Какво се случва след влюбването? Моля да отговарят мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва след влюбването? Моля да отговарят мъже
преди: 2 години, 18 дни, прочетена 1821 пъти
Здравейте! Искам да попитам как влюбването прераства в по-сериозна връзка, какво се случва в главата на мъжа? Как да избегнем омръзването и рутината?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 18 дни
hash: 478a0b3ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ми то не е супер сложен процес. Просто ако си се влюбил и си успял да я убедиш да излезете, нещата с времето се успокояват. Идеализирането преминава и започваш да виждаш истинското и лице, без да си чак толкова обременен от влюбването. Ако това, което виждаш след отминаване на влюбването, ти хареса и е взаимно, нещата прерастват в по-сериозна връзка.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 67d9e5f3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Съгласен съм с номер 1.
Но има и вариант, при който си влюбен, но вече виждаш качества в жената, които не ти харесват, но вече е късно. Тогава е страшно.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 478a0b3ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   2, страшно е, ако нямаш елементарна самодисциплина, разум и осъзнатост. Топва е характерно за жените повече. Не че и мъже няма такива.

За мен по-страшното е, когато искаш, а не можеш да се разделиш с човека поради други фактори - деца, финансова зависимост и невъзможност за такава свобода поради ред причини, заплахи шантаж и т.н. Както и да искаш да си с човек, да си лудо влюбен в него, но да не можеш да си с него поради разстояние, несподеленост, морални норми, обстоятелства и т.н.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 17 дни
hash: 0a3083ed13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Е как да ги избегнем? Като изненадваш мъжа. Я с някоя палава снимка през деня, я с демонстрация на интерес към неговите интереси, я с.....абе ние и за вас ли трябва да мислим? Това е, че повечето жени са свикнали грам да не си дават зор, освен ако не им идва от само себе си. Еми не винаги идва от само себе си. Понякога се налага да се насили човек, пък апетитът идва с яденето.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 721316ad8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако жената има хубава личност, прераства.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 дни
hash: befb095e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Казват, че противоположностите се привличат. За едни хора това важи, но за други - не. Предполагаме, че двамата сте напълно различни. Единият е интроверт, а другият екстроверт. Слушате напълно различна музика и не понасяте тази на половинката. Харесвате напълно различни неща и т.н. В този случай, караниците и сръдните ще са ежедневие. Единственото което може да ви сдобри е сексът. А ако теб постоянно те „боли глава“, „уморена си“, „сега не искам“, не очаквай тази връзка да продължи дълго. Ако обаче двамата сте интроверти, или екстроверти, обичате една и съща музика, филми, емпати сте, тази връзка има всички шансове да продължи до гроб. Има такива семейства. Разбира се, са безкрайно малко. Мъж и жена, които се отнасят с уважение и обич, независимо колко време след началото на връзката им е минало. Истинско удоволствие е да виждаш такава връзка, изкована от обич, разбиране, толерантност към другия. Любовта е в началото, но е останала силната обич. И кой каза, че рутината е нещо много лошо? Та нима е добре да не си сигурна в човекът до себе си? Нима е добре да се страхуваш, че вече не си толкова хубава и слаба? Когато закъснее повече, да се чудиш с кого е? Ако човекът до теб те обича, ще те разбере тази нощ, като му кажеш, че си уморена, или неразположена. Но ако това стане ежедневие и оправданията все повече, забрави, че този мъж няма да се огледа, премисли, започне да търси някоя друга. Мисля, че над 80% от разделите са продиктувани от това, че мъжът се нуждае от регулярен секс, а жените с такава постоянна нужда са около 20%.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 086b763baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз пък съм жена със семейство и имам нужда от регулярен секс, пък мъжът ми е този, който не е инициативен, заспива и стресът му се отразява, и все аз трябва да си го искам. Иначе му става и като го правим е добре. Така, че това със секса не е само мъжки проблем

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8e095ff420
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Дори да се обясни на жените какво става, те пак няма да разберат!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5251a57dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Човека е животно на стаден принцип. От тук когато мъжкия индивид след любовната игра "придобие" женската, свършва си работата и се впуска в следваща интрига. Перчи се, надува се и на финала нахлузва рога на друг нищо неподозиращ или пасивен мъжкар. Женските се ориентират безпогрешно и се навъртат около силния, красивия, атрактивния, младия и напорист мъжкар. Взаимно се държат в обхват и като дойде размножителния период да не губят време, а да карат по същество. Природа- няма отърване.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7b8d1abf15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Истинската любов, която се заражда постепенно с времето, взаимна е и представлява любов към самата личност и характер, от само себе си преминава в съжителство и брак. Когато с годините страстта намалее, такава връзка се радва повече на духовна всеотдайност и безрезервно другарство. Любовта от пръв поглед, или такава запълваща някакви ментални липси, има голям риск да се стопи с времето при опознаването и да се изроди в нещо непоносимо, което ако не се прекрати, разболява и съсипва. Не се опитвай да отгатнеш мислите и ходовете на мъжа до теб и по този начин да си нагаждаш поведението. Бъди себе си, а останалото ще научиш с времето. Няма гаранция за нищо на този свят, освен, че някой ден ще си идем от него. Можеш единствено да се надяваш, че си взела правилното за теб решение, пък ако не - здраве да е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker