Къде изчезнаха полите и роклите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде изчезнаха полите и роклите?
преди: 2 години, 26 дни, прочетена 5336 пъти
Хора , може да ви се стори нелеп поста , но ми прави впечатление, че от няколко години насам българките изобщо не се обличат като жени. Сещам се преди не беше така и ние мъжете ставахме разногледи, като ходим на улицата..

Сега е пролет, топло е , но продължавам да виждам жени с панталони и дънки.

Прави ми впечатление, че по-възрастните жени продължават да се обличат с рокли и поли , а по младите сигурно такова нещо нямат в гардероба си вече.Какво му става на този свят незнам. После защо сме имали демографски срив...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 74

преди: 2 години, 25 дни
hash: fe00920257
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Бе то и повечето мъже се носят спортно и почти е невъзможно да видиш мъж с панталон или риза. Все тениски, суитчъри, дънки. Все с кецове.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 59b3096d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

2.   Напълно си прав. Полите и роклите са облеклото на жените. Българките взеха най-лошото от западната антикултура. Превърнали са се в невъзпитани, арогантни, върли феминистки. Раждат над 30 г. първото си и единствено дете. Толко са лениви като жени и майки, че ако си вземеш една африканка вкъщи ще имаш по-пълноценен сексуален живот и по-грижовна майка на децата си. Да не говорим, ако си докараш латиноска или японка. В Япония японките се обличат предимно в рокли и поли и училищните униформи на момичетата са такива. Това да ти говори нещо?

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: a96856052e
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

3.   Да, роклите и полите са виновни за демографския срив... Аз редовно виждам жени с поли и рокли по улиците, не знам къде гледаш ти. И друго - да се съди по роклите на една жена е също толкова тъпо, колкото да се съди по колата на един мъж. Нито едното, нито другото не те правят по- качествен човек и по- женствена/ мъжествен, но както винаги, на българинът му е позволено да мери с двоен аршин. Аз съм виждала какви ли не нагласени нашенки и чужденки по Слънчев бряг през нощта - супер тяло, рокли, токчета, женствени, направени И не ти говоря за рокли, които едва скриват телата им, нито за над 18- сантиметра токчета или прекалено много грим, обаче същите се мъкнат пияни и кой знае какво още са правили. И искаш да ми кажеш, че ако видиш такава по улиците на твоя град, ама в нормално състояние и трезва, вероятно ще си я вземеш за жена или поне ще пробваш, защото е с рокля? Ами, вероятно си изпуснал доста женствени и грижовни жени, просто защото носят дънки. Женствеността на една жена не е просто рокля, но кой да мисли за тези неща.
Рокля обличам за няколко часа, после я махам. Не се чувствам добре, а това е най- важното за един човек - да се чувства комфортно в дадени дрехи.

Satanic Blasphemer!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: 735562ac8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   По практично е пич. Едни дънки, тениска и кецове. Лесно, бързо и удобно за ежедневието.
Времето е забързано, нямаме време за глупости и превземки. Лично аз ходя с дънки и тениски и само в много специални случай мога да сложа риза, сако и панталон. Западните общества отдавна са го открили това.
Вика му се еманципация ;)))

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 1de69f14ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Прав си, авторе, наистина ни се струва нелеп поста! Значи, имало демографска криза, защото жените не носели поли и рокли! Супер логика, хаха!

 
  ...


...
преди: 2 години, 25 дни
hash: cef7277988
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Аз нося рокли. Доста красиви , при това, в никакъв случай пошли или разголени. Говоря за стил и изящност.
И знаеш ли какво е странното? Много мъже все по-често бягат от такива жени и от подобен вид женственост, етикирайки я като "курвенско поведение" или "тая тука на каква се прави".
Много рядко се случва мъж наистина да оцени красотата на една жена (външна и вътрешна) и нейната женственост.
Затова жените се опитват масово да са по-невзрачни и по-неутрални.
Такива са моите наблюдения.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: fe15596160
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Лятото още не е дошло. Аз не забелязвам да са изчезнали роклите и полите

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: dafffe5cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Не всички млади жени имат вкус към модата.
Все пак най-големите модни дизайнери в света са мъже.
Има и жени които ще облекат рокля или пола, когато си купят нова понеже не искат да носят старите от миналата пролет.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 7f177c4a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Аз съм млада,много ми харесва да нося поли и рокли,но мъжът ми не ми позволява.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: 31df7a97dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

11.   Аз преди няколко дни на излизане от хранителния магазин бях на крачка да поздравя една жена за това, че носи червена пола почти до глезените и фина бяла блузка с дантели, защото силно се открояваше с женственото си облекло на фона на всичките жени с дънки и панталони наоколо, но счетох, че е по-добре да не притеснявам жената излишно, защото в наши дни на обществото му е втълпено, че ако мъж заговори жена, това е едва ли не недопустимо и ужасно престъпление (освен, ако не е някой почти двуметров симпатяга - тогава "може"). Даже бях споменал за сходен случай преди време в друга тема, само че тогава жената носеше облекло с военни шарки и я бях поздравил, а тук няколко усойници започнаха да съскат по мой адрес за това мое "престъпление". :)
В YouTube има такива видеа с експерименти, където някакъв нормален мъж заговоря непознати жени и повечето го гледат с намръщен поглед, а после друг, висок мъж с вид на модел ги заговаря и те веднага се усмихват до ушите, спират с охота, гледат го влюбено, а някои направо флиртуват с него и с готовност му дават номера си, когато им го поиска. После иди разправяй, че спирането на непозната жена на улицата било нежелано нахлуване в личното пространство за жените, че даже и заплаха за тях. :) Двоен аршин, по-голям от Луната.
В други видеа показват подобни експерименти, само че една нормално изглеждаща (даже леко неугледна, да речем 4/10 по хубост) и една красива жени заговарят на улицата мъже. Тук обаче мъжете откликват с готовност и на двете жени и им обръщат внимание, опитвайки се да помогнат с упътвания или там за каквото са ги попитали.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 25 дни
hash: ac8459ef18
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   Всеки човек си има право на избор как да се облича и да носи това, което му доставя комфорт. И защо жените да носим поли и рокли? За да ни заглеждат като парче месо някакви некъпани и разпасани чичаци, непрокопсани в живота, но все мечтаещи за нещо сочно и младо? Да ни освиркват като търчим по работа в инак забързаното ни ежедневие? Да ни зяпат в деколтето, сякаш не сме отделни личности?

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 7f1dfff52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Аз с удоволствие бих се пуснал с къса рокля, да си покажа стегнатите бедра и дупе, само че съм момче...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: 31df7a97dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   Номер 1, дънките също са вид панталони. :) Между другото, сега се замислям, че от едни 10-12 години насам нямам дънков панталон, а кецове съм имал само веднъж през живота си на младини и го носех само няколко пъти. Не са моят тип обувки. Често виждам мъже с ризи в Пловдив, та явно в твоето населено място нещата са различни. Даже и много момчета в горните класове започнаха да ги носят в последните години.
Ако пък имаш предвид мъже с официални мъжки костюми и обувки, то такива също се срещат поне 10 пъти повече, отколкото жени със съответните официални женски облекла. Повечето такива жени го правят по задължение, тъй като работата им го изисква - служителките в банките, например.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 47a806ce5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   1 забрави анцузите, които в някои квартали тип панелен са направо традиционно облекло вече.

Като бях в Прага ми направи впечатление колко момичета носят рокли лятото. Едни такива къси и с голи рамене, но не официални, леки, синьо-бели на райета. Готино е и по-секси от дънки.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: ec4e146c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Жена ми има точно две рокли в гардероба. И преди 15 години пак бяха толкова. Не и харесва, не и е удобно. На мен пък дънките не са ми удобни-предпочитам класически панталон.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 5f90412a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

17.   Мислех да пускам точно тая тема и на мен ми прави впечатление това!Мърди са просто така им е по лесно дънки и маратонки масово виждам навсякъде жени така облечени! А също да подчертая освен че не носят рокли и поли къде изчезнаха чорапогащниците който също са еблематичен символ на женственост? Имах едно гажде с което при всяко излизане беше с дънки и кецове.Не можех да я навия да сложи пола и чорапогащник.Трябвало да бъде някакъв супер мега официален повод за да се облече така иначе нямало закъде! Ами чакайте си да привлечете мъжки погледи с дънки и маратонки, жените днес се обличат като тираджии.Тениска,кецове и дънки с това виждам облечени все повече жени незнам нова мода ли е ? Преди няколко години наистина виждах доста повече дами с поли и рокли.За съжаление.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 80ef195b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

18.   Е, нали за тази свобода в избора се бореха мама и тате. Кака да ходи с дънки, а батко да си епилира гърдите!? Шегувам се. Полата и роклята правят жената по- женствена, загадъчна, скриват целулити и пояси. Но това за жената. Другата "порода" от дамския състав търси друг ефект- еманципация, равенство между половете и състезание по мъжки. Но това до време, след това пак обличат полите и роклите.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 9d0a08ad3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

20.   Що се занимавате с теми провокации?

Аз съм 30 годишна жена БЕЗ дете, живеем БЕЗ брак, нося си полите, роклите, сцепвам се.

Да знаеш тоя срив ще да е от слабото носете на поли!


Ж30

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: a5cc9c9bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

21.   Баси чичарските разбирания, щом младите вече не ходят с поли и рокли, и ризи започвало да намалява нацията. Ама нищо не казваш, че младите жени масово ходят с прилепнали дънки и клинове къде по твоята логика, ако я следваме то трябва да сме пак 9 милиона. Аз си ходя спортно облечен, защото така ми е удобно, не знам за вас ама да ходя с дънки къде са ми притиснали слабините, не мерси, какво остава пък да седна, тогава почва и стомаха да ми притискат, а дори нямам шкембе. Тоя номер 2 е някакъв ненормалник и грам не го слушайте, да дава за пример Япония къде са със по-застаряло население даже от нас.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 99383010cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

22.   До но.4
Ако влезеш в един клуб или на улицата и ако си облечена с рокля или пола , която несъмнено се счита като женски артикул (все пак не сме Шотландия ) съм сигурен , че ще пожънеш много повече внимание от мъжка страна.
Аз лично като изляза на улицата се обличам с риза, панталон и обувки. Дънките и анцунга са ми удобни , да , но тях си ги нося в къщи и във фитнеса. Тези от вас които са излезли с панталони , защото им е било удобно изглеждат за нас, мъжете по същия начин , по който аз бих изглеждал ако отивах на клуб по анцунг.
Само не ни казвайте че на бал и сватба пак ходите с панталони , защото ви било удобно....

Колкото до демографския срив - очевидно на вас жените не ви се занимава с мъже , иначе щяхте да се обличате по - женствено . А какво по-женствено от рокля и токчета.
Пак казвам , преди не беше така и затова подкрепям но.2. Живял съм на много места по света и съм обикалял доста. Рускини , Украинки , Полякини , Японки не са така. Само жени , които поради една или друга причина нямат нужда от внимание са такива. Дали било то самодостатъчни кариеристки , феминистки или просто такива, които ги мързи да се впускат във връзка..

А за пияниците на слънчака всички знаем. Но все пак това са лични качества , които нямат общо с темата.

Автора

 
  ...

...
преди: 2 години, 18 дни
hash: fa77946487
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

24.   Аз предпочитам жена ми да си ходи с дънки и кецове.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 5c8e840898
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Не съм забелязал разлика в отношението на мъжете според облеклото ми. И в дънки и в рокли не съм лишена от внимание, при мен даже е нежелано. Особено лятото никак не ми е до "загрижени" за демографския срив". Жега, пек, пот, обикновено съм с къси и свободни "гъзовейки" за удобство, не за внимание. А зимата си облечи ти пола или рокля с чорапогащи на минусови температури и излез да се разходиш да видиш колко е хубаво.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: db7f6a145c
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

26.   Разбрахте ли жени? Не са важни вашите качества, важни са вашите рокли и токчета! А после мъжете мрънкотят, че жените не гледали техните качества, а парите и колите им. Като гледам, така трябва да бъде, защото така сме квит.
Апропо, една жена с рокли е токчета ИЗГЛЕЖДА по- женствена, но дали наистина е такава? Женствеността е качества, а не дрешки. Дали една жена с рокля и токчета може да е вярна, да се грижи за дома и за мъжа до нея? Все "повърхностни" въпроси, от които мъжете не се интересуват, а после четем тук от тях "Жените са к*рви! ", "Съвременните жени са мързеливи и не могат да готвят и да чистят! ", "Жените са надути! ". Ами, такива са жените, които вие си избирате, според роклите и токчетата, а не според качества и душевността й, а нека да не забравяме, че всеки мъж заслужава жената до себе си такава, каквато е. :) Виж, "мърдите" сме наистина женствени и грижовни домакини, но повечето мъже не се вълнуват от това.
Жени, гледайте им само парите, апартаментите, височината и колата, а не това колко са "добри", защото, както виждате, мъжете не се интересуват от вашите качества, а от вашите рокли токчета. Мъжете не са за да бъдат обичани, защото те самите не търсят обич, а трофей, с който да се фукат пред приятели; те са за да бъдат използвани и захвърляни, а също сами са си виновни за положението с жените, в което се намират. Не ги съжалявайте.
Между другото, и аз не намирам облеклото на повечето мъже за мъжествено: някакви умрели чепици, впити дънчици, впита тениска. Гръмко естроген, но тук мъжете могат да бъдат каквито си искат, но жените трябва винаги да сме с рокли и токчета, иначе не сме жени.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 31df7a97dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

27.   Авторе, не вярвай на всяко твърдение, че с панталон било по-удобно. Много жени няма да си признаят, че не искат да носят поли и рокли поради две основни причини:

1. Повечето ги мързи да обезкосмяват краката си. Те носят панталони и клинове, тъй като под тях не им личат косматите крака. Когато обаче дойде време за ходене на море, едва тогава започват да мислят за обезкосмяване на краката си. Из темите на бегемамата можеш да видиш десетки такива мнения на млади и на средна възраст жени, които изведнъж се втурват да се обезкосмяват непосредствено преди отиване на почивка. Също тогава наблягат и на диетите, иначе в останалото време от годината ядат на корем;

2. Все по-често явление сред българките е да имат едри прасци, които не са с фини и женствени форми. При тях има и едно издуване на сгъвката на крака зад коляното, което е неприятно за гледане. Често краката на тези жени са бели (слънце невидели) и с ясно виждащи се сини и лилави вени. Имат стрии и така наречената "портокалова кожа", която е следствие от натрупан целулит поради липсата на достатъчно движение.

По този повод имаме и известна народна песен, посветена на белите и дебели женски кълки, които са слънце невидели:
https://youtu.be/v7I9NpXv04I
https://youtu.be/7KPONlhoTOw

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 дни
hash: de562502b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

28.   26
"Дали една жена с рокля и токчета може да е вярна, да се грижи за дома и за мъжа до нея?"
А защо жената трябва да се грижи за дома, да чисти и готви ( само тя) или да дондурка мъжа до нея?! Ако е дете да се грижи за него, но след като е възрастен индивид не смятам, че е редно някой да го гледа!
Грижата за дома е задължение на двамата възрастни, както и изкарването на пари. Тукашните форумни троли не могат да схванат, че никой не им е длъжен да нищо.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 1abf3dd3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Прилепнали дънки, тениска, кожено яке - аз съм рокаджийка, такова облекло ми е като втора кожа. Поличките и рокличките са за специални поводи. За мъж същото - няма по-секси мъж от сладък рокаджия с дълга коса и дънки или кожен панталон.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 3cddd7baaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

30.   Перкото със звездичките пак е изтрещял снощи или рано тази сутрин.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 дни
hash: 1abf3dd3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   № 30, нека си цъка звездички. На кой нормален човек му пука колко "лайка е събрал" в анонимен форум? Писах го и преди в друга тема - броят на звездите има значение само при категоризацията на хотели и ресторанти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: f435f8b840
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

32.   До 28: Защото това са й женските задължения независимо дали работи или не. А и като цяло жените трябва да са по-работливи от мъжете, защото тва им е заложено. Една жена трябва да е покорна на мъжа си и да го слуша да се грижи за него и децата и да му готви,а не да се прави на бизнес дама и да курвее насам и натам, тогава вече ще заслужава уважение.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: ef54091fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

33.   Мъж на 31, София.

Аз съм забелязал това да е вярно, основно за по - бедните хора. При тях границите между половоте се размиват. Примерно мъжа не издържа семейството, жената не се подържа толкова - поли, фитенес и диети, грим. Но пък помага в издържането на семейството финансово, което би трябвало да е основно от мъжа.

Аз съм забелязал че някой жени си смятат че как се обличат няма никакво значение. Но както казах по горе те си "свърпват" женени за някой по беден мъж на който му се налага финансова помощ.

Това го казвам като мъж който ходи изцяло с ризи. Дънки, официален панталон или спортноелегантен, маратонки дори мога да сложа ако съм с дънки. Колан задължително. Палто или сако, понякога и двете. Вратовръзка много радко. Ходя си с отворена яка доста често. Аз като мъж, мога да си нося дънките спокойно, понеже като се комбинира с риза и официалните обувки си изглежда много елегантно. То даже се води- спортно елегантна визия. Така че да изпия един старбъкс или коста облечен по този начин си е перфекно.

Сега лятото имам поло- ризи. В зависимост от модела и кройката седя и по елегантно и по спортно. С панталон от лен дълаг примерно лятото си е много добре. Прохладно е по този начин и изглежда добре. Но пък с панталон от лен си трябват мокасини.

Това с дрехите е като с фитнеса. На жените с дънките може да им харесва как се обличаме мъжете по -елегантно. Но както фитнесджия няма да се занимава с някоя дебелана, така и ние няма да се занимаваме с момичето с дънките.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 дни
hash: afc46cb53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   28, ами аз искам да съм жена до мъж, а не някакво "равно" същество. Естествено, винаги когато поискам помощ от приятеля ми, ми помага, но жената и тази, която МОЖЕ да създаде домашен уют. Това, че рядко нося рокли, не значи че съм по- малко жена или по- малко женствена.

От 26.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: 3cddd7baaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Повечето лелки и млади пенсионерки, т.е. по-възрастните жени, също масово си ходят с някакви панталони, даже и с анцузи. Само 80-90 годишните баби са масово с поли, защото нямат излишни
пари за дрехи, а и е прекалено изморително за тях да обикалят за дрехи, обикновено последно са си купували дрехи преди 20-30 години.
Авторе, чети сега внимателно какво ще ти кажа: войната ще свърши и шивачницата на Европа ще се измести в Украйна. Избий си мечтите за бизнес с рокли. Сега с тази инфлация масовите потребители даже и от дрехи втора употреба по-рядко ще купуват. А платежоспособните клиенти си поръчват само от чуждестранните топ марки или от личния си шивач. Така че колкото по-бързо приемеш, че идеята ти не струва и няма да ти се случи, толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: de562502b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   33,
Аз като жена, която ходи основно с дънки, тениски и маратонки мога да ти кажа, че много си зависи от хората. В България масово се ходи overdressed, което си е странно на моменти.
Ти се обличаш официално е ежедневието, обаче моя мъж си ходи с дънки, тениски, суичъри и маратонки нон стоп. Слага риза върху тениската "за специални случай". Аз с рокля, токчета и грим ли да изляза с него?! Дори ще е смешно ( в допълнение колко са неудобни този вид дрехи и обувки).
Чудесно е да си с някой, които те харесва всякак и не му е дерт в какъв вид ще му се появяваш ;)))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 дни
hash: 70fe644ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Аз съм номер 33, Мъж на 31 години от София.

Към номер 28.
"А защо жената трябва да се грижи за дома, да чисти и готви ( само тя)"

Защото жилището се осигорява от мъжа. За това и той трябва да плаща за подръжката - защото си е негово. Не е нормално да си разделим 4 000лв. за хладилник примерно и да се скараме и да те изгоня от къщата ми след 2 седмици. За това след като е мои домът е абсолютно нормално да чистениш, готвиш и тн.

Тъй като има мъже който не могат да издържат семейство, там може да си делят и сметките и подръжката и всичко. Просто защото никой от 2 мата не може да се справи сам.

"Ако е дете да се грижи за него, но след като е възрастен индивид не смятам, че е редно някой да го гледа! "

Ами аз не се срещнал жена която да е казала абе знаеш ли какво нека да си делим сметките че съм в къщата ти. Плащам си ги, пък те си траят. Или като ми се наложи смяна на нещо по колата да вземе да извади 2000 лв и да каже ето че и аз я ползвам.
Даже от познати който са по-бедни от мен са ми казвали че той изплаща ипотеката на семейното жилище сам, а тя все нямала. А се води на името и на 2 мата. Пък за чистенето, там мислят като теб. Да не бил бебе да чистела по него.

"Грижата за дома е задължение на двамата възрастни " - само ако е общо.

" както и изкарването на пари. "
Мен не ме интересува колко изкарваш. Важното е колко внасят от тях вкъщи- тоест какво покриваш. Излизал съм на среща и познавам жени който казват - аз работя, харча си парите за масажи, козметика, дрешки и ти трябва да си благодарен че не искам от теб за тези неща. Обаче реално тя освен секс друго не ти дава - а сметките като излизате са за теб, както и покъщната работа.
Ако в тоя случей обаче чистеше и готвеше, се променя ситуацията. Защото реално мен не ме интересува за какво си харчи нейните пари, ако е свършена покъщната работа.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: 3459db73ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

41.   2. Все по-често явление сред българките е да имат едри прасци, които не са с фини и женствени форми. При тях има и едно издуване на сгъвката на крака зад коляното, което е неприятно за гледане.

Божеее, Кифляк, ти си напълно и безнадеждно изтрещял. Жена никога няма да видиш. По цял ден анализирш глупости, живееш в измислен и смехотворен свят, толкова си критичен към жените, че НИКОЯ НИКОГА няма да те погледне, камо ли да има връзка с теб. Плаша се, че има толкова болни мозъци. Ти си напълно психясал и си за въдворяване в усмирителна риза.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 дни
hash: 96e67093f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   36, няма смисъл да им обясняваш. За повечето мъже жена с рокля и токчета е качествена жена за връзка, пък жена с дънки и тениска - не става и за един път. После реват, че жените не стават. Как да стават като не си избираш жена според качествата, а според дрехите? Иначе, жена като си избира мъж според парите му, мъжете пискат, че трябва да им се гледат техните качества, а не парите, но не виждам да имат същото отношение към жените по отношение на дрехи и качества. Двойни стандарти.
От 26, 34

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 дни
hash: d56ef687a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Аз бих носила рокли, но не ми отиват, защото съм над 90 кг и нямам тънка талия. С рокля само ще изглеждам още по-дебела. Нося туники, които покриват.

 
  ...
преди: 2 години, 9 дни
hash: 3f3a492ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Жена ми има може би 30-40 рокли и десетина поли. Но с нашето ежедневие ги носи в почивните дни, когато сме в града. Обикновено сме по планините и не е особено практично. Иначе и двамата сме забелязали, че всички я заглеждат, дори и момичета и пенсионери. При все че през деня излиза със съвсем прилични рокли, не говорим за нещо стил дискотека или абитуриентски бал. Другия проблем при жените е че при по-продължително ходене бедрата се протриват и трябва да носят оформящо бельо или чорапогащник.
Моето мнение е че токчетата са крайно непрактични и няма смисъл да ги носите, освен в официални случай.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: d50a42331a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Ами точно зимата и пролетно-летния сезон се носят чорапогащници. Освен това има плъни модели с който няма да ти измръзнат краката. Как да тръгнела зимата айде моля моля оправдания на мързелани който ги мързи да се облекат даже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 дни
hash: aa4bf156e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Аз съм на 33 и живея в Германия, много мъже ме зяпат като облека рокля или пола, тук това е рядкост. В България виждам повече жени и момичета с рокли и поли. Предимно младите се кипрят доста и в Родината и на Запад, а по-възрастните над 30 повече се гласят българките.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f90412a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Не само полите и роклите и чорапогащите изчезнаха вече... тъжно

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f879b71b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Така е. И аз това се чудя! Нося само поли и рокли и не мога да го разбера това нещо... Колко по- женствено беше преди всичко, колко по - естествени бяха жените. Няманлу да се върнат дънкените поли и онези до петите?

La Diabla

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e3cd228075
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Автора е.

Обръщам се първо към онова момиче , което смята че масово българите са "over-dressed". Не приятелко , българите са масово "under-dressed". И ти , и твоя приятел сте пример за това.
Не споря , факт е и, че мъжете са същите . Даже по-зле. Масово ходят на дискотека с три-четвърти дънки , чехли и диагоналки.

Мен майка ми ме е възпитавала да имам дрехи за навън , и дрехи за улицата. И това че и мъже , и жени се носят така говори колко ни е възпитанието и културата, в нашата страна.
А от културата е и демографския срив.

Жени смейте да отречете, че не ви е приятно да излезете на улицата и да сте заобиколени от поддържани мъже с панталон , риза и обувки. Същото е и за нас. Пак казах аз се старая , хубаво и вие да го правите. Честно е така.

И не , тук изобщо не говоря за официални дрехи. Аз за официални поводи си имам костюми за по 2000лв. Ето това би било да съм "over-dressed".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 17f276f186
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   50,
Авторе, онова момиче дето те обвини в overdressing е ;)
Трябва да поживееш малко в чужбина. Живяла съм доста години е няколко държави "от белите" и мога да ти кажа, както западноевропейците, така и американците с носят доста по-неглиже от нас в България. Дори и в работна среда.
Това, че ми е удобно в дънки и тениска, според теб, ме прави "некултурна" и всячески влияяе негативно на демографията на станата ;)))))
Ако ида на сватба - да ще е добре мъжете да са с панталон и риза. Обаче на улицата предпочитам да виждам удобно облечени мъже. За да е "поддържан" един мъж не е нужно той да е в костюм. Нужно е да е с нормално тегло, висока хигиена и чисти дрехи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f90412a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Тия пък с рокли до петите като ги видя ги подминавам да не сме в пустинята.На много малко жени съм виждал да седят добре с перфектно тяло.То все едно е с дънки пак или масово шляпат с някви гадни гигантски кецове или маратонки отврат! Напоследък една секси добре облечена жена не виждам! Тя българката разсъждава така-ее сега за къде да се глася, то пък кой ще ме гледа и се е запуснала като мърда.Трябвало и някакъв мега повод, че да се докара разбирай-фирмен банкет, че там да и се точат колеги или да и завидят колежки или пък на нова година ако благоволи.Забелязал съм, че жените най-много се кипрят за фирмените си банкети пък мъжа и може да има рожден ден, да и се моли да се облече яко но пак неще и тва е!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c7232cc989
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   50, предпочитам кубинки, камуфлаж, бради, но поддържани, поне що се отнася до дрехи. По- мъжествено ми изглеждат и е абсолютно не е вярно, че такива мъже не се поддържат, че са некъпани или че само се наливат са алкохол, поне далеч не са всички Съжалявам, но мъж тип рокер изглежда къде- къде по- мъжествен от мъж с ризка и дънки, поне за мен, защото всичко е до лични предпочитания. Моят приятел е горе- долу такъв тип и ме харесва и с дънки и тениска, и с рокля и токчета.
А това, че се опитваш да си налагаш мнението, не говори добре за твоята култура. Казвам го, понеже много наблягаш на нея, но някак си поведението ти не съответства на човек с много висока култура. Очевидно дрехите не са всичко и доста повърхностно гледаш на нещата. Някъде бях чула една поговорка, но не помня от какъв произход е:
и да облечеш козел в смокинг, пак си остава козел.
Та, няма ли едни човек качествата за нещо, дрехите няма да му ги набавят, били те мъжественост и женственост. Иначе, няма лошо да харесваш жени с рокли. Както казах, това е до лични предпочитания, но това налагане на мнение ми е странно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0cb68a7e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Аз започнах да нося повече рокли и поли с възрастта. Даже точно вчера поръчах още 2 рокли.

Колкото до чорапогащниците, има страхотни модели, които са толкова удобни, че дори не ги усещам по себе си. Нито се свличат, нито нищо.

Иначе дънки нося през зимата повече, но дори и тогава от време на време слагам рокля. Като се постопли не можеш да ме накараш да сложа дънки, основно поли, ролки и панталони за офиса, а и за свободното време.

Не притежавам анцузи, клиновете, кокито имам се носят смо по време на тренировка. Заглеждат ме и в Германия, и в България, незавицимо какво нося. Абсолютно ми е все тая, да гледат.

Следвам максимата на Лагерфелд: Носенето само на анцузи е признак за липса на контрол над живота.

Лола

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 47a806ce5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   51 не знам как се носят, но в университетите в Холандия повечето бяха с ризки и добре облечени. Не с фанелки като у нас в УНСС.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80ef195b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Това с дрес кода, деца е наука! Да ли ще отидеш за чушки и домати до пазара или до "министер6твото за лиценза" е от земята до небето. Това как предпочита "шефа" да му сервирате по служба кафето е съвсем друга "зависимост". Познания, дисциплина и необходимост е дамското облекло. Ние, мъжете все още задаваме параметрите- Ориеннт Стандарт. За ваш недоимък!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 43f2bcadc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   33 и 39
Тоя па!

 
  ...

1-50 от 74
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker