"Eргенът" показва истината за съжаление - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Eргенът" показва истината за съжаление
преди: 2 години, 26 дни, прочетена 2608 пъти
Не разбирам от малка, защото аз вече съм на 25 и такова нещо не ми се е случвало да стигам дотам , защо жените се избиват една друга заради мъж? Жените уж сме нежният пол, а то голямо съревнование и омраза излиза, че има между нас.
Само гледайте предаването "Ергенът" и ще разберете за какво става на въпрос!

Това нещо 10 жени да нападат и обиждат една заради мъж за мен е нещо нелепо и нечувано! Или да си създават куп интриги, за да го спечелят. Самият той как ги търпи?

Според мен жените вече не се държат като жени, а като мъже...

Не съм срещу жените и много неща направих в тяхна защита, но моето мнение е, че толкова ниско е паднала жената без да иска в опитите си да задържи някой, който дори не се знае дали я иска изобщо, че стига твърде далеч.

Хората се оплакват, че другите са лоши и животът е жесток, но самите те виждат такова поведение по телевизията и му се радват!

Всеки човек за мен е правил поне веднъж УЖАСНИ грешки и разликата е само в тяхното естество, ние нямаме право да се нападаме и обиждаме едни други, защото всички имаме неща, които не искаме НИКОЙ да разбира! Който отрече това, значи е перфектен и само добро е вършил на другите!

Жената не е ли създадена да бъде мила и нежна, състрадателна и да потушава войните и скандалите, а не да ги подклажда и да им се радва?
Как може една истинска жена да използва думи като "изрод" към друга заради мъж? Или да казва "Заслужаваш си обидите" ? Това според вас нормално ли е и хубаво ли ще ви е да ви се случи?

Държат се добре с момчетата и някак ангелски и сладко, но после една друга ще се избият. Това не е осъждане, това са моите наблюдения върху нещата!

Това е само мое мнение и никой не се налага да се съгласи с мен! Всичко е наред, но това не е женствено и няма нищо достойно!

Ако една жена обича и уважава себе си, тя няма да си губи времето в преследване на мъж, който целува всички наред! Особено пък да се кара с другите, това е абсурдна загуба на време!

В Ергенът сега е същата работа, заради един мъж 22 жени през какво ли не преминаха и какви ли не интриги ставаха. Всичкото идва от липсата на любов и самоуважение! Честно казано, вече ми е жал за тях. Нищо красиво или забавно не намирам в женската злоба и обиди!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 26 дни
hash: 480b86549a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Не, не се държат като мъже. В мъжки колективи рядко има такива интриги и сплетни, докато в работни колективи, където са повече жени това е ежедневие. И понеже жените нямат смелостта да заяват открито какво искат и не търпят във фирмата пред шефовете както го правят мъжете ги избива на топене и злобене една с друга, правене на лагерчета тип гимназията, клюки и злословене една срещу друга.

 
  ...
преди: 2 години, 26 дни
hash: a286c9088d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Това е реалити. Създават им напрежение, за да има зрителски интерес. На никой няма да му е интересно да зяпа мили, тихички,нежни жени. Всеки иска да гледа сеир.

 
  ...
преди: 2 години, 26 дни
hash: d440ca1e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   "Ако една жена обича и уважава себе си, тя няма да си губи времето в преследване на мъж, който целува всички наред! Особено пък да се кара с другите, това е абсурдна загуба на време!"

Точно. Много точно казано. На всяка среща се целува с различна, а те ще се избият за него.
Единственото логично обяснение, което имам за себе си, е че това е сценарий на някакъв извратен сценарист и тези хора участват в него като актьори срещу заплащане. Но е извратено да показват това "шоу" на подрастващото поколение, все едно това е пример за подражание. А е точно обратното - пример за какво да не се прави.
~♥~

 
  ... горе^
преди: 2 години, 26 дни
hash: 69d3912533
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Да, благодаря ви за коментарите.

//// Наистина искам да отбележа, че макар да използвам резки изказвания, аз нямам за цел да обидя или нараня някого! /////
И тези неща са само мое мнение, всеки може да мисли различно!

По- скоро съм объркана и ми е жал, защото ние би трябвало да се подкрепяме, а не да се състезаваме! За жената животът и без това е достатъчно труден.

Ами номер 3, не е всеки. На мен предаването ми беше много по- приятно в началото, когато имаше мир и не се хващаха за косите.

На мен сеирът не ми е приятен, защото аз съм тих и кротък човек, и от тогава не гледам изцяло епизодите, защото не ги търпя интригите. Гледам частично единствено с надеждата нещата да се успокоят. Но за сега май ще го спирам...

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 480b86549a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   От 1 - ползвах тази аналагия, защото и в шоуто е същото като женските колективи в живота. В ролята на шефа е Ергенът просто. Иначе всичко е 1:1 като в предимно дамски офис с тази разлика, че в офиса ако има и някой и друг мъж на същото ниво като жените хапят и него обикновено, но се лигавят на тим лидерите и не смеят гък да кажат на тях и на шефовете. Докато мъжете се заяждат с тим лидерите си и мениджърите си постоянно и по-малко ги търпят, но помежду си на едно ниво се разбират.

 
  ...


...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 87196db5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Добре де, не се ли сещате, че цялата работа, е режисирана, за да трупа рейтинг? Просто са намерили една тумба маймуни, които са готови да се излагат и да папаглстват каквото им спуснат... Не знам защо го приемате толкова тежко.
Като цяло това са човешките отношения, тука просто са на стероиди и е извадено възможно най-лошото, пошлото и малоумното, а после умножено по 1000.
Интриги и мизерии има точно толкова при жените, колкото и при мъжете, спокойно. Тия митове за готините пичаги, които са над нещата, уви, отдавна потънаха...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: 11e896ffab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   5 от 3
Това е реалити, имат си сценарий. Показват ти в час-час и половина само избрани кадри. Кадри, които ще печелят гледаемост. Има сумати изрязани сцени, както и такива, които са нагласени.
Нима очакваш от предаване да ти покаже красиви неща? Още повече от такова, което наподобява харем? Та това е реалити, в които участват някакви супер натокани мадами, които ужким трябва да печелят някого. Сериозна жена не би участвала. То достатъчно е да видиш какви са жените на външен вид и ти става ясно . Няма романтика тук, няма нищо. Шоу като всяко друго. Затова и не го зяпам, макар че навсякъде пишат коя как се съблякла и каква е.
Гледай стойностни неща. Това е пошлост. Нито този е толкова изпаднал за жена, нито пък тези за мъж. Вътре са за пари и слава.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: fba0baa220
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Повечето участнички са там с цел да рекламират профилите си в Instagram с цел да намерят бъдещи рекламодатели, да си намерят някой мазен богаташ, да рекламират вече изградената си дейност и други подобни подбуди, лежащи на парична изгода. Някои от участничките дори не харесват МОМЪКА (думата "ergen" е преводът на турски език) като мъж и играеха театър пред него, само и само да се докопат до заветната роза, даваща им право да останат в предаването и в тази луксозна обстановка повече дни.

На мен пък ми направи лошо впечатление още първото излъчване това, че една камара грозни и дебели жени тръгнаха да одумват и пишат нелицеприятни епитети относно МОМЪКА, да му намират какви ли не недостатъци, че даже и десетки лелки да пишат изцепки от рода на "Тоя не ме грабва въобще!" или "Грозен е", докато в същото време те са или нещастно омъжени за някакви 130-килограмови шопари, или са нещастно разведени с деца, или са нещастно девствени моми с тройни гуши на 50 години, защото дори и най-изпадналите мъже не биха им обърнали внимание. Толкова помия по адрес на добре сложен и привлекателен мъж от страна на силно непривлекателни жени не бях чел досега през живота си. Бил изглеждал сбръчкан като на 50 години, бил много грозен с тези мускули, сигурно имал малка пишка и прочее. Това, че човекът има присадена коса и залепени бели люспи зъбите, не значи, че е грозен. Държи на външния си вид, защото осъзнава, че той е основното му оръжие за изкарване на прехраната с реклами и снимане в музикални видеа. Естествено, че ще иска да изглежда по-добре. А тялото му е основно такова поради годините гребане на млади години, когато мъжката фигура се развива най-много. Изкараха го едва ли не отблъскващ с тези мускули, а те дори не гледат с какъв мъж всъщност си лягат всяка вечер. Тръгнали да дирят недостатъци у чуждите мъже и да се мислят за големи "щастливки", че са си намерили вече шопара на живота си. Няколко такива лелки, плюещи по него, имаха нечовешки дебели мъже с тегло сигурно над 150-180 кг, а самите те не бяха много далеч от тях като външност. Откъде това самочувствие?! Също имаше и някакви ученички или студентки, също обратното на красиви и още на млади години силно запуснати поради мързел и преяждане, със смели възгласи като "Оле, тоя много грозен, не бих била с такъв!", докато в същото време техният приятел е някакъв смачканяк от малцинствата или движат с 50-годишен космат пияница, който е 30 години по-стар от тях.

Че повечето участнички в предаването не са стока, е ясно, но и много от коментиращите ги жени из Facebook са още по-зле, защото не само са прости, ами и злобни и не се виждат те самите какви са.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: af4b0cb816
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, тези жени не са отишли да си търсят мъж, а някаква медийна популярност. За това се ходи в телевизията. Този мъж и той за популярност е отишъл, а не за да си търси жена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: 78831714f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   7 не знам къде са потънали, но съм работил в почти 10 различни фирми досега и на всяко най-големите злобари, истерици и интриганти са били жени. Разбира се имало е и такива мъже, но жените преобладават. А и като с някой мъж не се разбираме просто се отбягваме. Една жена ако те нарочи няма край - постоянно ще плете интриги и ще пуска пасивно агресивни коментарчета.

Но да кажа и някои от най-свестните ми колеги също са били дами, така, че сте на крайностите. Най-хубавите екипи бяха там, където бяхме по равно. Ако е само мъжка компания няма красота и свежест в екипа, но ако е почти само женска компания е гнездо на оси и кокошарник. Затова и не се навих да стана учител барабар Петко с жените.

Относно шоуто - повечето момичета не са най-красивите, но и двойникът на Ибрахим Челиккол е един такъв захаросан и самовлюбен, не знам коя жена би търпяла един такъв пластмасов Кен. Толкова перфектен, че чак дразни. А и май хич не е толкова богат, колкото се изкарва.

 
  ...

...
преди: 2 години, 25 дни
hash: f63f600ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Това са сценарии, както и участниците са съответно подбрани. Тук има само 2 въпроса-защо някой би се съгласил да се прави на маймуна публично и защо някои други гледат тази боза. Ергенът е абсолютно застаряващ кон. Мацките не ми се видяха първи красавици.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 894e95d3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   получаваш сумата Х. Да речем 50 000 лв.
Срещу тази сума стои професионален договор - следване на сценарии, носене на определени дрехи, дори изричане на думи, специално написани от сценаристите за конкретна ситуация, да се създаде интрига.
Договора е правен и нотариално заверен - получаваш парите, ако следваш стриктно инструкциите. Никой няма да те пусне да си себе си, защото рейтинга ще е 0 и безинтересно.

Иначе казано това си е модерна форма на класически театър, но с непрофесионални актьори. Много често тези хора се опитват след предаването да приложат този сценарий и в живота си, защото виждат че така са по-интересни, отколкото са били преди предаването.

Или иначе казано по-накратко - нищо лично, просто негово величество Бизнес. Телевизиите са частни фирми, предаванията са продукт, хората вътре са изпълнители срещу определени финанси.
Не виждам кое не е ясно, и защо се дълбае в това.
Проблема идва от това, че човек ако е елементарен по душа, взима поведението от телевизора/на други хора/ и се опитва да го прилага в живота.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: ccd3377402
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   "Това нещо 10 жени да нападат и обиждат една заради мъж за мен е нещо нелепо и нечувано!"

Ами отвори си учебникът по биология, история или очите... Твоите разсъждения са нелепи. 80% от жените се бият за 20% от мъжете. Така е било винаги, генетично доказан факт. Само лошият "патриархат" ги принуждаваше да се задоволят с един мъж в продължение на няколко века цивилизация...

А в днешно време този процент е дори 90-10, или даже 95-5, защото чрез социалните мрежи и международните комуникации, жените могат да си мечтаят не само за някой известен в големият град, а дори в друга държава. Как тука Ганьо ще я задоволи...

Тоя Ерген не съм го гледал, но е ясно, че някаква част е дирижирана. Не се борят наистина за някакъв мъж, а за престижът да спечелят предаването и да покажат, че те заслужават "наградата". Но естествено колкото и да е режисирано нещо, то ляга на някаква истина за човешката природата. Жените са програмирани биологично да търсят социално доминантни мъже. Знаят, че един такъв мъж може да има всяка, така че това го прави по-атрактивен ако го спечелят. Една жена никога не е удовлетворена от мъжа който вече има, който и е казал - обичам те, ще ти дам всичко. Такъв мъж и пада в очите. А и обратното е вярно - мъжете също си търдят "предизвикателства"...

За теб може да е новина, но питай момчетата в класа си... Сигурен съм че те са забелязали, как 90% от момичетата са си падали по 2-3 момчета. Ние като мъже за съжаление не можем да си затваряме като вас очите, защото обратната страна е - 80-90% от мъжете са игнорирани. Наремето проблемът се е решавал просто - войни... По-малко мъже, по-малко конкуренция. Иронията е, че жените днес го играят жертвите, докато са си седяли вкъщи на топло, а мъжете са измирали във войните, в мините, или по строежите... Днес, един вид е по-добре, защото ако не ти се занимава с жени и капризите им, те и без това не ти обръщат внимание, а си бият за "готните", за "големите мъже". После реват от тях, и айде пак. Изобщо... и те си запълват живота...

"Жената не е ли създадена да бъде мила и нежна, състрадателна и да потушава войните и скандалите"

Мне... такава опитваха да я превърнат мъжете хилядолетия, но не успяха. Жената е диво животно, даже по-диво и от мъжа... В днешната жена има много завист, много нездравословни емоции, които тя отприщва към всеки който я накара да се чувства несигурна в себе си. Това е както ... истината, така и друга женска конкуренция. Благият характер, добротата е характерен за силният, не слабият.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 9039e43c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   В женски колектив винаги е така. Казвам го и аз като жена, работила в такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: e4432c991d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз съм на мнението на номер 7.
Авторке, ти си права определено, но не забравяй, че това е шоу, търси се скандал, шок, ужас, пикантерия - като за жълт вестник. Подборът на тези отракани долнопробни пачи не е случаен изобщо и смятам, че те не са представителна извадка. Не го взимай толкова присърце.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 23 дни
hash: e1250f58c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Слава богу, че има такива жени.

Има някои мъже като мен, които не обичат да са проактивни и ако нямаше такива жени, щяхме да сме в много лошо състояние и сами.

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: ce15e73b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Предаването може и да е нагласено откъм сценарий, но човек може да си извади малко поуки от него:
1. Примерно много от мъжете мога да си извадят поука, как да се държат в женско присъствие, а не като разни селяци да си мислят, че всяка им е длъжна. Може и някои неща да са по сценарий, но според мен на всяка жена би й било приятно да се отнасят с нея като дама, да й кавалерстват и т.н., разбира се без да е лигаво;
2. И към двата пола: това ли искате в половинката си, галантен и възпитан мъж ( за женската част) или някой селски батка?

и съответно някаква невъзпитана, нахална, татуирана и .т.н. жена до себе си , с държание на лека жена или изискана ДАМА (подчертавам го дебело)?

 
  ...
преди: 2 години, 20 дни
hash: 27ef2262c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   То пък едни жени в Ергенът.... Мале мила. Има може би 4 или 5 симпатични и по земни а другото са егати изродите с огромните джуки и ужасно деформираните лица и тела..... А на тоя хлапак дето му е микрофончетов ухото и чете по сценарий много му здраве. Жена истинска и земна няма да се прави на маймуна по телевизията и да става харем кукла...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 7e16c083ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Е не се ли сещаш, че там са от кол и въже събирани, тези с възможно най-нагло и селско държание, за да има гледаемост. Самият сюжет така е направен - 20 кокошки се борят за един надувалник, някво манекенче зализано, как очакваш да няма интриги? А и той самият е някакво едноклетъчно, вижда ми се че има личностните качества на окачалка за дрехи. Не си тормози главата с подобни бози, по-добре отвори някоя книга.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: d440ca1e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Напротив. Ергенът не изглежда на годините си. Наскоро е навършил 32, а изглежда с около 10 години по-възрастен. Дали е от ултравиолетово лъчение (излагане на слънце без защита или твърде много посещения на солариум), или от прием на хормони, или от претоварване със спорт, или от нездравословен начин на живот (системно недоспиване и пр. ) - само мога да гадая. Но турският актьор, на когото той се опитва да прилича, Ибрахим Челиккол, който е 82-ри набор, изглежда по-млад от него. Второ - Виктор е прекалено повърхностен, суетен и търсещ одобрение за външния си вид. Освен с мускули може ли да блесне с нещо друго, което да не се отнася до външност? Не, нали? Външният вид е само временна обвивка. Днес си млад и хубав (като Виктория К. ), утре - вече не. Душата е най-важна и тя следва да се развива много повече от тялото. Казват "Здрав дух в здраво тяло", но когато тялото е развито за сметка на душата, се превръщаш в една празна лъскава опаковка, каквито са повечето участници в предаването. Не видях душите им. Очаквах повече от художничката и психоложката, макар че те на фона на останалите стоят по-добре. Гергана ме изненада приятно, но си остава чалгарка в моите очи, а аз чалга не слушам. Виктория я знаех предварително, че е меркантилна безполезна кифла. Събрани са в това предаване да влизат в определени типажи, които обаче не са интересни за гледане, защото са прекалено предсказуеми - меркантилна повърхностна кифла-инфлуенсър, емоционално инфантилна плеймейтка, озлобена хитра плеймейтка, още една озлобена завистливка и т. н.
~♥~

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cb5a82b40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   а чувала ли си за манипулация от медии

медиите имат дейност която изглежда че "показва" какъв е животът
и те го знаят

медиите не показват живота, а манипулират зрителите им
особено бтв и нова
бтв и нова - промите българи "свръхамериканци"
как ги вербуват ли? с заплати и страх да не си намерят работа ако предадат" колектива" и напуснат

пример

дават новина за българската енергетика, ВЕДНАГА след нея пускат интервю с "свръхамерикански" експерт, които "споделя" че нещата са зле и америка щяла да помогне с газ, с пари. и човек остава с "усещането" че видиш ли това било "най- добрия и най подходящия вариант за българия"

2 ри пример

важни промени касаещи цяла българия.. сутрешен блок
както си приказват, ИЗВЕДНЪЖ буквално ни натрисат някаква тъжна новина(умрял човек етс)
с къв зор аз ще гледам вашата телевизия и вие ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ще ме натъжавате сутрин преди работа???


3 пример

дават "новина" за морето, колко щяло да поскъпне, и колко излиза на човек

дават сравнения с 5 звездни хотели - разходи 3-4 хиляди за 3 човека
а защо не казват че на българина го устройва и 3 звезден хотел
като от юни до септември има напълно приемливи цени 60-80лв с нощувка и изхранване на човек

ами нарочно вкараните тъжни новини - които натъжават и скапват човека като ги гледа??
защо не вкарват например постиженията на родния спорт?

бтв и нова влияят на хората и те го знаят
познайте защо тези телевизии бълват просташки сериали
тъжни новини

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker