Как да се изправя отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се изправя отново?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2935 пъти
Здравейте, на 21 съм и с всеки ден аз падам се по надолу. Нашите са разведени от 6 години, живея с баща ми, но имаме финансови проблеми. Студент съм редовно и работя, за да мога да се оправям. Имам си приятелка която чаках повече от 6 месеца, за да остави бившия си, от май месец сме заедно, но аз все мисля, че може да ме лъже за нещо...
Обичам я наистина много а постоянно се караме за някви дребни неща.. искам всичко да се оправи, а не знам какво да правя вече.

Лятото работих на морето и тя не можеше да дойде при мен заради пари. Аз и пратих, за да е при мен за няколко дни. И тя е студентка в моя град в един университет сме. Какво да правя? Казва ми, че не съм и показвал, че искам да сме заедно.. само съм искал да се целуваме и правим секс, а всъщност искам да е до мен постоянно, направо ме изгаря колко мн искам да съм с нея... Отчаян съм супер мн от всичко...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: be748dde20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами покани я да живее у вас щом е толкоз курназ,да я видим сега какво ще измисли:)имай доверие на момичето,а ти показваш ли и че я обичаш,казваш ли и,жестове спрямо нея правиш ли,комплименти правиш ли и,мила дума казваш ли и?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 046643ef44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Животът е пред вас! В момента сте само на 21, не падате надолу а си внушавате, човек изглежда така, както се чувства, усмихнете се! Работата няма да ви избяга, цял живот това ще правите! Парите са най-непостоянната величина! Помислете добре, вашата приятелка може да ви замени, както е направила с бившия си! Заради някой друг! Не преоценявайте хората, давайте толкова колкото получавате! Не мразете, когато мразите, някого мислите повече за него от колкото за вас! Правете това, което ви се иска от вътре! Независимо какво е то! Живота е миг от вечността, насладете му се, такъв какъвто сте, без да се стремите да подражавате на някой ваш идеал! Който е в мислите ви! Няма мъж който да иска само секс от една жена, има много жени който друго не могат да ви предложат!

м. 23

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1b37468253
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може да е асексуална и да не иска секс и ти да й оставяш такова впечатление, както е с моята приятелка. Важно е да има моменти когато наистина й показваш, че я обичаш. Или пък пробвай да се отдръпнеш малко сексуално да видиш как ще реагира тя.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3a58f10c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „Казва ми, че не съм и показвал, че искам да сме заедно.. само съм искал да се целуваме и правим секс“

Съжалявам, но си се вкарал в голям филм с тази жена. Тя е от типа „не знам, какво искам“ и както е размотавала навремето бившия, така днес теб. Никой мъж не може да ? даде това, което иска - да я направи щастлива, да ? покаже що е любов, да ? реши всички проблеми. Такива жени са чисто бреме, защото ти никога не можеш да им изпълниш очакванията.
В момента сигурно се среща с друг, които да компенсира някакви твои недостатаци. След 6 месеца ще те зареже за номер 3, после пак така и пак така.
Това са енергийни вампири. Бягай от такива жени, като жена ти го казвам! Имам подобни приятелки, които такива момченца като теб съсипаха на кило!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 820c192e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4, не съм съгласна, че тази реплика означава точно това, което си написала.
Хората са много обидчиви на тема секс. Не само жените, а и мъжете. Много е лесно да направиш впечатление на някой, че искаш само секс от него....

Авторе, ти не казваш достатъчно. Може 4 да е права като изключим обобщаването "енергиен вампир". Всеки може да е недоволен от човека, с който е, това не означава, че е такъв по принцип.

Не зная какво очакваш да видиш тук. Едва ли някой може да ти каже със сигурност какво мисли приятелката ти. А ако някой се опитва да го прави(4) това съвсем не значи, че е прав.

Според мен, трябва да говориш с нея и ако се наложи да промениш поведението си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b4591a6cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ж29: № 4 е МНОГО права. И аз познавам КУП подобни женски екземпляри. Не могат да намерят точен кусур на половинката си и затова търсят всевъзможни поводи и без поводи, за да го накърнят и един вид да излезнат победителките, изоставените, наранените от връзката. А след това крият или изопачават истинската история. Ами ако тя си е намерила уж по-стойностен за нея човек и се страхува да се раздели с теб, за да не тее нарани? ! - Затова прави подобни панаири.
Поговорете си откровено... Вариантите са два: или продължавате като уважавате и спрете да се заяждате за дребни и едри въпроси, или прекратявате връзката. Последното МНОГО боли, но поне си наясно със ситуацията.
А и да сме откровени, тя не е нито първата, нито последната на този свят. В момента така ти изглежда, но след години ще се убедиш в думите ми.
Бъди с някого, но не на всяка цена... Не си губи времето - БЕЗЦЕННО е!!! Ако се налага, огледай се и си намери стойностна и достойна половинка.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6dd5ab84f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Последния път, когато постъпвах като нея, просто исках да си почина от момчето, да тегля майната на всичко, меко казано се задушавах. И да той тва си искаше романтика, целувки и си знаете целия роман за всичко това. Впрочем щом веднъж е мамила гаджето си заради друг ( в случая ти), като нищо историята да се повтаря, но ти да си потърпевшия.
Ако толкова държиш на нея, опитай се да й покажеш, че си сериозен към нея, но не да се държиш като гадже/любовник, а като най-добър приятел.
Иначе към въпроса, смени нагласата и си готов.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 03da98670b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имам връзка със женен мъж... знаеш ли, мило момиче, няма да страдам ако утре осъзная, че той няма да се раздели с нея, защото още в самото начало на връзката ни аз го изисках като условие да сме заедно. Аз няма да стана утре причина да си развалиш семейството, не очаквай от мен да влизам в този стереотип!
Знаеш ли защо го направих? Защото ако един ден те се разделят и аз съм виновна за това - ще го изгубя, ще ме намрази, ще ме обвинява...
Така си спестих много болка, много обиди и си изживявам любовта, такава каквато я разбирам.

стигала съм обаче и до твоето състояние
Той беше първата ми любов, правехме планове, мечти, надежди, обещания. Измислихме имена на децата, за всичко бяхме в съгласие, исках го и още го искам този мъж за цял живот. Предложи ми брак, бяхме постоянно заедно, светът беш станал по-красив, само защото се гледахме в очите, усмихвахме се като малки деца. Още го обожавам онзи мъж. Разделихме се, защото се наложи. Още не мога да повярвам какво ми се случи тогава, още ме боли. Ние се разделяхме и се прегръщахме и плачехме. Но той беше взел решение и аз трябваше да го подкрепя - още се чуваме от време на време, не е щастлив и аз не съм... Липсваме си, търсим се... Времето ще покаже за какво е било всичко това.

Но тогава си посегнах на живота. хора това не се прави заради мъж, а защото болката в един момент става прекалено силна, физически я усещаш как те разпъва отвътре, искаш само да заспиш и да не се будиш и да те боли. Нямаш сили да ревеш даже, едва дишаш, повръщаш... Точно за десет минути всички надежди, мечти, планове рухват и безсилието те убива. Знаеш, че жертваш щастието си в името на друг и това ти дава сила, но после идва безумието... Няма мисъл в теб, няма нищо... само идеята, че повече не можеш. Оставаш сам и крачката до хапчетата е много малка. Просто го правиш без идеята да се самоубиеш, в някаква безумна пустота търсиш просто спасение, някакво спасение.
Емоционалният срив ме доведе до рак...
минаха две години и аз още не мога да се съвзема напълно, още съм слаба физически, още понякога си спомням разни красиви моменти и плача като идиот.

Авторке, само ще ти кажа, че тази болка носи мъдрост и познание. Труден е пътят нагоре, драпаш със зъби и нокти по ронливата стена на пропастта, свличаш се на дъното и пак продължаваш...

Намери си причина! Запиши си на един лист хартия твоето искрено, съкровено, човешко ЗАЩО? Защо трябва да успея да се измъкна?

Нека не е банално, нека си е твоето защо, онова, което винаги ще държи гърба ти изправен и ще ти подава ръка да станеш ако паднеш. Нека е някаква картина, визуализирай най-съкровената си мечта и я задръж в съзнанието си, а после тръгвай след нея през реките от болка, падай, ставай, бъркай, плачи и проклинай, но винаги помни накъде вървиш... не се отказвай, твоето ЗАЩО няма да ти позволи да се откажеш, но нека бъде наистина силно.

Това упражнение ми предложи психолога, чиято помощ потърсих. той ми разказа една приказка за едно момче, което искало да стане знаменит човек. Той имал ужасна майка, която все не вярвала в него, казвала му, че човек няма да стане от него, искала да учи нещо, което той не искал. Имал и една леля Фани, която винаги го хвалела, вдъхвала му сила, давала му грижа, нежност и ласки. И каквото и да постигнел, дори нещо дребничко тя казвала "Гордея се с теб, момчето ми! " Когато леля му се разболяла и по-късно починала той си обещал: Защото леля Фани вярваше в мен, защото леля Фани ще се гордее с мен.
Това му помогнало да изтърпи всякакви превратности и най-сетне да постигне мечтата си.

Успех, мила!
А ако обичаш искрено този човек, опитай се да си щастлива, защото той е щастлив. Опитай се да го обичаш, без желанието си на всяка цена да го притежаваш и просто се остави на живота - работи, издигай се, развивай се, живей заради себе си.. повярвай си!
Болката ще те направи по-силна и издръжлива, дай й тази възможност, стани и живей!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker