Разделих се с нея и не искам друга... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделих се с нея и не искам друга...
преди: 2 години, 23 дни, прочетена 1554 пъти
Преди години нямаше и сам да си повярвам а щях да надуя егото си и да подкарам следващата. Но не и сега. Сега осъзнавам стойността на една жена и когато се разделих с приятелката ми разбирам, че я искам все още и не ми се занимава с други жени. Не ми се влиза в банални и тъпи свалки отново, докато си легнем, докато се напаснем. В момента има две жени и имат интерес към мен. С вече бившата ми така и не успяхме да се напаснем като характери и се карахме за много битовизми. Връзката приключи и тя ми липсва все повече. Но когато сме заедно все се караме и все намираме за какво да направим скандал. Тя вече няма чувства към мен и това е...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 22 дни
hash: e4a2552222
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Много е тъжно, че мъжете толкова често не оценяват жените докато ги имат. Аз не знам как стоят нещата между вас, но може би трябва да размислиш върху това какви точно са били проблемите и имало ли е някакъв друг компромис, който е можел да ги оправи?

Ако смяташ, че ти си допуснал повече грешки, може би трябва да помислиш как да промениш нещо в себе си, а ако тя е допуснала повече, тогава от нея зависи какво да направи да се подобри.

И двамата сте били вкопчени в това кой е прав и кой е крив, за това сте имали все скандали. Човешкото его винаги разделя, защото иска винаги да е на неговата. То за това няма истинска любов, а само временна и после хората си омръзват.

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: 940f56aab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Връзката ви не върви, обаче ти не, решил си си и край. Спри се! Егоизъм, неприемане, делашки инат. Типичен български манталитет. Вземи си урока, почети как да се държиш, да имаш балансирана връзка без скандали и не забравяй, че никога не бива да се вкопчваш и идеализираш нещо!!!

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: 6a9c6166f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако тази жена се върне, ще се държиш ли с нея по същия начин?
Мъжете страшно обичат да се тюхкат и вайкат , когато някоя си тръгне. Искаш я сега, защото те мързи да сваляш, да хабиш усилия и да се мазниш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 22 дни
hash: dcc2e48d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Номер 1, защо автоматично реши, че той не е оценил жената до себе си, може би тя не го е оценила?
Към автора: Липсват ти скандалите може би, искаш да се караш с някого. Влез в клюкарника (Фейсбук), там можеш да се караш с хората на най-различни теми. Не, сериозно, не разбирам как може да ти липсва човек, с когото постоянно си се карал и е повече от очевидно, че не си подхождате като характери? По-логичното е да търсиш жена, с която сте "на една вълна", и дори да се карате - да е рядко.
И само не започвайте с романтичните глупости, че е "любов". Не е любов, щом те кара да се чувстваш зле.

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: a525437374
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към автора
Разбирам те до болка. И ние преди два месеца се разделих ме.
Липсва ми всеки един миг.
Обаждаше се преди и това малко ме успокоява ше. Имах някаква нищожна надежда. Но вече не звъни. Лъже ме, че ще се обади. Уж ще се видим, а последният момент отлага, срещата. Ей такива неща, които още повече ме съсипват.
Съжалявам, че я познавам мамка му. Преди си бях по добре. Сега тегля. Много боли много боли.
Стискай зъби брат. Няма как никой да ти помогне. Освен тя самата.
Но няма да се върне защото сега, се, усмихва на друг.
Боже мили как ще го преживея и аз не знам направо.
И преди съм страдал, но този път е жестоко.

Волф

 
  ...


...
преди: 2 години, 22 дни
hash: a525437374
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм в същото положение. Не знам. Ти на колко си години?
Щом не ти се занимава значи си поне на 35 години.
И мен ме харесва една, но не мога с нея. Все се правя, че ми е интересно да си говорим по телефона, но истината, е че е мъка да водя разговор с нея. Тя е скучна, лаконична и нямам абсолютно никакъв интерес към нея. Но гледам уж да си отклонят вниманието. Тя иска да се видим, но измислям все възможни причини да я разкарам. Не я искам и това е. Не мога НЕ желая.
Искам си онова момиче, което ме караше да се чувствам жив и вдъхновен. Но я няма вече. Сигурно си има друг. Усмихва му се, целува го., прегръща го, обажда му се просто да го чуе как е.
Да не говорим за Секса. Тя е най секси жената, която съм срещал.
Обичам я. Но тя мен, вече не.
Аз я загубих. Не знам да ли някога дали ще си го простя.

Филип

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: 2746bc0965
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Жените се караме с мъжете само, когато се чувстваме силно засегнати, като много често търпим много, преди да си отворим устата за спор/скандал. Поне при мен е така.
Ако сте се карали толкова често, то е било защото не си искал или не си могъл да оправиш нещо значително.
Мъжете рядко правите усилия да работите върху себе си, характера си и грешките си.
Има две жени около теб, казваш? Защо две? Вниманието на една не ти ли е достатъчно? Или си общуваш принципно с повече от една?
Според мен си от мъжете (повечето сте такива) , които оценяват жената до себе си докато им върви по свирката, като паралелно си се заглеждат и по други. При вас истински отношения и връзки рядко са възможни. Вие сте повърхностни.
Може и да греша, разбира се, не ви познавам и двамата, но така ми изглежда.
Може би се сещаш за нея само, когато си сам и си спомняш колко е била мила с теб. Може би ти е давала много шансове, а ти все си ги пропилявал. И сега може би ти се иска пак да и навлезеш в пространството без реално да има какво да и предложиш...просто, защото си свикнал да е на разположение.
Предположения много. Но нещо със сигурност не си направил както трябва. Или оправяш грешката си и поставяш света пред краката на това момиче , прекратявайки контакт с всички останали...или приключваш завинаги с него и стоиш далече, без да го притесняваш.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: bb17858817
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автора

Може би проблемът е че я ценях прекалено много и отдавна изчерпах връзката с прекалените си жестове, комплименти и подаръци. Просто прекалих, докато има жени които съм използвал само за секс и са били винаги съгласни с мен. Не знам сега какво ще правя. Не съм тинейджър и скоро правя 30. Дейтинга не е това, което беше преди и няма как да бъде. Обмислям да започна да се занимавам с някакъв спорт или да тренирам нещо. Много исках тази жена. Не знам дали ще мога да го преживея.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: 7686664e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До автора
Брат ще те питам нещо.
Как преодоляваш мисълта, че друг я чука?
Тази мисъл мен ме убива. Незнам как да спра, да, мисля за това
Като знам колко е секси бившата направо откачам.
Моля ако някой знае как да го преодолея това ще съм му много благодарен.
Помогнете ми, че една огромна дупка зейна в мен и нищо не може да я запълни

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a262a6711d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Минали са 6 месеца, как си авторе всичко наред ли е?

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6b1812b785
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9 Прав си това е най-бруталното от цялата раздяла точно тази мисъл!
Мисълта, че се отдава на друг, че прави нещата който е правила на теб на него! Ужасно е не си сам това е най-големия кошмар на всеки мъж!
Решението да спре да ти пука за нея тогава няма да ти дреме с кой си ляга и кво прави! Само достатъчно време ще те накара да спре да ти дреме. И нова мацка която да ти влезне под кожата и после филма се повтаря с нея и така! Пичове запомнете нещо за да не страдате!
ТЯ НЕ Е ТВОЯ, ПРОСТО Е ТВОЙ РЕД! ТВОЯ РЕД ДА НАПРАВИШ ЕДНО КРЪГЧЕ! КРАСИВАТА ЖЕНА Е ОБЩЕСТВЕНА СОБСТВЕНОСТ НЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА НИКОЙ МЪЖ ЗАВИНАГИ! ТЯ ВИНАГИ СЕ ОГЛЕЖДА ЗА ПО-ДОБРА ОФЕРТА ОТ СЕГАШНАТА! КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ПРИЕМЕТЕ ТАЯ ИСТИНА ПО-ЛЕКО ЩЕ ВИ БЪДЕ! КЪСМЕТ!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b89c0fd52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторът основа секта, набра членове и в момента обикалят из страната. И сега, както и преди да се включиш в стара тема след месеци или години, за да питаш автора как е, е тъпо. Човекът може въобще да не влиза в сайта, може да влиза, но въобще да не види написаното, както се одобряват по доста мнения наведнъж. Да не мислите, че някой ежемесечно влиза тук и почва преглед на всяка тема, която е писал?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 51a38599ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Щом е приключило, приключило е с причина. Не ти липсва тя, липсва ти сексът и близостта. Продължи напред с живота си, не бъркай в стари рани. Ще мине време, много неща ще се променят и неусетно чувствата ти към нея ще останат само спомен.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f670768a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И за какво съжаляваш след като изобщо не сте били един за друг не мога да разбера. Трябвало е много отдавна да прекратиш и да си намериш друга. Една от причините да си изчерпан в момента е, че си бил в неправилна връзка. Тя с нищо не те е зареждала. Естествено че нямаш сили за свалки. Откъде да ти дойдат. Нито напред, нито назад сега. Освен това усещам че си или уморен от жените, или отчаян от жените, или се страхуваш от жените. Затова си стоял във връзка, в която що годе там криво ляво изобщо е започнала и въобще не ти се влизай в друга. За какво са ти връзки. Както биха казали много мъже - ходи на платена да ти дойде малко живееца. Жена съм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker