Противоречие? Въпрос към жените. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Противоречие? Въпрос към жените.
преди: 2 години, 19 дни, прочетена 1090 пъти
Четейки доста такива истории и виждайки ситуации от реалния живот, няма как да не се запитам следното. След като жените постоянно повтаряте и винаги го изтъквате, че не харесвате мъже-мамини синчета, че това са качества от които се стремите да бягате, не са мъжки, не ви привличат и тн, тогава защо толкова много от вас жените си хващат гаджета или дори се омъжват за...мамини синчета? Наистина не го разбирам това. С какво мамините синчета ви омагьосват? Кажете рецептата, че нормалните мъже и ние да си намерим жена. Понеже ето - аз съм работещ и незаивисим мъж, с хобита, интереси, живея сам и тн (естествено имам си други кусури, както всеки човек), но не съм мамино синче и жена не съм намерил. А имам познати такива синчета, които си намериха жени, или пък познати момичета, които се хванаха с точно такъв тип "мъже". Очевидно явно тук има противоречие. Щом жените твърдите, че не харесвате такива мъже, а непрекъснато си хващате точно такива...значи нещо не е наред. Или вие лъжете, че не ги харесвате, или пък това не е важен критерии за вас от което следва, че пак лъжете. Наистина не знам...обяснете ми! Освен да стана мамино синче и аз, може пък да ме огрее с някоя красива мацка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 18 дни
hash: b534227917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Защото тези мъже не им обръщат много внимание. Просто не им пука. Затова ги харесват.
С бившата ми с която се разделих ме преди два месеца се разведе заради един който майка му го издържаше. И освен това има недъг. Обича здраво я чукал. Представяш ли си? Е такива са жените.брат.
Просто не се Старай да те харесат. Чукаш и бягаш и те сами ще бягат след теб.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: d1ed96b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Нито има рецепта за намиране на приятелка/съпруга, нито всички жени са еднакви.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: 5c60944253
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има разлика дали маминото синче има къща, кола, кинти, бизнес и т.н или маминото синче е гол като пушка , но майка му бди като орлица над него, а той се муши под полата й.
Надявам се, че като ти разкривам тънката разлика, ще ти помогне и ти да се уредиш с жена. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 18 дни
hash: 0f1bb7c137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Имам някакви наблюдения, авторе, но не мога да бъда сигурен дали е така. Не гарантирам, че нещата са точно така. И така:
Когато е мамино синче, синчето е обичан, израснал е обичан. По този начин той може да даде точно това, което уж искали жените, а именно любов.
Обратното- аз съм пример, израснал съм в труден живот, родителите ми не мога да твърдя, че са ме обливали с любов. Даже съм видял доста негативи, които маминото синче, не е виждал, защото е бил обгрижван и заливан с любов. И резултатите сега са, че на мен трудно ми върви с жените (не че ми пука), а както ти казваш мамините синчета се женят. Мой приятел от детсвото, с който съм израснал заедно беше в коренно различна на моята ситуация. Обичащи го и разбиращи родители, подкрепящи го във всичко. Сега на него всичко му върви сравнително лесно. На 18 си хвана сериозна приятелка, с която имат брак и са заедно почти 15 години. Аз за тези 15 години смених 4-5 момичета и сега съм се отказал да търся.
Той- обгрижван, обичан и подкрепян от родителите. Погледнато от страни може да мине в категорията "мамино синче".
И аз- който известно време в своите детски и юношески години се чудеше ли родителите са го искали.
Сега- разликите са огромни.

Това е моето обяснение, не претендирам да съм прав.

 
  ...
преди: 2 години, 18 дни
hash: e30c6c03e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защото обикновенно мамините синчета сме спокойни, лесни за манипулация, уравновесени, домошари.

 
  ...


...
преди: 2 години, 18 дни
hash: a6aaf3ba3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Има си пътници за всеки влак. Някои по-властни и капризни жени предпочитат подобни, но да, масово ги избягваме. Имам например много капризна приятелка, която нормален мъж едва ли би изтърпял, но си намери мамино синче и са си ок заедно. Тя взима всички решения дори за елементарни неща, той няма мнение за нищо, не е инициативен и обича да обсъжда с мама всичко. На нея не и пречи това, тя съответно го действа, точно като майка му. Едва ли си търсиш точно такава жена. А защо ти не успяваш, не е ясно. Вероятно харесваш жени, които визуално не те харесват или са в неподходяща за теб възраст/ характер. Възможно е и да не знаеш как да изразиш симпатиите си или да си с по-особен характер. Или нямаш социална среда.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 14 дни
hash: c328750e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма да получиш адекватен отговор. Това е част от женската конкуренцие- гадже, жена, майка, любовница, свекърва или стара майка. Освен мамини синчета има мъж под чехъл, заврян зет и най- обикновен люляк. Разбира се, властната и протективна майка става бедствие за младежа в късния пубертет но той вече е пречупен и му се избира и предлага единствено по усмотрение на мама. И така дамската конкуренция се засилва до истерични състояния за вниманието на "маминото детенце"! А това положение е описано и от един български класик, та проблема не е от скоро и е известен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker