Каква е рецептата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква е рецептата
преди: 2 години, 24 дни, прочетена 2083 пъти
Каква е рецептата , да не омръзваме на мъжа до нас ?
Ако желаем нещо , например да отидем някъде , да е съгласен .
При всички двойки ли отминава желанието да са заедно , да правят нещо заедно ,намалява ли сексуалното желание ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 24 дни
hash: 32b395e428
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Вярата. Няма рецпта иначе, понеже ние сме относителни същества, както и светът, в който живеем. Нагонът, хормонитени са довреме. Но изграденият съвместен живот, уважението, приятелството могат да бъдат вечни.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 5614ae3407
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Наистина ли мислиш, че има такова нещо като "рецепта"???
Лоши новини: няма такава!

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 7afbb8bee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Това омръзване, за което ти питаш, което и усещаш е взаимно и от двете страни и според мен, неотменимо. Повлиява се от разнообразяване, като пътувания, кратки екскурзии, обезателно извън зоната, която обитава двойката. Но това са временни и краткотрайни утехи. Реално, отново се връщаш в цикличността на своята връзка, основана изцяло на порочен кръг от дейности, киито няма как да се избегнат. Не се устремявай към промяна, много често двете страни въобще не коментират това, опасявайки се от скандали и това утежнява картинката. Затова и честа тенденция са разделите след кратко съжителстване. Дори при липса на потомство, отново има това втръсване. Напълно нормално е, но това очаква всеки, който пожелае дълголетни взаимоотношения. В модерния, забързан свят всичко ни се струва скучно и еднообразно. И бързо ни омръзва. И материалното, и личното. Просто се примири и доколкото съумееш често ключа е да откриеш нещо, което теб да те кефи да правиш. Както и да излизате, но не винаги заедно. Просто ви трябва време насаме, за да си за липсвате. Трябва да има за какво да говорите, а за да се случи това, не трябва да сте на едно място заедно все пак.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 24 дни
hash: 124ff2f804
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Рецептата е да си около 20, с хубаво малко дупе и нацупени устни

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 4b3d27a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Рецептата за трайни и добри взаимоотношения е лесна: Нужна е взаимност. :) И двамата сте съвестни, отговорни, открити, уравновесени, забавни, работливи, страстни, действията ви отговарят на думите ви, не поставяте другия в неудобни положения, може да се разчитате един на друг.

Рецептата за на отношенията също е лесна: Когато липса на взаимност. :) Тогава чупещите връзката неща са: неуважение, недоверие, безотговорност, избухливост, скука, мързел, държане на другия на сухо в леглото, действията ви не отговарят на думите ви, поставяте другия в неудобни положение, не може да се разчита на вас.

И от двама ви зависи по кой път ще поемете...

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 144c8ba5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Послушай съвета на стария самотен ерген над мен. Той на себе си не може да помогне и лъска бастуна последните 5 г., но като виден самоук специалист отново с топ съвет за останалите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 24 дни
hash: 4b3d27a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   В мнение 5 по погрешка съм пропуснал една дума. Вторият абзац следва да започва така:

"Рецептата за разваляне на отношенията също е лесна"

Също така, не бива да общуваме със злобнички човечета, тъй като такива се срещат под път и над път. Просто ги пренебрегваме и насочваме вниманието си към положително настроени хора, допринасящи с нещо смислено в живота.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: b3e8dbfd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Има доста такива книги по въпроса. Отиди и си вземи такава, ще разбереш, тук не вярвам някой да ти помогне

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 32f555f860
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Има законово настъпване в отношенията наречено рутинност. То се появява при едни по- рано, при други доста късно. Колкото едно семейство е по- разкрепостено, толкова по- рядко им тегне рутинността. Но ако сте закачени един за друг, като дупе и гащи много бързо си писвате. Ако не умеете да си създавате приятни изненади, но не еднообразни сте обречени на неприятното чувство, че не Ви желаят. Това е доста деликатен етап в живота на едно семейство и ако сте консервативни, може да стигнете не само до скандали и бой, но и до раздяла.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: 2848afc0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Рецепта няма има етапи. Влюбени сте, обещавате си, появяват се деца- поне две. Родата е в дистанция и се ползва при крайна нужда. Среда- приятели ето тук е разнообразието на евнообразието. Хубаво е да го разширите този кръг с хора от вашия социален статус и интереси. Не занемарявайте личното си професионално развитие но и не прекалявайте- семейството е на първо място. Истината е да гледате в една посока на една риния и по равно до колкото е възможно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 4b3d27a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жената събужда първоначалния интерес на мъжа или с външен вид, или с приятно отношение, ако не я виждал дотогава. Нещата нататък се разгръщат, ако тя го впечатли и по двете направления.
Каквато си била като поведение в началото, трябва да си останеш такава и след години, а още по-добре е, ако надграждаш в положителен смисъл. Това ще накара мъжа до теб да продължава да иска да е с теб и да не изпитва нужда да е с друга жена, вместо с теб. Имай предвид, че стойностните мъже държат на жени, които не стават после неузнаваеми в лошия смисъл. Ако в началото си била разбрана, а после си станала непоносима в държанието си, няма как да си му приятна. Ако в началото си била работлива, а после си показала нрав на мързелива, това ще го отврати. Ако в началото от тебе струяла страст, а после си станала хладна към него и го държиш на сухо, няма как това да му допадне. Ако в началото си била скромна, а после си станала безумно изискваща и вечно недоволна, независимо колко много той прави за теб, това ще му покаже, че явно заслужава друга жена, която ще оцени усилията му. Ако в началото си се поддържала и спортувала, а после си започнала да нагъваш вредни храни и напитки и си станала ленива, това няма да говори добре за теб. Ако в началото си била ведра и земна, а после си станала вечно кисела и мрънкаща, той ще те чувства като разглезено дете, а не като зряла жена.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker