Трябва ли да чувствам вина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да чувствам вина?
преди: 2 години, 19 дни, прочетена 1410 пъти
Разделихме се с приятелката ми по на глупавия начин по чат и телефона.
В началото бяхме като дупе и гащи обич любов, но тя после си показа колко е сериозна... Опитваше се да ме принизява и винаги да чувствам зле и виновен.
Тя на 20г имала е 3 връзки по 3 4 месеца и още 2-3ма само закачки по нейни разкази.. Винаги е завършвало по един и същи начин не я били оценявали, не са били мъже...

Аз и казах, че аз може да съм всякакъв но единственото което искам от нея е Любов и да ме обича другото е все тая.

Отнасях се с нея винаги добре дори когато ме обиждаше безпричинно или се карахме заради нейни глупости които и минават през главата.

Казвах си аз съм мъж това е нормално за едно момиче, но започна да прекалява да прехвърля вината за всяко едно нещо в мен.

Аз като вече по зрял на 25г винаги преглъщах преглъщах но тя не спираше и винаги намираше за какво да се заяде и да се нацупи. Казах и това не е нормално и най много това мразя в една връзка без да има явна причина единия да ядосва другия.

Тъй като сме от различни градове реши да приключи по телефона.
Това се случваше на няколко пъти.. Трябва да те забравя не си за мен не си за мен.. Аз всеки път я търсех. Сега спрях да я търся да видя колко ще и липсвам, двя дни издържах и я потърсих нищо ново под слънцето.

Премахна ме от всякъде блокираме и въпреки че знам че не трябва аз я обичам и изпитвам някаква вина че сега не знам как е, че сигурно е тъжна, че е сама.

Но нужно ли е да изпитвам вина за човек който сам е решил да ме премахне вместо да се бори за мен? Иначе се кълнеше в любовта ми и как сърцето и се пръска като не съм до нея, как не издържа без мен.
Виждах го наистина беше така, но какъв е тоя инат винаги да е на нейното не знам. Явно трябва да си го втълпя в главата, че не си заслужава за такъв човек да се унижаваш и чувстваш тъжен.

Аз винаги съм и показвал любов и грижовност тя винаги търсеше под тях нещо нередно или скрито..
Дори ми сподели в началото на връзката, че никога не е изпитвала нежност и грижовност в живота си както аз и давам.. И от бивши и от родители.

Имах съмнения за някакви травми от детството от родители или от училище но как да попиташ...
Сега седя и си казвам ако не я потърсиш изглеждаш слаб, но пък как да я потърся като ме е блокирала от всякъде.
от друга страна си казвам аз къв мъж съм ако още от сега позволявам да ме върти на малкия пръст и да ми върти номера. Обич обич но все пак не искам да съм мъж под чехъл или да ставам за смях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 18 дни
hash: 0e5c534eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Е, до кога ще кляфкаш след тази мърла? Не те харесва достатъчно и няма смисъл да се унижаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 3244257a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ми не ти трябва такава жена. Това са енергийни вампири, които постоянно те карат да се чувстваш виновен, постоянно са сърдити и нацупени. Не я търси, ще я преживееш, търси си нормална жена.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 46f4dd873f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, пичага.

И аз бях така. Преди 1 година се разделихме, абсолютно същата ситуацията, едно към едно с теб - все едно аз съм го писал преди 10-11 месеца. Поуките които съм си извадил са:

1) Никога не вярвай на жените. Както ти казва обичам те, така може да ти изневерява с някого.

2) Винаги следи как говори за бившите й. Ако не е приятелка с нито един от тях и говори лошо за тях, то значи е емоционално недорасла както тази, с която си се разделил. Чуеш ли лоши думи и че винаги тя е права - бягай, значи не е свикнала да поема отговорност.

3) Следващия път когато някоя тръгне да те принизаява или да те кара да се чувстваш зле, просто я хвани и й кажи в прав текст, че това не ти харесва. Не трябва да мълчиш, щото така показваш че може да те мачка. Бъди готов да си тръгнеш по всяко време, когато не се отнася добре с теб.

4) Жените са манипулатори. Това с цупенето, сърденето е игричка, в която те вкарват. Просто ги игнорирай и си прави това, което на теб ти е кеф. Не се опитвай да й угаждаш, още по-малко да се принизяваш за да й се харесаш.

5) Наблегни на спорта. Аз с месеци живях в състоянието в което си ти, но това което ме измъкна бяха тренировките - боен спорт, фитнес и т.н. Трябва да си върнеш мъжеството.

6) Ако започне още в началото да ти обяснява колко те обича и т.н. без да те е опознала, значи за нея тези думи са нищо и си ги казва ей така но и/или има някаква травма от детството. Бягай надалече от такива. Моята бивша имаше същото поведение като твоята - разведени родители. Предполагам че и при теб е било така или е имала друга травма. Ако видиш че имат кофти семейство, лоши отношения с баща си и т.н. - това са момичета с травми, бягай от такива ако искаш да си запазиш сърцето.

7) Не си мисли, че е сама и страда за тебе. Жените приключват връзките винаги, когато вече има друг човек. Често дори го правят това нарочно, за да приключиш ти връзката.

8) Тегли й една майна. Кифли под път и над път.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 18 дни
hash: 1e57bc94a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Добро момче си личи си.Определено по-зрял от нея,тя се държи детински,не знае още какъв мъж изпуска в твое лице.Не я търси повече,дай си срок примерно 5 дни не и се обаждай, след като минат си дай още 4, след тях още 5 и така докато станат поне 21 дни.За 21 дни навик започва да се затвърждава,но и разрушава.След два,три месеца гледната ти точка ще е различна. Свестно и добро момче си,ще си намериш и свестно зряло момиче,като теб.Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 2eb110f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сегашните мъже станаха жени. Искат да се борят за тях, да им се кланят, молят, да се тръшкат. Леко изнежена работа.
В миналото са писали стихове за жени, войни са водили. Сега им е под нивото да поискат прошка и да потърсят някого. Блокирала те , не я търси. Не защото ще си за смях, а защото ще е налудничаво. Като някой те блокира, значи не иска да го търсиш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 14 дни
hash: f235d387b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз такива слушах от супер яка мацка, която беше с мен.
Ти си уникален, нишо няма да ни раздели. И аз баламурника вече на 21 си мислех, че съм срещнал наистина голямата любов. Кура ми янко. Един ден и звъня, беше в Пловдив при
"приятел". Теглих и една майна, после ме търсеше, ама не и писах. След една година роди от 20 години по-голям.
От тогава не вярвам на нито една. Ти си прай сметката дали си заслужава. Умно момче си, добре си анализирал ситуацията.
Това не е любов. Бързо ще я забравиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker