Съвеста ме гризе, не обичам гаджето си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвеста ме гризе, не обичам гаджето си
преди: 2 години, 20 дни, прочетена 1727 пъти
На 35г съм, мъж. От 5 г си имам приятелка, с 6 години по-голяма от мен, която има дете от предишна връзка.
Нещата ни е случиха по много страннен начин, без страст и трептения, а по-скоро се избрахе с разума си и възгледите ни на живота. Аз отговарях на нейните критерий за мъж, както и тя на моите, за жена. Без привличането и химията.
Разбираме се чудесно, във всяка част на бита, мислим сходно по доста теми. Но до там. Секса почти винаги е бил по-скоро скучен и без желание от моя страна. Сякаш си избрах приятел в живота и си казах, че плътските неща са за развратните хора.( в миналото имах силни разочарования от големите страсти и реших, че ми трябва тиха скромна, спокойна и разумна жена.)
Във развитието си съм чел доста литература - философска, духовна, класическа и винаги съм имал идеята за висок идеал, ценности и морал към който да се стремя и винаги си казвах, че секса не е най-важното.
Та да минем на проблема - не желая сексуално приятелката си. Изпитвам ужас от идеята, че трябва да правим секс, без значение от колко време не сме правили. В същото време докато вървя по улиците и виждам жени съм склонен да го направя с всяка една от тях. Чувствам се развързан и предразположен към повечето жени, само не и към своята. Имам разкрепостени мисли и желания, които ме измъчват и съответно зачестих посещението в порнографските сайтове и макар да не и изневерявам реално, в главата си го правя всеки ден. Тези чувства са толкова силни, че усещам, че губя контрол над себе си. Наблюдавам се как в разховори с жени , най-деликатно и тактично се закачам, с повърхностна лека закачка, само и само, за да наситя някакъв нагон в мен. Така се чувствам, сякаш нямам жена до себе си, а много добър приятел.
Често хората споделят, че с времето страстта изчезва, но аз не знам как се живее по този начин, не мисля, че ще издържа. В същото време чувствам силна вина и угризения на съвеста, защото се осъждам за това, което съм - развратен боклук, който сякаш не оценява качествата на приятелката си, а мисли само за креватен разврат с някоя уличница.(язък за книгите дето изчетох.) А тя винаги е била до мен, подкрепяла ме е , разбирала, насърчавала , мога да разчитам на нея във всякакво отношение... и сякаш не ценя нищо от това.
Някои ще кажат да се разделя с нея, но, питам, няма ли след 1-2-3-5-10 години с новата жена да се стигне потенциално до същата ситуация? Не се виждам да почна да изневерявам, нито да оставя приятелката си, за да тръгна да се отдам на разврат, като някой чичак на средна възраст. А не виждам и как ще продължа така.
Сякаш съм в задънена улица и няма измъкване!

Искрено моля за съвет и лъч надежнда към разрешението на този въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 20 дни
hash: e64ba1413f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Имаш изначално сбъркана представа за отношенията, от които самият ти не си удовлетворен. Напънат си от някакъв фалшив морал, който е в противоречие с естественото желание за интимност. Ти трябва избереш дали да се отпуснеш в секса с тази жена или да търсиш друга. Тава, че се разбирате, няма други напрежения между вас е една добра предпоставка за добър секс. Мисля, че ако имаше добри интимни отношения с нея , нямаше да точиш лиги след всяка.

 
  ...
преди: 2 години, 20 дни
hash: 3fcb357889
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Според мен е дошъл момент за край на връзката. Това не е твоята жена. Не се осъждай, не се окачествявай по подобен начин.

"А тя винаги е била до мен, подкрепяла ме е , разбирала, насърчавала , мога да разчитам на нея във всякакво отношение... и сякаш не ценя нищо от това." - пак се обвиняваш. Знай, всяка, която те обича ще го прави!

Преди да взема решение да се разделя с дългогодишен партньор имах същите мисли и терзания, обаче реших все пак да се разделим, а бяхме и сгодени.
Сега съм още по-щастлива с Човека до мен. Не мога да опиша колко се радвам, че прекратих връзката.

Помисли и сподели.

Ж30

 
  ...
преди: 2 години, 20 дни
hash: 7651a0b8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Много сме на твоя хал.
Аз съм невървежна жена, която така и никой никога не пожела за страстна любов и още по-страстен секс и затова се омъжих за мъж без да съм влюбена в него, нито той в мен.
И е ад, защото искаш друго, но за теб просто друго няма.
Натискаш си парцалите, оправдаваш се с децата, но всъщност знаеш, че ако си тръгнеш, ще умреш сама като куче.
И аз бленувах за страст и луд секс, но дотам.
Не знам какво да те посъветвам.
Не си сам, много сме. Ако това изобщо може да те успокои.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 20 дни
hash: 475c9270dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Връзката между мъжа и жената е разбирателство, сходства, общи мирогледи И сексуално привличане. Много рядко можеш да намериш отношения, които не включват физическо привличане. Те са за много особени и силно духовни хора, които 98% от човечеството не сме.
Не ти идва отвътре да си това, което се опитваш да бъдеш. Налагаш си и играеш роля, от което лъжеш и себе си, и приятелката си. Откажи се от тая работа и се разделете. С нея знаеш, че със сигурност ще си нещастен, с друга поне имаш някакъв шанс да изпиташ нещо хубаво... колко ще продължи - никой не знае.
Понеже и аз не съм от най-желаните жени, преди години се хванах с момче, което не харесвах особено, но си казах, че не мога да имам кой знае какви претенции, след като аз нямам какво особено да предложа. Опитах се, стисках зъби и накрая го направих само по-лошо - той се надяваше да живеем заедно, събираше пари, но след 7 месеца не издържах и го оставих. Появиха се и други проблеми с времето, но фактът, че не го харесвах от ден първи, само се засилваше и правеше ситуацията много мъчителна. А аз дори не съм особено сексуална.

Да си с някого от отчаяние или заради кух морал си е живо мъчение... хем се възхищавам на стоицизма на номер 3 и на автора, хем ми се изправя косата от такъв живот.

 
  ...
преди: 2 години, 20 дни
hash: c8b52819a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз не мога да ви разбера, като искате луд секс, кой ви пречи да си го направите с човека до вас? Мързи ви да проявите фантазия и агресивност към партньора си. Пратете децата някъде и действайте. Не е нужно да имате до себе си Адриана Лима, че да правите луд секс с човека до вас. Апетитът идва с яденето. Друг е въпросът, ако сте влюбени в друг/а или обичате безнадежно друг/а. Тогава да, няма да се получи. Но ако не изпитвате към никого тези чувства, лудият секс си зависи от вас.

 
  ...


...
преди: 2 години, 20 дни
hash: a6f34f56c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Какво не ти харесва в нея , съвсем ли не изглежда добре , виждаш ли живота си с нея .
Моят мъж също няма желание , може би при мъжете им омръзва бързо , искат разнообразие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 20 дни
hash: 95ce9a9997
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Братле разбирам те. Отекчен си до мъка.
Не слушай номер 2. Тя все пак жена има избор. При нас мъжете е по трудно.
Преди 2 месеца се разделих с жена, която много обичах. Вузбуждаше ме до безкрайност. Но се издъних. И сега стрдам.
Страх ме е да не се озова в твоета ситуация. И точно това ще стане. Ще съм със жена, която не искам. Умирам от болка. Не ми се живее.
Как ще живея от тук нататък незнам. Пиша и дори плача. Но не знам. Сега ще е с друг. Ужасявам мисълта. Боже боже ще умра от яд и от мъка.

 
  ...
преди: 2 години, 20 дни
hash: a6f34f56c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз бях влюбена в мъжа ми , но сега с децата нито прекарваме време заедно , нито има много секс , не всички получаваме партньор , не мисля че има идеална половинка за нас .
С друга жена , може би ще стигнеш до същото положение или може би я вземаш прекалено за даденост .Винаги ли не си я желал ?

 
  ...
преди: 2 години, 20 дни
hash: 31a53593da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора излезте от романите, литературата и филмите, елате в реалността. Значи тя те подкрепя, разбира а ти си на ниво 13 годишн. Тръгни си от тази връзка и никога, ама никога не сравнявай как след години, с друга жена ще стигнеш до същото положение, ами не д.его ще е, защото и възрастта ти, опита, жената до теб ще е друга. Проблема е в теб, лъжеш и себе си и нея, стоиш в комфорта на удобната ситуация, висиш в порно сайтове и си извън реалността.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 19 дни
hash: 6e33253e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Стига сте ревали за глупости! Това било ад, онова било ад... Аз е да си без крак, ръка, да не виждаш, да си на легло цял живот, без работещи бъбреци и постоянно по болници, или да си наистина, ама наистина с такива недъзи, че не просто за брак да не искат, ами и да се плашат от теб. Това вашето е капчица в океана на истинския ад, който е ежеднение за много други хора! Стегнете се малко и се замислете, че всъщност вие сте големи късметлии и щастливи, без да можете да го осъзнаете! Всеки мери според собствените си преживявания и тъй като не сте били на мястото на тези хора с тежки съдби, вие си мислете, че вашето било лошо. Сравнявайте се с чуждото най-лошо и изведнъж ще започнете да проглеждате, че нещата не са така черни, както си ги мислите! Най-тежкото в живота на едни е да им се издраска лака на ноктите или да ги опръска малко дъждец, което скапва настроението им за целия ден, а други се радват, че въобще могат да дишат или да ходят с патерици. Вторите са благодарни, защото знаят, че би могло да е и по-лошо, а първите мрънкат и за най-малкото нещо.
Номер 3, потърси в Google за най-грозните жени в света, после се сравни и ще се оцениш като хубавица и късметлийка. Дано това ти вдъхне повече увереност и ти покаже, че живееш милиони пъти по-щастлив живот от много други! Просто твоето щастие не е като онова жадувано щастие, което ти се е искало, но не е и никак малко!

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 19 дни
hash: e60e15410f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти па кво си се хванал със сингъл майка бе? Чужди деца ли толкова ти се гледат?
После защо не ми върви в любовта...

 
  ...
преди: 2 години, 19 дни
hash: ed571f01ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Благодаря за откровеността. Аз самият съм пред подобен избор - дали с жена без страст, или сам но реализиран. Добре де, ако спрем да правим деца по задължение ами по желание, няма ли обществото ни само да спечели, да се напълни със пълноценно изградени хора?? Колко много женени с деца познавам, които след като остареят са все така сами... Не е ли страшна заблуда, да караш невинни дечица да ти стават гледачи, да ги впримчваш със грижите си, неразвивайки личностите им вопиющо, правейки ги инвалиди с дефицити, само и само с мечтата да са до теб до последно? Макар и че в смъртта, с последния си дъх разбираш, че дори самото твое тяло не ти принадлежи, че дори то те предава?

facetious

 
  ... горе^
преди: 2 години, 18 дни
hash: 8432c7f431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Дори не кога мога да си представя как се прави секс, ако няма химия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker