Влюбвам се в нея част 3 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в нея част 3
преди: 2 години, 27 дни, прочетена 1677 пъти
Здравейте отново. Преди няколко месеца пуснах 2 теми свързани с приятелка в която се влюбвам. На който му е интересно, ще се радвам да ги погледне. Тук ще разкажа как се развиват взаимоотношенията ни и ще поискам съвет.
Приятелството ни стана доста по-силно. Виждаме се често, общуваме по много по-личен и дълбок начин, споделихме си много неща. Развиваме се и градим отношенията си все повече. Казваме си, че се обичаме, а когато има повод си подаряваме и подаръчета.
Чувствата ми към нея не са се променили, още са си там. Просто вече я чувствам много по-близка и я обичам още повече като приятел и човек. Наистина я обичам. Не искам никога да я загубя. И няма да позволя това да се случи по никаква причина, особено заради някакви си чувства. Прекалено ми е ценна като приятел, за да го допусна. Но все още изтръпвам, когато се доближи повече до мен, когато си сложи ръката на бедрото ми, докато ми обяснява нещо. Понякога се контролирам трудно. И постоянно гледам устните й, откакто я познавам го правя постоянно. Прекрасни са и много искам да ги усетя върху моите. Проблема е, че тя е доста консервативна. Не е от тези жени, които се целуват с приятелките си за здравей-здрасти. Аз също не съм, но го искам само и единствено от нея. Но както казах, тя е много консервативна и точно за това ми е трудно. Съвета, за който ви моля да ми дадете е - как да създам ситуация в която да се целунем? Не по сексуален начин, разбира се. Няма да флиртувам с нея. А по чисто приятелски начин. Имам в предвид, че ходя по много тънък лед в момента. И трябва да е по начин по който да не се усети, че за мен това би била специална целувка. Не мога да я целуна просто така, без да сме говорили нищо за целувки преди това, защото това ще я изплаши и последствията няма да са добри. Просто трябва внимателно да създам подходяща ситуация. Моля, без хейт. Знам, че това не е правилно, но не издържам само да й гледам устните. За първи път ми се случва да се влюбя в приятелка. Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 26 дни
hash: 3bce9128c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Хей! Изчела съм всичките ти теми до сега (до момента в предишните ти теми се подвизавах под номер 2).

Аз съм оптимист като цяло и с настройка, че всичко е възможно и всичко може да се случи. Но според мен ако момичето е толкова консерваривно - наистина ходиш по тънък лед.

Ако си решила да я целунеш, то започни от далеко. Примерно докато се смеете за нещо или я прегръщаш приятелски - просто смеейки се я целуни по бузата просто и се дръж сякаш е нещо супер естествено и не толкова значително.

Но по устните - виж, доста ще е сложно.
Ако сте си толкова близки, може просто да й кажеш някой път, че някой път ти се иска да опиташ да целунеш момиче, просто ей така - за изживяването? Това дали ще я отблъсне? Сигурно... Или пък може да се навие... Може и пък да й хареса...
Дали ще е прекалено да й кажеш това?
Един вид й намекваш че може да го направиш с нея, но същевременно й казваш - не е задължително да бъде с нея и оставяш някак топката в нейните ръце.

:)

 
  ...
преди: 2 години, 26 дни
hash: 905ee12034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   страхотен си, харесвам такива хора.

Но!....живота е гадничък.

Докато се туткаш, някой ще я хване за главата и просто ще я целуне и на нея ще и хареса.
И си бита карта. Язък за многомесечните трепети и очаквания.
И тя няма да е виновната в случая.

Действай, сега и на момента!
Няма кой да те чака.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: cded7debac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Много нежен и внимателен си.Ще стане, много внимателно се заговорете за устните,после и каже,че харесваш нейните и би искал да ги погалиш с пръстче.Слвд погалването се наведи внимателно и я попитай дали е възможно да я цункаш,да ги докоснеш с твойте

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: eaf0446de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: Номер 1 (Тери!Хаха). Тайничко се надявах да се включиш и тук и много се зарадах. Благодаря!
Да, наистина е консервативна. Тя дори не се е целувала до сега. Това ме притеснява. Чака човекът за когото ще се омъжи, явно. А аз освен, че се притеснявам за реакцията й, също имам уважение и към решението й да чака Него. Не искам да съм първата й целувка, щом за нея това е толкова важно. Освен, ако не сме го обсъдили преди това, разбира се и тя иска.
А предложението ти да й кажа, че имам желание да опитам да се целуна с някоя приятелка и да оставя топката в нейните ръце, принципно е добра идея, но за някоя друга, не и за нея. Тя би се стреснала, че изобщо имам такива желания към жени. А то не е така, имам ги само към нея. Със сигурност няма да каже "Ами хайде с мен" хаха. Вероятно ще започне и да държи повече дистанция. Трябва ми идея за ситуация, която е случайна. От сорта на това с целувката по бузата, но грешно завъртяна глава и да се целунем случайно. Нещо подобно. А за разговор за целувка преди това - нещо, което няма да я притесни.
До номер 2 и всеки, който мисли, че съм момче - МОМИЧЕ СЪМ. Ако бях момче, до сега да съм си я спечелил :D

 
  ...
преди: 2 години, 19 дни
hash: eaf0446de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката: Понеже мина седмица и все още чакам одобрението за два коментара и виждам, че нещата стават много бавно тук, админи...Знам, че не допускате разменяне на контакти, но с темпото в което се одобряват коментари, скоро няма да стане.
Както стана ясно, това е третата част по темата ми "Влюбвам се в нея". Номер 1 коментира и предишните две части и следи историята ми.
Ако тя е съгласна, може ли да си разменим имейли? Моят ще е туку що направен, неофициален и с пълно съгласие. Както и тя, ако е съгласна.
Тери(така каза да те наричам), какво ще кажеш за това? :) Харесва ми начинът по който мислиш и бих искала да се свържа лично с теб.
Админи, вие? Просто нещата тук се развиват много бавно, а имам нужда от съвети (очевидно, щом съм пуснала темата).

 
  ...


...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 2477c70213
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Номер 2 и 4 - вие изобщо разбрахте ли, че темата не е от мъж, а от жена написана? Май не.
Ако момичето не е лесбийка няма да ти се получи нищо. Само ще я отвратиш. Не се самонавивай, отдръпни се и си търси някоя с влечение към жени. Нормалните жени искат да ги целува мъж, не жена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 12 дни
hash: f2464a0c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като начало и покажи, че си падаш по момчета. Не става въпрос да и кажеш аз харесвам момчета но сега ще се целувам с теб, имам предвид по-дълъг процес. Тя трябва първо да свикне с тази мисъл о чак след това да правиш каквото и да е с нея. Ако тя е сигурна, че не си хомо, по-лесно може да възприеме идеята ти.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 597528dbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Само едно въпросченце - Колко деца планираш да имате двете с нея при евентуално "развитие" на "отношенията" ви?
Или, викаш, то и с това, и без това, пак няма да имате, понеже "животът си е ваш"...

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: eaf0446de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката: Номер 11, когато коментираш разни теми, няма да е зле първо да ги прочиташ, за да си наясно с историята и намеренията на човека, който ги е писал. :) Имам три теми по този въпрос. И в трите разказвам как не очаквам развитие. Дори в първата тема съм написала, че си представям живота си с мъж, а не с жена. Много снобарски коментар от твоя страна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker