Подлуди ме до болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Подлуди ме до болка
преди: 2 години, 6 часа, прочетена 1846 пъти
Ще ви разкажа за моята малко токсична връзка от разстояние.
М 27 Ж 20

Както във всяка връзка в началото беше огромна любов, не можехме буквално един без друг.. Като не можехме да се виждаме се чувахме по facetime постоянно с часове всеки божи ден.. Доказахме си един на друг че сме влюбени че сме един за друг.

След 5 месеца

Решихме да предприемем действие към това да живеем заедно някъде тя не искаше моето родно място аз като кавалер уважих че може би окей има си причини не иска.. И решихме за София, Стигнахме до консенсус, тя като сподели с техните аз с нашите.
За нашите беше хубаво това че ще се отделя че нов живот, техните обаче не го приеха добре. И като казвам добре.. Истерии караници викове заплахи... Казах или сега трябва да го направиш и да се решиш или няма да го бъде... Кара с техните обясняваше и че рано или късно тя ще се отдели и като се чувства окей с мен обичана е, грижа се за нея, не давам косъм да падне..

Стигна се до спор и казах отново ако сега не дойдеш вашите няма да те оставят и всеки ден ще ти дуднат.. Глупости.. Тя каза спокойно на мен никой нищо не може да ме накара насила да направя.. Почнахс едни коленания.. Днес идвам..изчакай Утре... Хайде да търсим вече къде да учи(казах и че ще и помагам) не не е сега момента..
Казах и окей чакам..
Избра да прекара цялата коледа при мен да празнува да е винаги около мен.. Техните особено майка такава злоба бълваше че в очите и личеше..

Звъняха и да казват как и се "радват" да ли и харесва новия живот.. А тя още не беше решили окончателно да се изнесе и да отидем някъде двамата.

Беше много зависима от майка си, страх я беше че може майка и да и се разсърди.. Че много я обичала..

И като се прибра за два дни коренна промяна..
Отблъсна ме.. Не знам какво са и говорили какво са правили.. Но с дни тя изстиваше към мен.. И знаех на 10000%че няма как друг мъж да е причината защото от тая гледна точка беше вярна както аз.

Започна да говори как техните не са ме харесвали не са харесвали начина ми на мислене и тя се отдръпна.

Ела при мен тук.. В същия град.. Викам как ще дойда при вашите няма шанс.. А в тоя град не мисля че има какво да правя да сме на квартира... пък и се бяхме разбрали нещо.

Започна да се сърди.. Да не блокира.. Да истерясва.. Побъркваше ме.
Ден е окей ден е нацупена.
Започна и да ме обижда.. Какъв ли не ме прави.. А аз дори блокиран пак я търсих.. Спря да ми казва обичам те.. Няма как да се получи не знам си какво...

Остави ме остави ме.. Оставя я за ден два.. И пак пусто сърце я потърси.. Пак същото и вече стигнахме до прелом.. Няма връщане назад.. Много обиди много чудо...

Казах и в прав текст избирай или мен или майка си, не те отделям от нея ама не искам да живея с човек който майка му е като лична секретарка и който каквото каже Мами ще слуша..

Тя взе че и за това се обиди... Посмедните 10 дни седя блокирам звъня и да я видя как е.. Не вдига, напусни живота ми не те искам.. Затваря се в себе си и седи в стаята си. Като и звънна и стигнем до разговор пак избухва и пак ме обижда и то вече брутално.

Любов любов но аз вече изпитвам болка.. Потърсих я последно вчера и вече няма смисъл от това да я търся.. Тя няма да се промени. Дори знам че сегс е тъжна ридае.. Реве.. И като я потърся не ме иска..

Чувствам се зле за това но и аз имам също чувства и колкото и да обичаш даден човек по добре да го оставя и да си продължи пътя..

Ако ме желаеше до себе си щеше да е дошла 100 пъти, а аз да и показвам загриженост и любов а насреща да получавам нищо..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6861db677c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   "Връзката" ви е доказателство, че повече от 2-3 години разлика между партньорите не е ок, когато и двамата са недорасляци.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 22da77b7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Пич, представи си само, че заживеете въпреки всичко споделено по- горе!? Майката- тъщата ще ти скъса нервите и скъси живота. Твоето момиче все още е зависимо и обсебено от майка си. За жалост нямаш шанс- кръвта вода не става, а и до колкото разбирам наша "мома Грозданка" не е за всеки.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5b80e7229c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, има такива родители, които се вкопчват в детето и го контролират дори пълнолетно. Жалко, че тя е така зависима от родителите си. Радвай се, че сега сте се разделили. Ако се бяхте оженили свекървата щеше да ти съкрати живота. Продължавай напред и си търси независима и пораснала жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d9e8bd87e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Момче, много добре ти се е получило, че девойката те е зарязала. Недей да страдаш напразно, ами се радвай, за твое добро е. Оная, кукувица майка й, ще ти изпие мозъка. Явно , не те харесват, не знам по каква причина, но си постъпил като мъж. Мога да ти дам пример с много тежка съдба пак по причина на властна майка и неориентирана дъщеря. Просто, поразсъждавай малко в перпектива и сам можеш да се сетиш какви пернишки трагедии настъпват от такава комбинация. Стой на страна, радвай се, че си се отървал.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b848e950f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бях в подобна ситуация. Вече месец не сме заедно след като бях подготвил почти всичко да се местя при нея. И аз съм блокиран и всички опити за комуникация тя ми казва, че няма връщане назад. След всичко изчетено по темата разбрах едно. Остави я на мира, нали това искат в крайна сметка. Ако наистина са ни обичали(понеже почвам да се съмнявам и с това и че всичко е интереси и преструвки, че са много включени в нас) ще ни потърсят и ще искат да поправим нещата. Ако не ни потърсят не са били правилния човек за нас. Въпреки че още много обичам бившата си приятелка няма да я потърся повече, съветвам те и ти да го направиш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f913f66b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Кви са тия детски игри?
Няма чувства към теб,за тва само те разиграва и си намира оправдания.
Ако някой иска да е с теб ще преобърне света,тей че тая я забрави и давай смело напред.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9f9ec0bcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ти да не си този с мадамата от чужбина? Сходна е самата история, даже е същата май.
Явно очакваш , че за 5 месеца чатове някоя дотолкова ще се заслепи, че ще реши да си зареже живота в чужбина и да дойде тук.
Първо изкарай с някоя 2-3 години, пък тогава се тюхкай.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f333861430
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На 20 е още зелена и не може да се откъсне от техните, защото е зависима от тях (поне финансово предполагам?).

5 месеца са много малко време, за да вземе решение така бързо.

Сигурно не й е лесно и обидите са именно защото тя също се тормози и не знае какво да прави.
Моя съвет е - просто СПРИ да я търсиш. Изчезни от живота й наистина, колкото и да ти е болно, ще видиш че времето лекува и ще срещнеш друга след време.
А пък кой знае, ако любовта ви е толкова силна, ще направи крачка към теб. Ако не - продължавай напред.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b54011b6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   аз си намерих 38 годишна истинска жена. Красива, стойностна мацка със телце на 25 годишна.
Е, да, с дете, но вече голямо.

Казвам това, защото имам наблюдения.
Истинските жени са тези, които вече са се грижили за нов живот.
Тези, които живота ги е поочукал.
Знаят точно какво искат и точно какво могат да дадат.
Без превземки, без драми, без простотии.
Топли и истински.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 32fd35eea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам за това, през което си преминал! Съжалявам, че тя е допуснала да се стигне до там! Моля те, не слушай коментари от мъже, които само ще хвърлят омраза по нея!

И двамата нямате нужда от това!

Много хора попадат в твоята ситуация и ти може би наистина си обичал момичето! Трябва да ти кажа, че много голяма грешка правят родителите да се месят в дадени отношения и нищо добро няма да излезе от това! Може би е била яко изманипулирана да те остави, но вътрешно все още да има чувства към теб, може и те с нещо да са я заплашили, не се знае!

Не се настройвай срещу нея, тя един ден ще осъзнае грешката си, но ти се опитай да проявиш може би съжаление, от поста ти разбирам, че нейните родители са се месили твърде много и са властни, тя няма да има щастие във връзките си заради такива хора!

Друго нещо, може да те отблъсква нарочно, за да я намразиш, да не страдаш заради нея и родителите и, ако те са намислили нещо гадно, аз това съм го правила в миналото като обичам един мъж и искам да ме забрави, за да не си навлече проблеми! Един вид, за да си кажеш "Тази колко е зле" и бързо да я забравиш и да не страдаш заради нея. Това ми се е случвало!

Каквато и да е истината, омразата не е решение! Аз съжалявам, че тя е позволила родителите да повлияят на решението и! Гордея се с теб, че си бил добър и любвеобилен, тя ще съжалява един ден за постъпката си! Знай, че си прекрасен и ценен какъвто си, никога не губи надежда и вярвай в себе си! Много хора преминават през същите проблеми и не си сам в това, което преживяваш!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ab8e0f4130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Оставих я и няколко дни не я търсих.
Сле 4 дни ме отблокира и ми звънна.

Не била добре, не се чувствала окей, плакала не излизала..

Искала да опитаме отново.. Няма да крия че исках.. И и казах окей съгласен съм.

1 седмица и тя се върна към предишния облик върна усмивката върна всичко.. Говорила е с майка си, обяснила и е.. Зс нея не било проблем само да се чувствала добре.

Не и вярвах..на 100 %

И имах право.. До днес всичко беше окей. Прибира се била с техните навън и започна от нищото как съм и убивал мечтите и как съм и спирал развитието.. От нищотоо..

Предния ден осъзнах как техните я примамват като и купуват това онова нужно неужно за да я спечелят едва ли не и всякаш да и покажат колко ще е добре ако си е при тях.

Пак се стигна да караница и затворихме телефона. Седи и мълчи в леглото последно като и звъннах да я проверя как е.

Не виждам вече бъдеще.. Тя ще си остане зависима от майка си и няма да има промяна

От Автора

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 028e1cc3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбирам те и много съжалявам за всичко това което ти се е случило,но тя още не е зряла,за да имате връзка.
Остави я.
След всичко което прочетох ти си стойностен мъж,което е рядкост в днешно време за съжаление.
Продължи напред колкото и да боли и намери жена която ще те цени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 53a825892f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Грешно си постъпил още в началото.

Трябвало е по-полека, прекарай малко времеи/или празници с нея и родителите й.
Все пак те са я създали и гледали 20 години. А ти или някой друг мъж си НИКОЙ. Преходен в повечето случаи.

Ако все още я обичаш и държиш на нея - изчакай малко. После при нея с един букет. Поразходете се навън. Извиняваш и се, защотото в случая ти си виновен.

След това един букет и за майка й, но по-малък и нещо за баща й. Сядаш с тях да си поговориш с тях, казаш че си сгрешил, че си прибързал, но подчертаваш, че държиш много на дъщеря им и я обичаш. Ако е вярно.

За обидите и караниците - никакви такива вече, ако искате да сте заедно. Говоренето с нормален тон не би навредило на никой.

Успех,

добавка: предполагам, че ти си в София, а тя в друг град. Постави се на мястото на родителите й. Пробвай да погледнеш варианта да живеете заедно с момичето, но в нейния град ;) Ще видиш, че за теб няма да е много приятно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker