Колко е застреляна средностатистическата жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко е застреляна средностатистическата жена
преди: 2 години, 24 дни, прочетена 2431 пъти
Ето ви поредния пример от БГ мама, който е еманация на средностатистическата жена:

Ето нещо да ви разсмея:
Преди около 10 г, отивам в Мтел да си търся калъф за телефона ( Samsung Star). Отивам при единия от консултантите, но аз не бях много на кеф и лесно " запалима" , вадя си телефона и питам " имате ли калъфи за този телефон?"
Момчето го погледна и ми каза " той е стар, сега ще погледна."
Ей, като му изригнах насреща, как не всички работим в телекоми и можем да си позволим последни модели телефон, как не е редно така да се обиждат клиенти и не всеки може да си купува нови телефони постоянно и т.н.
Момчето с цялото си търпение ме изслуша и ми каза "модела е Star

Това е без коментар. Вижте идиотката как едва ли не се хвали с простотията и простащината си. И после жените се чудят защо се отнасят с тях като с парцали. То да си такова тъпо парче да не знаеш модела на телефона си и да палиш от най-малкото не е лесно да те изтърпи човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 23 дни
hash: 848121ff6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Случка отпреди няма и половин час: вървя си по улиците и някакви л@йнари ми крещят от колата си. Виждат мешка на група и... айдеее, да се държим тъпо с метълката, понеже ние сме Истински Мъже и за нас истинските жени за леките!
Ето колко са застреляни българските мъже! М****та ви! Това не е първият случай, в който ми се крещят глупости! Иначе, на думи твърдите,е уважавате жените с достойнство и морал, но реално такива ги псувате по улиците! Предполагам, че ако си бях сложила клинче и чантичка, щяха да ми се преклонят. Ай, ше ви се не знае и говедата. Такива жени заслужавате като от историята, даже и по- зле!

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 7c01cb9c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Много, брат, мнооого!!!

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 57b418deaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   Авторе, това е виц, при това доста стар! Спри да се правиш на умен, защото не си, и се лекувай от тази злоба към жените! Никой не ти е виновен, че си смотан, и не ти обръщат внимание!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: 949741fc5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Аз съм мъж на 31 от София.
Значи като оставим шегата на страна, на всяка нация жените са по тъпи от мъжете. Проблема е че като цяло българите са доста проста нация,а българките са нещо страшно.

Във всяка една тема се споменава как българина трябва да има жилище и кола и не трябва да живее с родителите си. Понеже съм ги водил тези разговори с жени на живо (който живят с родителите си) аз винаги питам колко са им били сметките (ток вода парно интернет и тн) за последният месец общо. НИТО една не е могла да ми каже. Понеже те дори не плащат сметките или остави да дават пари за сметките докато живеят с родителите си.

Тъй като аз имам къща на няколко етажа, кола, апартаменти като дойде някоя мацка в нас (с цел да живее) ми заявява как ние ще сме си делили покъщната работа. (тоест чистене,готвене) На българките масово цялата концепция че те ще трябва да свършват нещо в къщата на мъжа като отидат да живеят там, изобщо не им е достигала до главата.

Веднъж майката на мое гадже ми каза как дъщеричката и не обича да си мокри ръцете- (да мие и да чисти) Тя имаше през живота си 2 месеца трудов стаж и беше безработна от 6 години. Тоест не обича и да работи. А какво остана дето да обича - да яде , да спи и да прави секс. ПЕРФЕКТНО !

Ти викаш да си знае модела на телефона. Те не се замислят от къде ще им дойде следващото ядене, искаш такива дреболий да им минават през главата.

На темата за телефоните ще ти кажа друг мой опит през годините. До преди няколко години преди плана на оператора да е с неограничени минути за 20-30 лв , няколко мой гаджета през годините на различни случей са ми заявявали че аз плащам много пари за месечен абонамент и се "прецаквам". Всичките ми кликваха или им затварях понеже нямаха минути и трябваше винаги аз да ги набирам. Две от тези хубавици даже ми го казаха докато гледаха във фб и си скролваха от интернета който аз им бях пуснал от моят телефон (hotspot).

Ти представяш ли си за какво ниво на тъпотия си говорим. Да си отрежеш клона на който седиш.

Понеже стана много дълго само ще кажа на тази тема че моят опит с чужденките е че те изобщо не са така. Доста адекватно мислят, изчислват как да им излезе най добре, не са на принципа да прецакаме другарчето.Направило ми е впечатление че доста от чужденките доста биха се радвали да са жени който да трябва да чистят и готвят само и да не трябва да плащат наема и сметките.Дори във държави като Америка , жените просто не намират мъже който да искат да ги отглеждат и хем да работят хем да не внасят парите вкъщи. Ние тук хем го правим, хем те са пак недоволни.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 9f385e74fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приветствам N 8. Точно това е описанието за средностатистическата жена със завършено средно образование и трайно безработна. Този "контингент" на времето беше впрегнат в шивашките и хранителновкусовите фабрики. Бързо се задомяваше за да избегне укора и ергенския данък и така набъбнахме до почти 9 милиона. Сега щерка й е с претенции и очаква принца от Запад на бял кон, нищо, че не може да мъцне и изречение на чужд език.

 
  ...


...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 9ae95dcff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   За МЪЖЕТЕ не е така, за пут•овце смятани остава само да плюят злъч защото жена и отдалеч не могат да помиряват. Неудачник хаххаха

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: c950444990
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, поредният заблуден мъж, който обвинява всички българки, заради сбъркания си вкус за жени. Като си падаш по мързеливи кифли, напълно си си ги заслужил.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 0e7095f93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Ганьо, не ти ли е малко в повече свободното време, щом има кога да ровиш в Бг мама? И аз не си знам модела на телефона, пък никой не се отнася с мен като с парцал. С подобни умопомрачителни причинно-следствени връзки можеш да впечатлиш само себеподобен нискоинтелигентен индивид. Айде радвай се там колко са застреляни жените, а ти какъв си пич и половина.
Тук се е навъдила някаква негодна за нищо сган, а преди сайтчето беше доста свежо.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: b9468bba39
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   До номер 12:
Не съм номер 8, но аз обожавам кифлите! Страшно много ми харесват жени, които имат големи гърди, които ходят на високи токчета и се поддържат. Завиждаш им, защото ти не си такава, но няма нужда, завистта разяжда човек. Така че, ходи си със сплескания задник и престани да обиждаш мъжете, които харесват кифли, те поне са красиви в лице.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: 3a200b03f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   5 доста даже ми обръщат внимение и то по-красиви от българките.

 
  ...

...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 3a200b03f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   8 така е, мога да потвърдя това за чужденките. Може би само рускините са такива като българките.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 5c22943562
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   10- този, дето го приветстваш не знам как е с чуждите езици, но на родния си български не може да пише грамотно. Иначе щеше да знае, че в множествено число се пише коИто, а не коЙто и ВЪВ се пише само пред думи, започващи и с В и Ф. Това го знаят децата в четвърти клас.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 23 дни
hash: 91a97d264c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мдааа, типично. Една кокошка нещо не разбрала и хайде .всички жени са тъпи.
А да почна ли аз да давам примери за култови мъжки изпълнения? Щото да знаеш в селската кръчма са от нобелов лауреат нагоре.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 1c2165202d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Масово са така селски тарикатки все да минат тънко, някой да ги почерпи, да ги закара все някой им е крив, нямат вина за нищо. А насреща кво предлага селянката освен наглост и егоизъм само за гъза си мислят.Иначе иска принц от приказките бг жабата.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 3a200b03f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   За да не се чудите, визирам страните от Скандинавието, Прибалтийските държави, моравската част на Чехия, Беларус, Украйна и Словакия, Албания. Във всички изброени съм живял поне по няколко месеца във всяка и по улиците и моловете им виждах повече красавици от колкото в София.

От 17

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 10a077253c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Да, те в Бг.мама са сприхави и леко тъжни в семеен план. В любовните и сексуални теми, ако напишеш някакъв факт - женомразец си! Ама просто няма друг вариант, ти си с мизогиния, нещастен, отлъчен и мразиш жените. Допускам, че някакъв процент от аудиторията им е и тук. Страшно покъртителни са в разсъжденията

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: 0e7095f93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   О, да, номер 17, и човек, на когото жените обръщат внимание, ще седне да пише хейтърски теми за тях. Смях в залата. Не се усещаш как се излагаш.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: b4b09818fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   8 личи си колко стиснат е българина , естествено че и мъжа трябва да пере и да чисти , ако иска домашна помощница да си наеме ...Всеки трябва да може и да не чака жена му да му е майка ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 22 дни
hash: c950444990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   15, високи токчета мога да сложа и аз и по поводи съм слагала. Нося чашка С, без гърдите да са ми увиснали, без да имат сутиени с подплънки и да имат нужда от корекции. Та, на кое да им завиждам на въпросните? Че са евтини жени или че като махнат повдигащите сутиени, нямат нищо? Мога да ти кажа, че съм много по- поддържана от кифлите, защото същите се "поддържат" с разни гримчета, боички за коси, преси, маникюри, а не се поддържат като да ходят всеки месец на козметик за почистване на лице, кола маска и редица други процедури, да спортуват, да ползват подбрана козметика, да си правят домашни маски за лице, нито да си правят масажи за стимулиране на колаген в кожата, а аз съм козметик и разбирам от тези неща много повече от една кифла. Точно българските кифли в по- голямата си част не са научени да се грижат истински за себе си, а се "поддържат" само от декоративна гледна точка. Не на празно идват при мен за съвети. Да не говорим, че повечето пушат и пият, което скоростно ще ги състари, смърдят на цигари и пепелник, а като си махнат грима, не приличат на себе си. Та, на това ли да завиждам? Аз поне мога да тръгна без грим и да приличам на нормална жена без мустаци, с нелипсващи вежди и мигли и прилична кожа, а същите съм ги виждала по салоните без грим. Не можеш да ги познаеш. Но българските мъже сте елементарни и като видите пластове грим, вафли в косата и маникюр и ето: това за вас е поддържана жена. За хранителните им навици да не говорим: дюнери, пици, алкохол, бързи храни. Аз постоянно наблягам на плодове и зеленчуци, пия витамини и внимавам с калориите.
Няма лошо да си падаш по кифли. Лошо е като замрънкаш, че всички жени са такива, защото и този момент ще дойде. И не се притеснявай за моят "сплескан" задник, за който тренирам три пъти в седмицата и бягам почти всяка сутрин/ вечер. Върви при "красивите" кифли с целулит. Това повечето български мъже сте много ограничени в избора си на жени, но по- късно в животите си плащате за тях.
А, я ни опиши твоето шкембе и смачкано лице да се посмеем малко.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 22 дни
hash: b95d017fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Поддържам но.8 но ще кажа че съм бил с много чужденки и не смятам че те са по-различни. Даже бих казал че са по-зле .
В Англия например да вземаш социални помощи изобщо не е срамно. Даже е похвално че си прецакал источно европейците да плащат данъци..
Повечето от тях даже са и или алкохолички , или наркоманки , или и двете.

Българката като че ли все още се държи . Особено самотните мами, които западните ценности ги излъгаха, тъй като сега се оправят сами . А момичета , като онази сатанситка , която още не знае дали й се яде или е*е изобщо не виждам смисъл да ги коментираме.Детето да си трае , че се излага.

 
  ...

...
преди: 2 години, 22 дни
hash: 474a14b912
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   За мен единствените мъже, които са по- умни от жените са тези, които са се научили сами да се грижат за себе си и сами да гледат децата си.

Всички останали са с някакви комплекси и омраза, които един ден вече като не могат да работят ще си останат напълно сами, защото нито могат да обичат която и да е жена, нито могат да се грижат за някого въобще.

Спрете се момчета вече с тази омраза и обиди, вие гледате и едни такива Ютюб канали където ви учат още повече на тези глупости, не ви прави чест да сте толкова озлобени и да сипвате навсякъде омраза!

Вярвате или не, тази омраза се връща под една или друга форма и срещу вас! Не се чудете защо хората са толкова нещастни и болни!
Както днес стне много силни и могъщи с омраза към жените, така утре нещо може да ви се случи и да няма никой друг освен жена да се погрижи за вас!
Не се смейте толкова рано над другите, защото животът на много неща ще ви научи рано или късно!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 21 дни
hash: 59a0de1a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Жена съм, но номер 8 казва много верни неща.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 70738573ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Да съдиш за жените по кокошките бг мами е нелепо и смехотворно. Жените с деца не са като нормалните жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker