеш педофилите.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

33.   Не знам за вас какво е нормално и какво не, ама ако някой докосне с пръст дори 10-годишната ми дъщеря, тези ловци на педофили ще ви се сторят ангели небесни. Такава случка ще му се случи, че ще ми се моли да го довърша да не страда повече, ако трябва ще го лежа с чиста съвест и 20 г. Така че тия ловци изобщо ен са най-страшното, което мжое да ви се случи, зависи на кого ще попаднете. Имайте го това предвид, когато наричате дете под 14 "млад човек".

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 46ca9be084
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

34.   Въпрос към модератора:

Един и същ човек ли пише коментарите, обяснявайки как 10-годишните стават за секс/дава 5 звезди на другите подобни коментари/е пуснал тази тема или пък са няколко, които делят един мозък?
В последните месеци, откакто имаше драма с модовете, много се активизираха теми, съдържащи омраза към определен пол, тоя пол за какво става точно и кога става за него... Гледам и рейтингът на коментарите, подкрепящи това мнение, често е много висок, а на критиците - нисък.

Благодаря!

Модератор: искаше ми се да е един човек, но не. Очевидно страната ни е свърталище на педофили.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 2294f3dec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

35.   29, ти изкара виновни момчетата.Що? Нито ги бият реално, нито нищо. В много развити страни си има т.н съседска стража, които следят за реда, знаят се кои са престъпниците в квартала. А тук всеки си прави каквото му душа иска. Младите момчета поне имат някаква гражданска съвест и ще станат добри хора.
А този чичо на пейката каква работа има да пише на ученички под и над 14? Каква работа има да си определя среща с тях? Извратеняци само. Някои бяха и уж във връзка. Горката жена, която е взела такъв.
Като искат да правят секс, да си търсят на тяхната възраст, не деца.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 2294f3dec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Авторе, виж един стар филм по темата- Hard candy май беше.
Най-безобидното, което правят тези момчета е снимането, в сравнение с това във филма. Ама понеже тук закона защитава престъпниците, ще има- ама защо снимат, защо лъжат за години, защо друг писал в чата... и така до безкрай.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 19323013ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

37.   Изгледах и аз видеото сега. Този мъж имал жена и дете. Това ме подсеща, че колкото и пъти да съм чувал по новините да дават репортажи за педофили, до един са били женени и обикновено са с хубава жена. Имало е и новини за педофили, насилвали собствените си деца или децата от предишен брак на жената, с която живеят. Губи се логиката и не мога да ги разбера тези хора. Хем са се събрали с жена, хем после не желаят нея, а търсят интимности с други жени или дори деца против волята им...
Мъжът от видеото казва, че е на 38 години и вероятно жена му е по-млада от него. Какво ли трябва да се е случило в семейството му, че вместо да желае ласки с нея, търси тайно срещи с други жени или момичета? Още повече, има и дете. Като чуе човек за педофил, обикновено си представя някакъв възрастен отритнат от обществото отшелник на 60-70, но тук се касае за млад семеен мъж в 30-те си години.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: a2e21d40dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

38.   Моля всички да обърнат внимание на думите на Кифляка - "Дори и на 10 години да са, повече от отлично съзнават какво вършат." Значи според него е ок да правиш секс с 10 годишна, защото.тя съзнавала какво върши. И от тоя човек взимате съвети за връзки и четете тирадите му против жените.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: a2e21d40dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   Моля всички да обърнат внимание на думите на Кифляка - "Дори и на 10 години да са, повече от отлично съзнават какво вършат." Значи според него е ок да правиш секс с 10 годишна, защото.тя съзнавала какво върши. И от тоя човек взимате съвети за връзки и четете тирадите му против жените.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

40.   Кифлак,

Това

"Дори и на 10 години да са, повече от отлично съзнават какво вършат."

означава ли, че според теб на педофилите не трябва да им се търси отговорност, ако дете под 14 прави секс с тях доброволно?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 5797ba1642
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   В България хората са мега прости, чак не си струва да им обясняваш. Никой в коментарите, а и изобщо, не прави разлика между дете между тийн. Педофилия е да правиш секс с момиче под 13-14, но и на 12 някои са си доста узрели за възрастта, така че границата може и да е по-ниска. Всеки тинейджър прави секс, или поне му иска. Дали момиче на 14 ще се чука с 16 годишен, или по-голям, това си е нейн избор. Тук говорим за доброволен избор, не за насилие. Щом има физическо желание и цикъл, тялото е готово. Ако не е нямаше да присъстват тези елементи. А и да не говорим, че буквално 95% от хората, без значение пола, си правят сефтето на 14-15, но никой няма да си признае. Това е абсолютно нормална възраст за секс и всеки, който го отрича е за психото. Образовайте се, хора, крайно време е. Да не говорим и за акселерацията. Учете се бе да му се не види. Извадете главите от гъзовете.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 4157152cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   37, каквото и да се е случва в семейството му не е от значение и не е оправдание за това да се занимава с малолетни.
Има и още видеа с такива мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 19323013ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

43.   Номер 38/39 и номер 14. Това са ваши измислици, които си доукрасявате според собствения си разсъдък, а не мои твърдения. Какво точно съм написал, се вижда отчетливо в мнение 2. Разбирам желанието ви да се заяждате и да преиначавате мои думи, тъй като поради някаква причина таите гняв и ненавист у себе си, но няма да ви се получи.
Както писах и в мнение номер 2, навремето имах съседка на възраст 12 години, която се е предлагала в интернет срещу пари. На толкова беше, когато родителите ѝ от срам решиха да се изнесат извън Пловдив, а кога е започнала да върши такива неща, това само тя си знае.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 4157152cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Ето най-скорошното: https://www.youtube.com/watch?v=b2O3Makj4d0

Ето още един семеен мъж: https://www.youtube.com/watch?v=qqzMv_Z_aU4

Потърси има и още.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

46.   41, пак те питам. Дъщеря ми на 9 имаше цикъл, а някои нейни съученички на 8. Това означава ли, че няма проблем да ебеш дете на 8-9, стига да има цикъл?

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

47.   43, увърташ. Кажи конкретно - ако дете на 10 осъзнава, че иска секс с възрастен и не е насилено, принудено и подведено, това снема ли отговорността от възрастния, ако той прави секс с него? Да или не? От големите ти фермани нищо не разбирам и се оплитам до края. Веднъж бъди мъж и отговори кратко и конкретно, без да се обясняваш като путка 5 часа. Защото твоите обяснения и увъртания само потвърждават подозренията на хората тук по отношение на този въпрос, сякаш избягваш да си признаеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 2294f3dec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

48.   41, едно е да прави секс със свои връстници, друго е с 30-40 годишни чичковци.
Ама понеже тук е едва ли не нормално някакви на 40 да свалят ученички, да се правят на младички, готини, затова има толкова учудени какво чак толкова е станало. Извратено общество сме.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 2294f3dec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   41, доброволен избор било. На тия години хич не знаеш какво искаш. Дори и да има цикъл, какво от това? Или това е като покана за чичовците?
Чичаците от скука в брака, или понеже никоя не им пуска, или куп други причини налитат на толкова малки.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 5797ba1642
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   От 41 до 46:

от физиологична гледна точка дъщеря ти вече е "голяма", ако няма здравословни проблеми, но от психологична е още малка и не може да бъде пълноценен партньор и спътник в живота. Нещо в ситуацията не е ок, защото средно на около 13 се появява въпросната кръв.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 4157152cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

52.   Ето още едно видео:
https://www.youtube.com/watch?v=LMPvGufswjY

Както сами можете да видите в коментарите под него, действията на тези момчета имат много високо и силно обществено одобрение.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

54.   50, а лична карта не щеш ли преди да ми отговориш заобиколно, че си педофил?

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 047c744b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

55.   51,

"Нещо в ситуацията не е ок, защото средно на около 13 се появява въпросната кръв."

Явно не си чувал за акселерация. На 13 им идваше преди 20-30 г. Сега масово им идва на 9-10, при някои на 8 дори. Не си го измислям, питай някой родител и ще ти каже.

Иначе не ми отговори директно на въпроса дали за теб е нормално да се ебе 8-10 годишно момиче, щом има мензис. Сам каза, че има ли мензис, става.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 5797ba1642
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

57.   От 41 до 48:

Каква е разликата, ако момиче на 14 прави секс с връстник и ако прави секс с 30 годишен? М? Чакам АДЕКВАТНИ доводи, подплатени с логика. Аз не виждам друга разлика освен в размера на чатала на мъжа. С какво той е по-лош и опасен от връстник? Пак казвам, искам АДЕКВАТНИ доводи.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 2294f3dec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

59.   48 от 41
Разликата е близко до мозъка: годините. Това е единственият довод.
Тук от хиляда кладенеца вода ще извадиш, че е супер нормално на 30-40 годишни мъже с жени и деца понякога, да пишат на 14-15 годишни. За нашата страна е в реда на нещата явно.

 
  ...

1-50 от 139
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker